JE M'EN FISH

Association sans but lucratif


Dénomination : JE M'EN FISH
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 871.272.509

Publication

30/08/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

BRUSSEL

1l a AU° 2011

Griffie

Voor- II!l llhi llhl IIi ll!i !Ii !II Iül l)! lI

behouden *iiiaasse«

aan het

Belgisch

Staatsblad



Ondernemingsnr : 0871.272.509 Benaming

(voluit) : Je m'en flsh VZW

(verkort) .

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Triomflaan y.1, 1160 Brussel

Onderwerp akte : Rechtzetting van foutief doorgegeven nieuwe hoofdzetel & annulering clausule'electronic music collective'

Adreswijziging hoofdzetel: Rechtzetting van de zetel: De nieuwe zetel van de VZW Je m'en fish, voordien gecommuniceerd, moet gelezen en gecorrigeerd worden ais/naar Triomflaan 40 en niet Triomflaan 54 zoals: eerder foutief doorgegeven.

De VZW wenst niet langer gebruik te maken in enige communicatie van de clausule 'Electronic music; collective gezien zij zich heden toespitst op meerdere luiken (DJ, producer, concert, audiovisuele kunsten,' performance, workshops, infosessies, ...).

De Voorzitter,

Dujardin Bart

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

24/06/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

111[B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 0871.272.509 .

Benaming

(voluit) : Je m'en fish

(verkort) : JMF

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel ; Paepedellelaan 26, 1160 Brussel (Correspondentieadres: Post Brussel Madou, Bisschofsheimlaan 11 bus 4, 1000 Brussel)

Onderwerp akte : Wijziging statuten

De algemene vergadering, bijeengekomen op datum van 13 April 2011, heeft besloten de statuten te wijzigen als volgt:

Maatschappelijke zetel: Deze wordt gewijzigd van de Paepedellelaan 26 in 1160 Oudergem naar Triomflaan; 54 te Oudergem. De bestuursleden en naam van de vereniging blijven ongewijzigd.

Er werd sinds Januari 2011 een apart correspondentieadres bekomen. Dit postadres is gelegen te Post: Brussel Madou, Postbus 4, Bisschofsheimlaan 11, 1000 Brussel en wordt vanaf heden gebruikt voor alle;

" correspondentie. Alle briefwisseling en facturatie wordt gecentraliseerd op het correspondentieadres.

Lidgeld: Dit wordt verlaagd tot 1 euro vanaf het huidige werkjaar 2011.

Werking: Gezien de VZW heden ondersteund wordt in kunsten doch nog steeds conform haar statuten haar pijlen wil richten op Belgisch talent, zal het tevens vanaf heden evenementen uitwerken die in het kader passen: van haar doeleinden met inbegrip van buitenlandse gastartiesten, zonder deze evenwel een springplank: wensen te bieden in België (bv. in het kader van uitwisselingsprojecten, het plaatsen van intemationale', projecten die een artistieke wisselwerking vormen met de locale artiesten, en rekening houdend met het: publieksbereik).

De VZW heeft als nieuwe kemtaak ook het geven van initiatiesessies en workshops om jongeren wegwijs te maken in de nieuwe technieken in electronische muziek, alsook audiovisuele kunsten, nieuwe lichttechnieken! zoals LED verlichting, en diens meer.

Het eindresultaat is conform de oorspronkelijke statuten en al dan niet met de vermenging van buitenlandse; gastartiesten, in samenspel, in uitwisselingsprojecten, of met het oog op een volwaardig evenement of didactisch luik met voldoende publieksbereik en het versterkt de werking van de Belgische projecten, de VZW ;~ of diens coproductiepartners.

De voorzitter,

Dujardin Bart

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2011- Annexes du Moniteur belge

111

" 11094655

be. a

BE

Sta

~ ~~ -06. 2011

ieUSse

Griffie

Coordonnées
JE M'EN FISH

Adresse
TRIOMFLAAN 40 1160 OUDERGEM

Code postal : 1160
Localité : AUDERGHEM
Commune : AUDERGHEM
Région : Région de Bruxelles-Capitale