JB-PRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JB-PRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.510.587

Publication

28/01/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Wand 71,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 7 JAN. 2014

'BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : O (f. 540. 5-2

Benaming

(voluit) : JB-Pro

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1000 Brussel, Anspachlaan, 141, bus 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

'1902fi9031

1111

Op zestien januari TWEEDUIZEND VEERTIEN voorzijde Meester Bruno le Maire, notaris te Brussel, Mijnheer BROUCKAERT Jan Jozef Maria wonende te 1000 Brussel, Anspachlaan 141 en Mijnheer PROOST Kristiaan Gustaaf Lea wonende te 3000 Leuven, Heilige-Geeststraat, 80 verklaren een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de benaming "JB-Pro" waarvan de zetel wordt gevestigd te 1000 Brussel, Anspachlaan, 141, bus 3.

Een filiaal wordt opgericht te 3000 Leuven, Heilige-Geeststraat, 80. De comparanten stellen een kapitaal op van TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met een nominale waarde van tweehonderd euro (200,00¬ ) per aandeel. Inbreng: De comparanten verklaren de inschrijvingen als volgt in speciën te kwijten: De heer Jan BROUCKAERT, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen voor tienduizend euro (10.000,00 euro). De heer Kristiaan PROOST, voornoemd, schrijft in op vijftig (50)

aandelen voor tienduizend euro (10.000,00 ¬ ). Het kapitaal is aldus volledig geplaatst.

Hoofdstuk 1-Naam, zetel, duur, doel

Art. 1 Naam en maatschappelijke zetel

De vennootschap neemt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar benaming is " JB-Pro ".

De maatschappelijke zetel zal mogen overal verplaatst worden bij eenvoudige beslissing van het beheer bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, filialen of agentschappen, zowel in België als in het buitenland opstellen.

Art. 2 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

Art. 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

- het uitvoeren, verlenen, assisteren en verkopen van consulting opdrachten voor bedrijven op het gebied van telecommunicatie, invordering van schuldvorderingen, operationele verbetering, iT architectuur, softwareontwikkeling en outsourcing Inearshoring van activiteiten.

i et aankopen buten. en_verburen van yaiçantiewoning en_ inbinnerten buitepland

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

I. - het creëren van softwareapplicaties voor derden als voor eigen rekening

- personal assistant

Alle activiteiten met betrekking tot volgende NACR Codes:

74201 Activiteiten van fotografen, met uitzondering van persfotografen ;

74811 Fotostudio's en overige fotografische activiteiten ;

1813013 Overige grafische activiteiten

70210 Adviesbureau's op het gebied van public relations en communicatie

7021001 Verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie

70220 Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering ;

7022001 Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en aan de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort;

74101 Ontwerpen van textielpatronen, kleding, meubels, juwelen en decoratieartikelen

7420101 Maken van foto's voor bedrijven particulieren ; portretfotografie; mode-en reklamefotografie; fotografie ten bate van uitgeverijen, toeristische doeleinden, bemiddelaars in onroerende goederen enzovoort;

7420102 Maken van videoreportages over huwelijken en dergelijke ;

74209 Overige fotografische activiteiten ;

82110 Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoiren

96099 Overige persoonlijke diensten

6832101 en 6832201 Verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen (residentieel en niet residentieel)

5242101 De kleinhandel in bovenkleding (incl. werkkleding, sportkleding en ceremoniekleding) van ongeacht welk materiaal (textielstoffen, breigoed, leer, bont, enz.) voor heren, dames en kinderen (algemeen assortiment) ;

5242501 Kleinhandel in onderkleding, lingerie, strand- en badkleding ;

5242601 De kleinhandel in hoeden, handschoenen, dassen, ceinturen, paraplu's, enzovoort ;

5243101 Kleinhandel in schoeisel ;

5243021 De kleinhandel in lederwaren en reisartikelen van leer of van leervervangers ;

5510001 Het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, in: hotels, motels en pensions (met hotelservice) conferentieoorden ;

5523203 Overige accomodaties voor kortstondig verblijf niet eerder genoemd ;

6330101 Het verschaffen van informatie en advies over reizen ;

6330102 Het organiseren van reizen en excursies van korte duur, regelen van "reizen op maat", onderdak en vervoer van reizigers en toeristen ;

6330301 Reisbegeleiders en gidsen, toeristische informatiediensten en dergelijke ;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

7220001 Analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief

systemen van automatische data identificatie: ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmateur;

7260001 Overige activiteiten i.v.m. computers

741420verige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

7414201 Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding enz.

7414202 Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie enzovoort ;

7414203 Algemene audit-activiteiten ;

7440106 Het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing) d.m.v. geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen enzovoort ;

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland: alle handels- en nijverheidsdaden stellen, alle financiële transacties uitvoeren en alle roerende en onroerende verrichtingen realiseren, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

De vennootschap mag met alle middelen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, in België of in het buitenland die een gelijkaardig, eenzelfde of aanverwant doel nastreven of die van die aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

Hoofdstuk Il  Kapitaal en aandelen

Act. 4 Kapitaal

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 ¬ ) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen die elk een nominale waarde hebben van tweehonderd euro (200,00 ¬ ) per aandeel.

Art. 5 Wijziging van het maatschappelijk kapitaal.

Enkel de Algemene Vergadering kan beslissen tot een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, dit gebeurt ten overstaan van een notaris en inovereenstemming met de bepalingen voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

Art. 6 Aandelenregister

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer. Een aandelenregister wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap, dit register bevat

- de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort;

- de gedane stortingen;

- de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden. in geval van overgang wegens overlijden gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden.

Het eigendom van een aandeel op naam kan worden bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

De overdrachten en de overgang wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van de inschrijving in het aandelenregister.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De aandeelhouders beschikken over inzagerecht in de registers dat op hun effecten betrekking hebben,

Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en vermeldt het aantal aandelen dat een vennoot heeft in de vennootschap.

Art. 7 Meerdere rechthebbenden op een aandeel

De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per titel voor de uitoefening van de eraan verbonden rechten.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel, dan zijn deze gehouden zich tegenover de vennootschap te laten vertegenwoordigen door één enkele onder hen of door een mandataris, al dan niet vennoot, die ten opzichte van de vennootschap als eigenaar wordt beschouwd, De uitoefening van de eraan verbonden rechten mag door de vennootschap geschorst worden totdat één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van de titel tegenover de vennootschap,

Indien het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom - en behoudens afwijkende overeenkomst tussen de partijen -, zal de vruchtgebruiker steeds door de blote eigenaar

vertegenwoordigd worden, behoudens andersluidende overeenkomst.

Art. 8 Voorkeurrecht

Bij elke kapitaalverhoging in geld worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de aandeelhouders naar evenredigheid met het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigt.

Art, 9 Overdracht en overgang van de aandelen

Instemming van de vennoten

De aandelen mogen op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder de levenden, noch overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Rechten van erfgenamen en legatarissen

Bij overlijden van een vennoot zal de vennootschap van rechtswege voortbestaan tussen de overige vennoten. De overgang van aandelen ten gevolge van het overlijden van een vennoot zal steeds onderworpen zijn aan de goedkeuring door de overige vennoten,

De erfgenamen van de overleden vennoot hebben recht op de afkoopsom van hun aandelen en helft van de gemeenschappelijke reserves tenzij de overblijvende vennoot samen met de erfgenaam van de overleden vennoot er beide mee instemmen dat de erfgenaam in de vennootschap toetreedt. De afkoopsom wordt berekend op basis van de nominale waarde van de aandelen en de helft van de gemeenschappelijke reserves, uitgezonderd de nog te bestemmen reserves van het lopende boekjaar.

De erfgenamen mogen de afkoop daarvan vragen via een per post aangetekende brief die gericht wordt aan het bestuursorgaan van de vennootschap en waarvan die onmiddellijk een afschrift aangetekend toezendt aan de onderscheiden vennoten.

Bij gebreke van overeenstemming tussen de partijen of van statutaire bepalingen worden de prijs en de voorwaarden vastgesteld door de bevoegde rechtbank zonder dat er rekening mag worden gehouden met de schattingen van het testament, op verzoek van de meest gerede partij en na behoorlijke dagvaarding van de tegenpartij. De gekochte aandelen zijn niet vatbaar voor overdracht zolang de prijs niet volledig betaald is.

Indien de afkoop niet binnen de drie maanden is geschied, hebben de erfgenamen of de legatarissen het recht om de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorderen.

Hoofdstuk III  Bestuur en vertegenwoordiging

Art. 10 Bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zaakvoerders kunnen natuurlijke of rechtspersonen zijn,

Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering, die tevens de duur van hun opdracht bepaalt.

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor, ingevolge de wet, de Algemene Vergadering der vennoten bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachthebbers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

Art. 11 Vertegenwoordiging en machten

Beide zaakvoerders, vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten rechte gezamenlijk tenzij voor de handelingen beneden de som van 5.000 Euro waar zij afzonderlijk kunnen over beslissen. Deze som wordt geïndexeerd met 500 Euro per jaar vanaf 1 januari 2015.

Voor de aankoop van onroerende goederen is steeds de toestemming van de algemene vergadering vereist. Art. 12 Vaste vertegenwoordiger indien een rechtspersoon zaakvoerder is

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Art. 13 Vrijwillig ontslag van een zaakvoerder

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder heeft pas enig gevolg nadat de algemene vergadering van het ontslag er kennis van heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

In het geval er meer dan één zaakvoerder is het ten alle tijden mogelijk dat één van deze aftreedt mits hij minstens één maand op voorhand de ander zaakvoerders kennis geeft van dit aftreden bij wijze van gewone brief. Hij is evenwel verplicht zijn taken te blijven vervullen tot er rederlijkerwijs in zijn vervanging voor zien kon worden.

Art. 14 Tegenstrijdigheid van belangen

Indien een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing die door de zaakvoerder(s) voor de vennootschap genomen moet worden, moet de procedure voorzien (op heden art. 259) in het Wetboek van Vennootschappen gevolgd worden.

Hoofdstuk 1V-toezicht

Art, 15 Individueel recht van toezicht

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap. Dit houdt in daar hij inzage mag nemen in al de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal en algemeen in al de geschriften van de vennootschap.

Art. 16 Commissaris

Indien de wet daartoe verplicht of indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen. Deze wordt benoemd onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren door de algemene vergadering, die ook hun vergoeding vaststelt.

Indien de vennootschap niet meer voldoet aan de criteria vermeld in art. 15 van het Wetboek van vennootschappen, zal de controle worden toevertrouwd aan een commissaris te benoemen door de Algemene Vergadering.

Hoofdstuk V- Algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

u

Art. 17 algemene vergadering

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op 1 Juli om 11 uur, De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.

Op de agenda van de jaarvergadering staan ten minste de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst, de kwijting aan de zaakvoerders en eventueel de commissarissen.

Het bestuursorgaan en commissarissen kunnen de algemene vergadering steeds bijeenroepen. Zij zijn verplicht een dergelijke vergadering te beleggen op aanvraag van één of meer vennoten die ten minste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal bezitten. De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen zullen gehouden worden op de plaats, de dag en het uur aangeduid in de bijeenroeping.

De zaakvoerders roepen de vennoten op tot een algemene vergadering ten minste vijftien dagen voor de vergadering, Deze oproepingen vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. De bijeenroeping gebeurt door middel van een aangetekende brief verzonden naar het adres dat in het aandelenregister is vermeld, tenzij de vennoten daartoe individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hun toestemming hebben gegeven, kunnen deze ook opgeroepen worden door middel van een gewone brief, een e-mail of een fax, verzonden naar het adres dat met de betrokken vennoten is afgesproken.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die ze krachtens de wet ter beschikking moeten worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Over niet in de agenda inbegrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast indien er geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Art. 18 Stemrecht en meerderheden

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Behoudens in de gevallen voorzien door de wet en de statuten, worden de beslissingen genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aanwezige of het vertegenwoordigde deel van het maatschappelijk kapitaal.

De buitengewone algemene vergaderingen (die beraadslagen en besluiten over de statutenwijzigingen en de vrijwillige ontbinding van de vennootschap) moeten voor notaris warden gehouden.

De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan geldig beraadslagen en besluiten wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. is de laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een tweede bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het kapitaal. Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie vierde van de stemmen heeft verkregen en in het geval de wijziging betrekking heeft op het doel wanneer zij ten minste vier vijfde van de stemmen heeft gekregen. Verder moeten de wettelijke formaliteiten en termijnen inzake bijzondere verslagen nageleefd worden.

Art. 19 Vertegenwoordiging op de algemene vergadering

De vennoot die niet persoonlijk op een algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen. De lasthebber moet zelf een vennoot zijn, tenzij de vennootschap slechts twee stemgerechtigde vennoten telt.

Minderjarigen en ontzetten mogen vertegenwoordigd worden door een lasthebber of een vertegenwoordiger die geen stemgerechtigde vennoot is.

Art, 20 bureau en notulen

t

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het bureau der algemene vergadering bestaat uit de zaakvoerder(s) en een secretaris,

Van elke vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt, deze notulen worden ondertekend door de leden van de algemene vergadering en door de vennoten die erom verzoeken.

Het register waarin de notulen worden opgetekend wordt op de zetel van de vennootschap wordt gehouden, Art. 21 Schriftelijke algemene vergadering

Het staat de vennoten vrij eenparig en schriftelijk alle besluiten te nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Uitzondering wordt gemaakt voor die beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

Hoofdstuk VI- BOEKJAAR, JAARREKENING, WINSTVERDELING

Art. 22 Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar.

Art. 23 Jaarrekening

De beschikkingen aangaande de inventarissen en de jaarrekening, komen overeen met de thans of in de toekomst geldende regelen voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Art. 24 Winstbestemming

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen tot het oprichten van de wettelijke reserve. Deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo, mits de wettelijke beperkingen terzake in acht genomen worden.

Geen uitkering mag gebeuren indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Hoofdstuk VII- ontbinding en vereffening

ART. 25 ALARMBELPROCEDURE

Wanneer het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal tengevolge van geleden verliezen, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van maximaal twee maanden nadat het verlies is vastgesteld (of vastgesteld had moeten worden), volgens de regels voorzien voor statutenwijzigingen beraadslagen en besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief tengevolge van geleden verliezen gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, de ontbinding zal plaatsvinden wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde gedeelte van ter vergadering uitgebrachte stemmen,

Art. 26 Vrijwillige ontbinding en vereffening

De algemene vergadering kan besluiten tot ontbinding van de vennootschap volgens de regels voor de wijziging van de statuten. In geval van vrijwillige ontbinding zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemt bij gewone meerderheid,

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene bevoegdheden, tenzij de algemene vergadering die ze benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering bepaalt ook de bezoldiging van de vereffenaars,

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

y Voor-behou{fei aan het Belgisch Staatsblad

~

' Hoofdstuk VII -- Overgangsbepalingen

1.Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 30 juni 2015.

2.De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op 1 juli 2015.

3.Overeenkomstig artikel 60 W. Venn. verklaren de comparanten aile rechtshandelingen te erkennen die, vooraleer de onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, in naam en voor rekening van de onderhavige vennootschap werden gesteld.

4.Op grond van artikel 141 W. Venn. acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissaris(sen)-revisor(en),

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - BENOEMING:

En aanstonds hebben de comparanten verklaard in buitengewone algemene vergadering samen te komen betreffende de hierboven gestichte vennootschap en, met eenparigheid van stemmen, hebben zij de volgende beslissingen genomen:

-Aantal zaakvoerders: Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op twee.

-Benoeming: De vergadering benoemt als zaakvoerders: Mijnheer Jan BROUCKAERT en Mijnheer Kristiaan PROOST, beiden voornoemd, en die aanvaarden.

-Duur: Deze functie vangt aan op heden zonder beperking van duur. Elke zaakvoerder kan op elk ogenblik worden afgezet door de algemene vergadering, slechts onder volgende voorwaarden:

hetzij door beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals voor een statutenwijziging;

hetzij om zwaarwichtige redenen, door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend bij volstrekte meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

-Machten: Elke zaakvoerder wordt bekleed met de meest uitgebreide machten om alleen alle daden te stellen die de vennootschap betreffen, onder voorbehoud van de beperkingen in de statuten bepaald.

Elke zaakvoerder heeft onder zijn bevoegdheid alle daden die door de wet aan de algemene vergadering niet voorbehouden zijn, onder voorbehoud van de beperkingen in de statuten bepaald.

Hij mag machten overdragen aan één of meer vol-machtdragers die vennoten zijn of niet.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

EINDVERKLARINGEN:

De comparanten erkennen door de notaris verwittigd te zijn over de wettelijke bepalingen betreffende de verbintenissen en de verantwoorde-'lijkheid van de oprichters, de bestuurders, commissa-'rissen en andere personen belast met het bestuur van of de toezicht van de vennootschap, alsmede over de gevolgen van het huwelijksstelsel van de gemeenschap der goederen onder dewelke de vennoten getrouwd zouden zijn, alsmede over het verbod aan bepaalde personen deel te nemen aan het bestuur, het beheer of toezicht van een vennootschap.

Bruno le Maire

Notaris

Bijlage: kopie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JB-PRO

Adresse
ANSPACHLAAN 141, BUS 3 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale