JOS DENTAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOS DENTAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.726.714

Publication

05/11/2013
ÿþ Med Wad 11.1

i= ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



<13167 9 ' 111

BRUSSee

Griffia 4 OCT. Ptit~-~

Ondernemingsnr : 0840.726.744

Benaming

(voluit) : Jos Dental

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Klarissenbos 29, 1651 Beersel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder, verplaatsing maatschappelijk Zetel

De buitengewone algemene vergadering van 01/02/2013, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten :

1. De benoeming van meneer HAMMOUDI Mounir, nationaal nummer 81.08.20-425-37, wonend te 1210 Bruxelles, Rue du vallon 16, ais zaakvoerder vanaf 0110212013.

2. De benoeming van meneer HAMMOUDI Samir, nationaal nummer 80.08.12-597-03, wonend te 1210 Bruxelles, Rue du vallon 16, als zaakvoerder vanaf 0110212013.

3. De benoeming van Mevrouw BEN LEGHZAL Najlaa, nationaal nummer 84.12.30-298-68, wonend te 1651 Beersel, Klarissenbos 29, als zaakvoerder vanaf 01/02/2013.

4. de Verplaatsing van de Maatschappelijk Zetel naar 1210 Sint ,loost ten-Noode, Sint Joostplein 15

NASR ADD1NE Oualim

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

" O Verso : Naam en handtekening. iti4" ,~j,~

i~ 9

Bijlagen Millet Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.01.2013, NGL 01.08.2013 13390-0114-011
14/11/2011
ÿþ

Annhr`E3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken ko na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1~ ~~!! ~ ~~ ~~ ~ ~

behouden ~~~

aan het

Belgisch Staatsblad







U=~ p~~~~~~~

~~~'-

î eT 2 IO 'H

Benaming : "JOS DENTAL"

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KLARISSENBOS, 29 1051 BEERSEL(LDT)

~~~ü/~ ~~~~

Ondornæmingsnr: ~~w.~~~. 7r~~~~~~~~~x

` v ^~~

Voorwerp akte : OPRICHTING

Ut een okevededen voor noaóa Yves YV|LLEKEN8 ~ROKTO8ER 2011 nee~e~gd'

._-----.,--. /

ter registratie op het registratiekantoor te Halle, BLIJKT DE OPRICHTING van hierna bepaalde vennootschap.

OPRICHTER : De Heer NASR-ADDINE Oua|hn. geboren te Brussel district), op 20 augustus 1071|

echtgenoot van Mevrouw BEN LEGHZAL Najlaa, wonende te 1651 Beersel (Lot), Klarissenbos 29.

RECHTSVORM - BENAMING. De vennootschap neemt de rechtsvorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming JOS DENTAL.

ZETEL. 1651 Beersel ), Klarissenbos 29. '

DOEL. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor; rekening van derden en/of als tussenpersoon of aIs vertegenwoordiger: Aonkoop, vodmop, huur, vorhuur, behoer, uitbaÜng, verfraa|ing, aanpaosingon, vorbotohngan, opdelingen, bove||igingen, ecologische optimalisatie, flexibele invullingen, ter beschikking stellingen voor korte of lange! termijnen, exploitatie, van onroerend goed en de bijhorende roerende goederen, wereldwijd, zowel naar particulieren als naar ondernemingen toe. De vennootschap mag alle handelingen verrichten, zowel in België als in het buitenland, van commerciëIe, industriële, OnanciÜ|e, roerende en onroerende ound, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken emun, rechtstreeks of onrechtstreeks,geheelftonde|ovo,Qemakke|i]ken

' Voormelde opsomming is niet limitatief en niet bnporkond, doch enkel eunwVzend, zodat de vennootschap| aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar: maatschappelijk doel. DUUR.Oevonnou~mohop|mopg~dohLvnornnbopue|doduur KAPITAAL - AANDELEN - VOLSTORTING. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend! zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, die: elk één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste: (1/lOOste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de kapitaalaandelen is in geld ingeschreven door de Heer NASR-ADDINE Ouo|im, voornoemd, ten: belope van honderd (100) aandelen, hetzij voorachttienduizend zeshonderd ouno(1B.GUO.ODE). TOTAAL : honderd (100) aandelen, h Uvonrunhtónndu|zondzæuhnndendeum(18.0OO.00E). De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de upriohóng, in toepassing van artikel 224 van het; Wetboek van vannootsnhuppnn, gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van dei ! vennootschap in oprichting bij de Naamloze Vennootschap FORTIS BANK, te 1000 Brussel, Warandeberg 3,j zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling op 21 oktober 2011 afgeleverd bankattest. Deze! ! deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet. leder aandeel waarop door de inschrijver is ingeschreven is volledig. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E). Het kapitaal |a volledig vo|~o~. Ten opziomnvan de vennootschap z~n de aandelen ondeelbaar. Een register van aandelen wordt op d& zetel gehouden. A~8EMENEVER8ADER|NG'JAARVERGADER|NG-BU~ENGEVVONEALQEMENEVERGADERNQ.' | De jaarvergadering zal gehouden worden op de DERDE MAANDAG van de maand JUN| van ieder jaar ' 19 uur. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag |o, heeft de jaarvergadering de volgende! werkdag plaats. Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen; ' *orden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Deze vergaderingen van vennoten mogen! i bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden opi ! aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Dai i vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op ledere andere plaats in: de oproepingsbrief medegedeeld. Elk aandeel geeft recht op één stem.

! ~

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

f Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen, met uitzondering van de benoeming van een zaakvoerder welke kan geschieden bij gelijkheid van stemmen. Een onthouding wordt ais een negatieve stem beschouwd.

BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuur-lijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uit-voering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

VERTEGENWOORDIGHEIDSBEVOEGDHEID. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

CONTROLE. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING.

Het boekjaar begint telkens op één januari en eindigt op eenendertig december. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING. De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng. Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor aile verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De aanduiding van de vereffenaars dient te worden gehomologeerd door de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. Ingeval de vereffenaar een

rechtspersoon is, dient de natuurlijke per-oon dewelke deze zal vertegenwoordigen te worden vernield in het besluit houdende de benoeming van de vereffenaar(s).

Behoudens andersluidend benoemingsbesluit, zullen de vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

Het aantal I niet-statutaire zaakvoerders is vastgesteld op EEN.

Is benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder : de Heer NASR-ADDINE Oualim, voornoemd, wonende te 1651 Beersel (Lot), Klarissenbos, 29.

De opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur.

De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 26 OKTOBER 2011 en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

EERSTE JAARVERGADERING. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013, op de dag bepaald door artikel 11 van de statuten.

VOLMACHT is gegeven aan de NV VANHAN (NE 0429 022 090) en zijn gemachtigden alsook aan BVBA VANHAN (NE 0879 056 362) en zijn gemachtigde in het bijzonder de Heer GULPEN Sébastien (NN 821203147-17) met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten uit te voeren bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, het Ondernemingsloket, het Rechtspersonenregister en de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde in het kader van de oprichtingsakte.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdig neergelegd : gelijkvormig afschrift oprichtingsakte, eensluidende kopij oprichtingsakte, eensluidende kopij van het analytisch uittreksel.

Voor-

behouden

" .aan het

" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad-14111/2011 - Annexes du Moniteur belge

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 30.09.2015 15610-0493-012

Coordonnées
JOS DENTAL

Adresse
SINT JOOSTPLEIN 15 1210 SINT-JOOST-TEN-NODE

Code postal : 1210
Localité : SAINT-JOSSE-TEN-NOODE
Commune : SAINT-JOSSE-TEN-NOODE
Région : Région de Bruxelles-Capitale