J.M.J.B. CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J.M.J.B. CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.760.092

Publication

19/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

handelingen te stellen die bijdragen tot het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens aangelegenheden die de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden aan de algemene vergadering.

Indien er slechts één zaakvoerder is, wordt hem de volledige bestuursbevoegdheid toegekend. Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt vertegenwoordigd en geldig verbonden door elke zaakvoerder tegenover derden, en in rechte.

Toezicht: Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een commissaris, voor zover de wet verplicht er één te benoemen. Als er geen commissaris benoemd is, heeft iedere aandeelhouder het recht alle toezichts- en onderzoeksverrichtingen te doen op de handelingen van de vennootschap.

Algemene vergadering: De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar besluiten zijn bindend voor iedereen, zelfs voor de afwezige vennoten of voor hen die het niet eens waren met de genomen beslissing.

Ieder aandeel vertegenwoordigt één stem en de algemene vergadering beraadslaagt geldig wat ook het vertegenwoordigd deel van het kapitaal is; zij beslist met unanimiteit van stemmen, behoudens wettelijke beperkingen.

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een andere vennoot bij middel van een bijzondere volmacht; hij mag zijn stem eveneens schriftelijk, per telefax, telex, telegram en andere communicatiemiddelen uitbrengen.

De algemene vergadering van vennoten wordt elk jaar gehouden de eerste vrijdag van de maand mei om veertien uur, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats vermeld in de bijeenroepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de jaarlijkse algemene vergadering gehouden op de eerste daarop volgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang der vennootschap dit vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Boekjaar: Het maatschappelijke jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

Hierop wordt ten minste vijf percent voorafgenomen voor de samenstelling van de wettelijke reserve totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijke kapitaal bereikt.

Over het saldo kan de algemene vergadering der vennoten beschikken, behoudens wettelijke bepalingen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Ontbinding vereffening: Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gebeuren door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging bepaalt.

Worden er geen vereffenaars aangeduid, dan geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) in functie, met de meest uitgebreide machten.

Na de tegeldemaking van het actief, aanzuivering van het passief en uitkering van het volgestorte bedrag der aandelen, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten volgens het aantal aandelen dat zij bezitten.

Overgangsbepalingen

Artikel één: eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en loopt tot en met 31 december 2016.

Artikel twee: eerste algemene vergadering.

De eerste algemene vergadering zal plaats hebben in 2017.

Artikel drie: commissaris.

Zich baserend op schattingen te goeder trouw gemaakt, hebben verschijners besloten geen commissaris te benoemen.

Artikel vier: artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

De verbintenissen die comparanten aangaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting vanaf heden tot de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft, zijn onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen vanaf 1 december

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

2014 worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd : uitgifte van de akte met bankattest .

Getekend door Meester An-Katrien Van Laer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
J.M.J.B. CONSULTING

Adresse
KROONLAAN 10 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale