INIGO SRI GLOBAL MULTI-ASSET

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INIGO SRI GLOBAL MULTI-ASSET
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 506.990.888

Publication

23/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14312991*

Neergelegd

18-12-2014

Griffie

0506990888

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Inigo SRI Global Multi-asset

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Er blijkt uit een akte verleden op zeventien december tweeduizend veertien, voor Meester Peter VAN MELKEBEKE, notaris te Brussel,

dat :

1/ De vereniging zonder winstoogmerk SINT-JAN BERCHMANSSEMINARIE VZW, met zetel te 1030 Schaarbeek, Koninginnelaan, 141, en met ondernemingsnummer 0408.516.290;

2/ De vereniging zonder winstoogmerk LESSIUSVERENIGING VZW, met zetel te 1030 Schaarbeek, Koninginnelaan, 141, en met als ondernemingsnummer 0410.061.857;

3/De vereniging zonder winstoogmerk HULP VOOR DE BELGISCHE MISSIONARISSEN VAN DE SOCIETEIT VAN JEZUS, verkort MISSIEPROCUUR S.J. VZW, met zetel te 1030 Schaarbeek, Koninginnelaan, 141 en met ondernemingsnummer 0409.896.561,

onder hen volgende vennootschap hebben opgericht :

Rechtsvorm - naam - hoedanigheid - categorie

De vennootschap "Inigo SRI Global Multi-asset" (hierna genoemd de "Vennootschap") is opgericht als een naamloze vennootschap die handelt als een institutionele beleggingsvennootschap met veranderlijk kapitaal opgericht naar Belgisch recht (een institutionele BEVEK naar Belgisch recht) in het kader van de Wet van 19 april 2014 betreffende de alternatieve instellingen voor collectieve belegging en hun beheerders (hierna genoemd de "Wet").

De Vennootschap heeft de hoedanigheid van een alternatieve instelling voor collectieve belegging die haar financiële middelen in België of in het buitenland uitsluitend aantrekt bij in aanmerking komende beleggers (zoals gedefinieerd in artikel 3, 31' van de Wet) die voor eigen rekening handelen, waarvan de rechten van deelneming uitsluitend door dergelijke beleggers kunnen worden verworven, en die conform de bepalingen van de Wet of de ter uitvoering ervan genomen besluiten is ingeschreven.

De Vennootschap heeft ervoor gekozen om, overeenkomstig het artikel 283, §1 van de Wet, uitsluitend te beleggen in de categorie opgesomd in artikel 183, eerste lid, 1' van de Wet.

Duur

De Vennootschap wordt voor onbepaalde duur opgericht en begint te werken op datum van zeventien december tweeduizend veertien.

Doel

De Vennootschap heeft als uitsluitend doel de collectieve belegging in de categorie van beleggingen toegelaten door artikel 283, §1 van de Wet van kapitaal opgehaald bij in aanmerking komende beleggers, volgens het beginsel van risicospreiding.

De Vennootschap kan in het algemeen alle maatregelen nemen en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk kunnen bewerkstelligen, voor zover deze handelingen zijn toegestaan onder de toepasselijke wetgeving. De Vennootschap kan echter geen andere activiteiten uitoefenen dan deze toegestaan door de Wet, noch kan ze activa aanhouden die niet nodig zijn om haar maatschappelijk doel te vervullen.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Oprichting

Naamloze vennootschap

Koninginnelaan 141

1030 Schaarbeek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de Vennootschap is gevestigd in de Koninginnelaan 141, 1030 Schaarbeek, België.

Beheertype

De Vennootschap neemt zelf het beheer waar van haar beleggingsportefeuille en de beheertaken zoals omschreven in artikel 3, 41° van de Wet met de mogelijkheid om een deel of het geheel van deze taken te laten uitoefenen door een beheervennootschap overeenkomstig het artikel 11 van het K.B. van 7 december 2007 met betrekking tot institutionele instellingen voor collectieve belegging met een veranderlijk aantal rechten van deelneming die als uitsluitend doel hebben de collectieve belegging in de in artikel 7, eerste lid, 2°, van de wet van 20 juli 2004 bedoelde categorie van toegelaten beleggingen (hierna genoemd het "KB").

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap is te allen tijde gelijk aan de waarde van het netto-actief van de Vennootschap. Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap zal niet lager zijn dan het minimum voorgeschreven door de toepasselijke wetgeving.

Het maatschappelijk kapitaal varieert, zonder dat daartoe een statutenwijziging is vereist in overeenstemming met toepasselijk recht.

De formaliteiten inzake kapitaalverhogingen of kapitaalverminderingen voor naamloze vennootschappen zijn niet van toepassing.

Op de kapitaalaandelen werd als volgt a pari in geld ingeschreven:

- door de vereniging zonder winstoogmerk SINT-JAN BERCHMANSSEMINARIE VZW, ten belope van 1.000 aandelen, hetzij een miljoen euro (¬ 1.000.000,00)

- door de vereniging zonder winstoogmerk LESSIUSVERENIGING VZW, ten belope van 100 aandelen, hetzij honderdduizend euro (¬ 100.000,00)

- door de vereniging zonder winstoogmerk HULP VOOR DE BELGISCHE MISSIONARISSEN VAN DE SOCIETEIT VAN JEZUS, verkort MISSIEPROCUUR S.J. VZW, ten belope van 100 aandelen, hetzij honderdduizend euro (¬ 100.000,00)

totaal: duizend tweehonderd (1.200) aandelen

Ieder aandeel werd volgestort ten belope van honderd ten honderd (100%).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van een miljoen tweehonderdduizend euro (¬ 1.200.000,00).

Het kapitaal werd volledig volgestort.

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer bij de BNP Paribas Fortis BE 81 0017 4478 0224 zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 16 december 2014 afgeleverd bankattest.

Jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders

De jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders zal worden gehouden op de vierde maandag van de maand maart om 14 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de volgende bankwerkdag in België worden gehouden. De jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders zal worden gehouden op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap of op iedere andere plaats aangeduid in de oproeping.

Bijeenroeping van een algemene vergadering van aandeelhouders

17.1 Bijeenroeping

Een buitengewone of bijzondere algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de Vennootschap zulks vereist.

Algemene vergaderingen van aandeelhouders kunnen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur of door de commissaris en moeten worden bijeengeroepen wanneer aandeelhouders die ten minste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. Algemene vergaderingen van aandeelhouders zullen worden gehouden op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap of op iedere andere plaats aangeduid in de oproeping.

De aandeelhouders, bestuurders en de commissaris worden ten minste vijftien dagen vóór de vergadering opgeroepen. De oproepingen geschieden per aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om deze via andere communicatiemiddelen te ontvangen. De brief of de andere communicatiemiddelen bevatten de agenda.

De personen die tot een algemene vergadering moeten worden opgeroepen op grond van toepasselijk recht en die de vergadering bijwonen of vertegenwoordigd zijn, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De bovengenoemde personen kunnen er tevens, vóór of na een algemene vergadering waarop zij niet aanwezig waren, aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of een onregelmatigheid in de oproeping.

17.2 Terbeschikkingstelling van documenten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Samen met de oproeping wordt een kopie van de documenten die krachtens het Wetboek van vennootschappen verplicht ter beschikking moeten worden gesteld, toegezonden aan de aandeelhouders, de bestuurders en de commissarissen.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen de verplichte documenten moeten ontvangen kunnen aan deze vereiste verzaken vóór of na de algemene vergadering.

In geval de procedure van schriftelijke besluitvorming werd gekozen, zal de raad van bestuur een kopie van de documenten die moeten worden toegezonden aan de aandeelhouders en aan de commissaris samen met de bovengenoemde oproeping toezenden.

Algemene vergadering van aandeelhouders

18.1 Vertegenwoordiging

Elke aandeelhouder mag zich op een algemene vergadering van aandeelhouders laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die aandeelhouder moet zijn. Aandeelhouders die rechtspersoon zijn, kunnen enkel vertegenwoordigd worden door een lid van haar raad van bestuur. De volmachten moeten worden ondertekend en gedateerd.

18.2 Bureau - notulen

De algemene vergaderingen van aandeelhouders zullen worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, in zijn of haar afwezigheid, door een lid van de vergadering die daartoe wordt aangeduid. De voorzitter van de vergadering duidt een secretaris aan. Indien het aantal aanwezige personen dit vereist, zal de vergadering twee stemopnemers benoemen op voorstel van de voorzitter.

De notulen van de algemene vergaderingen van aandeelhouders worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die dit wensen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. Afschriften en/of uittreksels van de notulen van de algemene vergaderingen van aandeelhouders worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur, door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders, die gezamenlijk optreden. De handtekening moet onmiddellijk worden voorafgegaan door of gevolgd door een aanduiding van de hoedanigheid waarin de ondertekenaar handelt.

18.3 Beraadslaging - quorum

De aandeelhouders of hun lasthebbers zijn verplicht, alvorens te worden toegelaten tot de vergadering, om de aanwezigheidslijst te ondertekenen die minstens de naam en verblijfsplaats, of in voorkomend geval, de naam en de maatschappelijke zetel van de aandeelhouders vermeldt en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen.

Elke regelmatig samengestelde algemene vergadering van aandeelhouders vertegenwoordigt alle aandeelhouders van de Vennootschap. De beslissingen die op dergelijke vergadering worden genomen zijn bindend voor alle aandeelhouders van de Vennootschap, ongeacht de Klasse van Aandelen waartoe hun aandelen behoren, evenwel onverminderd hetgeen is bepaald in artikel 19 van deze statuten.

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij alle aandelen op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en de beslissingen met eenparigheid van stemmen worden genomen.

De algemene vergadering van aandeelhouders kan geldig beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

18.4 Stemrechten

Binnen de grenzen bepaald door de statuten, vertegenwoordigt elk aandeel één stem, ongeacht tot welk Compartiment of Klasse van Aandelen het behoort.

De stemming vindt plaats bij handopsteking of door afroeping van namen tenzij de algemene vergadering van aandeelhouders anders beslist bij gewone meerderheid van stemmen.

18.5 Meerderheid

De besluiten van de algemene vergadering van aandeelhouders worden genomen met een gewone meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen, ongeacht het aantal aanwezige aandelen op de vergadering, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald meerderheids- of aanwezigheidsquorum vereist. Een onthouding wordt niet in aanmerking genomen. 18.6 Eenparig schriftelijke besluiten

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk besluiten nemen over alle onderwerpen waarvoor de algemene vergadering van aandeelhouders bevoegd is.

Daartoe zal de raad van bestuur een brief sturen, per post, fax, e-mail of enig ander

communicatiemiddel aan de aandeelhouders en de commissaris, die de agenda bevat en de voorstellen van te nemen beslissingen, met het verzoek aan de aandeelhouders om de voorstellen goed te keuren en de geldig ondertekende brief terug te sturen naar de maatschappelijke zetel van de Vennootschap of naar iedere andere plaats vermeld in de brief binnen de termijn vermeld in de brief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien de goedkeuring van alle aandeelhouders met betrekking tot de agendapunten en de schriftelijke procedure niet binnen deze termijn is ontvangen, worden de besluiten geacht niet genomen te zijn.

18.7 Elektronische deelname aan de vergadering

Elke aandeelhouder kan op afstand deelnemen aan de algemene vergadering via een door de Vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Aandeelhouders die op deze manier deelnemen aan de algemene vergadering worden voor de vervulling van de voorwaarden inzake meerderheid en aanwezigheid geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de vergadering gehouden wordt.

Het elektronisch communicatiemiddel waarvan hiervoor sprake moet de Vennootschap toelaten de hoedanigheid en de identiteit van de aandeelhouder te controleren.

De aandeelhouder die er gebruik van wenst te maken, moet (i) minimaal rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis kunnen nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en (ii) zijn stemrecht kunnen uitoefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich moet uitspreken.

18.8. Stemmen op afstand

Aandeelhouders kunnen vóór de algemene vergadering, dit wil zeggen alleszins voor het tijdstip waarop de vergadering een aanvang neemt, langs elektronische weg of per brief op afstand stemmen. Zij moeten daarvoor gebruik maken van het formulier dat de Vennootschap daartoe ter beschikking stelt en dat inhoudelijk zal moeten beantwoorden aan de voorwaarden terzake door het Wetboek van vennootschappen gesteld.

De raad van bestuur zal, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en de eventuele uitvoeringsbesluiten, nadere regels uitwerken in verband met de te gebruiken elektronische communicatiemiddelen, de wijze waarop de hoedanigheid en de identiteit van een aandeelhouder die op afstand aan de algemene vergadering wenst deel te nemen of wenst te stemmen, zal worden gecontroleerd, hoe zijn aanwezigheid kan worden vastgesteld, en de manier waarop de veiligheid van het te gebruiken communicatiemiddel kan worden gewaarborgd. Raad van bestuur

20.1 Samenstelling

De Vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen door de algemene vergadering van aandeelhouders.

De algemene vergadering van aandeelhouders bepaalt de bezoldiging van de bestuurders, indien deze worden bezoldigd.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen, die een natuurlijke persoon is, onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurder of werknemers, die belast wordt met de uitvoering van het mandaat van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij of zij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders kunnen worden herbenoemd.

De bestuurders wiens mandaat is verstreken, blijven in functie zolang de algemene vergadering van aandeelhouders geen nieuwe bestuurders heeft benoemd om de genoemde bestuurders te vervangen.

In geval van een voortijdige vacature binnen de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering van aandeelhouders een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming van een nieuwe bestuurder wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering van aandeelhouders geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Wanneer geen voorzitter is benoemd of deze afwezig is, wordt het voorzitterschap waargenomen door de in leeftijd oudste aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een secretaris aanduiden.

De raad van bestuur kan twee bestuurders benoemen die de effectieve leiding van de Vennootschap zullen opnemen.

20.2 Vergaderingen - bijeenroeping

Een vergadering van de raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of een andere bestuurder, ten minste drie dagen vóór de datum van de vergadering. De oproeping geschiedt geldig per brief, fax of e-mail.

De bestuurder die de vergadering bijwoont of zich er laat vertegenwoordigen wordt als geldig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan, vóór of na de vergadering waarop hij/zij niet aanwezig was, er tevens aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

onregelmatigheid in de oproeping.

Een bestuurder kan volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem of haar te vertegenwoordigen op een bepaalde vergadering van de raad van bestuur. Een bestuurder kan niet meer dan één andere bestuurder vertegenwoordigen.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België, op de plaats aangeduid in de oproeping. De raad van bestuur kan ook beraadslagen per telefoon- of videoconferentie.

20.3 Beraadslaging

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, dient een nieuwe vergadering met dezelfde agenda te worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en beslissen over de punten op de agenda met dien verstande dat ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met een gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de stemmen van de andere bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit, beslissend.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de Vennootschap zulks vereisen, kunnen de beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

20.4 Notulen

De beslissingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die worden ondertekend door de voorzitter en de andere bestuursleden die erom verzoeken. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. Volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

Afschriften en uittreksels van de notulen die moeten worden voorgelegd in rechte of elders, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Bevoegdheden van de raad van bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur, beheer en beschikking te verrichten in overeenstemming met het doel van de Vennootschap. De raad van bestuur is bevoegd om elk aspect van het maatschappelijk doel van de Vennootschap uit te voeren en alle handelingen te verrichten en overeenkomsten te sluiten of elke andere maatregel te nemen die zij daarvoor noodzakelijk, wenselijk of nuttig acht. Alle bevoegdheden die door de wet of deze statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering van aandeelhouders werden voorbehouden, vallen onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur.

De Vennootschap wordt beheerd en bestuurd uitsluitend in het voordeel van haar aandeelhouders in overeenstemming met de beginselen van risicospreiding.

De raad van bestuur is bevoegd om het beheer van de beleggingsportefeuille, het risicobeheer en de administratie waarvan sprake in art. 3, 41° van de Wet uit te oefenen. De raad van bestuur heeft de mogelijkheid om het beheer van de beleggingsportefeuille, risicobeheer en de administratie van de Vennootschap waar te nemen overeenkomstig het artikel 11 van het KB of om deze bevoegdheid te delegeren aan een extern beheerder overeenkomstig de Wet, het KB, de statuten en de toepasselijke regelgeving

Onder de voorwaarden zoals bepaald in de statuten heeft de raad van bestuur de bevoegdheid om op elk tijdstip nieuwe Compartimenten en/of nieuwe Klassen van Aandelen te creëren.

De raad van bestuur kan de kenmerken en voorwaarden van een Compartiment of Klasse van Aandelen wijzigen. De goedkeuring door de algemene vergadering is vereist voor de kenmerken en voorwaarden bepaald in de statuten.

De raad van bestuur is bevoegd om het beleggingsbeleid en de beleggingsstrategieën van de Vennootschap en haar Compartimenten te bepalen, rekening houdend met de beperkingen die door deze statuten zijn voorzien, het informatiedocument en de toepasselijke wetgeving. De raad van bestuur kan ook alle andere beperkingen bepalen die in acht moeten genomen worden met betrekking tot de beleggingen van de Vennootschap en haar Compartimenten. Deze eventuele bijkomende beperkingen worden beschreven in het informatiedocument.

Delegatie van bevoegdheden

22.1 Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de Vennootschap, het bestuur van één of meerdere bedrijfstakken of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meerdere bestuurders of lasthebbers opdragen, al dan niet aandeelhouders. Beslissingen of handelingen met een waarde van meer dan vijf miljoen euro (EUR 5.000.000) worden niet beschouwd als een deel van het dagelijks bestuur van de Vennootschap.

De raad van bestuur en, wat betreft het dagelijks bestuur, de personen die met het dagelijks bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

belast zijn, kunnen ook bepaalde bevoegdheden delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

22.2 Investeringscomités

De Vennootschap kan een investeringscomité oprichten voor ieder Compartiment of de Vennootschap in haar geheel. Indien een investeringscomité werd opgericht, dan zal dit worden vermeld in het informatiedocument van het betrokken Compartiment.

Ieder investeringscomité adviseert de raad van bestuur met betrekking tot de mogelijke investeringen, rekening houdend met het toepasselijke investeringsbeleid en de investeringsbeperkingen. Beslissingen van het investeringscomité vereisen een meerderheid van twee derden van haar leden. De adviezen van het (de) investeringscomité(s) worden genotuleerd. Vergaderingen van het investeringscomité zullen minstens eenmaal per jaar worden gehouden. Een investeringscomité zal worden samengesteld uit minstens drie leden. De leden van een investeringscomité zullen worden benoemd voor een termijn van drie jaren. De raad van bestuur heeft het recht om één lid van het investeringscomité te benoemen. De aandeelhouders van de Vennootschap (of, in het voorliggende geval, het Compartiment) hebben het recht om de overige leden van het investeringscomité te benoemen. Het mandaat van de leden van het investeringscomité kan op ieder ogenblik en zonder dat enige reden moet worden gegeven, worden beëindigd door het orgaan dat hen benoemd heeft.

De leden van het investeringscomité kunnen worden herbenoemd.

Het mandaat van de leden van het investeringscomité zal slechts eindigen nadat de benoeming van een opvolger in werking is getreden. Indien om welke reden dan ook, het aantal leden van een investeringscomité minder zou zijn dan drie, dan zal de raad van bestuur onmiddellijk actie ondernemen om de vervanging te verzekeren zodat het investeringscomité terug voltallig zal zijn. Vertegenwoordiging van de Vennootschap

De Vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd ten overstaan van derden, in rechte en in officiële akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een ambtenaar of een notaris vereist is, door twee bestuurders die gezamenlijk optreden. In het kader van het dagelijks bestuur wordt de Vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een persoon die belast is met het dagelijks bestuur tot een bedrag van vijf miljoen euro (EUR 5.000.000).

Bovendien wordt de Vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers in het kader van hun mandaat. Bovendien kan de Vennootschap in het buitenland worden vertegenwoordigd door een persoon die daartoe uitdrukkelijk werd aangesteld door de raad van bestuur.

Belangenconflicten

De Vennootschap wordt bestuurd en beheerd in het uitsluitend belang van de houders van financiële instrumenten die door haar werden uitgegeven.

Onverminderd de in het Wetboek van vennootschappen vermelde uitzonderingen, dient een bestuurder die een (rechtstreeks of onrechtstreeks) belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat in strijd is met een beslissing of een verrichting van de raad van bestuur, de andere bestuurders hiervan op de hoogte te brengen voordat de raad van bestuur beslist en de raad van bestuur en de Vennootschap moeten de bepalingen van artikel 523 en volgende van het Wetboek van vennootschappen naleven.

De Bewaarder (zoals hieronder gedefinieerd) kan niet deelnemen aan de effectieve leiding van de Vennootschap (of haar Compartimenten).

Boekjaar - jaarrekening

28.1 Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

28.2 Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur de jaarrekening op die de balans, de winsten verliesrekening en het jaarverslag omvat.

De jaarrekening van de Vennootschap wordt opgesteld in dezelfde valuta als de valuta waarin het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap wordt uitgedrukt, zijnde de euro (¬ ).

Het jaarverslag dient ten minste de wettelijk voorgeschreven informatie te bevatten. Wanneer het jaarverslag en de jaarrekening ter beschikking worden gesteld van de aandeelhouders (of potentiële beleggers), dient tevens het verslag van de commissaris met betrekking tot deze documenten in dezelfde vorm ter beschikking te worden gesteld.

Winstverdeling en interim-dividenden

29.1 Winstverdeling

De jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders stemt over de resultaatbestemming op voorstel van de raad van bestuur, met naleving van de geldende wetgeving. De Vennootschap verdeelt de resultaten in functie van de beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders die beslist over de bestemming van de resultaten van de Vennootschap.

De algemene vergadering van aandeelhouders kan beslissen om (i) aan de aandeelhouders die Dis

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandelen bezitten hun deelname in de resultaten uit te keren, en om (ii) de overeenstemmende bedragen die toekomen aan de Cap aandelen te kapitaliseren. In het geval geen Dis of Cap Klassen van Aandelen werden gecreëerd, kan de algemene vergadering van aandeelhouders vrij beslissen om de resultaten uit te keren of te kapitaliseren, tenzij het beleggingsbeleid van het betrokken Compartiment anders bepaalt.

Elk besluit over de uitkering van de resultaten van een Compartiment aan de aandeelhouders van dat Compartiment behoeft de goedkeuring van de aandeelhouders van dat Compartiment. De dividenden en interim-dividenden die worden uitgekeerd aan de aandeelhouders, worden betaald op de datum en de plaats bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur schorst de betaling van dividenden op die betrekking hebben op financiële instrumenten, die worden gehouden door een belegger, die op grond van artikel 9 hierboven moet worden beschouwd als een niet-toegelaten persoon.

29.2 Interim-dividenden

De raad van bestuur is bevoegd om interim-dividenden uit te keren over de resultaten van het lopende boekjaar, met inachtneming van de toepasselijke wetgeving.

De raad van bestuur is bovendien bevoegd om interim-dividenden uit te keren aan de aandeelhouders die Dis aandelen bezitten, terwijl het overeenstemmend bedrag daarentegen wordt gekapitaliseerd voor de aandeelhouders die Cap aandelen bezitten.

Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de in de jaarrekening weer te geven verrichtingen wordt aan een commissaris opgedragen. De commissaris oefent zijn controle uit in overeenstemming met het Wetboek van vennootschappen en andere toepasselijke regelgeving. De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, die werden goedgekeurd door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving.

De commissaris wordt benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij alleen om wettige redenen door de algemene vergadering van aandeelhouders worden ontslagen.

Ontbinding en vereffening van de Vennootschap

De Vennootschap kan te allen tijde worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders genomen. De raad van bestuur kan te allen tijde aan de aandeelhouders voorstellen om de Vennootschap te ontbinden en haar in vereffening te stellen. De vereffening zal worden uitgevoerd door één of meerdere vereffenaars, natuurlijke personen of rechtspersonen, die door de algemene vergadering van aandeelhouders worden benoemd. De algemene vergadering van aandeelhouders zal hun bevoegdheden en bezoldiging bepalen. De vereffening zal plaatsvinden in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving. De netto-opbrengst van de vereffening zal aan de aandeelhouders worden uitgekeerd in verhouding tot hun rechten. Indien er aan het einde van de vereffeningsprocedure, een bedrag dat niet werd opgeëist door de aandeelhouders overblijft, zal dit worden betaald aan de Deposito- en Consignatiekas, die deze som ter beschikking houdt van de betrokken aandeelhouder gedurende de wettelijk voorziene termijn.

Vereffening van Compartimenten

De raad van bestuur kan aan de aandeelhouders voorstellen om een bepaald Compartiment te vereffenen. Het Compartiment kan worden vereffend bij beslissing van de algemene vergadering van dat Compartiment genomen met het quorum en de meerderheid die vereist zijn voor een statutenwijziging. De vereffeningsprocedure die van toepassing is op de Vennootschap zal mutatis mutandis van toepassing zijn.

Reorganisatie

De beslissingen tot fusie, splitsing of gelijkgestelde verrichtingen en tot inbreng van een algemeenheid of een bedrijfstak met betrekking tot de Vennootschap of een Compartiment wordt genomen door de bevoegde algemene vergadering van deelnemers.

Wanneer de beslissingen bedoeld in het voorgaande lid een Compartiment betreffen, is de algemene vergadering van deelnemers van het betrokken Compartiment bevoegd om tot herstructurering van het Compartiment te beslissen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Benoeming van de eerste bestuurders

Werden tot eerste bestuurders benoemd:

1/ De heer VERSCHUEREN Johan Georges, wonende te 1030 Schaarbeek, Koninginnelaan, 141, 2/ De heer VANHOUTTE Johan Robert, wonende te 2000 Antwerpen,

3/ de heer STUYT Joannes Antonius, wonende te Graafseweg 11, 6512 BM Nijmegen (Nederland),

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

4/ de heer DEVOS Walter Jozef, wonende te 1030 Schaarbeek, Koninginnelaan, 141.

5/ de heer VANWIJNSBERGHE Rik Paul, wonende te 2180 Antwerpen, Laar, 218,.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het

jaar tweeduizend twintig.

Benoeming van een commissaris

Werd tot commissaris benoemd : de burgerlijke vennootschap die de vorm van een coöperatieve

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, KPMG Bedrijfsrevisoren met als

vertegenwoordiger de heer Erik Clinck, en dit voor drie jaar.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 17 december 2014 en zal worden afgesloten

op 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in maart 2016.

Volmacht nationaal nummer/Ondernemingsloket.

Bijzondere volmacht werd verleend aan iedere advocaat van K Law met macht om elk afzonderlijk op

te treden en met recht van indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen

voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket en voor de

aanvraag van een nationaal nummer.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte)

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis van het Wetboek van registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Coordonnées
INIGO SRI GLOBAL MULTI-ASSET

Adresse
KONINGINNELAAN 141 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale