IPG HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IPG HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 865.104.792

Publication

26/05/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

,

na neerlegging ter griffie van de akte

neercielecid/ontvangen op

*14106155*

It 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van edt43handel Brussel

e

ondememingsnr : 0865104792

Benaming (voluit) :1PG HOLDING

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Pachecolaan 34-36

1000 Brussel

Onderwerp akte : BEVESTING VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL -

, DOELWIJZIGING - SCHRAPPING KLASSEN AANDELEN EN BESTUURDERS WIJZING OVERDRACHT VAN AANDELEN - AANVAARDING NIEUWE TEKST VAN STATUTEN - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig april tweeduizend veertien, door Meester Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IPG:; HOLDING", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Pachecolaan, 34-36, hierna "de Vennootschap": genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Bevestiging dat de maatschappelijke zetel verplaatst is naar volgend adres 1000 Brussel, Pachecolaan,; ; 34-36, krachtens een beslissing van de raad van bestuur de dato 23 september 2010 en wijziging van artikel 2 van: de statuten zoals hierna aangenomen in de nieuwe tekst van statuten.

2/ Wijziging van het doel van de Vennootschap door inlassing van een tekst na het eerste streepje van: artikel 3 van de statuten zoals hierna aangenomen in de nieuwe tekst van statuten.

' 3/ Schrapping van de klassen van aandelen en van bestuurders A, B1, B2 en B3 en bijgevolg schrapping van aile verwijzingen naar klassen aandelen en bestuurders in de statuten en wijziging van de; , overeenstemmende artikelen in de statuten.

4/ Wijziging van artikel 13 van de statuten met betrekking tot de overdracht van aandelen. Voortaan zal de ' overdracht van aandelen aan geen enkele beperking onderworpen worden, zoals voorzien in de hierna , aangenomen nieuwe tekst van statuten.

; 5/ Aanneming van een nieuwe tekst van statuten, teneinde deze in overeenstemming te brengen met dei

recente wetswijzigingen op het vlak van de handelsvennootschappen.

Het uittreksel van de nieuwe tekst van de statuten luidt als volgt:

BENAMING

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap.

Haar benaming luidt "IPG HOLDING".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te B-1000 Brussel, Pachecolaan 34-36.

DOEL

" De Vennootschap heeft tot doel:

- het verrichten van allerlei activiteiten op gebied van telecommunicatie in het algemeen en het aanbieden: , van producten en diensten met toegevoegde waarden op gemeld gebied in het bijzonder en voorts het in- en: verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van en de import en export van producten van telecommunicatie; on computer hard- en software en aanverwante prôducten;

- het verlenen van advies en ondersteunende diensten voor haar verbonden vennootschappen op het vlak;: van financiën, boekhouding, personeelsbeheer en juridische ondersteuning;

- het verrichten van advies en opleidingsactiviteiten op gebied van telecommunicatie;

- het voeren van holding activiteiten ondermeer het oprichten en verwerven, deelnemen in, het: samenwerken met en het voeren van de directie, consultancy en management over andere ondernemingen,! alsmede het (doen) financieren, ook door middel van het stellen van zekerheden, van andere ondernemingen,: , met name die waarmee de vennootschap in een groep is verbonden;

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, ais tussenpersoon of ais vertegenwoordiger;

Ze kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 111

Ze mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met- inbegrip van ihet handelsfonds, in pand geven en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere ' verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat ze er zelf belang bij heeft;

Ze mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Ze kan, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Ze kan zich op alle wijze interesseren in aile zaken, vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

De vennootschap mag bij beslissing door de algemene vergadering, beraadslagend zoals inzake statutenwijziging, ontbonden worden.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zeven miljoen driehonderd en drie duizend achthonderd euro veertig eurocent (7.303.800,40 ¬ ), vertegenwoordigd door twee miljoen vijfhonderd tweeënzestig duizend zevenhonderd zevenendertig aandelen (2.562.737), zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/twee miljoen vijfhonderd tweeënzestig duizend zevenhonderd zevenendertigste (1/2.562,737s) van het maatschappelijk kapitaal. Ze zijn genummerd van 1 tot 2.562.737.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is: vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Het mandaat der niet herkozen uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die ' , tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder benoemd wordt, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, , bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in

" naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Derden kunnen de verantwoording van de machten niet opeisen, een

" eenvoudige indicatie van de kwaliteit van de vertegenwoordiger of van de afgevaardigde van de morele persoon volstaat.

OPENVALLEN VAN EEN MANDAAT

Wanneer een plaats van één of meerdere bestuurders openvalt ten gevolge van een overlijden, ontslag of een andere reden, hebben de overblijvende bestuurders, het recht om voorlopig in de vacature te voorzien in overeenstemming met artikel 15 van de statuten.

In dat geval gaat de algemene vergadering, in haar eerste bijeenkomst, tot de definitieve benoeming over. De bestuurder, aangeduid in de hierboven vermelde voorwaarden, wordt benoemd voor de tijd die nodig is voor de voltooiing van het mandaat van de bestuurder die hij vervangt.

VOORZITTERSCHAP

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Indien de voorzitter verhinderd is of bij niet-benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit. VERGADERINGEN

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls ale de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurdem Wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaat, heeft elke bestuurder het recht de raad van bestuur bijeen te roepen. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats (in België of in het buitenland) vernield in de oproepingsbriet

De oproeping gebeurt bij gewone brief, email of electronisch bericht

Uiterlijk drie werkdagen voor de Raad van Bestuur zullen de bestuurders de agenda evenals alle nodige informatie en documenten ontvangen ter voorbereiding van de Raad van Bestuur.

Indien alle leden van de Raad van Bestuur aanwezig of vertegenwoordigd zijn, is het niet noodzakelijk een voorafgaande oproepingsbrief te verantwoorden.

De aanwezigheid van een bestuurder bij een vergadering dekt de eventuele onregelmatigheid van de" oproeping en draagt bij tot het weerleggen van elke klacht dienaangaande.

Deelname aan de vergaderingen van de raad van bestuur kan ook via telefoon of videoconferentie, BERAADSLAGINGEN

De Raad van Bestuur kan alleen geldig beraadslagen wanneer minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is,

" Elk bestuurder mag een andere Bestuurder, schriftelijk of door ieder ander communicatiemiddel die over een materieel support beschikt, volmacht geven om hem te vertegenwoordigen bij een bepaalde vergadering van de Raad van Bestuur en er in zijn naam en plaats te stemmen. Geen enkele Bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, een voor hem en één voor zijn lastgever.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden met meerderheid van stemmen genomen, zonder dat er rekening wordt gehouden met de onthoudingen.

Bij staking van stemmen wordt het besluit niet aangenomen,

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, en met uitzondering van de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestaan kapitaal, kunnen de beslissingen van de Raad van Bestuur bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders worden genomen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

, NOTULEN

De raad van bestuur zal in haar eerste vergadering bepalen wie de notulen van de raad van bestuur zal opmaken. De notulen worden in ontwerp aan aile bestuurders toegestuurd binnen één week na de raad bestuur, waarna de bestuurders over twee weken beschikken om hun commentaar op de ontwerp-notulen te geven. Na aanpassing van de ontwerp-notulen of aanvaarding ervan zullen de notulen, op de eerstvolgende raad van bestuur worden bekrachtigd. De notulen worden ondertekend door de Voorzitter van de raad van bestuur (of bij ontstentenis door de bestuurder die de vergadering voorzit) en door bestuurders die het wensen.

" Copieën of uittreksels van deze notulen die in rechte of eiders moeten geleverd worden, moeten door twee bestuurders of de afgevaardigde-bestuurder ondertekend worden,

BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD

De Raad van Bestuur beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheden om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die: door de wet voorbehouden aan de algemene vergadering.

DAGELIJKS BESTUUR VOLMACHTEN

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van beslissingen van de Raad van Bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun ,

" benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.De Raad van Bestuur kan op ieder ogenblik de aldus toegekende machten herroepen.

De raad van bestuur kan een directiecomité samenstellen waarin de voorzitter en bepaalde andere personen welke worden aangeduid door de raad van bestuur zetelen. De bevoegdheden van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur,

De raad van bestuur mag andere comités inrichten, zoals een "Management comité", "Audit comité" en een "Remuneratiecomité", waarin de door de raad van bestuur aangeduide personen zetelen. De bevoegdheden van deze comités worden bepaald door de raad van bestuur.

CONTROLE

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekeningen en op de regelmaat inzake het Wetboek der Vennootschappen en statuten wordt aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor drie jaar door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, toevertrouwd,

De bezoldiging van de commissaris(sen) zef door de algemene vergadering bij elke benoeming worden vastgesteld.

De uittredende commissarissen zijn herkiesbaar.

Nochtans, indien de vennootschap aan de in artikel 141, 2° van het Wetboek der Vennootschappen vermelde criteria voldoet, aangezien zij beschouwd wordt ais "kleine onderneming" in de zin van artikel 16 van het Wetboek in kwestie, kan de algemene vergadering beslissen geen commissaris te benoemen, vermits iedere aandeelhouder individueel de machten van controle en van toezicht door de wet aan de commissarissen toegekend, bezit.

VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSVORDERINGEN

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, zal devennootschap tegenover derden en in en buiten rechte in aile rechtshandelingen en akten met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een staatsambtenaar of een openbaar ambtenaar, vertegenwoordigd en verbonden zijn:

- hetzij door twee bestuurders gezamenlijk die geen bewijs zullen moeten leveren van een voorafgaande : beslissing van de Raad van Bestuur jegens derden, inbegrepen de Heren Hypotheekbewaarders;

- hetzij door één gedelegeerd bestuurder, binnen de perken van het dagelijks bestuur, alleen handelend.

De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers voor zover deze binnen de perken van hun volmacht handelen.

VERGADERINGEN

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om elf uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur plaats.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats die ln de ' oproepingsbrief wordt vermeld.

TOELATING TOT DE VERGADERING

Om aan de algemene vergadering te mogen deelnemen moeten de houders van aandelen, ten minste vijf dagen voor de vergadering, de raad van bestuur van hun inzicht om aan deze deel te nemen, verwittigen.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door iedere aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

De obligatiehouders en titularissen van inschrijvingsrecht kunnen de vergadering bijwonen, maar alleen ten raadgevende titel en dit indien de formaliteiten waarvan sprake hierboven vervuld werden,

; VERTEGENWOORDIGING

; Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering door een gevolmachtigde, ai dan niet

aandeelhouder, laten vertegenwoordigen, mits laatstgenoemde zelf de voorwaarden door de Raad van Bestuur vereist, om de vergadering bij te wonen, heeft vervuld.

De medeëigenaars, de schuldeisers en eigenaars van de blote eigendom dienen zich door een en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Billagen bij heBérgiséliStaatibTïd---/6/012-014 - Annexes du Moniteur belge

STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke bepalingen.

In geval van aankoop of inpandneming door de vennootschap van eigen aandelen wordt het aan deze aandelen verbonden stemrecht geschorst,

BOEKJMR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

VERDELING

Van de netto winst, vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen, wordt minstens vijf percent afgehouden voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds, Deze afname is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt; ze moet Worden hernomen wanneer ze ' , gebruikt is geworden.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die op voorstel van de Raad van Bestuur, , ieder jaar over de aanwending ervan zal beslissen, bij meerderheid van stemmen.

INTERIMDIVIDENDEN

De Raad van Bestuur mag, op eigen verantwoordelijkheid en aan de hand van een staat van activa en passive van de vennootschap die niet meer dan twee maanden voordien is opgemaakt, en die door de commissaris is nagezien, de uitkering van interimdividenden beslissen op de winst van het lopende boekjaar en de datum van hun betaling bepalen.

Deze beslissing mag niet eerder genomen worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en voordat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend kan slechts een nieuwe uitkering beslist worden ten vroegste drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

ONTBINDING

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook en op eender welk tijdstip, gebeurt de vereffening door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Neemt de algemene vergadering hieromtrent geen beslissing, dan zal de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders geschieden, handelend in de hoedanigheid van vereffeningscomité.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging of homologatie worden voorgelegd.

De vereffenaar(s) beschikken daartoe over de meest uitgebreide machten, hun toegekend krachtens de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de toestemming van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen voorzien door de artikelen 187 en 190 §2 van dit Wetboek,

De algemene vergadering stelt de bezoldiging van de vereffenaars vast.

VERDELING

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het afbetaald bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, houden de vereffenaars rekening met deze ' situatie en herstellen zij v6Or de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij ; door bijkomende opvragingen van stortingen ten Vaste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten gunste van de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald.

Het saldo wordt eveneens tussen aile aandelen verdeeld.

6/ Bijzondere volmacht werd verleend aan Juif. Christel Godfroid, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

" gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Meikebeke

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 28.07.2014 14357-0376-034
19/09/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1314 7

O SEP 4W

Griffie w;

Ondernemingsnr : 0865.104.792

Benaming

(voluit) : IPG HOLDING

(vert ort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Pachecolaan 34, B-1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Samenstelling Raad van Bestuur

[Uittreksel uit de notulen van de gewobne algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 28 juni 2013)

1,De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag van Heca Consult BVBA (w Dhr. Geert Costers), Koramic Corporate Finance NV (w Dhr. Christian Dumolin), T.M. Consulting BVBA (w Dhr. Antoon Frans Mary) en Dhr. Marc Meurant als bestuurders van de vennootschap, met ingang vanaf 28 juni 2013, en beslissen kwijting te verlenen aan ieder van vermelde bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het boekjaar 2013 tot de datum van hun ontslag.

2.De aandeelhouders nemen kennis van de codptatie van dhr. Adrianus Jacobus Vermeer als bestuurder van de vennootschap per 1 april 2013, De aandeelhouders beslissen de benoeming van dhr. Adrianus Jacobus Vermeer als bestuurder te bevestigen. Zijn mandaat zal een eind nemen na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2018, en die zal beslissen over de jaarrekening van het boekjaar 2017.

3,De aandeelhouders beslissen dhr. Marc Meurant te herbenoemen als bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf heden, Zijn mandaat zal een eind nemen na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2018, en die zal beslissen over de jaarrekening van het boekjaar 2017.

4.De aandeelhouders beslissen 1PG INTERNATIONAL NV (w Dhr. Christian Dumolin), met maatschappelijk zetel te Pachecolaan 34, B-1000 Brussel, ingeschreven bij de Kruispunt Bank Ondernemingen onder nummer 0879.144.256 (RPR Brussel) te benoemen als bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf heden. Zijn mandaat zal een eind nemen na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2018, en die zal beslissen over de jaarrekening van het boekjaar 2017.

5.De aandeelhouders verlenen hierdoor bijzonder volmacht, met mogelijkheid tot sub-delegatie, aan dhr. Johan Theunis (VP Finance), dhr. Jeroen Vermeire (VP Human Resources), en Juff. Christel Godfroid (jurist), ieder alleen handelend, om alle documenten op te stellen, te ondertekenen, en in het algemeen alles te doen wat nuttig of noodzakelijk zou zijn met het oog op publicatie van bovenvermelde besluiten in het Belgisch Staatsblad, en desbetreffende wijzigingen van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispunt Bank Ondernemingen.

Voor eensluidend uittreksel

Adrianus Jacobus Vermeer

Afgevaardigd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 29.07.2013 13371-0456-029
06/05/2013
ÿþ M1Rod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,~.Ut.: ,t1Pi_

2 4 MR. 2.013

Griffie

111111111111111111111111111 1I 11111 II1I 111f 11V

*13069116*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar: 0865.104.792

Benaming

(voluit) : IPG HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Pachecolaan 34, B-1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Cooptatie bestuurder - benoeming afgevaardigd bestuurder [Uittreksel uit de schriftelijke besluiten genomen door de Raad van Bestuur]

De bestuurders beslissen de heer Adrianus Jacobus Vermeer, woonachtig te Nederland, Ijsselstein, 3404 DV, Madrasstraat 2, te benoemen tot bestuurder van de vennootschap vanaf 1 april 2013, door cooptatie. Zijn benoeming zal op de eerstvolgende algemene vergadering worden voorgelegd ter goedkeuring.

Verder" beslissen de bestuurders de heer Adrianus Jacobus Vermeer te benoemen tot afgevaardigd bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf 1 april 2013, Deze benoeming geldt voor onbepaalde duur, voor zolang dhr. Vermeer bestuurder van de vennootschap is.

Adrianus Jacobus Vermeer

Afgevaardigd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/10/2012
ÿþ {Weej Mod Warti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111111111

*12164803*

é SEP 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0865104792

Benaming

(voluit) ; IPG Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Pachecolaan 34-36 te 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming bestuurders en herbenoeming commissaris

Op de jaarvergadering dd. 19 juli 2012 werden benoemd als bestuurder met ingang van 20 juli 2012:

- de heer Marc Meurent

- de bvba Heca Consult (ondernemingsnummer 0479.287.193) met vaste vertegenwoordiger de heer

Geert Costers

Deze mandaten worden toegekend voor een periode die loopt tot de jaarvergadering van 2016.

Op de jaarvergadering dd. 19 juli 2012 werd de commissaris," Boudewijn van Ussel & Co Bedrijfsrevisoren BVBA ", met kantoren 2930 Brasschaat, Lage Kaart 71, vertegenwoordigd door de heer Boudewijn Van Ussel, herbenoemd voor een duur van drie jaar die zal aflopen na afsluiting van de algemene vergadering die zal beslist hebben over het boekjaar dat loopt van 1 januari 2014 tot en met 31 december 2014.

Marc Meurent, bestuurder

T,M, Consulting BVBA., bestuurder, met v.v. de heer A.F. Mary

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 24.07.2012 12339-0151-028
01/02/2012
ÿþ 3~(117i(iv5 I Mnd WanS

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

19JAN. 2012

Griffie

1811111111111111111

*12028125*

bel a BE Sta

Ondernemingsnr : 0865104792 Benaming

(voluit) : IPG Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Pachecolaan 34-36 te 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming bestuurder

Op de jaarvergadering dd. 17 juni 2011 neemt de algemene vergadering de volgende beslissingen :

- bevestiging van de benoeming van T.M. Consulting BVBA, met vaste vertegenwoordiger de heer Antoon Frans Mary

- de definitieve benoeming van Koramic Corporate Finance N.V. met vaste vertegenwoordiger de heer Christian Dumolin tot bestuurder, (nadat deze door de Raad van Bestuur op 23 september 2010 gecoöpteerd werd als bestuurder), en dit tot aan de A.V. van 2016.

T.M. Consulting BVBA Koramic Corporate Finance N.V.

met w A.F. Mary met vv Christian Dumolin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/09/2011
ÿþ 1. Mod 2.0

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

té:l." i~ 1'~~~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2011- Annexes du Moniteur belge

6 SEP, 2.01

a`

Griffie

AR II AIInIIAI III II IIIIB

*11145904*

V bah aa Bel Staa

Ondernemingsnr : 0865104792

Benaming

(voluit) : IPG HOLDING

Rechtsvorm : NV

Zetel : Pachecolaan 34-36 te 1000 Brussel

Onderwerp akte : ontslag en benoeming leden van de Raad van Bestuur

Op de vergadering van de Raad van Bestuur dd. 23 september 2010 wordt het ontslag meegedeeld en aanvaard van Phaistos NV, met vaste vertegenwoordiger de heer Patrick Installé.

De Raad van Bestuur coöpteert overeenkomstig de statuten Koramic Corporate Finance NV met als vaste vertegenwoordiger de heer Christian Dumolin als nieuwe bestuurder tot de volgende algemene vergadering der aandeelhouders.

13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 08.07.2011 11276-0588-030
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 30.06.2010 10254-0393-030
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 02.07.2009 09373-0296-031
24/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.09.2008, NGL 20.10.2008 08787-0246-032
09/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.07.2007, NGL 02.08.2007 07538-0054-029
07/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 12.06.2006, NGL 31.07.2006 06560-0160-031
07/08/2006 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2005, GGK 12.06.2006, NGL 31.07.2006 06560-0158-020
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.07.2015 15372-0185-035
28/08/2015
ÿþr

111111111111111111111111111

Mod Won/ 11.1

nPer anyn O~

1 9 AUE 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank varr9Mehandel Bri.Jsel

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0865.104.792

Benaming

(voluit) : IPG Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Pachecolaan 34-36, B-1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 30 juni 2015 blijkt hetgeen volgt:

IJe aandeelhouders beslissen unaniem Boudewijn VAN USSEL - C° BCVBA, met maatschappelijke zetel te Lage Kaart 71, 13-2930 Brasschaat, vertegenwoordigd door dhr. Boudewin Van Ussel, te herbenoemen tot commissaris van de vennootschap voor een periode van drie jaar, te eindigen onmiddelijk na de gewone algemene vergadering te houden in 2018, en die zal beslissen over de goedkeuring van jaarrekening van het boekjaar 2017.

i...]

IJe aandeelhouders beslsisen unaniem bijzonder volmacht te geven aan Juff. Christel Godfroid, alleen handelend, en met de mogelijkheid tot indeplaatstelling, om alle nodige documenten, formulieren en maatregelen op te stelten, te ondertekenen en te nemen, en in het algemeen al het nodige te doen, met het oog op bekendmaking van deze beslissing in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Voor eensluidend verklaarde uittreksel

Chistel Godfroid

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 19.07.2016 16339-0143-034

Coordonnées
IPG HOLDING

Adresse
PACHECOLAAN 34-36 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale