JV ARCHITECT

Divers


Dénomination : JV ARCHITECT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 537.646.848

Publication

03/10/2013
ÿþMod PPF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I11111111111111111111 1319990

BUSSEL

Griffie

4 SEP. 2013

Ondernerningsnr : 0537.646.848

Benaming (voluit} : Jv Architect

{verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap ovv Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Jean-Baptiste Vanpéstraat 22(2 - 1190 Vorst

{volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Rectificatie

Tekst:

Rectificatie van een akte neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 23/08/2013.

Er dient gelezen:

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 01/07/2013 (in plaats van 01/03/2013)

Onderhandse akte van oprichting en statuten, opgemaakt op één juli tweeduizend dertien (01.07.2013), van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "JV Architect".

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 01/07/2013 (in plaats van 01/03/2013)

Vansteenkiste Jérémy

zaakvoerder

Ri-}lagen-bij-het Beigiseh-Staats131ad --03f1h/2013.-Annexesthr-Moniteur-belge

Op de laatsie blo, van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/09/2013
ÿþMed POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+13135169%

Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Gewone Commanditaire

Zetel ; Vennootschap

Jean-Baptiste Vanpéstraat 22 02 -1190 Vorst

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte : Oprichting

Tekst :

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 01/03/2013

In het jaar tweeduizend en dertien op 1 maart zijn bijeengekomen met de bedoeling een burgerlijke vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap:

Als werkend vennoot: de heer Jérémy Vansteenkiste, Jean-Baptiste Vanpéstraat 22 bus 02, 1190

Brussel (Vorst), en

Als stille vennoot: Mevrouw Amélie Vansteenkiste, italiënweg 10 bus 2, 9320 Erembodegem,

De vennootschap wordt opgericht onder de naam "JV Architect" met maatschappelijke zetel te Jean-Baptiste Vanpéstraat 22 bus 02, 1190 Brussel (Vorst). Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op 1000 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde.

De werkende vennoot doet een Inbreng van 750 euro door storting op rekening van de vennootschap en ontvangt hiervoor 75 aandelen zonder nominale waarde. De werkende vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap.

De stille vennoot doet een inbreng van 250 euro door storting op rekening van de vennootschap en ontvangt hiervoor 25 aandelen zonder nominale waarde. De stille vennoot draagt niet verder bij In de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een vermogen van duizend euro (1000 EUR), verdeeld over 100 aandelen.

Ondememingsnr : ® Benaming (voluit) : JV Architec

(verkort) :

Rechtsvorm

BRUSSEL

Griffie

2 3 TiA3

g

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai

STATUTEN

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap verkrijgt de naam "JV Architect"

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1190 Brussel (Vorst), Jean-Baptiste Vanpéstraat 22 bus 02

De vennootschap wordt ingeschreven op de tabel van de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Architecten.

De vennootschap heeft de uitoefening van de volgende verrichtingen tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, in samenwerking met derden, in deelneming of als tussenpersoon.

Het uitoefenen van het beroep van architect in de meest brede zin, onder meer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, conservatie, restauratie, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPB-verslaggeving, de veiligheidscoördinatie conform de toepasselijke wetgeving, binnenhuisinrichting, tuininrichting en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises evenals het uitvoeren van aile activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die hetzij rechtstreeks of bij tussenpersoon wettelijk of deontologisch aan de architect verboden zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Kaam en 7ioedanigheidvan ae instrumenterende notaris, hetzj +ron dé pèï"sd(Qjn(én) -

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

LuÎ4c B - vervalg

ModpOF 11.1

De samenstelling en beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het doen bouwen of verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van dle aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen:

- Het gebeurt op een niet-commerciële wijze.

- Volgens het beheer van een goed huisvader.

- De verrichtingen moeten het doet van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten behorende tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en hieraan ondergeschikt en bijkomstig zijn.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle niet-commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag hierbij alle financiële handelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen.

Het is de vennootschap toegestaan leningen aan te gaan en aile zakelijke en gebruiksrechten en genotsrechten te verkrijgen.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en op welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is en het doel en de activiteit van deze vennootschap of derde niet onverenigbaar is met het architectenberoep.

Bij de uitoefening van de activiteiten zuilen de vennootschap en aile vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig (20/02/1939 - Wet op de bescherming van den titel en van het beroep van architect), de wet van zesentwintig Juni negentienhonderd drieënzestig (26/06/1963 - Wet tot instelling van een orde van architecten), het reglement van beroepsplichten, de aanbevelingen van de orde van architecten met betrekking tot de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen, De statuten dienen overeenkomstig de deontologie geïnterpreteerd te worden.

Alle vennoten van een architect-rechtspersoon zijn voor hun activiteiten binnen de architect-rechtspersoon verplicht hetzelfde briefpapier te gebruiken.

De vennootschap neemt een aanvang de dag van de neerlegging ter Griffie van een uittreksel uit deze akte en wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (1000 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen. De heer Vansteenkiste Jérémy brengt 750 euro in, mevrouw Vansteenkiste Amélie brengt 250 euro in

De heer Vansteenkiste Jérémy is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijke vennoot en wordt beherend vennoot genoemd. Mevrouw Vansteenkiste Amélie is stille vennoot. Zij draagt niet verder bij ¬ n de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. De heer Vansteenkiste Jérémy wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap als statutair zaakvoerder.

Het boekjaar gaat in op één januari (01101) en eindigt op éénendertig december (31/12) van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter Griffie van een uittreksel uit deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en dertien (3111212013). leder jaar, op de laatste vrijdag van de maand mei, zal een inventaris, een balans en een winstrekening en/of verliesrekening worden opgemaakt. De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de venootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert één januari tweeduizend en dertien (01/01/2013). Deze overneming zal meer effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene kosten en de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het éénparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur (18u00) ten maatschappelijke zetel.

..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voer-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

eigagen_bij het Beles.ch_Stilatsblad_713/49/20.13.nAnnexes_du_Moniteurb_elge

itgt% - vervolg Mod PDF 11.1

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag,

Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld de heer Vansteenkiste Michel, wonende te 8520 Kuurne, Koning Boudewijnstraat 69, aan wie de macht verleend wordt om:

- bij het onderneminsloket en bij de kruispuntbank voor ondernemingen aile nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen.

- de formaliteiten te vervullen inzake BTW registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

- aanvraag vergunningen

- aanvraag sociale verzekeringsfondsen

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 01/03/2013

Vansteenkiste Jérémy

zaakvoerder

Coordonnées
JV ARCHITECT

Adresse
JEAN-BAPTISTE VANPESTRAAT 22, BUS 02 1190 VORST

Code postal : 1190
Localité : FOREST
Commune : FOREST
Région : Région de Bruxelles-Capitale