IMMOTIVOLI

Société anonyme


Dénomination : IMMOTIVOLI
Forme juridique : Société anonyme
N° entreprise : 405.904.418

Publication

30/09/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 26.09.2013, DPT 27.09.2013 13596-0308-011
07/01/2013
ÿþ 7,y1': ~ jJ~~ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MOD WORD 11.1

. '. _ ~ :..

Réservé 111111111)11!1111,11,111111111111

au

Moniteur

belge

eRUXELLEs

24 DEC 20

Greffe 1,

N° d'entreprise : 0405.904.418

Dénomination

(en entier) : ImmoTivoli

(en abrégé):

Forme juridique : société anonyme

Siège : rue Gabrielle Petit 6 - 1080 Bruxelles

(adresse complète)

Oblet(s) de l'acte:Démission 1 Nomination d'un administrateur

L'Assemblée générale ordinaire du 19 juillet 2012 prend acte de la démission de Monsieur Nicolas Joschko, Administrateur et approuve le remplacement de celui-ci par Monsieur Marc Frère - avenue des Saisons 26 - 1050 Bruxelles (n° de registre national : 470224/44728)

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

05/04/2012
ÿþu mod 11.1



in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-J ;

2 f MRTriffie 2012

G

VIII II llll.11lll INII IIIII

*izasevza"

b

S

AI

Ondernemingsnr : BE0405.904.418

Benaming (voluit) : V.I.A. BRABANDT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gabrielle Petitstraat 6 1080 Sint-Jans-Molenbeek

Onderwerp akte :aanneming van de nederlandstalige versie van de statuten - wijziging van j de benaming

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel op 16 maart; 20132, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap; °V.I.A. BRABANDT', met maatschappelijke zetel te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Gabriel Petitstraat 6, volgende beslissingen genomen heeft

BENAMING

De vennootschap is naamloos. Zij wordt "IMMOTIVOLI" genoemd.

ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Sint-Jans-Molenbeek (1080 Brussel), Gabrielle Petitstraat; 6.

Hij kan overal elders in de Brusselse agglomeratie worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur die over alle machten beschikt om de statutenwijziging die eruit voortvloeit authentiek te laten; vaststellen.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel om, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden, de studie en de realisatie van infrastructuren en vastgoedprojecten met het oog op de sanering, renovatie, exploitatie en ontwikkeling van sites bestemd voor economische activiteiten of voor huisvesting,; waarbij elke missie helpt bij of bijdraagt aan economische ontwikkeling en stadvemieuwing, in het bijzonder in het Brusselse Gewest.

Zij kan alle handelingen verrichten van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard die rechtstreeks of onrechtstreeks, volledig of gedeeltelijk verband houden met het maatschappelijk doel,; waarbij elke handeling bijdraagt aan de promotie en de oprichting van nieuwe onderneming en de ontwikkeling: van bestaande ondernemingen, in het bijzonder door het vergroten van de vestigingsmogelijkheden van; industriële of ambachtelijke ondernemingen of van dienstenleveranciers, door het creëren en beheren van; zones en gebouwen voor bedrijven en door het ontwikkelen van informatie- en coördinatiediensten.

Zij kan met name enig roerend en onroerend goed kopen, in opstal verwerven, huren, leasen, in erfpacht; nemen, bouwen, laten bouwen, laten slopen, renoveren, verkopen, overdragen in opstal, aile zakelijke rechten: ; in verband ermee afstaan, ruilen, verhuren, in leasing geven, in erfpachtgeven en beheren.

Zij kan de opdrachten en beslissingen uitvoeren die uitgaan van administratieve overheden of van' instellingen van openbaar nut die van de Regering de toestemming gekregen hebben om, in het kader van haar maatschappelijk doel en maatschappelijke belangen, te zorgen voor de onteigening van onroerende goederen; voor openbaar nut, zelfs via de onteigeningsprocedure per zone.

Zij kan eveneens enige samenwerkingsovereenkomst en arbeids- of aannemingsovereenkomst afsluiten en enige werken en studies uitvoeren,

Daarnaast kan zij ook haar financiële steun verlenen en een belang nemen door middel van inbreng, fusie, -? inschrijving, aankoop van effecten of maatschappelijke rechten, deelname of enige andere manier in enige ondernemingen, vereniging of vennootschappen met een vergelijkbaar, analoog of aanvullend maatschappelijk; doel of een maatschappelijk doel dat bevorderlijk is voor het hare.

Zij kan instaan voor het bestuur van en de supervisie en de controle over enige onderneming, vereniging of ? vennootschap waarin zij een belang heeft of waaraan zij haar financiële steun verleend heeft.

KAPITAAL

Op de iaatste blz. van Luik B, vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"

V

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twee miljoen driehonderddrieënnegentigduizend honderdnegenennegentig euro drieënvijftig cent (¬ 2.393,199,53),

Het is vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, allen volledig volstort en verdeeld in duizend vierhonderd negenennegentig (1.499) aandelen van categorie A en één (1) aandeel van categorie B.

De aandelen van de twee categorieën verlenen hetzelfde stem recht, evenals eenzelfde recht op de winst, in de reserves en de liquidatiebonus.

In geval van verhoging of vermindering van het kapitaal zal de pariteit tussen de categorieën van aandelen geëerbiedigd worden.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit drie (3) leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd door de algemene vergadering voor een termijn die de zes jaar niet kan overschrijden eri te allen tijde door haar herroepbaar. De bestuurders zijn herverkiesbaar. Het mandaat van de niet herkozen bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de herverkiezing overging. Twee (2) bestuurders worden benoemd onder de kandidaten voorgesteld door de aandeelhouders van categorie A en één (1) onder de kandidaten voorgesteld door de aandeelhouders van categorie B.

Behoudens andersluidende beslissing is het mandaat van de bestuurders onbezoldigd.

VOORZITTERSCHAP

De raad van bestuur kiest een voorzitter onder zijn leden die de aandeelhouders van categorie A vertegenwoordigen en die de vergadering van de raad voorzit. Het mandaat van voorzitter mag niet worden gecumuleerd met het mandaat van afgevaardigd bestuurder.

Bij afwezigheid van de voorzitter worden de vergaderingen voorgezeten door de andere bestuurder van categorie A.

VERGADERINGEN

De raad van bestuur komt bijeen ten verzoeke van de voorzitter of op schriftelijk verzoek van één (1) bestuurder die zijn verzoek via om het even welk communicatiemiddel aan de voorzitter richtten, telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen en ten minste tweemaal (2) per jaar.

De raad wordt minstens vijf (5) dagen vóór de zitting via e-mail, fax of brief bijeengeroepen. De voormelde termijn mag echter worden ingekort in geval van hoogdringendheid gemotiveerd in de bijeenroeping. De bijeenroeping dient een agenda te bevatten, Elke bestuurder muet ervoor zorgen dat de vennootschap beschikt over zijn meest recente gegevens, en moet bij eventuele wijziging van zijn gegevens steeds de vennootschap schriftelijk op de hoogte brengen. De bijeenroepingen worden geldig betekend op de gegevens waarover de vennootschap beschikt.

Bij gebrek aan aanduiding in de bijeenroepingen, komt de raad samen op de zetel van de vennootschap. BERAADSLAGINGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen indien ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

leder bestuurder mag schriftelijk of met elk ander (tele)communicatiemiddel dat een tastbaar bewijs geeft, één van zijn collega's machtigen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde vergadering van de raad en om in zijn plaats en naam te stemmen. In dit geval wordt de volmachtgever als aanwezig aanzien,

Een bestuurder mag niet meer dan een van zijn collega's vertegenwoordigen en mag dus over maximum twee (2) stemmen beschikken tijdens een raad van bestuur.

De persoonlijke aanwezigheid van twee bestuurders, de ene gekozen op een lijst voorgesteld door de aandeelhouders van categorie A en de andere gekozen op de lijst voorgesteld door de aandeelhouders van categorie B, is noodzakelijk voor de geldigheid van de beraadslaging van de raad.

indien een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, moet zij een natuurlijke persoon aanduiden, bij wiens tussenkomst zij de funkties van bestuurder zal uitoefenen.

De beslissingen van de raad worden genomen bij eenvoudige meerderheid en met eenparigheid van stemmen voor de beslissingen die financiële verbintenissen en aanwervingen tot gevolg hebben, In geval van staking van stemmen is het voorstel verworpen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kan de raad van bestuur besluiten nemen door rondschrijven. Deze procedure kan echter niet gebruikt warden voor de vaststelling van de jaarrekening en, in voorkomend geval, voor de aanwending van het toegestane kapitaal,

Zulke besluiten vereisen het unaniem akkoord van bestuurders; hun handtekeningen zullen geplaatst zijn, ofwel op één document ofwel op een veelvoud ervan.

Deze besluiten hebben dezelfde geldigheid en dezelfde waarde als deze die genomen zouden zijn tijdens een vergadering die regelmatig bijeengeroepen en gehouden werd; zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder het voormelde document ondertekent.

MACHTEN

De raad van bestuur heeft de macht om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van deze die de wet of de statuten voorbehouden aan de algemene vergadering.

DAGELIJKS BESTUUR  BIJZONDERE BEVOEGDHEDEN

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap evenals de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur betreft toevertrouwen aan een van zijn leden die de titel van gedelegeerde bestuurder voert.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblad

',..f

Ei lagenbi Tïèt Belgio Stá asblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mort 11.1

Voor-

beboud&ri

aan het

Belgisch

Staatsblad

in dat geval beschikt de afgevaardigd bestuurder over het ruimste gezag en de ruimste bevoegdheden,' behoudens deze die krachtens de wet aan de algemene vergadering toekomen. Hij benoemt en werft aile ambtenaren en personeelsleden van de vennootschap aan, of ontzet ze uit hun ambt en ontslaat ze, na akkoord van de raad van bestuur die beslist met eenparigheid van stemmen (bedoeld in artikel 17 van deze statuten), hij bepaalt hun functie, werk en bezoldiging,

De afgevaardigd bestuurder mag een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zijn. Hij zal gekozen worden onder de leden van de raad. Het mandaat van afgevaardigd bestuurder mag niet worden gecumuleerd met het mandaat van voorzitter.

De raad kan bovendien aan elke mandataris bijzondere en welbepaalde bevoegdheden toekennen en op elk ogenblik iedere overdracht van bevoegdheden of mandaten intrekken. Hij kan binnen of buiten zijn midden eik comité oprichten waarvan hij de opdracht en de machten bepaalt,

VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten niet inbegrip van deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent en in rechte vertegenwoordigd door twee bestuurders samen, waarvan een gekozen onder de candidaten voorgesteld door de aandeelhouders van categorie A, en de andere gekozen onder de candidaten voorgesteld door de aandeelhouders van categorie B.

Wat het dagelijks bestuur betreft, wordt de vennootschap echter vertegenwoordigd door de persoon afgevaardigd voor dit bestuur.

De beslissing tot het in rechte optreden bij de rechterlijke orde of bij elke andere rechterlijke of administratieve instantie, tot arbitrage, als eiser of ais verweerder, wordt genomen door de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen. Bij hoogdringendheid of wanneer het niet mogelijk is de raad tijdig bijeen te roepen, komt deze bevoegdheid de afgevaardigd bestuurder toe. ln dat geval bekrachtigt de raad van bestuur tijdens de volgende zitting de uitgevoerde handelingen.

De vennootschapj is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaat.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG : CONTROLE

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en de regelmatigheid, ten opzichte van de wet en van de statuten, van de verrichtingen op te nemen in de jaarrekening, moet worden toevertrouwd aan een commissaris. De algemene vergadering stelt het bedrag van zijn vergoeding vast.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een termijn van drie (3) jaar die hernieuwbaar is, onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren.

De opdracht en de bevoegdheden van de commissaris zijn die die hem worden toegekend door de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

SAMENSTELLING EN MACHTEN

De algemene vergadering wordt samensgesteld uit alle eigenaars van aandelen,

Zij bezit de machten die haar werden toegekend door de wet. Haar beslissingen zijn verplichtendvoor alle aandeelhouders, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemmen.

VERGADERINGEN - BIJEENROEPINGEN

De jaarvergadering komt bijeen de tweede dinsdag van de maand mei te vijftien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats de eerste daarop volgende werkdag.

De algemene vergadering kan buitengewoon worden samengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet worden samengeroepen op aanvraag van aandeelhouders die samen één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de Brusselse agglomeratie, op de plaats vernield in de oproepingen.

Alle aandelen op naam zijnde, mogen de oproepingen die alle de meldingen door de wet vereist vermelden enkel per aangetekende brief vijftien dagen voor de algemene vergadering gedaan worden. Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commisarissen wordt vijftien dagen voor de vergadering een brief gezonden, van de vervulling van deze formaliteit behoeft evenwel geen bewijs te worden overgelegd. Aan die brief worden de maatschappelijke documenten die ter beschikking van de aandeelhouders op naam moeten zijn aangehecht. De regelmatigheid van de oproepingen mag niet betwist worden indien alle aandeelhouders aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn.

De oproepingen zijn niet nodig indien alle houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, bestuurders en commisarissen akkord gaan om samen te komen.

VERTEGENWOORDIGING

Elke eigenaar van effekten kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een mandataris voor zover deze zelf het recht heeft aan de beraadslagingen deel te nemen.

Bij afwijking aan hetgeen voorafgaat, worden van rechtswege vertegenwoordigd op de algemene vergadering :

1. De minderjarigen, onbekwaamverklaarden en onbekwamen door hun wettelijke vertegenwoordiger;

2. Elke echtgenoot door zijn mede-echtgenoot, behalve uitdrukkelijke tegenstrijdige instructie;

3. De rechtspersonen door hun wettelijke vertegenwoordigers of een mandataris, zelfs een niet-

aandeelhouder.

4, De naakte eigenaars door de vruchtgebruikers.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-behoudel6

aan het Belgisch Staatsblad



De mede..eigenaars en, in voorkomend geval de pandhoudende schuldeisers en pandgevende'

schuldenaars, moeten zich respectievelijk laten vertegenwoordigen door één onder hen of door een

gemeenschappelijke mandataris, die geen aandeelhouder mag zijn.

De raad van bestuur kan de formule der volmachten vastleggen en er de neerlegging van eisen, op de zetel

van de vennootschap, binnen een termijn die hij opportuun oordeelt.

Een aanwezigheidslijst die de naam van de aandeelhouders en het aantal van hun effekten aanduidt, wordt

ondertekend door ieder van hen of door hun mandatarissen vooraleer de zitting binnen te treden.

BUREAU

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij afwezigheid,

door de andere bestuurder van categorie A.

De voorzitter duidt de secretaris aan. De vergadering kiest twee stemopnemers. De aanwezige bestuurders

vervolledigen het bureau.

VERDAGING

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van

de jaarrekening drie weken uitte stellen.

Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende

beslissing van de algemene vergadering.

De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening vast te stellen.

De tweede vergadering zal over dezelfde agenda beraadslagen. De formaliteiten vervuld om aan de eerste

vergadering dee! te nemen zijn geldig voor de tweede.

Nieuwe toelatingsformaliteiten mogen gedaan worden met het oog op de tweede vergadering deze beslist

definitief.

BERAADSLAGINGEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING

Behalve in de gevallen voorzien door de wet en de statuten, is de algemene vergadering regelmatig

samengesteld ongeacht het aantal vertegenwoordigde effekten.

De algemene vergadering beraadslaagt over de punten die hernomen zijn in de agenda. De bestuurders

antwoorden op de vragen die hen worden gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot hun verslag of de

punten gebracht op de agenda. De commissarissen antwoorden op de vragen die hun worden gesteld door de

aandeelhouders met betrekking tot hun verslag.

De beslissingen warden genomen bij eenvoudige meerderheid der stemmen voor dewelke er aan de

stemming deelgenomen wordt. In geval van staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

MAATSCHAPPELIJKE GESCHRIFTEN

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk maatschappelijk boekjaar, stélt de raad van bestuur een volledige inventaris op van

haar bezittingen en haar rechten, van haar schulden, verplichtingen en verbintenissen, met betrekking tot haar

activiteiten en de eigen middelen die eraan besteed werden, dat op dezelfde wijze is opgesteld al het

boekhoudkundig plan dat toepasselijk is op de vennootschap.

Na het in overeenstemming brengen van de rekeningen van de vennootschap met de gegevens van de

inventaris, stelt hij overeenkomstig de wet

-de jaarrekening op, die een geheel vormen en die de balans, de resultatenrekening, evenals de bijlage

bevatten van deze laatste;

-het verslag in hetwelk hij rekenschap geeft van zijn beleid.

ARTIKEL VIERENDERTIG : STEMMING OVER DE BALANS

De algemene vergadering beraadslaagt over de aanvaarding van de jaarrekening overeenkomstig de

bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en huidige statuten.

Na aanvaarding van deze rekeningen, spreekt zij zich bij bijzondere stemming uit over de kwijting te

verlenen aan de bestuurders en commissarissen.

VERDELING

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op

deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze

voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt. Hij moet worden hemomen wanneer de wettelijke reserve aangetast wordt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die over de bestemming zal

beslissen, op voorstel van de raad van bestuur.

BETALING VAN DIVIDENDEN EN INTERIMDIVIDENDEN

De dividenden worden betaald op de plaatsen en op de tijdstippen vastgesteld door de raad van bestuur.

De raad van bestuur zef, onder eigen verantwoordelijkheid kunnen beslissen tijdens het maatschappelijk

boekjaar of na zijn afsluiting, maar voor de goedkeuring van de jaarrekening tot uitbetaling van

interimdividenden, die zullen uitgedeeld worden op de resultaten van het boekjaar, mits eerbiediging van de

bepalingen van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze interimdividenden zijn betaalbaar in

geld of onder elke andere vorm.

ARTIKEL ACHTENDERTIG : VERDELING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of consignatie der daartoe nodige sommen

wordt het netto-actief verdeeld onder aile aandelen.







Bijlhgèn liij Tiét Sèlgi§cTi -StUtsblâd = 05704120i2 - Annexes cYü 14Ióniteur bete





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Evenwel, wanneer de aandelen: niet allen in dezelfde mate volstort zijn, zullen de vereffenaars-voorafgaandelijk het evenwicht moeten herstellen, hetzij door een bijkomende opvraging van fondsen, hetzij door terugbetaling in geld ten voordele van aandelen die in een hogere mate werden volstort.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel Terzelfdertijd neergelegd:

- I afschrift;

- I gelijkvorming uittreksel,

- I volmacht

- 2 verslagen

- I Coördinatie

Voor-

behaudeb

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/04/2012
ÿþ Mod 11.1



Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

V I II IUIIII 1 III IIII

*izoea~a3*

Ré; Mor~

bE

iu

N° d'entreprise : BE0405.904,418

Dénomination (en entier) : V.I.A. BRABANDT

(en abrégé):

Forme juridique ;société anonyme

Siège ;rue Gabrielle Petit, 6

1080 Molenbeek-Saint-Jean

Objet de l'acte : MODIFICATION DE LA DENOMINATION SOCIALE - MODIFICATION DE L'OBJET SOCIAL - AUGMENTATION DE CAPITAL PAR APPORT DE CREANCE - CREATION DE DEUX CATEGORIES D'ACTIONS - REFONTE DES STATUTS ET ADOPTION D'UNE VERSION EN LANGUE NEERLANDAISE

D'un acte reçu par Maitre Catherine Gillardin, Notaire associé à Bruxelles, le 16 mars 2012, il résulte que:

s'est réunie l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la société anonyme «V.I.A. BRABANDT»,

dont le siège social est établi rue Gabrielle Petit, numéro 6 à 1080 Bruxelles

Laquelle valablement constituée et apte à délibérer sur les objets figurants à l'ordre du jour, a pris les;

résolutions suivantes

Première résolution : rapport spécial du conseil d'administration

Deuxième résolution : modification de la dénomination sociale

L'assemblée décide de modifier la dénomination sociale pour la remplacer, à compter de ce jour, par

«IMMOTIVOLI».

Troisième résolution : modification de l'objet social

L'assemblée décide de remplacer l'objet social de la société par le texte libellé comme suit:

«La société a pour objet, pour compte propre ou pour compte de tiers ou en participation avec des tiers,

l'étude et la réalisation d'infrastructures et de projets immobiliers visant à l'assainissement, la rénovation, la:

mise en valeur et le développement de sites affectés tant à des activités économiques qu'au logement, toute,

mission permettant ou contribuant au développement économique et la rénovation urbaine, particulièrement en

"

région bruxelloise.

Elle pourra accomplir toutes opérations généralement quelconques, commerciales, industrielles, financières, mobilières et immobilières se rapportant directement ou indirectement, en tout ou partie à l'objet social, tout acte: permettant la promotion et la création de nouvelles entreprises, ainsi que le développement des entreprises! existantes, en particulier en accroissant les possibilités d'implantation d'entreprises industrielles, artisanales ou; prestataires de services, en créant et gérant des zones et des bâtiments destinés aux entreprises et en; développant des services d'information et de coordination.

Elle pourra notamment acheter, acquérir en superficie, prendre en location, en location financement, en; emphytéose, construire, faire construire, faire démolir, rénover, vendre, céder en superficie, céder tous droits! réels sur ses biens, échanger, donner en location, en location financement, en emphytéose, assurer la gestion; de tout bien meuble et immeuble.

Elle pourra exécuter les missions et décisions émanant d'autorités administratives ou d'organismes d'intérêt ;; public autorisés par le Gouvernement à poursuivre, dans le cadre de ses objet et intérêts sociaux,, ;; l'expropriation de biens immobiliers pour cause d'utilité publique, même par le biais du procédé de. l'expropriation par zone.

Elle pourra également conclure toute convention d'association, de collaboration, tout contrat de travail ou d'entreprise et exécuter tous travaux et études.

En outre, elle pourra également apporter son concours financier et s'intéresser par voies d'apport, de fusion, de souscription, d'achats de titres ou droits sociaux, de participation ou de toute autre manière dans toutes  entreprises, association ou sociétés ayant un objet social similaire, analogue, connexe ou complémentaire ou! ; de nature à favoriser son objet social.

Elle pourra pourvoir à ['administration, à la supervision et au contrôle de toute entreprise, association ou société à laquelle elle sera intéressée ou à laquelle elle aura apporté son concours financier.»

Quatrième résolution : Rapport d'un reviseur d'entreprises

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

et Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod 11.1

Réservé

au

Moniteur

belge



«CONCLUSIONS

Nous soussignés, VANDAELE & PARTNERS société civile sprl, Réviseurs d'Entreprises, représentés par Monsieur Jean-Pierre VANDAELE, Réviseur d'Entreprises, avons effectué notre mission conformément aux dispositions de l'article 602 du Code des Sociétés, dans le cadre de l'augmentation de capita! par apports en 'nature à la SA « VIA BRABANDT » et conformément aux dispositions de l'article 559 du Code des Sociétés, préalablement à une modification d'un objet social.

Dans le cadre de la modification de l'objet social de la société anonyme «VIA BRABANDT », nous avons notamment examiné l'état résumant la situation active et passive de la société, arrêté à la date du 31 décembre 2011, Cet état comptable renseigne un total de bilan de 1.815.479,19 EUR et une perte de l'exercice en cours de 44.505,21 EUR. A cette date, et tenant compte des pertes reportées antérieures, l'actif net s'élève à 461.895, 53 EUR.

L'apport en nature consiste en une créance liquide et exigible à concurrence d'un montant de 2.243.199,53 EUR, afin de porter le capital social souscrit de 150.000,00 EUR à 2.393.199,53 EUR, portant ainsi l'actif net de la société à un niveau supérieur à la moitié du capital social.

En rémunération de cet apport en nature, il ne sera pas émis d'actions nouvelles de la société anonyme « VIA BRABANDT ».

Conformément aux normes professionnelles, en application du principe de «no fairness opinion » et sur proposition expresse du Conseil supérieur des professions économiques, il y a lieu de mentionner explicitement que nous ne nous prononçons pas sur le caractère légitime et fondé de l'opération.

A l'issue de nos travaux, et tenant compte des commentaires formulés dans le présent rapport, nous sommes à même d'attester que

-l'opération a été contrôlée conformément aux normes édictées par l'Institut des Réviseurs d'Entreprises en matière d'apports en nature ;

-l'évaluation des apports et le nombre d'actions à émettre par la société en contrepartie des apports en nature ont été déterminés sous la responsabilité du conseil d'administration ;

-la description des apports en nature répond à des conditions normales de précision et de clarté ;

-les modes d'évaluation des apports en nature adoptés par les parties sont justifiés par les principes de l'économie d'entreprise et conduisent à des valeurs d'apport qui correspondent au moins au nombre et à la valeur nominale ou au pair comptable des parts sociales à émettre en contrepartie, de sorte que l'apport en nature n'est pas surévalué ;

-suite aux vérifications auxquelles nous avons procédé dans le cadre de l'examen limité de la situation active et passive de la société à la date du 31 décembre 2011, conformément aux normes édictées par l'Institut des Réviseurs d'Entreprises, cet état comptable traduit d'une manière complète, fidèle et correcte la situation financière de la société à cette date ;en dehors des commentaires formulés dans le présent rapport, nous n'avons pas connaissance d'autres informations que nous estimerions indispensable de communiquer aux associés ou aux tiers et, à notre connaissance, aucun événement postérieur à la date d'établissement de l'état comptable visé ci-dessus n'est susceptible d'influencer sensiblement cette situation.

Fait à Bruxelles, le 23 février 2012. Jean-Pierre VANDAELE, Réviseur d'Entreprises -- Gérant soc, Civ. spri Vandaele & Partners'

Cinquième résolution : Augmentation du capital par apport de créance

L'assemblée décide d'augmenter le capital à concurrence de deux millions deux cent quarante-trois mille cent nonante-neuf euros cinquante-trois cents (¬ 2.243.199,53) pour le porter de cent cinquante mille euros (¬ 150.000,00) à deux millions trois cent nonante-trois mille cent nonante-neuf euros cinquante-trois cents (¬ 2.393.199,53), par apport de créance.

L'assemblée décide qu'aucune action nouvelle ne sera émise en rémunération de cet apport.

Sixième résolution : Réalisation de l'apport

Septième résolution : Constatation de la réalisation effective de l'augmentation de capital

L'assemblée constate et requiert le Notaire soussigné d'acter que l'augmentation du capital par apport de créance est entièrement souscrite, qu'aucune action nouvelle n'est émise en contrepartie de l'apport en nature et que le capital de la société se trouve effectivement porté à deux millions trois cent nonante-trois mille cent nonante-neuf euros cinquante-trois cents (¬ 2.393.199,53), représenté par mille cinq cents (1.500) actions sans désignation de valeur nominale représentant chacune un mille cinq centième (1/1.500ième) du capital.

Huitième résolution : Création de deux catégories d'actions et détermination de leurs droits

L'assemblée décide de créer deux catégories d'actions A et B comme suit : mille quatre cent nonante-neuf (1.499) actions de catégorie A attribuées à la société «Société de Développement pour la Région de Bruxelles-Capitale», précitée et une (1) action de catégorie B attribuée à la société anonyme «SOCIETE BRUXELLOISE DE DEVELOPPEMENT IMMOBILIER» également précitée.

L'assemblée décide que les actions des deux catégories confèrent le même droit de vote ainsi que les mûmes droits dans les bénéfices, dans les réserves et les boni de liquidation ; en cas d'augmentation ou de réduction de capital, la parité entre les catégories d'actions sera respectée. L'assemblée décide que les deux catégories d'actions règlent la représentation de l'actionnariat au sein du conseil d'administration.

Neuvième résolution : Refonte des statuts

L'assemblée décide de procéder à une refonte des statuts afin de les adapter aux dispositions récentes du Code des sociétés, de les mettre en concordance avec les décisions prises et avec la décision du conseil d'administration du 22 décembre 2010, publiée aux Annexes du Moniteur belge du 12 mai 2011 sous le numéro 2011-0542/0071454 concernant le transfert du siège social.

Dixième résolution : Adoption d'une version des statuts en langue néerlandaise



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge





Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Mod 11,1

4

F

Réservé

au

Moniteur

belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

L'assemblée décide d'adopter une version des statuts en langue néerlandaise. L'assemblée décide qu'en'

cas d'interprétation entre les deux versions, la version française des statuts prévaudra.

Onzième résolution : Exécution des décisions prises

Douzième résolution : mandat spécial

Pour autant que de besoin, l'assemblée constitue en outre pour mandataire spécial de la société, la société

privée à responsabilité limitée KREANOVE, ayant son siège social à 1030 Bruxelles, rue des Charbons, 46,

avec droit de substitution, à l'effet d'effectuer toutes démarches et formalités qui s'avéreraient nécessaires du

chef des décisions prises, auprès de toutes administrations privées ou publiques et notamment auprès de la

Banque Carrefour des Entreprises.

Le mandataire prénommé pourra, au nom de la société, faire toutes déclarations, signer tous actes et

documents, substituer et en général, faire tout le nécessaire.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

Maître Catherine Gillardin, Notaire associé à Bruxelles,

Déposés en même temps :

-1 expédition de l'acte

- 1 extrait analytique

- 1 procuration

- 1 rapport spécial du CA

- 1 rapport du Réviseur d'entreprise

- 1 coordination des statuts

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

23/11/2011
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MM 2.1

11111111111111 m

*11175925*

M



e ' - ) û'J

Greffe

N° d'entreprise : 0405.904.418

Dénomination

(en entier) : SA VIA BRABANDT

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : Rue Gabrielle Petit 6 - 1080 Bruxelles

Obiet de l'acte : Désignation du réviseur

L'assemblé général ordinaire du 10 mai 2011 attribue la mission de réviseur au bureau VDP Audit, situé à l'Avenue Louise 66, à 1050 Bruxelles, pour une durée de 3 ans.

J. MEGANCK

Adiministrateur-Délégué

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Au recto ; Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso Nom et signature

Mentionner sur la dernière page du Volet B

20/06/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 10.05.2011, DPT 17.06.2011 11169-0348-010
12/05/2011 : BL047175
09/12/2010 : BL047175
10/08/2010 : BL047175
12/08/2009 : BL047175
01/09/2008 : BL047175
04/09/2007 : BL047175
06/10/2006 : BL047175
29/09/2005 : BL047175
08/12/2004 : BL047175
19/10/2004 : BL047175
13/08/2003 : BL047175
18/11/2002 : BL047175
20/10/2001 : BL047175
16/11/2000 : BL047175
21/10/1999 : BL047175
01/01/1993 : BL47175
03/06/1992 : BL47175
01/01/1989 : BL47175
29/02/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 05.02.2016, DPT 23.02.2016 16049-0501-013
01/01/1988 : BL47175
01/01/1986 : BL47175
25/06/1985 : BL47175

Coordonnées
IMMOTIVOLI

Adresse
RUE GABRIELLE PETIT 6 1080 BRUXELLES

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale