IMMO SCIENCE 41 B.V.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO SCIENCE 41 B.V.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.981.770

Publication

09/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

epergelegdtvaliy&ri op

Iq

~

2 8 APR. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van óphandell Brussel

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbia'

i II



Ondernemingsnr : 0863.981.770

Benaming

(voluit) : IMAM Science 41

(verkort'

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Montoyerstraat 10, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN GEHOUDEN BIJ EENPARIG SCHRIFTELIJK BESLUIT OP 14 APRIL 2014

1. De vergadering neemt met éénparigheid van de stemmen kennis van het ontslag van BMV Management Services BVBA, in vereffening, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Bernhard Veithen, en de heer Bernhard Berg, in hun hoedanigheid van zaakvoerders van de vennootschap.

Het ontslag van de heer Bernhard Berg als zaakvoerder geldt met ingang vanaf 1 april 2014, en het ontslag van BMV Management Services BVBA, in vereffening, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Bernhard Veithen, ais zaakvoerder, zal gelden met Ingang vanaf 1 mei 2014.

2. De vergadering beslist vervolgens met éénparigheid van de stemmen om de volgende personen te benoemen als nieuwe zaakvoerders van de vennootschap:

-de heer Bernhard Veithen, wonende te Mechelsesteenweg 42, 3071 Erps-Kwerps;

-de heer Steffen Ricken, wonende te lm Langenfeld 3A, 61350 Bad Homburg v.d. Hôhe, Duitsland; en

-de heer Oliver Zimper, wonende te Eysseneckstrasse 16, 60322 Frankfurt am Main, Duitsland.

De heren Steffen Ricken en Oliver Zimper worden benoemd als zaakvoerders van de vennootschap, met ingang vanaf 1 april 2014 voor een onbepaalde duur. De heren Steffen Kicken en Oliver Zimper zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Met ingang vanaf 1 april 2014, is het college van zaakvoerders dan ook samengesteld uit de volgende personen:

-Mevrouw Irmgard Linker;

-Mevrouw Margaretha van Vliet- De Boer;

-BMV Management Services BVBA, in vereffening, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de

heer Bernhard Veithen;

-de heer Steffen Ricken; en

-de heer Oliver Zimper.

De heer Bernhard Veithen wordt benoemd als zaakvoerder van de vennootschap, met ingang vanaf 1 mei 2014, voor een onbepaalde duur, De heer Bernhard Veithen zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Met ingang vanaf 1 mei 2014, is het college van zaakvoerders dan ook samengesteld uit de volgende personen:

-Mevrouw Irmgard Linker,

-Mevrouw Margaretha van Vliet- De Boer;

-de heer Bernhard Veithen;

-de heer Steffen Ricken; en

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-de heer Oliver Zimper,

Overeenkomstig artikel 14 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

3. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr, Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59/5, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om aile noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

w

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.05.2014, NGL 23.06.2014 14208-0125-028
08/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111F1j1,1111,111J1111

BRe~ DEC 2014

Griffie

Ondernemjngsnr 0863.981.770

Benaming

tvo~uít) : Immo Science 41 B.V.

tvptkon)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Montoyerstraat 10,1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Toekennen van bijzondere machten

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN ZAAKVOERDERS GEHOUDEN OP 16 JULI 2013

1.Het College van zaakvoerders beslist met éénparigheid van stemmen, om aan mevrouw Annette Marbs, wonende te Berliner Strasse 12, 55294 Bodenheim, Duitsland, en aan de heer Konstantin Romer, wonende te Rümerberg 33, 65183 Wiesbaden Mitte, Duitsland, de volgende bijzondere machten toe te kennen, elk afzonderlijk samen handelend met één zaakvoerders

"De machten om de vennootschap te vertegenwoordigen m.b.t. haar financieringszaken en alle daarmee gerelateerde zaken m.b.t. zekerheden, in België en in het buitenland. Deze bijzonder volmacht omvat, zonder hiertoe beperkt te zijn, de machten om (I) de vennootschap te vertegenwoordigen t.a.v. banken en andere externe leningverstrekkers, (ii) namens de vennootschap te onderhandelen en overeenkomsten gesloten met banken en andere externe leningverstrekkers, te ondertekenen, alsook gerelateerde documenten, (iii) namens de vennootschap zekerheden toe te staan, (iv) namens de vennootschap fondsen te ontvangen en te tekenen voor hun ontvangst, en (y) namens de vennootschap alle andere handelingen te stellen en maatregelen te treffen waartoe de vennootschap zich rechtsgeldig kan verbinden m.b.t. de bovenvermelde financieringszaken."

Deze bijzondere volmacht wordt toegekend met ingang vanaf 2 mei 2013 en geldt tot !:le datum waarop zij wordt ingetrokken. Deze bijzondere volmacht kan door het College van zaakvoerders ten allen tijde worden ingetrokken, met onmiddellijke ingang.

2.Het College van zaakvoerders besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DIA Piper", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om aile noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij, de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en iL

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/11/2014
ÿþf

t a

X

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

. _ IL-)zeil O~

0 5 Ha 20111

ter griffie vanGdi~fi~~ c:~r aarid.~te~lige

r~-.ri,,l-~Ank ypn l--,-,- h" nclel Brussel

1111

*1920 29*

Ondernemingsnr : 0863.98 770

Benaming

(voluit) : IMMO Science 41

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Montoyerstraat 10, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN GEHOUDEN OP 30 SEPTEMBER 2014 BIJ WIJZE VAN EENPARIG SCHRIFTELIJK AKKOORD

i.De vergadering neemt eenparigheid van de stemmen kennis van het ontslag van de heer Bernhard Veithen, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, met ingang vanaf 30 september 2014.

2.De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van de stemmen om Artemis SC SPRL, met maatschappelijke zetel te Avenue Montjoie 253, 1180 Brussel, en met ondernemingsnummer 0840.650.302, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Mevrouw Sheelam Chadha, te benoemen als nieuwe zaakvoerder van de vennootschap.

Artemis SC SPRL, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Sheelam Chadha, wordt benoemd als zaakvoerder van de vennootschap, met ingang vanaf 30 september 2014, voor een onbepaalde duur. Artemis SC SPRL, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Sheelam Chadha, zal haar mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Met ingang vanaf 30 september 2014, is het college van zaakvoerders dan ook samengesteld uit de volgende personen:

-Mevrouw Irmgard Linker;

-Mevrouw Margaretha van Vliet- De Boer;

-de heer Stellen Flicken;

-de heer Oliver Zimper; en

-Artemis SC SPRL, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Sheelam Chadha.

Overeenkomstig artikel 14 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

3.De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59/5, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il.

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/12/2014
ÿþ'gr

Mod Won/ 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergcic gd/ cntvangen op







Ondernemingsnr : 0863,981.770

Benaming

(voluit) : IMMO Science 41

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Montoyerstraat 10, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Toekenning van bijzondere machten

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN ZAAKVOERDERS GEHOUDEN OP 30 SEPTEMBER 2014

1. Het college van zaakvoerders stelt hierbij aan als bijzondere gevolmachtigden, de heer Martin Waekens, wonende te Steenbergestraat 6b, 3384 Glabbeek, België, en REART SPRL, met maatschappelijke zetel te Route de la Marache 19a, 1380 Lasne, België, en met ondernemingsnummer 0830.803.614, vertegenwoordigd door haar niet-statutaire zaakvoerder de heer Christophe Mignot (hierna elk alleen aangeduid als de "Bijzonder Gevolmachtigde" en samen als de "Bijzonder Gevolmachtigden"), - waarbij de Bijzonder Gevolmachtigden steeds samen dienen te handelen, of waarbij elke Bijzonder Gevolmachtigde samen dient te handelen met een andere gevolmachtigde die eveneens is aangesteld door het college van zaakvoerders en die over dezelfde machten beschikt, of met een lid van het college van zaakvoerders - om alle handelingen te stellen in naam en voor rekening van de vennootschap en om de vennootschap ten volle te vertegenwoordigen in aile handelingen m.b.t, het beheer (property en asset management) van alle onroerende goederen van de vennootschap, hetzij eigendom van de vennootschap, hetzij in hoofde waarvan de vennootschap over de zakelijke rechten beschikt (hierna aangeduid als de "Onroerende Eigendommen").

De Bijzonder Gevolmachtigden zijn in het kader van bovenvermelde bijzondere volmacht in het bijzonder gemachtigd om :

a) de vennootschap te vertegenwoordigen t.a.v. publieke overheden en administraties, in het bijzonder t.a.v. de bevoegde Stad/Gemeente, de administraties bevoegd voor stedenbouw, de administraties bevoegd voor milieuaangelegenheden, de brandweer, de administratie van het kadaster, het kantoor van hypotheekbewaring, enz. in alle aangelegenheden;

b) alle wettelijke handelingen te stellen m.b.t. het beheer van de Onroerende Eigendommen, hierbij inbegrepen de terbeschikkingstelling en de teruginbezitname van gehuurde of (tijdelijk) bezette ruimten in de Onroerende Eigendommen en het uitvoeren van desbetreffende overdrachtsprotocollen (hierbij inbegrepen ingaande en uitgaande plaatsbeschrijvingen, enz.);

c) te onderhandelen met alle huidige en toekomstige huurders en bezetters van de Onroerende Eigendommen in alle zaken m.b.t. huur en onderhuur, en overeenkomsten en regelingen m.b.t. bezetting, hierbij inbegrepen het onderhandelen en sluiten van overeenkomsten, in het bijzonder van huur en onderhuur overeenkomsten en bezettingsovereenkomsten;

d) alle akkoorden inzake het afrekenen van enige verplichtingen die voortkomen uit huur en bezettingen tegenover bedragen in hoofdsom, stortingen of zekerheden in uitvoering van huur en bezettingsovereenkomsten, te sluiten en te ondertekenen;

e) berekeningen van diensten uit te voeren en om deze berekeningen te bespreken met huurders, bezetters en gebruikers;

f) de vennootschap te vertegenwoordigen t.a.v. alle nutsmaatschappijen en leveranciers van diensten, hierbij inbegrepen het sluiten van elke overeenkomst met deze leveranciers inzake herstellingen, veranderingen en onderhoud van de Onroerende Eigendommen;

g) overeenkomsten met adviseurs en makelaars te onderhandelen en te sluiten;

h) nota's en facturen voor huur, kosten en vergoedingen in het kader van het beheer (property en asset', management) van de Onroerende Eigendommen uit te sturen;

i) alle verplichtingen van de vennootschap in haar hoedanigheid van eigenaar-verhuurder overeenkomstig

de huur en/of bezettingsovereenkomsten m.b.t. de Onroerende Eigendommen na te komen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

14 299

1 D DEC. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van i

Ge t

p~tandei Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het is de Bijzonder Gevolmachtigden tevens toegestaan om alle andere handelingen te stellen en om alle verklaringen te maken die nuttig of nodig zijn in het kader van onderhavige bijzondere volmacht.

Het is de Bijzonder gevolmachtigden niet toegestaan om de Onroerende Eigendommen van de hand te doen, en in het bijzonder om de Onroerende Eigendommen te vervreemden, en om enige lasten op het de Onroerende Eigendommen te vestigen.

Deze bijzondere volmacht wordt toegekend met ingang vanaf 1 oktober 2014 en geldt tot de datum waarop zij wordt ingetrokken. Deze bijzondere volmacht kan door het college van zaakvoerders ten allen tijde worden ingetrokken, met onmiddellijke ingang.

2. Het college van zaakvoerders besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te

kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA

Piper", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59/5, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il,

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

-ouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

1111111111 110

*13084320*

rrei mrqnh

7MEf 2413

Griffie

Ondernemingsnr ; 0863.981.770

Benaming

(voluit) : Immo Science 41 B.V.

{verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Montoyerstraat 10, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een zaakvoerder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN GEHOUDEN OP 2 MEI 2013

1. De vergadering neemt met éénparigheid van de stemmen kennis van het ontslag van de heer Steffen Rfcken, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, en dit met ingang vanaf 1 juni 2013.

2. De vergadering beslist vervolgens, eveneens met éénparigheid van de stemmen om Mevrouw Margaretha van Vliet, wonende te Vleurgatsesteenweg 284, 1050 Brussel, te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap, eveneens met ingang vanaf 1 juni 2013. Mevrouw Margaretha van Vliet wordt benoemd voor een onbepaalde termijn. Mevrouw Margaretha van Vliet zal haar mandaat als zaakvoerder onbezoldigd uitoefenen.

Met ingang vanaf 1 juni 2013, is het college van zaakvoerders dan ook samengesteld uit de volgende personen:

BMV Management Services BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer

Bernhard Veithen;

- de heer Bernhard Berg;

- Mevrouw Irmgard Linker; en

- Mevrouw Margaretha van Vliet

Overeenkomstig artikel 14 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

3. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper", met kantoren te Louizafaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alreen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en II.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Op de'laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 27.05.2013 13137-0295-027
15/05/2013
ÿþdiC

~"

El111 11111111 8

*13073763*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NI

~ ~U8S-EL

0 3 M E 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0863.981.770

Benaming

(voluit) : IMMO Science 41

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Montoyerstraat 10, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN GENOMEN BIJ EENPARIG SCHRIFTELIJK BESLUIT OP 17 APRIL 2013

1. De vergadering beslist éénparigheid van de stemmen tot het ontslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «MRECS», vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Patrik Mermans, in haar hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, en dit met ingang vanaf 29 maart 2013,

2. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om aile noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/10/2012
ÿþ " .w~--._,~r.r Mod Word 11.1

El~ ~~1~,:<. l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

3RUSSEL

n 2Glya 201a

I IUhI iiu 61j111, aaiiiiuiiiii"

*iz

beh ae

Be Sta

Ondernemingsnr : 0863.981.770

Benaming

(voluit) : IMMO SCIENCE B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lloyd Georgelaan 7, 1000 Brussel

(volledig àdres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN ZAAKVOERDERS GEHOUDEN OP 3 SEPTEMBER 2012

1. Het college van zaakvoerders beslist met éénparigheid van de stemmen om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van de Lloyd Georgelaan 7, te 1000 Brussel naar de Montoyerstraat 10, te 1000 Brussel, en dit met ingang vanaf I oktober 2012.

2. Het college van zaakvoerders besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/09/2012
ÿþ* Mvd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

f&

~l"

Ve

beha aan Bek

Staal

1111111111111.1,1411III

BFtUSSF.s.

B FF 2012

Griffie

iijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0863.981.770

" Benaming

(voluit) : immo Science 41 B.V.

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lloyd Georgelaan 7, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN GEHOUDEN BIJ EENPARIG'SCHRIFTELIJK BESLUIT OP 28 AUGUSTUS 2012

1. De vergadering beslist éénparigheid van de stemmen tot het ontslag van de heer Jorg Geis, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, en dit met ingang vanaf 1 september 2012.

Met ingang vanaf 1 september 2012, is de het college van zaakvoerders dan ook samengesteld uit de volgende personen:

- BMV Management Services BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de hee

Bernhard Veithen;

- MRECS BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Patrik Mermans;

- de heer Bernhard Berg;

- de heer Steffen Ricken; en

- mevrouw Irmgard Linker.

Overeenkomstig artikel 14 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

2. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper', met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en In te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en H.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.05.2012, NGL 12.06.2012 12172-0424-028
31/05/2012
ÿþ tt, _"'"." ='__ =!"-`1 Mod2.t

I,~ /114'C ~` ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

!I lUl ~IIIIIIIIIIIIII in

*12098005*

V beh aa Bel Sta

-r

BRUSSEL

mEi 40121

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0863. 9? O

Benaming

(voluit) : IMMO SCIENCE 41

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lloyd Georgelaan 7, 1000 Brussel

Onderwerp akte Herbenoeming van commissaris

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE JAARVERGADERING DER VENNOTEN GEHOUDEN OP 3 MEI 2012

1. De vergadering beslist unaniem om PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap, met zetel te Woluwe Garden, Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, vertegenwoordigd door de heer Didier Matriche, te herbenoemen als commissaris van de vennootschap voor de drie volgende boekjaren, te weten de boekjaren eindigend per 31 december 2012, 2013 en 2014. Aldus zal het mandaat van commissaris komen te vervallen ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering die gehouden zal worden in het jaar 2015.

2. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper", met kantoren te Louizafaan 106, 1050 Brussel en Uitbreidingstraat 2, 2600 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en II.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

31/01/2012
ÿþ Mpy WOrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

j IIjl j Iji Il III lI I II lil Ifl II lll

" iaozs3eo"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1 8 JAN. 2012 BRUS'te

Griffie

Ondernemingsnr : 0863.981.770

Benaming

(voluit) : IMMO SCIENCE 41 B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING  STATUTENWIJZIGING  MACHTEN

Uit een akte verleden op 30 december 2011 door Meester Carole Guillemyn, Geassocieerd Notaris te Brussel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de vennootschap opgericht naar Nederlands recht die de vorm heeft aangenomen van een Belgische besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immo Science 41 B.V.", met zetel van werkelijke leiding en hoofdvestiging te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan 7, volgende beslissingen heeft genomen :

I. De vergadering beslist het kapitaal, te verminderen met een bedrag van vijf miljoen achthonderdvijftigduizend euro (¬ 5.850.000,00) om het terug te brengen op drie miljoen zeventienduizend zeshonderd vierenvijftig euro en achtenzestig eurocent (¬ 3.017.654,68) door terugbetaling aan de bestaande aandeelhouders van de vennootschap van een totaal bedrag van vijf miljoen achthonderdvijftigduizend euro (¬ 5.850.000,00), maar zonder vernietiging van aandelen.Gelet op het feit dat de kapitaalsvermindering wordt doorgevoerd zonder vermindering van aandelen beslissen de aandeelhouders om de nominale waarde van de bestaande aandelen in overeenstemming met de kapitaalsvermindering te verminderen van negenennegentig euro zesenveertig cent (C 99,46) tot drieëndertig euro achtduizend vierhonderd vijfenzestig cent (C 33,8465). Voor doeleinden naar Nederlands recht wordt het bedrag van drieëndertig euro achtduizend vierhonderd

vijfenzestig cent (C 33,8465) in Nederland afgerond naar drieëndertig euro vijfentachtig cent (C 33,85). De terugbetaling zal op het werkelijk volstorte kapitaal geboekt worden.

Il. De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen om het aan te passen aan de genomen beslissing en het te vervangen door: "Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal.°Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op drie miljoen zeventienduizend zeshonderd vierenvijftig euro en achtenzestig eurocent (¬ 3.017.654,68), vertegenwoordigd door negenentachtig duizend honderd achtenvijftig (89.158) aandelen met een nominale waarde van drieëndertig euro achtduizend vierhonderd vijfenzestig cent (C 33,8465), (welk bedrag in Nederland voor doeleinden naar Nederlands recht wordt afgerond naar drieëndertig euro vijfentachtig cent (C 33,85)), allen volledig volgestort."

III. De vergadering verleent de nodige machten aan de zaakvoering voor de uitvoering van de beslissingen over de punten die voorafgaan en aan de ondergetekende Notaris de nodige bevoegdheden met het oog op de coördinatie van de statuten.Tevens verleent de vergadering de nodige volmachten aan de Heer FIOLET A.F.L., wonende te Huis ter Heide, Nederland, om voor de hierboven opgenomen kapitaalvermindering en statutenwijziging de daartoe naar het Nederlands recht nodige notariële akte te doen opstellen, te doen verlijden en te ondertekenen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

(getekend) carole Guillemun- Geassocieerd Notaris. Samen neergelegd : uitgifte met volmachten, gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

11/01/2012
ÿþ Moa 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 111l~~uiuuiuuiiMim~i~ui~ua ap utt,P 2,

behouden *iaooeisa

aan heg

Belgisch

Staatsblad



Ondernemingsnr : 0$63.99..770

eroarirtórog

(voluit) : IMMO SCIENCE 41 BV

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lloyd Georgelaan 7, 1000 Brussel

Ortderwera:e akte : Ontslag en benoeming van zaakvoerders

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN. GEHOUDEN BIJ EENPARIG SCHRIFTELIJK BESLUIT OP 20 DECEMBER 2011

1. De vergadering neemt met éénparigheid van de stemmen kennis van het ontslag van de heer Ferdinand von Sydow, de heer Alwin Beifuf3, en Investbras NV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Jan-Wouter Buitink, in hun hoedanigheid van zaakvoerders van de vennootschap.

Het ontslag van de heer Ferdinand von Sydow, de heer Alwin Beifu13, en Investbras NV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Jan-Wouter Buitink, zal gelden met ingang vanaf 1 december 2011.

2.De vergadering beslist vervolgens met éénparigheid van de stemmen om de volgende personen te

benoemen als zaakvoerders van de vennootschap : "

-(a) MRECS BVBA, met maatschappelijke zetel te Koninklijkelaan 39, 2600 Berchem, België en met ondernemingsnummer 0886.728.666, en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Patrik Mermans; en

-(b) Mevrouw Irmgard Linker, wonende te Im Hasensprung 10, 61348 Bad Homburg v.d. Hóhe, Duitsland;

en

-(c) De heer J6rg Geis, wonende te Langhecker Strasse 26, 65611 Niederbrechen, Duitsland.

MRECS BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Patrik Mermans, Mevrouw Irmgard Linker en de heer Jorg Geis, worden benoemd als zaakvoerder reet ingang vanaf 1 december 2011, voor een termijn die automatisch zal verstrijken n.a.v. de algemene jaarvergadering te houden in het jaar 2016. MRECS BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Patrik Mermans, Mevrouw' Irmgard Linker en de heer Jérg Geis zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Met ingang vanaf 1 december 2011, is het college van zaakvoerders dan ook samengesteld uit de volgende personen:

-BMV Management Services BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Bernhard

Veithen;

-MRECS BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Patrik Mermans;

-de heer Bernhard Berg;

-de heer Steffen Ricken;

-Mevrouw Irmgard Linker; en

-de heer Jiirg Geis.

Overeenkomstig artikel 14 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Voer-

behouden

cep het

.' ae!gisch

Staatsblad

4%17

3. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper', met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Uitbreidingstraat 2, 2600 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, and elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens Bijzonder lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.05.2011, NGL 30.05.2011 11140-0052-028
26/05/2011
ÿþOndernemingsnr : 0863.981.770

Benaming

(voluit) : Immo Science 41 BV

Rechtsvorm : Besloten vennootschap opgericht naar Nederlands recht die in België de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lloyd Georgelaan 7, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen van zaakvoerders

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE JAARVERGADERING DER VENNOTEN DD. 5 MEI 2011

1. De algemene vergadering aanvaardt de ontslagen van de heer Peter Le Loux en de heer George Klusak, met ingang van 1 januari 2011, in hun hoedanigheid van zaakvoerders van de vennootschap en benoemt, eveneens met ingang van 1 januari 2011, de heer Bernhard Berg en Steffen Ricken als nieuwe zaakvoerders ter vervanging van de voormelde ontslagnemende zaakvoerders. De heer Bernhard Berg en de heer Steffen Ricken worden benoemd voor onbepaalde duur en zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

2. De vergadering beslist unaniem om bijzondere bevoegdheden toe le kennen aan M. Dirk Caestecker, M. Jim Bauwens of enige andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, mei kantoren te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en 2600 Antwerpen, Uitbreidingstraat 2, om elk afzonderlijk en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de de nodige formaliteiten te vervullen, alsook om alle handelingen te stellen vereist voor de publicatie van onderhavige besluiten, met inbegrip van de ondertekening en de neerlegging van de aanvraagformulieren I en Il ter griffie van de rechtbank van koophandel en om alle formaliteiten te vervullen ten aanzien van een erkend ondernemingsloket om de registratie van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen aan te passen aan hei voorgaande besluit.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mnd 2 1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111111111111

*11079305*

t+

6 MAI 2ofe~ ~USSEL

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

01/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.05.2010, NGL 25.05.2010 10132-0473-029
17/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.06.2009, NGL 13.07.2009 09417-0015-029
23/04/2015
ÿþOndernerningsnr 0863.981.770

Benaming

(voluit) IMMO SCIENCE 41 B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Montoyerstraat 10, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van zaakvoerders

Uittreksel uit het schriftelijk besluit van de vennoot van 8 april 2015

(1) De vennoot neemt akte van het ontslag van Mevrouw Irmgard Linker, Mevrouw Margaretha van Vliet-De Boer, Dhr Steffen Ricken, Dhr Oliver Zimper en Artemis SC SPRL vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Mevrouw Sheelam Chadha, als zaakvoerders van de Vennootschap naar Belgisch recht met ingang van 8 april 2015.

De kwijting van het mandaat van Mevrouw Irmgard Linker, Mevrouw Margaretha van Vliet-De Boer, Dhr Steffen Ricken, Dhr Oliver Zimper en Artemis SC SPRL vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Mevrouw Sheelam Chadha als zaakvoerders van de Vennootschap naar Belgisch recht zal tijdens de volgende gewone algemene vergadering van vennoten, die de jaarrekeningen voor het boekjaar eindigend op 31 december 2014 zal goedkeuren, bevestigd worden.

(2) De vennoot benoemt tot zaakvoerders van de Vennootschap naar Belgisch recht met ingang van 8 april 2015k

- Dhr David Scott FALLICK, van Amerikaanse nationaliteit, wonende te Rue Guillaume Schneider 3, L-2522 Luxembourg (Groothertogdom Luxemburg);

- Dhr Jonathan David PARKAS, van Amerikaanse nationaliteit, wonende te Allée des Poiriers 21, L-2360 Luxembourg (Groothertogdom Luxemburg);

- Dhr Steven Bradley KAUFF, van Amerikaanse nationaliteit, wonende te Allée des Poiriers 21, L-2360 Luxembourg (Groothertogdom Luxemburg).

Ze zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

(3) De vennoot geeft volmacht aan Mevrouw Agnès Giner Lloret, Mevrouw Lise Gruber en Dhr Thibault Verdickt van Clifford Chance LLP handelend door haar bijkantoor gevestigd te Louizalaan 65, Bus 2, 1050 Brussel, België, elk met de bevoegdheid om afzonderlijk te handelen om in naam en vobr rekening van de Vennootschap al het nodige te doen betreffende de neerlegging van deze notulen bij de griffie van de Nederlandstalige Rechtbank van Koophandel te Brussel, alsook alle publicatie-formaliteiten en dergelijke uit te voeren (met inbegrip van het ondertekenen van het formulier I en formulier Il noodzakelijk voor publicatie in het Belgisch Staatsblad).

Agnès Giner Lloret

Advocaat bij Clifford Chance LLP

Handelend als volmachtd rager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neerg e lc g dlo rltva n g c n op

1 3 APR. 2015

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van k000nandei Brussel

111 1111111 8 I96l IIII

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 10.07.2008 08400-0331-027
24/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.03.2007, NGL 19.10.2007 07772-0300-025
02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 07.05.2015, NGL 28.05.2015 15135-0006-029
05/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

rrri- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van àlegfiftelegeontvangen op

i~~,1,..ç

I11



2 7 MEI 2015

ter griffie 14ederlandstrafige

~~~'l:i~~,=~; - .- ;---F~~~<r" ldeE

Brussel

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0863.981.770

Benaming

(voluit) : IMMO Science 41 B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Montoyerstraat 10, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Intrekking bijzondere machten

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN ZAAKVOERDERS GEHOUDEN OP 6 MEI 2015

1. Het College van Zaakvoerders beslist met éénparigheid van de stemmen om alle bijzondere machten voorheen toegekend aan mevrouw Annette Marbs en de heer Konstantin Romer, en in het bijzonder de bijzondere machten toegekend bij besluit van het College van Zaakvoerders dd. 18 juli 2013, zoals gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 januari 2014, onder referentienummer 14008476, met onmiddellijke ingang in te trekken, en dit zonder enige uitzondering.

Het College van Zaakvoerders beslist eveneens met éénparigheid van de stemmen om alle bijzondere machten voorheen toegekend aan de heer Martin Waekens en REART SPRL, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Christophe Mignot, en in het bijzonder de bijzondere machten toegekend bij besluit van het College van Zaakvoerders dd. 30 september 2014, zoals gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 december 2014, onder referentienummer 14224952, met onmiddellijke ingang in te trekken, en dit zonder enige uitzondering

2. Tenslotte besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "D LA Piper, met kantoren te ,Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59/5, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/11/2005 : ME. - JAARREKENING 15.12.2004, GGK 30.08.2005, NGL 31.10.2005 05853-0332-014
08/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nefflrieltarcl/o;,fv~ng~r, op 2 9 JUNI 2015

ter griffie van de isiedLriancistaliga rIFA-tekf" m-i4 wprIr ~~rcCiu~~ten ndel Bru^4:.,A



MAM



15 97144

Onderriemingsnr : 0863.981.770

Benaming

(voluit) : IMMO SCIENCE 41 B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Montoyerstraat 10, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit het schriftelijk besluit van de enige vennoot dd, 24 juni 2015

(a) De enige vennoot beslist om PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap, met zetel te Woluwe Garden,Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, vertegenwoordigd door Dhr Didier Matriche, te herbenoemen als commissaris van de Vennootschap, voor de drie volgende boekjaren, te weten de boekjaren eindigend per 31 december 2015,2016 en 2017. Zijn mandaat zal dus een einde nemen op de datum statutair voorzien voor de goedkeuring van de jaarrekeningen voor het boekjaar dat wordt afgesloten op 31 december 2017,

(b) De enige vennoot van de Vennootschap machtigt Mevrouw Agnès Giner Lloret, Dhr Baptiste Antoine en Mevrouw Lise Gruber en eender welk advocaat van het advocatenkantoor Clifford Chance LLP gelegen te 1050 Brussel, Louizalaan 65 bus 2, elk met volledige bevoegdheid alleen te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om al het nodige te doen (het ondertekenen van formulier I en formulier II voor de publicatie in de bijlagen van de Belgische Staatsblad inbegrepen) teneinde deze beslissing neer te leggen bij de griffie van de Nederlandstalige Rechtbank van Koophandel te Brussel in overeenstemming met het Wetboek Vennootschappen

Baptiste Antoine

Advocaat bij Clifford Chance LLP

Handelend als volmachtdrager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
IMMO SCIENCE 41 B.V.

Adresse
MONTOYERSTRAAT 10 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale