INTERNET SECURITY SYSTEMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTERNET SECURITY SYSTEMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.659.262

Publication

21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 16.06.2011 11172-0338-026
20/01/2011
ÿþv,

beha

aar

Bel! Stam

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Illit111111,1e6111111111

Ondernemingsnr : 0457.659.262

Benaming

(voluit) : INTERNET SECURITY SYSTEMS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bourgetlaan nummer 42 te Haren (1130 Brussel)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID INTERNATIONAL BUSINESS MACHINES OF BELGIUM verkort IBM BELGIUM

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INTERNET SECURITY SYSTEMS", met maatschappelijke zetel te 1130 Haren (Brussel), Bourgetlaan 42, met als ondernemingsnummer 0457.659.262, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op éénendertig december tweeduizend en tien, neergelegd vôôr registratie van de akte op het bevoegde Registratiekantoor, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT : FUSIEVOORSTEL  BESLUIT TOT FUSIE - ONTBINDING

De voorzitter en de notaris worden door de vergadering vrijgesteld om lezing te geven van het fusievoorstel en van de voormelde tussentijdse cijfers, waarvan de enige vennoot, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart volledige kennis te hebben of er een afschrift van ontvangen te hebben voorafgaandelijk dezer. De bestuursorganen hebben geen melding gemaakt van een materiële wijziging in de toestand van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

De vergadering stelt vast dat op deze documenten geen enkele opmerking wordt gemaakt door de enige vennoot en verklaart zich aan te sluiten bij de inhoud ervan.

Vervolgens, besluit de vergadering, overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de fusie door overneming als gevolg van ontbinding zonder vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INTERNET SECURITY SYSTEMS" (overgenomen vennootschap), bij wijze van overgang onder algemene titel van haar gehele vermogen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INTERNATIONAL BUSINESS MACHINES OF BELGIUM", verkort "IBM BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te Brussel (B-1130 Brussel), Bourgetlaan 42, BTW BE 0405.912.336 RPM Brussel (overnemende vennootschap).

De vergadering besluit, bijgevolg, tot de ontbinding zonder vereffening van de vennootschap.

Deze overgang wordt verwezenlijkt op basis van de tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen afgesloten per dertig september tweeduizend en tien om middernacht. Alle handelingen gesteld door de overgenomen vennootschap vanaf een januari tweeduizend en elf, zullen boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Conform artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen, zullen door de overnemende vennootschap geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, gezien deze laatste de enige vennoot is van de overgenomen vennootschap.

Het register van de aandelen op naam van de overgenomen vennootschap zal door de zorgen en onder de verantwoordelijkheid van het college van zaakvoerders van de overnemende vennootschap vernietigd worden door de vermelding op elke bladzijde van het register van volgend opschrift "register vernietigd ingevolge besluit van de buitengewone algemene vergadering van vennoten op datum van eenendertig december tweeduizend en tien naar aanleiding van de fusie door opslorping van de vennootschap door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INTERNATIONAL BUSINESS MACHINES OF BELGIUM", verkort "IBM BELGIUM".

Het doel van de overnemende vennootschap zal ongewijzigd blijven, aangezien haar activiteiten overeenstemmen met deze van de overgenomen vennootschap.

Onroerende rechten - Handelszaak

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 ge. 2411

Uneeg; ~ ~~ ~

C~l`~

Griffie

Mod 2A

WôW

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vergadering verklaart en verzoekt de notaris te notuleren dat er zich in het overgedragen actief van de vennootschap geen onroerende goederen bevinden, en dat zij geen eigendomsrechten op onroerende goederen, noch zakelijke rechten, noch enige zakelijke zekerheden bezit waarop enig decreet of ordonnantie betreffende de bodemsanering van toepassing is.

Zij verklaart tevens dat de handelszaak van de overgenomen vennootschap onbelast en vrij is van enige inschrijvingen, randvermeldingen en overschrijvingen.

TWEEDE BESLUIT: VOLMACHT

De vergadering besluit volmacht te verlenen aan het college van zaakvoerders van de overnemende vennootschap om in het kader van artikel 727 van het Wetboek van vennootschappen de jaarrekening op te maken van de overgenomen vennootschap over het tijdvak begrepen tussen de datum van de jaarafsluiting van het laatste boekjaar waarvoor de rekeningen zijn goedgekeurd en de in artikel 719, §2, 2° van het Wetboek van vennootschappen bedoelde datum.

De goedkeuring van de eerste jaarrekening na de fusie door de algemene vergadering van vennoten van de ovememende vennootschap, zal gelden als kwijting voor de zaakvoerders en de commissaris van de onderhavige vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat tussen een januari tweeduizend en tien en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de overgenomen vennootschap op de zetel van de overnemende vennootschap zullen worden bewaard gedurende de door de wet bepaalde termijnen.

DERDE BESLUIT : MACHTIGING

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan het college van zaakvoerders evenals aan het college van zaakvoerders van de ovememende vennootschap voor de uitvoering van de genomen besluiten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan elkeen van de zaakvoerders, allen woonstkeuze doend op de maatschappelijke zetel van de vennootschap en/of aan elkeen van de zaakvoerders van de overnemende vennootschap, allen woonstkeuze doend op de zetel van de overnemende vennootschap, en/of aan de heer Guy Flamand, woonstkeuze doend op de maatschappelijke zetel van de overnemende vennootschap en/of aan Mr. Charlotte Tomme of aan enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh BVBA, met kantoor gevestigd te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk met de bevoegdheid afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, evenals aan de Brusselse Kamer van Koophandel en Nijverheid VZW, met zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 500, vertegenwoordigd door mevrouw Viviane Renkens, met macht van indeplaatsstelling, alsook aan de ondernemingsloketten, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de voormelde beslissingen, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het ondertekenen en neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie, het stellen van alle handelingen en vervullen van alle formaliteiten bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde alsook voor de bekendmaking van de beslissingen van de vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

VIERDE BESLUIT: OPSCHORTENDE VOORWAARDE - VOLMACHT

De vergadering besluit dat voorgaande besluiten zijn genomen onder de opschortende voorwaarde van een overeenstemmend besluit tot fusie door de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap.

De bij deze bedongen opschortende voorwaarde zal geacht worden verwezenlijkt te zijn door het enkele feit van de stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van bedoelde fusie en de vaststelling door deze laatste van haar effectieve en definitieve verwezenlijking. De bedoelde fusie zal evenwel pas effectief tot stand komen op datum van eenendertig december tweeduizend en tien om middernacht. De vennootschap zal dus derhalve vanaf één januari tweeduizend en elf om 00.00 uur ophouden te bestaan.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

De gelijkvormige uitgifte en uittreksels worden afgeleverd vbbr registratie van de akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Gérard INDEKEU,

Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht.

Voorbehouden ,, aan het Belgisch Stagtsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 21.06.2010 10202-0317-024
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.07.2009, NGL 04.08.2009 09542-0159-029
05/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.11.2008, NGL 02.12.2008 08838-0174-036
04/03/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 25.02.2008 08051-0212-038
02/08/2007 : BL601973
30/10/2006 : BL601973
28/03/2006 : BL601973
08/08/2005 : BL601973
26/01/2005 : BL601973
09/09/2004 : BL601973
16/07/2003 : BL601973
28/11/2002 : BL601973
13/08/2002 : BL601973
29/06/2002 : BL601973
20/11/1999 : BL601973
22/10/1997 : BL601973

Coordonnées
INTERNET SECURITY SYSTEMS

Adresse
BOURGETLAAN 42 1130 HAREN (BRUSSEL-STAD)

Code postal : 1130
Localité : Haren
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale