INCENTIVE DESTINATIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INCENTIVE DESTINATIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.358.490

Publication

22/01/2014
ÿþ mod 111

ïLuik Fj In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" Voor-

behouden

aan het'

Belgisch Staatsblad





1 021627*



OMdememingsnr:0454.358.490

fUAN 2014

Griffie

Benaming (voluit) : INCENTIVE DESTINATIONS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge (verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 1150 Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), Tervurenlaan 412 bus 6

Onderwem. aKte : FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOT- SCHAP

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen,> Broederminstraat 9, op zevenentwintig december tweeduizend dertien, vóór registratie uitgereikt, met als eniger doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewoner algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INCENTIVE.; DIiSTINATIONS", gevestigd te 1150 Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), Tervurenlaan 412, bus 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer 0454.358.490, onder meer

I. beslist heeft tot goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank:. van koophandel te Brussel en tot instemming met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van fusie;: wordt overgenomen door haar enige aandeelhouder, de naamloze vennootschap "BA BTS", gevestigd te 1150 Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), Tervurenlaan 412, bus 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister van,, Brussel met ondernemingsnummer 0898.284.039.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch;; voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en worden de aandelen van de over-;  genomen vennootschap vernietigd.

Vanaf één januari tweeduizend dertien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap, boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

2. dat ingevolge het totstandkomen van de fusie de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

V e lmacht

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de burgerlijke vennootschap;, onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR:

COOLS EN PARTNERS", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Fruithoflaan 124, bus 12/13,

teneinde alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de

ondernemingsloketten, directe als indirecte belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en;

stukken ondertekenen en, in het algemeen, het noodzakelijke doen bij elke administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

' Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

; de akte;

- volmacht





Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(ep) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/11/2013
ÿþ hAad Word 11.1

`e1t !i j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

111111111RIejltql1i1 11

~ ,74.~i(*.P1.

Griffie

Ondernemingsnr : 0454.358.490

Benaming

(voluit) : INCENTIVE DESTINATIONS

(verkort)

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Tervurenlaan 412 bus 6 -1150 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van een fusievoorstel tussen NV BA BTS en BVBA Incentive Destinations

Uittreksel uit het fusievoorstel opgesteld door de bestuurders van NV BA BTS en de zaakvoerder van BVBA Incentive Destinations op 8 november 2013:

"Overeenkomstig artikel 719 en 676 van het Wetboek van Vennootschappen is door de Raad van Bestuur van de NV BA BTS en de zaakvoerder van de BVBA Incentive Destinations, in gemeen overleg, het voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld waarvan hierna de tekst volgt:

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootsohappen zijn:

1.De naamloze vennootschap BA BTS

Deze vennootschap werd opgericht onder de naam "BA BTS" bij akte verleden voor Notaris Stefaan Van den Eynde te Melse op 22 mei 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 juni daarna, onder nummer 08085284.

De statuten werden het laatst gewijzigd op 7 november 2013 bij akte verleden voor notaris Frank Liesse te Antwerpen, nog niet bekendgemaakt in de bijlag en tot het Belgisch Staatsbiad,

Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel en is geregistreerd als BTW-belastingplichtige met ondernemingsnummer 0898.284.039.

Zij wordt hierna genoemd "overnemende vennootschap". Namens haar tekent de voltallige Raad van Bestuur, te weten:

- BVBA BLUE MME, met maatschappelijke zetel te 1180 Brussel (Ukkel) - Denneboslaan 1, gedelegeerd bestuurder, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Patrick CULOT, wonende te 1180 Brussel (Ukkel), Denneboslaan 1;

- NV AA `BTS', met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen - Straatsburgdok-Noordkaai 21 bus 13, bestuurder, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Kenneth CREYF, wonende te 2950 Kapellen, Kievitlei 3;

- De heer Philippe VAN WINGHE, wonende te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe - Sint-Lambertusstraat 113, bestuurder.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INCENTIVE DESTINATIONS

Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden voor Notaris Edwin Van Laethem te Elsene op 18 januari; 1995, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 februari daarna, onder nummer 95021439. De statuten werden het laatst gewijzigd op 6 juni 2006 bij akte verleden voor notaris Michel Cornelis te Anderlecht, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 juli daarna, onder nummer 20020731-107.

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel en is geregistreerd als BTW-belastingplichtige

s ` " met ondememingsnummer 0454.358.490.

Zij wordt hierna genoemd "over te nemen vennootschap".

Namens haar tekent haar zaakvoerder, te weten:

- BVBA BLUE TIME, met maatschappelijke zetel te 1180 Brussel (Ukkel) - Denneboslaan 1, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Patrick CULOT, wonende te 1180 Brussel (Ukkel); Denneboslaanl.

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehete vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepaling van het artikel 671, juncto artikel 676, van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbindt de Raad van Bestuur van de NV BA BTS en de zaakvoerder van de BVBA Incentive Destinations zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde partijen een met fusie gelijkgestelde verrichting tot stand te brengen tegen de hierna gemelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders van beide vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat:

a) Een fusie zal worden doorgevoerd tussen:

1.De naamloze vennootschap BA BTS, gevestigd te 1150 Brussel, Tervurenlaan 412 bus 6, die naar verluid van artikel 3 der statuten het hierna gemeld doel heeft:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het organiseren van reizen en conferenties, alsook het verschaffen van consulting daaromtrent. Ze mag

volgende reizen organiseren als aannemer of onderaannemer:

" verkoop van forfait reizen en/of individuele groepsreizen;

" verkoop ais tussenpersoon, van forfait reizen en verblijf georganiseerd door derde, en logeer en spijs cadeaubons;

" verkoop als tussenpersoon, van alle mogelijke reistickets;

" verkoop als tussenpersoon, van reis en bijstand verzekeringen;

Ze mag ace alle transacties uitvoeren met betrekking tot land-, zee- en luchttransport. De vennootschap zal een vertegenwoordiger zijn van 'Travel Experts ®' in de Franstalige Gemeenschap. Dit alles in de meest ruime zin. Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op ander= wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden. De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen. Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen die hetzelfde doel hebben, zowel in België als in het buitenland,"

2.De besloten vennootschap niet beperkte aanprakelijkheid Incentive Destinations, gevestigd te 1150 Brussel, Tervurenlaan 412 bus 6, die naar verluid van artikel 3 der statuten het hierna gemeld doel heeft:

"De vennootschap heeft als doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel in België ais in het buitenland, reizen en forfaitaire verblijven, individueel of voor groepen te verkopen en te organiseren als aannemer of als onderaannemer, en/of gelijksoortige reizen of verblijven te verkopen als tussenpersoon, reizen georganiseerd door derden en bovendien de verkoop als tussenpersoon van biljetten voor alle mogelijke transportmiddelen, alsook elke vorm van promotie en informatie en het organiseren van seminaries, evenementen en schouwspeten of bijeenkomsten ter bevordering van reizen, evenals adviesverstrekking in reisorganisatie (consulent).

Zij kan alle commerciële, industriële, financiële transacties verrichten, roerende en onroerend, die direct of indirect in verband staan met haar maatschappelijk doel of kunnen bijdragen tot de uitvoering ervan.

De vennootschap zal in de hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anders, het beheer kunnen voeren over verbonden vennootschappen of dochtervennootschappen en hün advies kunnen verstrekken.

De vennootschap kan dcor middel van inbreng in geld of in' nature, door fusie, intekening, deelneming, financiële tussenkomst of anders, deelnemingen aangaan in andere vennootschappen, bestaande of nog op te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden \aan het Belgisch Staatsblad richten, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig of analoog is aan het hare' of vara die aard dat het haar maatschappelijk doel bevordert."

Co sub 1 genoemde vennootschap zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de sub 2 gemelde vennootschap, die de overgenomen vennootschap zal zijn.

b) De naamloze vennootschap BA BTS is eigenares van alle 750 aandelen, het volledig maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend, van de over te nemen vennootschap incentive Destinations.

t à





c) De fusie zal gebeuren conform boek XI van het Wetboek van Vennootschappen.

d) Vanaf 1 januari 2013 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

e) Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend, noch andere effecten dan aandelen.

f) Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en aan de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend,

g) Bij de overnemende vennootschap zal geen doeluitbreiding nodig zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden De

uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen terugKrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 27 december 2013.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden aile kosten, verband houdende met de verrichting, gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt, door de zorgen van de Raad van Bestuur van de NV BA BTS en de zaakvoerder van de BVBA Incentive Destinations, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waaronder elke vennootschap ressorteert."

BVBA BLUE TIME,

zaakvoerder,

vertegenwoordigd door,

de heer Patrick Culot,

vaste vertegenwoordiger





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/03/2013
ÿþA MOp WORD 11.1

~ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

N° d'entreprise : 0454.358.490 Dénomination

(en entier) : TRIBUNAL DE COL;;".. ç~

1 0

n !" 1~~~n ~ .~~.

G~t3

NIVELLES

i

il

u

INCENTIVE DESTINATIONS

(en abrégé) :

Forme juridique : Société Privée à Responsabilité Limitée

Siëge: >!tva de Cern c.S cle ga6c:ernb e 0 arain4- (e_ char te,,,

(adresse complète)

Objet(s) de l'acte : démission et nomination d'un gérant - transfert siège social et siège d'exploitation

Extrait du procès-verbal de l'assemblée générale extraordinaire, tenue le 08.02.2013:

A l'unanimité des voix l'assemblée décide ;

- d'accepter la démission, demandée par mme Claire Massart, en tant que gérant de la société;

- de nommer le SPRL Blue Time, inscrite à la BCE sous le n° 0476.928.115, ayant son siège social à 1180 Uccle, Av, de la Sapinière 1, en tant que gérant, représentée par son gérant, monsieur Patrick Culot, qui accepte cette nomination.

Monsieur Patrick Culot interviendra en tant que représentant permanent pour le mandat de gérant, exercé par la SPRL Blue Time.

Le gérant a décidé de transférer le siège social, ainsi que le siège d'exploitation, à partir du lier mars, à:

Avenue de Tervueren, 412 boîte 6

1150 Bruxelles"

SPRL Blue Tinie

Gérant

Représentée par

Monsieur Patrick Culot

Représentant permanent

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/08/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 08.05.2012, DPT 06.08.2012 12391-0006-016
29/07/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 10.05.2011, DPT 22.07.2011 11333-0264-015
05/07/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 11.05.2010, DPT 30.06.2010 10246-0262-015
23/07/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 12.05.2009, DPT 17.07.2009 09436-0293-014
03/07/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 13.05.2008, DPT 30.06.2008 08325-0384-014
12/07/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 08.05.2007, DPT 06.07.2007 07367-0120-014
17/11/2005 : BL588898
04/07/2005 : BL588898
19/08/2004 : BL588898
27/07/2004 : BL588898
01/08/2003 : BL588898
20/09/2002 : BL588898
09/09/2000 : BL588898
18/11/1999 : BL588898
14/02/1995 : BL588898

Coordonnées
INCENTIVE DESTINATIONS

Adresse
TERVURENLAAN 412, BUS 6 1150 SINT-PIETERS-WOLUWE

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale