IPROCO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IPROCO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 447.186.232

Publication

19/06/2013
ÿþ1=

Ma! 21

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tallen Griffie

Ondernemingsnr : 0447.186.232

Benaming

(voluit) . IPROCO

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetel : 1090 Jette, Burgemeester Etienne Demunterlaan, 5

Onderwerp akte : MET FUSIE GELIJKGESTELDE OVERNEMING VAN EEN 100% DOCHTERVENNOOTSCHAP -- NOTULE VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 3 juni 2013, ter registratie,

blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "IPROCO", gehouden

op 3 juni 2013 heeft beslist wat volgt:

1. Kennisname en bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige vennoot, de Naamloze Vennootschap "MOLITOR", met zetel 8800 Roeselare, Leenstraat, 29, 0470.896,693 (RPR Kortrijk), verklaart dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking was en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift kon bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 11 maart 2013 door de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap en de raad van bestuur van de overnemende vennootschap in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd, voor wat betreft de Naamloze Vennootschap "MOLITOR", op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk op 15 maart 2013, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 maart daarna, onder nummer 13048322 en voor wat betreft de Naamloze Vennootschap "IPROCO", op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel op 15 maart 2013, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 maart daarna, onder nummer 13047871.

De enige aandeelhouder bevestigt in zijn hoedanigheid van houder van alle aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige aandeelhouder erkent tevens dat zij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

a.De fusievoorstellen;

b. De jaarrekening van de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken zijn;

2. 1) Fusie door overneming door de Naamloze Vennootschap "MOLITOR" en vermogensovergang.

Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt door de raden van bestuur van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap op 11 maart 2013 en dat werd neergelegd, voor wat betreft de Naamloze Vennootschap "MOLITOR", op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk op 15 maart 2013, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 maart daarna, onder nummer 13048322 en voor wat betreft de Naamloze Vennootschap "IPROCO", op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel op 15 maart 2013, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 maart daarna, onder nummer 13047871;

instemming met de verrichting waarbij de Naamloze Vennootschap "MOLITOR", zijnde de overnemende vennootschap, de Naamloze Vennootschap "IPROCO", zijnde de overgenomen vennootschap, bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel, over op de overnemende vennootschap en wordt, op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vergadering tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

2) Boekhoudkundige datum

Vaststelling overeenkomstig het fusievoorstel, dat vanuit boekhoudkundig oogpunt alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 januari 2013 beschouwd worden als zijnde voltrokken voor rekening van de overnemende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de overnemende vennootschap zullen zijn gebeurd.

3) Bevoorrechte aandelen of effecten

Op de laatste blz. van Luik 13 vermeiden : Eprto Naam en hoedanigheid van de insa'umenterende notaris, hetzij van de persotolnten?

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

BRUSSEL

.1 0JuIIV201

a À . Vaststelling dat er in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten zijn, waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge 4) Bijzondere voordelen voor de bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen,

5) Eigendomsovergang -- algemene voorwaarden van de overgang

Goedkeuring van de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap. De

overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële

bestanddeleen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen bevat tevens:

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingscontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli" enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, vocrwerp van de optierechten, evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

- Me handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen wennootschap partij is als huurder of verhuurder;

Alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

Wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft, die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap, zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan,

Deze verbintenissen ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelde en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap.

In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap "IPROCO", voornoemd, geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de ovememende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap,

6) Boekhoudkundige verwerking

Verzoek aan ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane activabestanddelen en schulden van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

3. Vaststelling dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt:

1. de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan,

2. de overdracht aan de overnemende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

4, Er zal beslist worden over de kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap door de aandeelhouders van de overnemende vennootschap voor de periode van 1 januari 2013 tot op fusiedatum naar aanleiding van de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar van de overnemende vennootschap,

5. Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan elk lid van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, eik bekleed met de bevoegdheid om afzonderijk of gezamenlijk te handelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 11.06.2013 13170-0585-012
26/03/2013
ÿþ"

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSFL

?5 MRT 2013

Griffie

*13047 71*

i

iu

bel

a

Bd Sta

Ondernemingsnr : 0447.186.232

Benaming

(voluit) : IPROCO

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1090 BRUSSEL (JETTE), BURGEMEESTER E, DEMUNTERLAAN 5 (volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE NV "IPROCO" DOOR DE NV "MOLITOR"

Uit het voorstel tot fusie door overneming van de NV "IPROCO" door de NV "MOLITOR" dd, 11/03/2013 blijkt:

1. dat de bestuursorganen van de NV "IPROCO" en de NV "MOLITOR" aan hun respectieve aandeelhouder(s) voorstellen om, in toepassing van de artikelen 676, 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tot fusie over te gaan door overneming van de NV "IPROCO" door de NV "MOLITOR", waarbij alle rechten en verplichtingen van de over te nemen vennootschap overgaan op de overnemende vennootschap, welke laatste reeds houder is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap;

2. dat de overnemende naamloze vennootschap "MOLITOR", niet zetel te 8800 Roeselare, Leenstraat 29, volgend doel heeft:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer, de aankoop, de verkoop, de verhuring, de leasing, het valoriseren en verbouwen van alle onroerende goederen, alsook hun aanwerving met het oog op de uitoefening van deze verrichtingen en in het algemeen alle vormen van rentabiliseren van onroerende goederen.

Het aankopen, verkopen, verhandelen, ruilen, huren en verhuren, verpachten en verkavelen, in waarde brengen, beheren, uitbaten, financieren, hypothekeren, verzekeren en promoveren van onroerende goederen in de ruimste zin van het woord, zowel onbebouwd, in opbouw als bebouwd zijnde.

Het aankopen, ruilen, verkopen, huren en onderhuren, verhuren en onderverhuren, met of zonder aankoopoptie, het uitbaten en het onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden en domeinen, en, meer algemeen van alle mogelijke onroerende goederen, alsook het uitvoeren van alle mogelijke financieringsverrichtingen.

Zij zal alle mogelijke constructies kunnen optrekken voor eigen rekening of voor rekening van derden, als opdrachtgever of als algemene aannemer, en, eventueel, de onroerende goederen kunnen veranderen en opwaarderen; verkavelingen kunnen onderzoeken en inrichten, met inbegrip van de aanleg van wegen en rioleringen; verbintenissen kunnen aangaan als bouwadviseur (bouwkundig onderzoek en onderzoek met betrekking tot de diverse technische uitrustingen van de gebouwen); alle materialen kunnen kopen; alle ondernemingsovereenkomsten kunnen ondertekenen die noodzakelijk zouden zijn: alle wissel-, commissie- en makelaarsverrichtingen kunnen uitvoeren, alsook het beheer van de gebouwen.

Zij kan zowel voor zichzelf als voor derden alle parkings, garages en service- en onderhoudsstations kopen, uitbaten en bouwen.

Het leveren van alle mogelijke diensten in het kader van het maatschappelijk doel, waaronder het patrimoniumbeheer,

Het verhuren van roerende goederen,

De codrdinatie, begeleiding en advisering inzake bouwkundige projecten.

Het oprichten van gebouwen voor allerlei doeleinden.

Het afbreken, renoveren, verbouwen en herstellen van bestaande gebouwen en hun technische installaties. De studie en het ontwerp van gebouwen en technische installaties,

De aankoop en verkoop van diensten, studies en ontwerpen.

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, de bebouwing en de vergunning ervan; kortom aile verrichtingen doen van onroerende aard. Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een roerend patrimonium.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De marketing, commerciële vertegenwoordiging, prospectie, onderzoek en ontwikkeling, alsook de organisatie van alle publicitaire en commerciële activiteiten.

Het voeren van de administratie, alsook het bestuur der directie van de vennootschap of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

Het voeren van consulting activiteiten inzake bedrijfseconomische, financiële, sociale, informatica en aanverwante aangelegenheden.

Het optreden als agent, bemiddelaar, commissionair en promotor inzake alle mogelijke handelsverrichtingen en meer, zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn: import en de export van alle mogelijke koopwaren met alle eraan verbonden activiteiten.

Het nemen van participaties onder welke vorm dan ook in alle vennootschappen in België of in het buitenland, bestaande of op te richten, door middel van inbrengen, onderschrijvingen, overdrachten of ruilingen, al dan niet om er het bestuur van te controleren, er een bestuursmandaat of soortgelijk in uit te oefenen of om er gewoon een aandeel in te hebben, alsook de aankoop, verkoop en ruiling van alle effecten en roerende waarden, dit alles binnen de wettelijke normen.

Het maken van alle studies, het verlenen van technische, juridische, financiële en administratieve bijstand of bijstand in het bestuur in alle vennootschappen waarin zij een rechtstreeks of onrechtstreeks belang heeft, dit alles voor zover toegelaten door de wet,

Het leveren van alle mogelijke diensten in het kader van het maatschappelijk doel, waaronder het patrimoniumbeheer.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen en verrichtingen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan, verrichten. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. De vennootschap mag zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden niet het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen. Zij kan hiertoe, in België of in het buitenland, bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige ander wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen. Zij kan ook deelnemen in het bestuur van andere ondernemingen.

De algemene vergadering der aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.";

3. dat de over te nemen naamloze vennootschap "IPROCO", met zetel te 1090 Brussel (Jette),

Burgemeester E. Demunterlaan 5, volgend doel heeft:

"De vennootschap heeft tot doel:

a) de verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook, in handels-, industriële en financiële ondernemingen en vennootschappen, zowel Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels;

b) het vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over en het vereffenen van alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook;

c) de sari- en verkoop, engineering, ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging, begeleiding van alle roerende goederen;

d) het leveren van diensten, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken In verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen;

e) het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten;

f) het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing en het beheer van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen;

g) de groothandel, commissiehandel en vertegenwoordiging in alle nieuwe en tweedehandse voertuigen.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en za! alle, om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.';

4, dat alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap vanaf 01/01/2013 zullen geacht worden te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap;

"

\,

5. dat er geen bijzondere rechten worden toegekend aan de aandeelhouder van de over te nemen vennootschap;

6. dat aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

Veronique SCHAUTTEET

gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: origineel exemplaar van het fusievoorstel dd. 11/03/2013

Voor-

.behoeden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

s

'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 07.06.2012 12155-0407-012
24/02/2012
ÿþ Mai Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

*13044691

BRUSSEL

Griffie q 3 F EV, 2

012

Ondememingsnr : 0447.186.232

Benaming

()roluit) : NV IPROCO

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Burgemeester E. Demunterlaan 5 -1090 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte benoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur d.d. 09 februari 2012

Vanaf heden wordt benoemd als gedelegeerd bestuurder voor een periode van zes jaar tot aan

de algemene vergadering van 2017:

- mevrouw Veronique SCHAUTTEET, wonende te 8800 Roeselare, Duivelshoekstraat 15

die hierbij aanvaard. Haar mandaat is onbezoldigd.

BVBA S.D. & B.

Gerda Van Hoeydonck

Bestuurder

Bi)Tagen b j hétïélgiscïi Staatsblad - 24/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

tEl~i'~ Ip In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

bij 9 p~

na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111111 111111

*12002134*

Va behc

aan

Bek Staat

âNiS~~~_.

2 2 DEC 2°11i

Griffie' "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0447.186.232

Benaming

(voluit) : NV IPROCO

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Burgemeester E. Demunterlaan 5 - 1090 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders d.d. 13/12/2011

Met eenparigheid van stemmen wordt vanaf heden het ontslag aanvaard als bestuurder van:

- de BVBA ZEE-INVEST, met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Weststraat 21 - bus 2.1,

vast vertegenwoordigd door mevrouw Veronique Schautteet.

In haar plaats wordt vanaf heden benoemd als bestuurder voor een periode van zes jaar tot aan

de algemene vergadering van 2017:

- mevrouw Veronique SCHAUTTEET, wonende te 8800 Roeselare, Duivelshoekstraat 15

die hierbij aanvaard. Haar mandaat is onbezoldigd.

Schautteet Veronique

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 28.07.2011 11369-0491-010
20/04/2011
ÿþ mod 2.1



.0 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



08 APR 2011

Griffie

1111

w11060166"

be

a Bi Ste

Ondernemingsnr : 0447.186.232

Benaming : IPROCO

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Burgemeester E. Demunterlaan 5

1090 Jette

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  DOELWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA  COORDINATIE  ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op eenendertig maart

tweeduizend en elf, "geregistreerd drie bladen nul renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op

vijf april tweeduizend en elf, boek 223 blad 59 vak 19, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de

eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Etsen.";

BLIJKT dat:

- het doel van de vennootschap uitgebreid werd in de zin zoals hierna gemeld:

"g) De groothandel, commissiehandel en vertegenwoordiging in alle nieuwe en tweedehandse voertuigen"

- het kapitaal verhoogd werd met zeshonderd vierenvijftigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 654.750,00);

om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op zevenhonderd zestienduizend 1

zevenhonderd vijftig euro (¬ 716.750,00) door inbreng in natura van schuldvorderingen, waarvoor dei

bedrijfsrevisor Jan DERICK, kantoorhoudende te 2100 Deume, Jan Welterslaan 13, een verslag heeft;

opgesteld waarvan de besluiten letterlijk luiden als volgt:

"5. BESLUITEN

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap

IPROCO bestaat uit de inbreng van een schuldvordering in rekening-courant van

654.750,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

5.1de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nomen uitgevaardigd door het Instituut der;

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is;

voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, en voor de bepaling van het aantal door de:

vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

5.2 de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en;

duidelijkheid;

5.3 de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch;

verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste;

overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

Naar aanleiding van de inbreng worden geen nieuwe aandelen uitgegeven door de inbrengontvangende;

vennootschap. Haar kapitaal zal 716.750,00 EUR bedragen en vertegenwoordigd zijn door 126 aandelen;

zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/ 126ee deel van het kapitaal elk.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende'

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess:

; opinion' is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam;

; van een kapitaalverhoging door inbreng in natura en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgemaakt te Antwerpen, 9 maart 2011

Jan Derick

Bedrijfsrevisor

Jan Welterslaan 13

2100 Antwerpen (Deume)"

- het ontslag aanvaard werd als bestuurder van:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

de vennootschap naar Luxemburgs recht "NATIONWIDE MANAGEMENT SERVICES S.A.", met zetel te L1660 Luxembourg, 60, Grand Rue, Groothertogdom Luxemburg, ingeschreven in het handels- en vennootschapsregister Luxemburg onder nummer B 45906, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw VANTHUYNE, Hendrika Maria Louise Cornélia, wonende te 6700 Arlon, Udange, rue de Meix-le-Tige 53;

- als nieuwe bestuurder aangesteld werd voor een termijn van vier jaar om te eindigen bij de jaarvergadering gehouden in tweeduizend vijftien:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZEE-INVEST", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Weststraat 21 bus 2.1, ondememingsnummer (RPR Kortrijk) 0474.035.733, in de uitoefening van dit mandaat vast vertegenwoordigd door mevrouw SCHAUTTEET, Veronique Désirée Edith, wonende te 8800 Roeselare, Duivelshoekstraat 15.

- de vennootschap wordt in rechte en jegens derden geldig vertegenwoordigd en verbonden door (i) twee bestuurders die gezamenlijk optreden of (ii) een bestuurder aan wie door de raad van bestuur de algehele vertegenwoordigingsbevoegdheid werd toegekend en die de titel `gedelegeerd bestuurder zal dragen.

- als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd: mevrouw VAN HOEYDONCK, Gerda Maria Jules, echtgescheiden, geboren te Antwerpen op drie november negentienhonderd drieënvijftig, identiteitskaart nummer 590-3173858-44, wonende te 2100 Antwerpen-Deume, Te Couwelearlei 98-100, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te stellen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met één volmacht aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van de raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

 tuetioudbn

aan het

Belgisch

Staatsblad

15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 12.07.2010 10296-0104-010
27/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 24.08.2009 09618-0010-010
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 25.08.2008 08614-0351-010
03/09/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 19.05.2007, DPT 29.08.2007 07629-0006-012
07/06/2007 : BL331661
18/09/2006 : BL331661
14/07/2006 : BL331661
03/04/2006 : AN331661
13/10/2005 : AN331661
03/01/2005 : AN331661
21/10/2003 : AN331661
17/07/2002 : AN331661
29/12/2001 : AN331661
19/12/2001 : ANA057174
16/11/2000 : AN331661
04/11/1999 : AN331661
07/11/1998 : AN331661
21/07/1998 : AN331661
01/11/1997 : GE164992
06/05/1992 : GE164992

Coordonnées
IPROCO

Adresse
BURGEMEESTER E.DEMUNTERLAAN 5 1090 BRUSSEL

Code postal : 1090
Localité : JETTE
Commune : JETTE
Région : Région de Bruxelles-Capitale