JOBS & CAREERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOBS & CAREERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.375.251

Publication

18/04/2014
ÿþ Mod PDF 11 I,

LsftrE: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bohoudc

aan. hel Solgise Staatsbh

gesse

0 8 AVR. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0860.375.251

Benaming (voluit) Jobs & Careers

(verkort):

Rechtsvorm " Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koningsstraat 100, 1000 Dresser

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : ONTSLAG - BENOEMING

Tekst:

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering der Aandeelhouders gehouden op 18 april 2013.

De algemene Vergadering neemt akte van het ontslag van de Heer Marc Vangeel met ingang van 14 december 2012.

De Algemene Vergadering benoemt:

- De heer Piet Vroman, wonende te 8670 Oostduinkerke, De Wittelaan 83/001

tot bestuurder van de vennootschap.

Zijn mandaat zal eindigen op de jaarlijkse algemene vergadering die de rekeningen van het boekjaar 2014 zal goedkeuren.

De algemene vergadering benoemt tot commissaris voor een periode van drie jaar de Burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PwC Bedrijfsrevisoren (B00009), met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, en administratieve zetel te 9000 Gent, VVilsonplein 5G, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen als vertegenwoordiger aanduidt de vennootschap "Burg. BVBA Eddy Dams" (B00799), met zetel te Boekweithofstraat 18, 9120 Beveren (Haasdonk), op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Eddy Dams (A00804), bedrijfsrevisor, hetzij PwC Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de heer Kurt Cappoen, die belast worden met de uitoefening van het mandaat.

" Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die zal gehouden worden in 2016

1

I 111 IlIil III

Op de laalste blz van Luik 13 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzrj van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aarimn van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handlekening

27/11/2014
ÿþ Mx! Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

gui l 11l

*14213661*

fiëêttjologd/antvangen op

I NOV, 20%

tôt pFifk von dz Neadffiendstalige ye.glItbanK K0PFr.tF»r44?,~t-~f~ïÿ~~Ë

Ondernemingsnr : Benaming 0860375251

(voluit) : (verkort) : JOBS & CAREERS



Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres) coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Koningsstraat 100, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel fusie door overneming

Vacature CVBA enerzijds als Overnemende Vennootschap en Jobs & Careers CVBA anderzijds als, Overgenomen Vennootschap, hebben de intentie om een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van de Overgenomen Vennootschap door ontbinding' zonder vereffening zal overgaan op de Overnemende Vennootschap in overeenstemming met artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W, Venn."),

ln overeenstemming met artikel 693 W, Venn., hebben de bestuursorganen van beide vennootschappen een gezamenlijk fusievoorstel opgesteld.

De bestuursorganen van beide vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om deze fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van beide vennootschappen.

De bestuursorganen van beide vennootschappen verklaren kennis te hebben genomén van de wettelijke verplichting tot neerlegging en publicatie van het fusievoorstel bij de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, en dit ten minste 6 weken voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die zal beslissen over dit fusievoorstel (artikel 693 in fine W. Venn.).

A) ldentificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

1. De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vacature, met maatschappelijke zetel te Havenlaan 86C 8101, 1000 Brussel.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister Brussel onder het nummer 0457.366.183. Overeenkomstig artikel 3 van de statuten, is het maatschappelijk doel als volgt omschreven:

«De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden, het beheer en de uitbating waar te nemen van gelijk welk medium op het vlak van de personeels- en rekruteringsadvertenties, alsmede de aan- en verkoop van publiciteitsruimte in gelijk welke media.

Zij kan alle burgerlijke, industriële, handels-, roerende of onroerende verrichtingen doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met één of andere afdeling van haar doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan uit te breiden of te vergemakkelijken.

Zij kan op alle wijzen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen met een gelijk of aanverwant, doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard zou zijn het verwezenlijken van het hare te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met zulkdanige vennootschappen of ondernemingen.»

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

tf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

2, De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Jobs Si Careers, met maatschappelijke zetel te Koningsstraat 100, 1000 Brussel.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister Brussel onder het nummer 0860.375.251. Overeenkomstig artikel 3 van de statuten, is het maatschappelijk doel als volgt omschreven:

«De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden of in samenwerking met derden, het beheer en de uitbating waar te nemen van gelijk welk on line medium of database op het vlak van personeels- en recruteringscommunicatie, alsmede van de huidige of nieuwe on line producten gekoppeld aan de bestaande of nieuwe off line media en van on line themaadvertising op de on line media.

Voorts heeft de vennootschap tot doel de aan- en verkoop van publiciteitsruimte in gelijk welke media en de ontwikkeling van nieuwe on line media of databases beide op het vlak van personeels- en recruterings-communicatie.

Zij kan alle burgerlijke, industriële, handels-, roerende of onroerende verrichtingen doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met één of andere afdeling van haar doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan uit te breiden of te vergemakkelijken.

Zij kan op alle wijzen deelnemen in aile vennootschappen of ondernemingen met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard zou zijn het verwezenlijken van het hare te verge makkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met zulkdanige vennootschappen of ondernemingen.»

B) Ruilverhouding

Ter gelegenheid van de fusie zal 1 aandeel in de Overgenomen Vennootschap omgeruild worden voor 0,01040 aandelen in de Overnemende Vennootschap,

Indien op basis van deze ruilverhouding aan een bepaalde aandeelhouder minder dan 1 aandeel uitgereikt zou moeten worden, dan zal dit afgerond worden naar 1 aandeel.

ln ruil voor de aandelen die de Overnemende Vennootschap aanhoudt in de Overgenomen Vennootschap zullen geen nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap uitgegeven worden.

Er wordt geen opleg in geld betaald,

C) Wijze waarop de aandelen in de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt

Aangezien zowel de aandelen van de Overnemende Vennootschap als die van de Overgenomen Vennootschap aandelen op naam zijn, zal de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap het nodige doen om in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap volgende gegevens aan te brengen, en dit binnen de 15 dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad:

- de identiteit van de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap;

- het aantal aandelen van de Overnemende Vennootschap dat aan hen toekomt krachtens het fusiebesluit;

- de datum van de fusie.

Deze inschrijving zal mede ondertekend worden door de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap of een hiervoor aangewezen gevolmachtigde, en door de aandeelhouders of hun gevolmachtigden.

Het aandelenregister van de Overgenomen Vennootschap zal geannuleerd worden na goedkeuring van de fusie.

D) Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat van de Overnemende Vennootschap en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2015.

In dit kader zijn er geen speciale regelingen getroffen.

E) Datum vanaf welke de handelingen van de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig en voor wat betreft directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

"

ti Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Boekhoudkundig en voor wat betreft directe belastingen zal de fusie in werking treden op 1 januari 2015, dit wil zeggen zonder retroactief effect.

F) Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Overgenomen Vennootschap noch aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

Aldus zullen er geen bijzondere rechten warden toegekend in het kader van de vooropgestelde fusie.

G) Opdracht commissaris

Overeenkomstig artikel 695 W. Venn. werd door de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap opdracht verleend aan de commissaris, PwC Bedrijfsrevisoren BCVBA, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, vertegenwoordigd door de heer Eddy Dams en/of Kurt Cappoen, bedrijfsrevisor, om een verslag over het fusievoorstel, zoals vermeld in artikel 695 W.Venn., op te stellen.

De bijzondere vergoeding die aan de commissaris verleend zal worden voor het opstellen van deze verslagen bedraagt EUR 1.500 per verslag.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge H) Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Noch aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap, noch aan de bestuurders van de Overgenomen Vennootschap wordt een bijzander voordeel toegekend.

I) Fiscale verklaringen

De bestuurders van beide vennootschappen verklaren dat deze fusie door overneming beantwoordt aan de vereisten gesteld door artikel 117 van het Registratiewetboek, de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, alsook de artikelen 11 en 18 § 3 van het BT.W.-Wetboek.

.i} Wijziging statuten

Behoudens de verhoging van het maatschappelijk kapitaal ais gevolg van de realisatie van de fusie, zullen er geen bijkomende wijzigingen aangebracht worden aan de statuten van de Overnemende Vennootschap.

Opgemaakt in 4 exemplaren en ondertekend in Brussel op vrijdag 14 november 2014.

Voor eensluidend uittreksel Getekend

Piet Vroman Dirk Velghe

Bestuurder Bestuurder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.04.2012, NGL 26.09.2013 13606-0278-035
17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.04.2013, NGL 13.06.2013 13173-0126-036
03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.04.2012, NGL 28.06.2012 12230-0394-032
12/03/2012
ÿþMod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

upt11Sseti~

2 8 gr..t 2012

Ondernemingsnr : 0860375251

Benaming

(voluit) : JOBS & CAREERS

Rechtsvorm : Coóperative vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

,Zetel : Koningsstraat 100, 1000 Brussel

Onderwerp akte ; BENOEMINGEN

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Gewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders gehouden op 16 april 2009 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

De Algemene Vergadering herbenoemt :

- De heer Bernard MARCHANT, wonende te 1380 Lasne, Chemin Fondcoron 4,

- De heer Marc VANGEEL, wonende te 2520 Ranst, Jozef Simonslaan 21,

- De heer Dirk VELGHE, wonende te 9000 Gent, Visserij 91,

tot bestuurders van de vennootschap.

Faun mandaat zal eindigen op de jaarlijkse Gewone Algemene Vergadering die de rekeningen van het boekjaar 2014 zal goedkeuren.

De bestuurders benoemen de heer Bernard MARCHANT in de hoedanigheid van voorzitter van de raad van bestuur voor de ganse duur van zijn taak van bestuurder.

De bestuurders melden dat de coijperative vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BCVBA VACATURE die op 28 augustus 2003 door de Raad van bestuur wordt benoemd in de hoedanigheid van persoon belast met het dagelijks bestuur, vanaf 30 november 2005 vertegenwordigd is geworden door de heer Christophe GLORIEUX wonende te 1850 Grimbergen, Costermansstede 18, dewelke over de bevoegdheid van het dagelijks bestuur van de vennostschap en haar vertegenwoordiging wat dit bestuur betreft beschikt, met het recht deze over te dragen.

De Gewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders herbenoemt de BCVBA PriceWaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18 als Commissaris van de Rekeningen van de vennootschap voor een termijn van drie jaar. Deze vennootschap heeft Dhr, Eddy Dams, Bedrijfrevisor, aangeduid ais vertegenwoordiger dir gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in namm en voor de rekening van de BCVBA. Het mandaat zal vervallen op de Gewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders die de jaarrekeningen per 31 december 2012 dient goed te keuren.

De vergoeding voor deze opdracht bedraagt EUR 9.237 per jaar (plus BTW, onkosten en bijdrage IBR} onder voorbehoud van jaarlijkse aanpassingen in functie van de evolutie van de indexcijfer van de consumptieprijzen of zoals overeengekomen tussen partijen,

litMMVM IInIIV~IIV~III12053526* u

Dirk VELGHE Bestuurder

Bernard MARCHANT

Voorzitter

Annexes dü Moniteur bele

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.04.2011, NGL 19.05.2011 11122-0295-035
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.04.2010, NGL 28.06.2010 10224-0568-035
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.04.2009, NGL 23.06.2009 09304-0268-034
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.04.2008, NGL 13.06.2008 08233-0105-032
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.05.2007, NGL 20.07.2007 07448-0216-032
15/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 21.04.2005, NGL 10.06.2005 05236-0011-027

Coordonnées
JOBS & CAREERS

Adresse
KONINGSSTRAAT 100 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale