JUMCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JUMCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.861.335

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 30.04.2014 14110-0025-014
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 16.12.2014, NGL 29.12.2014 14708-0506-014
16/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 12.03.2013, NGL 08.05.2013 13116-0327-014
26/03/2012
ÿþMal Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i " iaoezzez* 11

~~~; .~1 `a _ ~ 14 MAR. 2012

Griffie

Onelerr erningsnr . 0839.861.335

Benarrsgng (voluit) : Jumco

(verkort)

Rechtsvorm " besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

zetel (volledig adres) : Humaniteitslaan 112 -1070 Anderlecht

Ondert erp(en) akte : statutenwijziging - kapitaalsverhoging

Het blijkt uit de akte verleden voor meester Pieter De Meirsman, geassocieerd notaris te Lokeren, op negen maart tweeduizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jumco" met maatschappelijke zetel te, 1070 Anderlecht, Humaniteitslaan 112, besloten heeft:

1. het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweehonderd vijftig duizend euro (250.000,00 EUR),. om het te brengen van honderd duizend euro (100.000,00 EUR) naar driehonderd vijftig duizend euro (350.000,00 EUR), door uitgifte van tweeduizend vijfhonderd (2.500) nieuwe aandelen.

Op deze kapitaalsverhoging wordt volledig en onvoorwaardelijk ingeschreven door de heer PAERMENTIER Jurgen Jules John, geboren te Gent, op vier juni negentienhonderd eenenzeventig, wonende te Baardegem, Melkspinde 7/a, nationaal nummer 710604-057-95, ten belope van tweehonderd vijftig duizend euro (250.000,00 EU R).

Deze kapitaalsverhoging wordt tevens volledig volstort door overschrijving op bijzondere rekening nummer 001-6661379-77 bij BNP Paribas Fortis.

2. de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met het voorgaande en artikel 5 te vervangen door "Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op driehonderd vijftig duizend euro (350.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd aandelen met stemrecht, zonder vermelding van de nominale waarde, die elkeen één/drieduizend vijfhonderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, gestort op de wijze aangeduid in de akten van! oprichting, verhoging en/of vermindering van kapitaal"

Voor beredeneerd uittreksel uit de minuut dat geen voorbehouden noch bedingen bevat tegenstrijdig met dit uittreksel. P. De Meirsman, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

1. uitgifte van de akte statutenwijziging

2. gecoördineerde statuten

Op de laatste blz van L ¬ k B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

13/10/2011
ÿþ Noá 2.á

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J I

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Iltp§11q1p1

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Jumco

e U Q. e64, 335-

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Humaniteitslaan 112 - 1070 Anderlecht

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit de akte verleden voor meester Pieter De Meirsman, geassocieerd notaris te Lokeren, op

negenentwintig september tweeduizend en elf, dat tussen de nagenoemde personen een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met navolgende statuten:

oprichter: de heer Jurgen PAERMENTIER, wonende te Baardegem, Melkspinde 7/a

naam: Jumco

zetel: Anderlecht, Humaniteitslaan 112

doel:

a) De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken, van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

b) Het vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

c) De engineering, ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot alle roerende goederen, materieel, machines en outillage.

d) Het leveren van diensten, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

e) Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

f) Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

g) De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de commercialisering, de . distributie, de bemiddeling, de algemene vertegenwoordiging in verse, diepgevroren of ingelegde vis, schaal- en weekdieren en hun bereidingen, alsmede kruiden, diepvriesproducten, klaargemaakte schotels en conserven in het algemeen, zonder dat deze opsomming beperkend mag worden geïnterpreteerd;

h) De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de commercialisering, de distributie, de bemiddeling, de algemene vertegenwoordiging in alle voedingswaren, dierenvoeding, hout, metaal, kunststof, huishoudartikelen, ijzerwaren, elektrische en niet elektrische apparaten en toestellen, grondstoffen, fabricaten en halffabricaten zonder dat deze opsomming beperkend mag

" worden geïnterpreteerd;

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

maatschappelijk kapitaal: honderdduizend euro (100.000,00 EUR) verdeeld in duizend (1000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, volledig ingeschreven en volledig volgestort, vertegenwoordigende elk éénlduizendste van het maatschappelijk kapitaal.

Op dit kapitaal wordt voor inbreng toegezegd

a. in natura door de oprichter, de heer Jurgen PAERMENTIER, van volgende goederen:

- de inbreng in natura van negenhonderd negenennegentig (999) aandelen op naam van de heer Jurgen Paermentier, voornoemd, in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SAKANAYA", met zetel te 1070 Anderlecht, Humaniteitslaan 112, ingeschreven in het RPR te Brussel en met BTW-nummer BE 0834.199.307.

Voorschreven ingebrachte aandelen worden gewaardeerd op honderd euro (100,00 EUR) per aandeel of in totaal negenennegentigduizend negenhonderd euro (99.900,00 EUR).

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "VGD Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Marc Wauters, kantoor houdend te Dendermonde, Kerkstraat 2, gedateerd op eenentwintig september tweeduizend en elf.

Tevens werd er door de oprichter, overeenkomstig artikel 219 § 1, derde lid Wetboek Vennootschappen, een verslag over deze inbreng in natura uitgebracht op eenentwintig september tweeduizend en elf.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"De inbreng in natura in de op te richten BVBA `Jumco" bestaat uit de inbreng van 999 aandelen van de BVBA' Sakanaya' met zetel te 1070 Anderlecht, Humaniteitslaan 112, ingeschreven in het RPR te Brussel en met BTW-nummer BE 0834.199.307 door de heer Jurgen Paermentier voor een bedrag van negenennegentigduizend negenhonderd euro (99.900, 00 EUR). Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura bij oprichting en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b) De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c) De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in negenhonderd negenennegentig (999) aandelen van de BVBA "Jumco" zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dal onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld met het oog op de oprichting van de BVBA "Jumco" waarbij inbreng in natura werd gedaan en mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

Opgemaakt te Dendermonde op 21 september 2011.

(getekend) Voor de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VGD Bedrijfsrevisoren', de vaste vertegenwoordiger, de heer Marc Wauters, Kerkstraat 2, 9200 Dendermonde" en

b. in geld door de oprichter, de heer Jurgen PAERMENTIER, voor een bedrag van honderd (100,00 EUR), waarvoor hem één aandeel wordt toegekend, op rekening nummer 001-6523901-48 bij Fortis Bank op naam van de vennootschap in oprichting. Het bedrag van honderd euro (100,00 EUR) is vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel van deze statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel beschikbaar voor vennootschap.

duur: onbepaald vanaf de oprichting

bestuur: door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten aan te stellen door de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder heeft de meeste uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienst zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

boekjaar: van een oktober tot dertig september van ieder jaar en het eerste boekjaar begint op de dag van de neerlegging van het uittreksel op de rechtbank van koophandel en eindigt op dertig september tweeduizend en twaalf

winst: er zijn geen bijzondere bepalingen aangaande de reserves. De winst wordt verdeeld, alsook het na vereffening overblijvende saldo, volgens besluit van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

jaarvergadering: op de tweede dinsdag van de maand maart om zestien uur en voor de eerste maal in

tweeduizend dertien

benoeming: thans wordt de heer Jurgen PAERMENTIER tot niet-statutair zaakvoerder benoemd voor

de duur van de vennootschap, met bezoldigd mandaat.

Voor beredeneerd uittreksel uit de minuut, dat geen voorbehouden noch bedingen bevat tegenstrijdig

met dit uittreksel.

P. De Meirsman, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie van de oprichtingsakte

Voue-behouden aan het Belgisch Staatsbial

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Resto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/03/2015
ÿþ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergologdloritvangen op



2 6 FEB, 2015

ter griffie van da t, ederiandstaiige

Gri te

rechtbank van I:oo andel Brussel

1111111111IIII

N

0

iii

.Ondernemingsar : 0839.861.335

Benaming (voluit) : Jumco

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (voiledcg adres) ; Humaniteitslaan 112 -1070 Anderlecht

Onderwerp(en) akte : verbeterende akte statutenwijziging

Het blijkt uit de verbeterende akte verleden voor meester Pieter De Meirsman, geassocieerd notaris te Lokeren, op achttien februari tweeduizend vijftien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jumco" met maatschappelijke zetel te 1070 Anderlecht, Humaniteitslaan 112, blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris, op negen maart tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig maart daarna, onder het nummer 20120326/0062282, besloten heeft:

1. om over te gaan tot een verhoging van het maatschappelijk kapitaal met tweehonderd vijftig duizend euro (250.000,00 EUR), om het te brengen van honderd duizend euro (100,000,00 EUR) naar driehonderd vijftig duizend euro (350.000,00 EUR), door uitgifte van tweeduizend vijfhonderd (2.500) nieuwe aandelen.

Dat voormelde akte voorzag dat op deze verhoging van het maatschappelijk kapitaal werd ingeschreven door de heer PAERMENTIER Jurgen Jules John, geboren te Gent, op vier juni negentienhonderd eenenzeventig, wonende te Baardegem, Melkspinde 7/a, nationaal nummer 710604-057-95, voor de geheelheid, en dat hem hiertoe tweeduizend vijfhonderd aandelen werden toegekend,

Dat het bankattest afgeleverd door de naamloze vennootschap BNP Paribas Fortis, kantoor Lebbeke, de dato vijf maart tweeduizend en twaalf, voorzag dat de tegoeden voor deze kapitaalsverhoging, op rekening nummer BE80 0016 6613 7977, werden gestort door de naamloze vennootschap JUPAR, hierna vermeld, en niet door de heer Jurgen PAERMENTIER, voornoemd. Dat het geenszins de bedoeling was van de heer Jurgen PAERMENTIER, voornoemd, om op deze, verhoging van het maatschappelijk kapitaal in te schrijven, maar dat deze inschrijving diende te gebeuren door de naamloze vennootschap JUPAR, na afstand van het voorkeurrecht door de heer' Jurgen PAERMENTIER.

2. Op voormelde Kapitaalsverhoging wordt volledig en

onvoorwaardelijk ingeschreven door de naamloze vennootschap JUPAR, met maatschappelijke, zetel te Ukkel, Steenweg op Waterloo 719, ondernemingsnummer 0477.271,276 RPR Brussel ten belope van tweehonderd vijftig duizend euro (250.000,00 EUR). Daartoe werden aan de naamloze vennootschap JUPAR, vertegenwoordigd als voormeld, tweeduizend vijfhonderd aandelen toegekend.

3. Tengevolge van de rechtzetting van deze materiële

vergissing stelt de algemene vergadering thans vast dat zij als volgt was samengesteld:

- De heer Jurgen PAERMENTIER, voormeld, voor duizend aandelen,

-- De naamloze vennootschap JUPAR, voormeld, voor tweeduizend vijfhonderd aandelen. Voor beredeneerd uittreksel uit de minuut dat geen voorbehouden noch bedingen bevat tegenstrijdig met dit uittreksel. P, De Meirsman, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

1. uitgifte van de akte statutenwijziging

2. gecoërdineerde statuten

Op de laatste bie. van Luik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
JUMCO

Adresse
HUMANITEITSLAAN 112 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale