JP HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JP HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.783.585

Publication

27/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 1111 tllo,t110 R I

. RUSSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0866.783.585

Benaming

(voluit) : JP HOLDING in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4 te 1090 Jette (volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

(uit de notulen van de algemene vergadering dd. 26-04-2013):

Na overleg worden volgende beslissingen getroffen:

1.Kennisneming van het verslag van de vereffenaar en goedkeuring van de rekeningen

De enige vennoot neemt kennis van het verslag van de vereffenaar over de gestelde vereffen ingsverrichti ngen.

De Rechtbank van Koophandel te Brussel heeft op 19/03/2013 haar akkoord gegeven aan voormeld verslag van de vereffenaar, en dit in toepassing van artikel 190 §1 van het Wetboek van Vennootschappen,

De enige vennoot verklaart hierbij uitdrukkelijk te verzaken aan de termijn van één maand zoals voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschap en verklaart tijdig kennis genomen te hebben van alle nodige stukken.

2.Voorlegging van de jaarrekening per 31 december 2012

Met eenparigheid van stemmen keurt de vergadering de voorgelegde jaarrekening per 31 december 2012 goed.

3.Kwijting aan de vereffenaar

Na kennisname van voormeld verslag, besluit de enige vennoot met eenparigheid van stemmen de

rekeningen van de vereffening goed te keuren.

De enige vennoot beslist met eenparigheid van stemmen, zonder voorbehoud noch beperking, kwijting te

verlenen aan de vereffenaar, voor de vervulde opdracht.

4.Sluiting van de vereffening

De enige vennoot stelt vast dat de vereffening van de vennootschap beëindigd is en dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan. Sinds de datum van afsluiting van de jaarrekening per 31 december 2012 is er geen enkele verrichting door de vennootschap nog gebeurd.

5.Uitvoeringsbesluiten

De enige vennoot, met name voornoemde heer Rudi Jansen, neemt alle activa en schulden over die op heden of in de toekomst nog zouden bestaan na de afsluiting van de vereffening en die betrekking hebben op de periode tot aan de sluiting van de vereffening van de vennootschap.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste tien jaar zullen bewaard blijven op het volgend adres: Ferme Leceuix, Chemin Patchéou, 64400 Equiule (Frankrijk), woonplaats van de heer Rudi Jansen.

De algemene vergadering geeft opdracht aan de vereffenaar, Rudi Jansen, om het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van de vergadering, met een uittreksel ter publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Bijzondere volmacht.

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met zetel te 1090 Jette, Burgemeester Etienne Demunteriaan 5 bus 4 en met kantoor te Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a

2830 Willebroek, Mechelsesteenweg 355, of aan één van haar bedienden, met name aan mevrouw Kathleen' Pitches en Tatjana Van den Bogaert, bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de vereffenaar, of van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

Kathleen Pitches

als lasthebber

Tegelijk hiermee neergelegd:

- kopie van het verslag van de vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

en het ' Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 10.05.2013 13117-0378-012
02/01/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsble

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

BRUSSEL

Griffie

rD!_9 DEC. 7072

I

111111.11i1 99*

Ondememingsnr : 0866.783.585

Benaming

(voluit) : "JP Holding" IN VEREFFENING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 te 1090 Jette

(volledig adres)

Onderwerp akte : Nieuwe vereffenaar

(uit de schriftelijke besluitvorming van de enige vennoot d.d. 30-08-2012):

1.0e enige vennoot neemt kennis van de huidige gezondheidstoestand van de in functie zijnde vereffenaar van de Vennootschap, de heer André Bosmans en beslist naar aanleiding daarvan de heer Bosmans met ingang van 03 september 2012 te ontslaan als vereffenaar van de Vennootschap.

Bij de beslissing tot sluiting van de vereffening zal de enige vennoot oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

2.De enige vennoot benoemt met ingang van 03 september 2012, als vereffenaar de heer Rudi Jansen, wonende te Ferme I_eceuix, Chemin Patchéou, 64400 Equiule (Frankrijk).

De enige vennoot beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen zal de vereffenaar slechts in functie kunnen treden nadat zijn benoeming door de Rechtbank van Koophandel te Brussel bevestigd wordt, hetgeen is gebeurd bij beslissing van de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Brussel op 4 oktober 2012.

De enige vennoot verleent hiervoor alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel te Brussel samen met alle vereiste documenten in dit verband, evenals alle andere nodige formaliteiten in dit kader te vervullen.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank zal samen met een kopie van deze besluitvorming neergelegd worden in het vennootschapsdossier van de Vennootschap bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

3.Tenslotte beslist de enige vennoot dat de vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide machten als voorzien in de artikelen 186 en volgende van de het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke machtiging van de enige vennoot nodig is.

De vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de; boeken van de Vennootschap. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde: verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de Vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle: handelingen door de vereffenaar. De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar de voorschriften van artikel 189bis en artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4, Vanaf 1 november 2012 heeft de vereffenaar, op verzoek van de postdiensten en als louter adminstratieve maatregel zonder de zetel te verplaatsen, het busnummer 4 toegevoegd aan het adres van de vennootschap in vereffening, zodat het adres van de vennootschap voortaan als volgt zal luiden;

"Burgemeester Etienne Demuntertaan 5 bus 4 te 1090 Brussel (Jette}".

Voor ontledend uittreksel

Rudi Jansen

Vereffenaar

Bijlage: bevestigingsbeslissing van benoeming nieuwe vereffenaar,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.12.2010, NGL 29.08.2011 11468-0064-011
22/07/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 1 JULI. 2011

Griffie

+11112243*

Va beha aan Belç Staat

im

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0866.783.585

Benaming : "JP I.OLDING"

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : Burgemeester Etienne Demunterlaan 5

1090 Jette

Onderwerp akte : BVBA: vereffening

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert te Wilrijk-Antwerpen op 25/03/2011, geregistreerd op het zevende registratiekantoor te Antwerpen op 1 april 2011, boek 153 blad 56 vak 14, ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR), blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid werden genomen :

EERSTE BESLISSING. - Ontbinding.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan en van het controleverslag van bedrijfsrevisor Werner Borré, opgemaakt op eenentwintig maart tweeduizend en elf, waarvan de besluiten luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JP HOLDING met

maatschappelijke zetel te 1090 Brussel 9, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2010 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 18.299,02 EUR en een negatief netto-actief van -5.638,27 De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie. Gezien de beperktheid van de interne controles heb ik mijn werkzaamheden dan ook toegespitst op een diepgaande substantiële controle van de balans.

In het kader van mijn auditwerkzaamheden zijn geen confirmaties verzonden naar financiële instellingen, raadsheren en andere partijen

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in de vomi van een beperkt nazicht overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat onder voorbehoud van onze opmerkingen geformuleerd in de vorige paragraaf, deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouwen juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder voorbehoud van de eventuele financiële gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale controles.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Dit verslag is opgesteld in het kader van de toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen voorafgaandelijk aan de in vereffeningstelling van de vennootschap BVBA JP HOLDING en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt te Mechelen op 21 maart 2011"

De vennoten hier allen aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren thans in het bezit te zijn gesteld van een afschrift van genoemde verslagen en staat van activa en passiva, en verzaken ieder afzonderlijk uitdrukkelijk aan de formaliteiten van toezending ervan zoals voorgeschreven door artikel 181, § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens stelt de notaris vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen,; gehouden is met het oog op de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap.

Hierna besluit de vergadering de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'JP HOLDING' vervroegd te ontbinden.

De vennootschap bestaat dientengevolge nog slechts voor haar vereffening.

TWEEDE BESLISSING.  Decharge zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van het ontslag ais zaakvoerder tengevolge van de ontbinding, van voornoemde De heer Rudi Jansen.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur. DERDE BESLISSING. - Benoeming van de vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

De vergadering beslist ais enige vereffenaar te benoemen: de heer Bosmans André Jozef,

geboren te Wiflebroek op vijfentwintig mei negentienhonderd tweeënveertig, [Identiteitskaart nummer

: 590-4541178-52 - Rijksregister nummer : 42.05.25-077.90] echtgenoot van Mevrouw DE SMET

Johanna Gaby Hedwig, wonend te 2540 Hove, Magdalena Vermeeschlaan 26.

die verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

Hij erkent te weten dat hij pas in functie zal treden na bevestiging of homologatie van zijn aanstelling door de rechtbank van koophandel te Brussel, conform artikel 184 § 1 van het Wetboek van vennootschappen (zoals gewijzigd door de Wet van twee juni laatst teneinde de vereffeningprocedure te verbeteren). Daartoe wordt de vereffenaar gemachtigd het dienovereenkomstige verzoekschrift neer te leggen ter griffie van voormelde rechtbank.

VIERDE BESLISSING. - Machten van de vereffenaar.

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide macht toe voor de uitvoering van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet. In het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen en beslag of bevel, verzet en beletsel en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen. Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vereffenaar heeft de verplichting jaarlijks rekenschap te geven aan de algemene vergadering en de

' jaarrekening voor te leggen, alsook aan de rechtbank van koophandel een omstandige staat over te maken in uitvoering van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen.

Hij zal voorafgaand aan de sluiting van de vereffening een plan van verdeling ter voldoening van de schuldeisers, ter goedkeuring door de bevoegde rechtbank van koophandel, dienen neer te leggen.

VIJFDE BESLISSING.  Bijzondere volmacht.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van ' ondernemingen.

Als bijzondere gemachtigden, worden aangesteld: VGD Accountants en belastingconsulenten, te 2830 Willebroek, Mechelsesteenweg 355, evenals Hilde Marcou, Kathleen Pitches en Tatjana Van den Bogaert, of elke andere door hem aangewezen persoon met macht afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties.

Voor ontledend uittreksel

De Notaris

Tom Bogaert

-afschrift akte

-bijzonder verslag van de zaakvoerder

-controleverslag door de bedrijfsrevisor

-bewijs aanstelling vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rr

.41

Vooe

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

04/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.10.2010, NGL 29.10.2010 10594-0506-011
01/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.09.2009, NGL 28.09.2009 09778-0394-011
03/09/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 30.06.2008, DPT 29.08.2008 08670-0312-011
30/08/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 15.06.2007, DPT 28.08.2007 07623-0382-011
28/07/2006 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2005, APP 15.06.2006, DPT 27.07.2006 06550-3921-013

Coordonnées
JP HOLDING

Adresse
BURGEMEESTER ETIENNE DEMUNTERLAAN 5 1090 BRUSSEL

Code postal : 1090
Localité : JETTE
Commune : JETTE
Région : Région de Bruxelles-Capitale