KBC CONSUMER FINANCE

NV


Dénomination : KBC CONSUMER FINANCE
Forme juridique : NV
N° entreprise : 473.404.540

Publication

16/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.04.2014, NGL 05.06.2014 14160-0032-033
31/01/2014
ÿþM mari 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoudel aan het Belgisct Staatsbla r,

V . \

.~ '

JA r ! 2014

1111111

*14030650*



Griffie

Ondernemingsnr : 0473.404.540

Benaming (voluit) : KBC CONSUMER FINANCE

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Havenlaan 2

1080 BRUSSEL

Onderwerp akte : Beslissing tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteid op negentien december tweeduizend dertien, door Meester Joz Werckx, Notaris te Kessel-lo, vervangende zijn ambtsgenoot Meester Carl Ockerman, verhinderd ratione loci, die aan het slot de volgende registratiemelding draagt

« Geregistreerd vijf bladen één renvoor, te Leuven, 2e kantoor der Registratie op 30 december 2013. Boek 1384 blad 10 vak 10. Ontvangen vijftig euro (50 EUR), De Ontvanger, (getekend) DE CLERCQ G. »

dat de vergadering van de Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap "KBC Bank", met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan, 2,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 27 september 2013 door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "KBC CONSUMER FINANCE", met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan, 2, "de Overgenomen Vennootschap" en de naamloze vennootschap die de hoedanigheid heeft van vennootschap die een publiek beroep doet op het spaarwezen "KBC Bank", waarvan de zetel gevestigd is te 1080 Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), Havenlaan 2, "de Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "KBC Bank" de Overgenomen Vennootschap "KBC CONSUMER FINANCE" bij Wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap.

Boekhoudkundige en fiscale inwerkingtreding van de fusie

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2014 boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van 1 januari 2014.

3° Vaststelling dat door haar besluit tot fusie er meteen ook een overeenstemmend besluit tot fusie werd genomen in hoofde van de Overgenomen Vennootschap, een 100%-dochtervennootschap van de Overnemende Vennootschap.

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Danielle Haesaert en/of de Heer Marc Verlegh, beiden individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing en/of schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, uittreksel uit de notulen

van de Raad van Bestuur van de Overgenomen vennootschap van 18 december 2013).

Joz WERCKX

Notaris te Kessel-Lo

Op de laatste biz van Lulk B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

19/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

naamloze vennootschap Havenlaan 2 -1080 Brussel

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte, : benoemingen

Uit de notulen van de algemene vergadering van blijkt het volgende:

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

N

0473.404.540

KBC Consumer Finance

OFIussEL

Griffie

aandeelhouders van de vennootschap van 14 mei 2013

De algemene vergadering beslist unaniem om Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, vertegenwoordigd dcor Mevrouw Christel Weymeersch aan te stellen als commissaris voor de boekjaren 2013, 2014 en 2015. Dit mandaat vervalt na afloop van de jaarvergadering over het boekjaar 2015. Het ereloon bedraagt 39.287 euro voor het boekjaar 2013, geïndexeerd voor boekjaar 2014 en boekjaar 2015. Deze bedragen zijn exclusief BTW en inclusief gebruikelijke kosten.

Jutta Cammaer Bjflm Mathys

gedelegeerd bestuurder gedelegeerd bestuurder

*1319 513

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 1 OCT. 2013

BRUSSEL

Griffie

11j111131111119111 u

bel



Be Sta

Ondernerningsnr : 0473404540

Benaming

(voluit) : KBC Consumer Finance NV

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Haverkan 2, 1080 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging fusievoorstel tussen KBC Bank NV en KBC Consumer Finance NV - uittreksel uit het hierbij neergelegde fusievoorstel

De raden van bestuur van KBC Bank NV en KBC Consumer Finance NV hebben, overeenkomstig artikel, 719 van het Wetboek van vennootschappen, in gezamenlijk overleg dit fusievoorstel opgesteld, waarin wordt; voorgesteld dat KBC Bank NV bij wijze van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zoals' gedefinieerd in artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen KBC Consumer Finance NV overneemt,

1. Identificatie van de bij de fusie betrokken vennootschappen

De overnemende vennootschap is KBC Bank NV waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1080 Brussel, Havenlaan 2.

Het maatschappelijk doel van KBC Bank NV luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, voor zichzelf of voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alle verrichtingen uit te voeren die in de ruimste zin tot het bankbedrijf behoren alsook alle andere activiteiten, waarvan de uitoefening aan de banken wordt of zal worden toegestaan.

Behoren aldus tot haar doel in de mate waarin zij zijn toegelaten krachtens het wettelijk statuut van de kredietinstellingen: alle verrichtingen in verband met deposito's van contanten en waarden; alle, kredietverrichtingen; alle financiële, beurs-, wissel- en uitgifteverrichtingen; alle makelaars- en', commissieverrichtingen, onder meer in verband met verzekeringen; koop en verkoop, huur en verhuur, leasing' en alle andere verrichtingen met betrekking tot roerende en onroerende goederen; het beleggen In aandelen en het aanhouden van deelnemingen.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin.

De over te nemen vennootschap is KBC Consumer Finance NV waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1080 Brussel, Havenlaan 2.

Het maatschappelijk doel van KBC Consumer Finance NV luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, in België, voor eigen rekening en/of voor rekening van derden of in' samenwerking met derden;

het ontwikkelen, promoten, verstrekken of beheren van alle vormen, systemen of instrumenten van betaalverkeer of kredietverlening, al dan niet gekoppeld aan een kredietkaart die ook door de vennootschap wordt uitgegeven; met inbegrip van het optreden als kredietgever of kredietbemiddelaar in het kader van de Wet: van 12 juni 1991 inzake consumentenkrediet of enige latere wet die deze vervangt.

De vennootschap mag in België ook alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende, verrichting doen die nuttig of dienstig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel en die, er rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden; zij kan tevens door middel van inschrijving, inbreng,'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

x~ .x e+

t

' 1Y

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

fusie, het verkrijgen van rechten of anders deelnemen in vennootschappen die een identieke, gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteit uitoefenen en, in het algemeen, verrichtingen stellen die tot de verwezenlijking van haar doel kunnen bijdragen.

2. Datum waarop de juridische uitwerking van de fusie wordt uitgesteld en datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Er wordt voorgesteld dat het fusiebesluit op 1 januari 2014 juridische uitwerking krijgt en dat op diezelfde datum de handelingen van KBC Consumer Finance NV boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van KBC Bank NV.

3. Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoot van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten heeft, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Aangezien KBC Consumer Finance NV een 100% dochtervennootschap is van KBC Bank NV en KBC Bank NV bijgevolg aile aandelen van KBC Consumer Finance NV bezit, worden er geen rechten toegekend aan de vennoot (KBC Bank NV) van de over te nemen vennootschap (KBC Consumer Finance NV). Er dient derhalve evenmin een ruilverhouding van de aandelen te worden vastgesteld.

KBC Consumer Finance NV heeft geen andere effecten uitgegeven dan aandelen.

4. Bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Mod Word 11.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 1 OCT. 2013

BRUSSEL

Griffie

11j111131111119111 u

bel



Be Sta

Ondernerningsnr : 0473404540

Benaming

(voluit) : KBC Consumer Finance NV

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Haverkan 2, 1080 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging fusievoorstel tussen KBC Bank NV en KBC Consumer Finance NV - uittreksel uit het hierbij neergelegde fusievoorstel

De raden van bestuur van KBC Bank NV en KBC Consumer Finance NV hebben, overeenkomstig artikel, 719 van het Wetboek van vennootschappen, in gezamenlijk overleg dit fusievoorstel opgesteld, waarin wordt; voorgesteld dat KBC Bank NV bij wijze van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zoals' gedefinieerd in artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen KBC Consumer Finance NV overneemt,

1. Identificatie van de bij de fusie betrokken vennootschappen

De overnemende vennootschap is KBC Bank NV waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1080 Brussel, Havenlaan 2.

Het maatschappelijk doel van KBC Bank NV luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, voor zichzelf of voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alle verrichtingen uit te voeren die in de ruimste zin tot het bankbedrijf behoren alsook alle andere activiteiten, waarvan de uitoefening aan de banken wordt of zal worden toegestaan.

Behoren aldus tot haar doel in de mate waarin zij zijn toegelaten krachtens het wettelijk statuut van de kredietinstellingen: alle verrichtingen in verband met deposito's van contanten en waarden; alle, kredietverrichtingen; alle financiële, beurs-, wissel- en uitgifteverrichtingen; alle makelaars- en', commissieverrichtingen, onder meer in verband met verzekeringen; koop en verkoop, huur en verhuur, leasing' en alle andere verrichtingen met betrekking tot roerende en onroerende goederen; het beleggen In aandelen en het aanhouden van deelnemingen.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin.

De over te nemen vennootschap is KBC Consumer Finance NV waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1080 Brussel, Havenlaan 2.

Het maatschappelijk doel van KBC Consumer Finance NV luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, in België, voor eigen rekening en/of voor rekening van derden of in' samenwerking met derden;

het ontwikkelen, promoten, verstrekken of beheren van alle vormen, systemen of instrumenten van betaalverkeer of kredietverlening, al dan niet gekoppeld aan een kredietkaart die ook door de vennootschap wordt uitgegeven; met inbegrip van het optreden als kredietgever of kredietbemiddelaar in het kader van de Wet: van 12 juni 1991 inzake consumentenkrediet of enige latere wet die deze vervangt.

De vennootschap mag in België ook alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende, verrichting doen die nuttig of dienstig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel en die, er rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden; zij kan tevens door middel van inschrijving, inbreng,'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

x~ .x e+

t

' 1Y

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

fusie, het verkrijgen van rechten of anders deelnemen in vennootschappen die een identieke, gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteit uitoefenen en, in het algemeen, verrichtingen stellen die tot de verwezenlijking van haar doel kunnen bijdragen.

2. Datum waarop de juridische uitwerking van de fusie wordt uitgesteld en datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Er wordt voorgesteld dat het fusiebesluit op 1 januari 2014 juridische uitwerking krijgt en dat op diezelfde datum de handelingen van KBC Consumer Finance NV boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van KBC Bank NV.

3. Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoot van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten heeft, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Aangezien KBC Consumer Finance NV een 100% dochtervennootschap is van KBC Bank NV en KBC Bank NV bijgevolg aile aandelen van KBC Consumer Finance NV bezit, worden er geen rechten toegekend aan de vennoot (KBC Bank NV) van de over te nemen vennootschap (KBC Consumer Finance NV). Er dient derhalve evenmin een ruilverhouding van de aandelen te worden vastgesteld.

KBC Consumer Finance NV heeft geen andere effecten uitgegeven dan aandelen.

4. Bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

05/06/2013
ÿþ 1.41,1 ,<I~ I Mad Word 111

; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

sSe

27 MO 2U1

Griffie

iN

*13089313*

II

i

Ondememingsnr : 0473.404.540

Benaming

(voluit) : KBC Consumer Finance

(verkort) :

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : Havenlaan 2 - 1080 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte benoemingen

Uit de notulen van de raad van bestuur van de vennootschap van 14 december 2012 blijkt het volgende:

- de heer Philip Vervaeoke neemt ontslag op 31 december 2012 als bestuurder en als CEO;

- de heer Bart Vanhaeren neemt ontslag op 31 december 2012 als bestuurder;

mevrouw Jutta Cammaer wordt gecoöpteerd als bestuurder met ingang vanaf 1 januari 2013 tot aan de

volgende algemene vergadering en wordt aangesteld als CEO met ingang vanaf 1 januari 2013;

- de heer Willem Hueting wordt gecoöpteerd als bestuurder met ingang vanaf 1 januari 2013 tot aan de

volgende algemene vergadering en wordt aangesteld ais voorzitter van de raad van bestuur met ingang vanaf 1

januari 2013.

Uit de schriftelijke besluiten van de jaarvergadering van de vennootschap van 14 mei 2013 blijkt het volgende;

- de heer Marc Bernaert, de heer Istvan Janos Karsai, de heer Mark Westin, de heer Jan Dejongh, de heer Bjirn Mathys en mevrouw Ingrid De Bondt worden herbenoemd tot bestuurder en dit tot na afloop van de jaarvergadering van 2016;

- de heer Willem Hueting en mevrouw Jutta Cammaer, gecoöpteerd door de raad van bestuur op 14 december 2012, worden definitief benoemd tot bestuurder en dit tot na afloop van de jaarvergadering van 2016.

Met ingang van 1 januari 2013 is de raad van bestuur als volgt samengesteld:

De heer Willem Hueting (voorzitter)

De heer Mark Westin

Mevrouw Jutta Cammaer

De heer Istvan Janos Karsai

De heer Bjóm Mathys

Mevrouw Ingrid De Bondt

De heer Jan Dejongh

De heer Marc Bernaert (als onafhankelijk bestuurder)

Het directiecomité is als volgt samengesteld: mevrouw Jutta Cammaer, de heer Bjórn Mathys en mevrouw Ingrid De Bondi De leden van het directiecomité dragen de titel 'gedelegeerd bestuurder'.

De vennootschap wordt, voor wat de bevoegdheden van de raad van bestuur betreft, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, die gezamenlijk handelen.

De vennootschap wordt, voor wat de bevoegdheden van het directiecomité, ingericht overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, betreft, geldig vertegenwoordigd door hetzij twee gedelegeerd bestuurders, hetzij een gedelegeerd bestuurder en een persoon daartoe in het bijzonder gemachtigd.

Jutta Cammaer Bjórn Mathys

gedelegeerd bestuurder gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 22.05.2013 13129-0008-034
24/12/2012
ÿþ Mod Wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.eRUSSmj '1 3 DEC. 2®12

Griffie

Voor-

behoude aan het Belgisci

Staatsbl2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0473.404.540

Benaming

(voluit) : KBC Consumer Finance

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Havenlaan 2 -1080 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoemingen - Rechtzetting

Uit de schriftelijke besluiten van de jaarvergadering van de vennootschap van 8 mei 2012 blijkt het volgende:

- mevrouw Ingrid De Bondt wordt benoemd als bestuurder en dit tot na afloop van de jaarvergadering van mei 2013;

- de heer Bjiirn Mathys wordt benoemd als bestuurder en dit tot na afloop van de jaarvergadering van mei 2013.

Met ingang van 8 mei 2012 is de raad van bestuur als volgt samengesteld:

De heer Bart Vanhaeren (voorzitter)

De heer Mark Westin

De heer Philip Vervaecke

De heer Istvan Janos Karsai

De heer Bjdrn Mathys

Mevrouw Ingrid De Bondt

De heer Jan Dejongh

De heer Marc Bernaert (als onafhankelijk bestuurder).

Het directiecomité is als volgt samengesteld: de heer Philip Vervaecke, de heer Bjérn Mathys en mevrouw Ingrid De Bondt. De leden van het directiecomité dragen de titel 'gedelegeerd bestuurder'.

De vennootschap wordt, voor wat de bevoegdheden van de raad van bestuur betreft, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, die gezamenlijk handelen.

De vennootschap wordt, voor wat de bevoegdheden van het directiecomité, ingericht overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, betreft, geldig vertegenwoordigd door hetzij twee gedelegeerd bestuurders, hetzij een gedelegeerd bestuurder en een persoon daartoe in het bijzonder gemachtigd.

Rechtzetting: KBC Bank bezit 92,7% van de aandelen en CBC Banque 7,3% van de aandelen in KBC Consumer Finance NV.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/06/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoude aan het Belgiscl Staatsbit

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12111307*

Ondernemingsnr : 0473.404.540

Benaming

(voluit) : KBC Consumer Finance

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Havenlaan 2, 1080 Sint-Jans Molenbeek (BRUSSEL)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders

(Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur, gehouden op 15 juni 2011)

De raad van bestuur aanvaardt unaniem het ontslag dd.12 mei 2011 van De heer Damien Guermonprez, wonende te 18 Avenue Francois Roussel, Croix (59) en De heer Christian Guiraud wonende te Rue Gachard 19/M, Bruxelles, gezien Buy Way Persona! Finance niet langer deel uitmaakt van de aandeelhoudersstructuur. Deze leden wordt niet vervangen.

!n de nieuwe aandeelhoudersstructuur bezit KBC Bank 97 % van de aandelen en CBC Banque 7% van de aandelen van KBC Consumer Finance nv.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Philip Vervaecke

Bestuurder

1 ~ JUN 2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de-perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.05.2012, NGL 30.05.2012 12147-0364-033
06/06/2012
ÿþ a-; Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0473.404.540

Benaming

(voluit) : KBC Consumer Finance

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Havenlaan 2, 1080 Sint-Jans Molenbeek (BRUSSEL)

Onderwerp akte ; Benoeming bestuurders

(Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur, gehouden op 23 maart 2012

De raad van bestuur beslist unaniem om De heer Bji rn Mathys, wonende te Lebeke 144, 9450 Denderhoutem, te benoemen als bestuurder ter vervanging van De heer Erwin De Groot wonende te Klaverstraat 27, 1742 Terne.

De heer Dirk Agten zal de rol van secretaris overnemen van Mevrouw Ilse Ghysens,

Het mandaat vervalt met de algemene vergadering van 14 mei 2013.

Met ingang van 23 maart 2012 is de Raad van Bestuur als volgt samengesteld;

De heer Bart Vanhaeren (voorzitter)

De heer Mark Westin

De heer Philip Vervaecke

De heer Istvan Janos Karsai

De heer Bjórn Mathys

Mevrouw Ingrid De Bondt

De heer Jan Dejongh

De heer Marc Bemaert (als onafhankelijk bestuurder)

'De vennootschap wordt in elk administratief of gerechtelijk geding en jegens derden (met inbegrip van de openbare ambtenaren) geldig vertegenwoordigd:

- hetzij door de meerderheid van haar bestuurders;

- hetzij door twee bestuurders die gezamenlijk handelen,

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door de algemeen directeur;

- hetzij, binnen de perken van hun mandaat, door bijzondere lasthebbers."

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Philip Vervaecke

Bestuurder

III1 iiui11 alii

*12100940*

RI

Vo beho aan Belg Staat;

"

" ,

~~:10~~

te. ~..

17/01/2012
ÿþ Med 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Hill iini~i ~i 11111111 lUi fl11

" 12013885+

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0 4 JAN. 2412

Griffie

Ondernemingsnr : 0473.404.540

Benaming

(voluit) : KBC Consumer Finance

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Havenlaan 2, 1080 Sint-Jans Molenbeek (BRUSSEL)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

(Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur, gehouden op 14 oktober 2011)

De raad van bestuur beslist unaniem om mevrouw Ingrid De Bondt, wonende te Meikeverstraat 1, 1700. Dilbeek, te benoemen als bestuurder ter vervanging van mevrouw llse Ghysens wonende te Geraardsbergsestraat 60, 1570 Galmaarden.

Mevrouw Ilse Ghysens zal de rol van secretaris overnemen van deheer Bart Speelman

Het mandaat vervalt met de algemene vergadering van 14 mei 2013.

Met ingang van 01 december 2011 is de Raad van Bestuur als volgt samengesteld:

De heer Bart Vanhaeren (voorzitter)

De heer Mark Westin

De heer Philip Vervaecke

De heer Istvan Janos Karsai

De heer Erwin De Groot

Mevrouw Ingrid De Bondt

De heer Jan Dejongh

De heer Marc Bernaert (als onafhankelijk bestuurder)

'De vennootschap wordt in elk administratief of gerechtelijk geding en jegens derden (met inbegrip van de openbare ambtenaren) geldig vertegenwoordigd:

- hetzij door de meerderheid van haar bestuurders;

- hetzij door twee bestuurders die gezamenlijk handelen,

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door de algemeen directeur;

- hetzij, binnen de perken van hun mandaat, door bijzondere lasthebbers."

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Philip Vervaecke

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijtagen 13ij het$eigistir StaatOiaù 11/01/201L ÿÿ Anffexeràü Muiiitair tseige

28/07/2011
ÿþ Mai 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbias

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

I 11111 1111 III III 1I II I I II III II N

*11116164*

Ondernemingsnr : 0473404540

Benaming

(voluit) : KBC CONSUMER FINANCE

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1080 Brussel, Havenlaan 2

Onderwerp akte : DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negenentwintig juni tweeduizend en elf, door Meester Vincent Berquin, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen°, burgerlijke vennootschap met de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "KBC: CONSUMER FINANCE ", waarvan de zetel gevestigd is te 1080 Brussel, Havenlaan, 2, volgende beslissingen; genomen heeft:

1/ Afschaffing van de verschillende categorieën van aandelen.

2/ Schrapping van het tweede tot en met het vijfde lid van artikel 5 van de statuten met betrekking tot het;

" maatschappelijk kapitaal.

3) Schrapping van artikel 9 van de statuten met betrekking tot de overdraagbaarheid van de aandelen van de vennootschap.

4) Vervanging van artikel 13, eerste lid, van de statuten als volgt :

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die bestaat uit minimum zeven (7) en maximum tien (10) leden, benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van drie (3) jaar, waarvan minstens één (1) onafhankelijk bestuurder."

5) Schrapping van de drie laatste zinnen van artikel 13 van de statuten met betrekking tot het bestuur en de: controle.

6) Vervanging van het tweede lid van artikel 14 van de statuten ais volgt :

"De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde;

stemmen, waarbij de Voorzitter een doorslaggevende stem heeft in geval van staking van stemmen".

7) Schrapping van het derde lid van artikel 14 van de statuten met betrekking tot het bestuur en de controle.

8) Vervanging van artikel 16 van de statuten door het volgende :

"Indien een plaats van bestuurder openvalt wegens overlijden, ontslag of om het even om welke reden,

kunnen de overige bestuurders voorlopig in de vacature voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering tijdens haar eerstvolgende bijeenkomst tot een definitieve:

benoeming overgaan.

Een bestuurder die wordt benoemd ter vervanging van een bestuurder wiens mandaat niet was voltooid,

beëindigt dit mandaat, tenzij de algemene vergadering bij de definitieve benoeming in een andere duur voor het;

mandaat voorziet."

g) Vervanging van het eerste lid van artikel 17 van de statuten als volgt:

"De raad van bestuur kiest onder zijn leden een Voorzitter."

10) Schrapping van het derde en vierde lid van artikel 17 van de statuten met betrekking tot het bestuur en, de controle.

11) Schrapping van het derde lid van artikel 18 van de statuten met betrekking tot de vergaderingen van der raad van bestuur.

12) Vervanging van het laatste lid van artikel 18 van de statuten als volgt :

"Afschriften van of uittreksels uit deze verslagen worden ondertekend door de Voorzitter van de raad van,

bestuur of door twee (2) bestuurders."

13) Vervanging van het vierde lid van artikel 20 van de statuten als volgt :

"De voorzitter en de leden van het directiecomité worden benoemd en ontslagen door de raad van bestuur: met inachtname van de wettelijke en reglementaire bepalingen terzake. De benoemingen gebeuren op; voordracht van de raad van bestuur, na raadpleging van het directiecomité."

14) Vervanging van het eerste lid van artikel 22 van de statuten als volgt:

1

BRUSSEL

1 5 MIL. 20P

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap wordt, voor wat de bevoegdheden van tte raad van bestuur betreft, geidig vertegenwoordigd door twee (2) bestuurders, die 'èzamenlijk handelen."

15) Vervanging van het eerste lid van artikel 25 van de statuten als volgt :

"De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen bij aangetekend schrijven, ondertekend door de voorzitter of door twee (2) bestuurders. Dit schrijven bevat de agenda en moet ten minste vijftien (15) dagen voor de datum van de vergadering aan de aandeelhouders toegezonden worden."

16) Vervanging van het eerste lid van artikel 28 van de statuten als volgt :

"De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij zijn ontstentenis, door de bestuurder die daartoe door de raad van bestuur is aangesteld, of, bij gebreke aan een dergelijke aanstelling, door de bestuurder aanwezig op de vergadering met de meeste anciënniteit in de raad ' van bestuur".

17) Aanvulling van een artikel 29 van de statuten met een nieuw (zevende) lid en een overgangsbepaling die luiden ais volgt:

"De aandeelhouders kunnen hun wettelijk vraagrecht uitoefenen tijdens de algemene vergadering. Zij kunnen dat ook voorafgaand aan de algemene vergadering, op schriftelijke wijze of langs elektronische weg via het in de oproeping tot de algemene vergadering vermelde adres; de vennootschap moet deze vragen uiterlijk de vierde werkdag voorafgaand aan de algemene vergadering ontvangen.

Overgangsbepaling

Het zevende lid van dit artikel treedt in werking op 1 januari 2012, onder de opschortende voorwaarde van de inwerkingtreding van de Wet van 20 december 2010 betreffende de uitoefening van bepaalde rechten van aandeelhouders van genoteerde vennootschappen. Deze overgangsbepaling mag geschrapt worden van zodra het zevende lid van dit artikel in werking is getreden."

18) Vervanging van het voorlaatste lid van artikel 29 van de statuten door de volgende tekst en invoeging van een overgangsbepaling als volgt:

"De raad van bestuur heeft het recht om voor de zitting elke gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering te verdagen of af te gelasten, naast het wettelijk recht voor de raad van bestuur om elke gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering tot vijf weken te verdagen omwille van een kennisgeving van een belangrijke deelneming en om tijdens de zitting de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen.

Overgangsbepaling

" Het voorlaatste lid van dit artikel treedt in werking op 1 januari 2012, onder de opschortende voorwaarde van de inwerkingtreding van de Wet van 20 december 2010 betreffende de uitoefening van bepaalde rechten van aandeelhouders van genoteerde vennootschappen. Tot zolang luidt het voorlaatste lid als volgt: "De raad

" van bestuur heeft het recht om, ongeacht de agendapunten, na opening van de debatten, iedere gewone, buitengewone of bijzondere algemene vergadering met drie (3) weken uit te stellen." Deze overgangsbepaling ' mag geschrapt worden van zodra het voorlaatste lid van dit artikel in werking is getreden."

19) Vervanging van artikel 31 van de statuten als volgt :

"De afschriften van of uittreksels uit de notulen van de algemene vergaderingen af te leveren aan derden,

worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur of door twee (2) bestuurders."

20) Vervanging van het eerste lid van artikel 34 van de statuten als volgt :

"De algemene vergadering beslist vrij over de bestemming van het winstsaldo, rekening houdend met de ; voorafnemingen tot vorming van de wettelijke reserves en met toepassing van de voorwaarden inzake winstverdeling die door het Wetboek van vennootschappen worden opgelegd, en tevens rekening houdend met ' het naleven van de solvabiliteitsratio."

21) Hernummering van de artikels van de statuten en aanpassing van alle verwijzingen in de statuten naar deze artikels.

22/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Marc Verlegh, wonende te 3440 Zoutleeuw, Grote " Steenweg 144, en/of mevrouw Peggy De Bock, wonende te Schellebelle, Wetterstraat 80B, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt váár registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Meikebeke

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.05.2011, NGL 06.06.2011 11147-0537-033
16/05/2011
ÿþ

MOU 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffié van de akte

BRUSee

0 4 Vi El 201t

Griffie

Voor- behoudE aan he Belgisc Staatsbl;

11111111!II,111R111111I111

Ondernemingsnr : 0473.404.540

Benaming

(voluit) : KBC Consumer Finance

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Havenlaan 2, 1080 Sint-Jans Molenbeek (BRUSSEL)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

(Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 25 maart 2011)

De algemene vergadering beslist unaniem om mevrouw Ilse Ghysens, wonende te Geraardsbergsestraat 60, 1570 Galmaarden, te benoemen als bestuurder ter vervanging van mevrouw Sonja Van Langenhove wonende te Klaverstraat 19, 3010 Kessel-Lo.

"

Het mandaat vervalt niet de algemene vergadering van 14 mei 2013.

Met ingang van 25 maart 2011 is de Raad van Bestuur als volgt samengesteld:

6 bestuurders voorgedragen door de bezitters van de aandelen van de categorie "A"

De heer Bart Vanhaeren

De heer Mark Westin

De heer Philip Vervaecke

De heer Istvan Janos Karsai

De heer Erwin De Groot

Mevrouw llse Ghysens

2 bestuurders voorgedragen door de bezitters van de aandelen van de categorie "B"

De heer Damien Guermonprez

De heer Christian Guiraud

2 bestuurders voorgedragen door de bezitters van de aandelen van de categorie "A" en "B"

De heer Jan Dejongh

De heer Marc Bernaert

'De vennootschap wordt in elk administratief of gerechtelijk geding en jegens derden (met inbegrip van de

openbare ambtenaren) geldig vertegenwoordigd:

- hetzij door de meerderheid van haar bestuurders;

- hetzij door twee bestuurders, waarvan één voorgedragen door de bezitter(s) van aandelen van de

categorie "A" (dhr. Bart Vanhaeren, dhr. Philip Vervaecke, dhr. Mark Westin, dhr. Istvan Janos Karsai, dhr Erwin

De Groot, mevrouw Ilse Ghysens, dhr. Jan Dejongh en dhr. Marc Bernaert) en één voorgedragen door de

bezitter(s) van aandelen van de categorie "B"

(dhr. Jan Dejongh, dhr. Marc Bernaert, dhr. Damien Guermonprez en dhr. Christian Guiraud), die

gezamenlijk handelen;

hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door de algemeen directeur;

- hetzij, binnen de perken van hun mandaat, door bijzondere lasthebbers."

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Erwin De Groot

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/10/2010 : BL647302
25/10/2010 : BL647302
07/07/2010 : BL647302
26/05/2010 : BL647302
31/03/2010 : BL647302
29/12/2009 : BL647302
30/11/2009 : BL647302
23/11/2009 : BL647302
12/06/2009 : BL647302
12/11/2008 : BL647302
30/05/2008 : BL647302
08/11/2007 : BL647302
26/09/2007 : BL647302
25/05/2007 : BL647302
22/05/2007 : BL647302
28/02/2007 : BL647302
23/11/2005 : BL647302
04/10/2005 : BL647302
31/05/2005 : BL647302
13/05/2005 : BL647302
16/03/2005 : BL647302
25/10/2004 : BL647302
19/10/2004 : BL647302
15/06/2004 : BL647302
11/06/2004 : BL647302
11/06/2004 : BL647302
24/11/2003 : BL647302
27/06/2003 : BL647302
28/05/2003 : BL647302
12/03/2003 : BL647302
24/08/2002 : BL647302
12/12/2000 : BLA110906

Coordonnées
KBC CONSUMER FINANCE

Adresse
HAVENLAAN 2 1080 BRUSSEL

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale