KBC GLOBAL SERVICES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KBC GLOBAL SERVICES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 465.746.488

Publication

13/06/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla4

nn msEL

rà M2013

Ondernemingsnr :0465.746.488

Benaming (voluit) : KBC Global Services

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Havenlaan 2

1080 BRUSSEL

Onderwerp akte : Beslissing tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de Ovememende Vennootschap, hierna genoemd, opgesteld op twee mei tweeduizend dertien, door Meester Cari OCKERMAN, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een. cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondememingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot de volgende registratiemelding draagt :

« Geregistreerd twaalf bladen één renvooi op het ?sa Registratiekantoor van Woluwe op 13 mei 2013, Boek. 38 blad 22 vak 04. Ontvangen vijfentwintig euro (25¬ ). De e/a inspecteur, (getekend) JEANBAPTISTE Françoise. »

dat de naamloze vennootschap "KBC Global Services", met zetei te 1080 Brussel, Havenlaan, 2, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 13 februari 2013 door de, bestuursorganen van de naamloze vennootschap "KBC Global Services", met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan, 2, "de Overgenomen Vennootschap" en de naamloze vennootschap die een publiek beroep op het spaarwezen heeft gedaan "KBC GROEP", met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan, 2, "de Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 719, in fine van het; Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "KBC GROEP" de Overgenomen Vennootschap "KBC Global Services bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt,

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap,

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 boekhoudkundig en. fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Vermits de beide bij de fusie betrokken vennootschappen overeenstemmende besluiten hebben genomen,' de fusie tussen Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap verwezenlijkt is, met. inwerkingtreding op 1 juli 2013, en de Overgenomen Vennootschap definitief zal ophouden te bestaan vanaf die datum.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone:;

algemene vergadering van de Overnemende Vennootschap met aanwezigheidslijst).

Cari OCKERMAN

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.04.2013, NGL 21.05.2013 13125-0508-049
15/03/2013
ÿþ "  " L%r..,*e " ,~..~.. Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IW

Voor-

behouden aan het Belgisch

staatsblad

Àsr~i ~i-

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernelningsnr : 0465.746.488

Benaming

(voluit) : KBC Global Services

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Havenlaan 2 -1080 Brussel

Onderwerp akte : ontslagen - benoemingen

Lift de notulen van de Raad van Bestuur van de vennootschap van 5 februari 2013 blijkt het volgende:

- de raad van bestuur neemt kennis van het ontslag van de heer Danny De Raymaeker als lid en voorzitter van het Directiecomité van de vennootschap, met ingang van 5 februari 2013.

- de raad van bestuur neemt kennis van het ontslag van de heer Bart Guns en de heer Erik Luts als leden van het Directiecomité, met ingang van 5 februari 2013.

- de raad van bestuur beslist eenparig om de heren Herwig Huysmans en Koen Wilmots ais leden van het Directiecomité te benoemen, met ingang van 5 februari 2013.

- de raad van bestuur beslist eenparig om de heer Luc Popelier te benoemen als voorzitter van het Directiecomité, met ingang van 5 februari 2013.

Vanaf heden is de Raad van Bestuur samengesteld uit volgende leden:

de heer Danny De Raymaeker, de heer Daniel Falque, de heer Lucien Gijsens, de heer John Hollows, de

heer Pavel Kavánek, de heer Luc Popelier, de heer Johan Thijs (voorzitter) en de heer Marko Voljc.

Het Directiecomité is als volgt samengesteld:

de heer Luc Popelier (voorzitter), de heer Johan Daemen, de heer Eric Vandenbempt, mevrouw Christine

Van Rijsseghem, de heer Dag Wyntin, de heer Herwig Huysmans en de heer Koen Wilmots.

De secretaris van de Raad van Bestuur is de heer Thomas Debacker. De groepssecretaris is de heer Johan Tyteca.

De algemeen directeuren zijn:

Rudi Ceyssens, Astridlaan 23, 3550 Heusden-Zolder

Johan Daemen,Oude Baan 110, 2820 Bonheiden

Frank Demonie, Kraaiven 11A, 3140 Keerbergen

Bart Guns, Kwalestraat 49, 9320 Nieuwerkerken

Herwig Huysmans, Duivebergen 13, 3140 Keerbergen

Guy Libot, Avenue de la Brise 1, 1420 Braine-l'Alleud

Erik Luts, Kruisstraat 84, 3294 Diest

Rudi Peeters, Heirbaan 38, 3110 Rotselaar

Christine Van Rijsseghem, Avenue du Manoir 59, 1410 Waterloo

De vennootschap wordt, voor wat de bevoegdheden van de Raad van Bestuur betreft, vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk handelen of door personen daartoe in het bijzonder gemachtigd.

De vennootschap wordt, voor wat betreft de bevoegdheden van het directiecomité ingericht overeenkomstig' artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, vertegenwoordigd door hetzij twee leden van het' directiecomité, hetzij één lid van het directiecomité samen optredend met een algemeen directeur, hetzij één lid van het directiecomité samen optredend met de secretaris van de raad van bestuur of met de groepssecretaris, of door personen daartoe in het bijzonder gemachtigd.

Luc Popelier Johan Thijs

gedelegeerd bestuurder voorzitter raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/03/2013
ÿþt Madwad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

[A~i°`i~"~..~

2 7 FEB 2013

Griffie

Voor-

behoude

aan het

Belgiscl

Staatsbia

111111

*13039422*

~1.

Ondernemingsnr : 0465.746. r

Benaming

(voluit) : KBC Globe! Services

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Havenlaan 2, 1080 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel - bekendmaking bij uittreksel Uittreksel uit het hierbij neergelegde fusievoorstel:

De raden van bestuur van KBC Groep NV en KBC Global Services NV hebben, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, in gezamenlijk overleg dit fusievoorstel opgesteld, waarin wordt voorgesteld dat KBC Groep NV bij wijze van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zoals gedefinieerd in artikel 676, 1° van het Wetbcek van vennootschappen KBC Global Services NV overneemt.

1, Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

(a) de over te nemen vennootschap

De over te nemen vennootschap, KBC Global Services NV, is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht. Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 1080 Brussel, Havenlaan 2.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van KBC Global Services NV als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel het verstrekken van alle ondersteunende diensten ten behoeve van derden, en in het bijzonder ten behoeve van ondernemingen van de KBC-groep.

Tevens heeft de vennootschap tot doel de verwerving in de meest ruime zin van het woord (onder meer door middel van aankoop, huur en leasing), het onderhoud en de exploitatie van werkingsmiddelen, en de terbeschikkingstelling in de meest ruime zin van het woord (onder meer verhuur, verlenen van een recht van gebruik) van deze middelen ten behoeve van de begunstigden, vermeld in het eerste lid.

Voorts kan de vennootschap fungeren als een "intellectual property"-vennootschap, die onder meer instaat voor de ontwikkeling, de verwerving, het beheer, de bescherming en het onderhoud van intellectuele eigendomsrechten evenals voor de terbeschikkingstelling van deze rechten en/of het verstrekken van gebruiksrechten over deze rechten aan de begunstigden vermeld in het eerste lid.

De vennootschap kan verder alle commerciële, financiële en industriële verrichtingen doen die nuttig of dienstig kunnen zijn ter verwezenlijking van haar maatschappelijk doel en die er rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden. Zij kan tevens door middel van inschrijving, inbreng, participatie of onder welke andere vorm ook deelnemen in alle vennootschappen, bedrijven of instellingen die een gelijkaardige, verwante of aanvullende activiteit uitoefenen. In het algemeen kan zij, zowel in het binnen- als buitenland, alle verrichtingen stellen die tot de realisatie van haar doel kunnen bijdragen."

(b) de overnemende vennootschap

De overnemende vennootschap is KRO Groep NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2.

Het doel van KBC Groep NV luidt, overeenkomstig artikel 2 van haar statuten, als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap is een financiële holding die tot doel heeft het rechtstreeks of onrecht-rstreeks houden en beheren van parti-ici-ipa-ities in andere ondernemingen, waar-'onder - doch niet

beperkt tot verzekeringsondernemingen en andere

financi-'ële instel lin-ogen.

De vennootschap heeft tevens tot doel ondersteunende diensten te verlenen ten behoeve van derden, ais lasthebber of anderszins, in het bijzonder ten behoeve van ondernemingen waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks een participatie heeft.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrecht-'streeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin."

Naar aanleiding van de fusie zal aan de buitengewone algemene vergadering van KBC Groep NV, waarvan sprake in punt 6 van dit fusievoorstel, een wijziging van het doel van KBC Groep NV worden voorgesteld om dit in lijn te brengen met de ingevolge de fusie in de toekomst uit te oefenen activiteiten.

2. De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Het wordt voorgesteld dat alle verrichtingen van KBC Global Services NV vanaf 1 januari 2013 boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van KBC Groep NV,

3. De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Aangezien KBC Global Services NV een 100% dochtermaatschappij is van KBC Groep NV en KBC Groep NV bijgevolg alle aandelen van KBC Global Services NV bezit, worden er geen rechten toegekend aan de vennoot (KI3C Groep NV) van de over te nemen vennootschap (KBC Global Services NV). Er dient derhalve evenmin een ruilverhouding van de aandelen te worden vastgesteld.

KBC Global Services NV heeft geen andere effecten uitgegeven dan aandelen.

4. leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de leden van de raden van bestuur van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

16/01/2013
ÿþ ~~l~~fi~ Mod 21

I. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

belt

ae

Be Sta;

lIIlIu~~in~~u~iiuwiiu~uu

*13009783

Ondernemingsnr : 0465.746.488

Benaming

(voluit) : KBC Global Services

Rechtsvorm : naamloze vennootschap Zetel : Havenlaan 2 -1080 Brussel Onderwerp akte : benoemingen

JSSeL

07 JAN. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uit de schriftelijke besluiten van de Bijzondere Algemene Vergadering van de Aandeelhouders van de vennootschap van 20 november 2012 blijkt het volgende:

- de algemene vergadering beslist om de heer Pavel Kavânek, wonende te CZ Praag 1, Ostrovni 206415, te benoemen tot bestuurder, met ingang van 1 januari 2013 en tot na afloop van de jaarvergadering van 2016.

- de algemene vergadering beslist om de heer Daniel Falque, gecoöpteerd door de Raad van Bestuur op 24 juli 2012, definitief te benoemen tot bestuurder van de Vennootschap voor een periode van 4 jaar, tot na de afloop van de jaarvergadering van 2016.

Vanaf 1 januari 2013 is de Raad van Bestuur samengesteld uit volgende leden:

de heer Danny De Raymaeker, de heer Daniel Falque, de heer Lucien Gijsens, de heer John Hollows, de

heer Pavel Kavánek, de heer Luc Popelier, de heer Johan Thijs (voorzitter) en de heer Marko Voljc.

Het Directiecomité is als volgt samengesteld:

de heer Danny De Raymaeker (voorzitter), de heer Johan Daemen, de heer Bart Guns, de heer Erik Luts,

de heer Luc Popelier, de heer Eric Vandenbempt, mevrouw Christine Van Rijsseghem en de heer Dag Wyntin.

De secretaris van de Raad van Bestuur is de heer Thomas Debacker. De groepssecretaris is de heer Johan Tyteca.

De algemeen directeuren zijn:

Rudi Ceyssens, Astridlaan 23, 3550 Heusden-Zolder

Johan Daemen,Oude Baan 110, 2820 Bonheiden

Frank Demonie, Kraaiven 11A, 3140 Keerbergen

Bart Guns, Kwalestraat 49, 9320 Nieuwerkerken

Herwig Huysmans, Duivebergen 13, 3140 Keerbergen

Guy Libot, Avenue de la Brise 1, 1420 Braine-l'Alleud

Erik Luts, Kruisstraat 84, 3294 D'est

Rudi Peeters, Heirbaan 38, 3110 Rotselaar

Christine Van Rijsseghem, Avenue du Manoir 59, 1410 Waterloo

De vennootschap wordt, voor wat de bevoegdheden van de Raad van Bestuur betreft, vertegenwoordigd, door twee bestuurders die gezamenlijk handelen of door personen daartoe in het bijzonder gemachtigd.

De vennootschap wordt, voor wat betreft de bevoegdheden van het directiecomité ingericht overeenkomstig. artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, vertegenwoordigd door hetzij twee leden van het; directiecomité, hetzij één lid van het directiecomité samen optredend met een algemeen directeur, hetzij één lid van het directiecomité samen optredend met de secretaris van de raad van bestuur of met de groepssecretaris, of door personen daartoe in het bijzonder gemachtigd.

Danny De Raymaeker Johan Thijs

gedelegeerd bestuurder voorzitter raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik $, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/10/2012
ÿþ Mod 2,7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Danny De Raymaeker Johan Thijs

gedelegeerd bestuurder gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0465.746.488

Benaming

(voluit) : KBC Global Services

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Havenlaan 2 -1080 Brussel

Onderwerp akte : benoemingen

Uit de schriftelijke besluiten van de jaarvergadering van de vennootschap van 24 april 2012 blijkt het; volgende:

- de heer Danny De Raymaeker wordt herbenoemd tot bestuurder en dit tot na afloop van de jaarvergadering van 2016.

Uit de notulen van de raad van bestuur van de vennootschap van 24 juli 2012 blijkt het volgende:

- de heer Jan Vanhevef heeft zijn bestuursmandaat neergelegd wegens pensionering per 1 juni 2012;

- de heer Johan Thijs wordt aangesteld als voorzitter van de raad van bestuur met ingang van 1 juni 2012;

- de heer Daniel Falque wordt gecoöpteerd ais lid van de raad van bestuur met ingang van 1 juni 2012 tot

aan de eerstvolgende jaarvergadering.

Vanaf 1 juni is de raad van bestuur samengesteld uit volgende leden: de heer Danny De Raymaeker, de heer Daniel Falque, de heer Lucien Gijsens, de heer John Holiows, de heer Luc Popelier, de heer Johan Thijs (voorzitter) en de heer Marko Volja.

Het directiecomité is als volgt samengesteld: de heer Danny de Raymaeker (voorzitter), de heer Johan Daemen, de heer Bart Guns, de heer Erik Luts, de heer Luc Popelier, de heer Eric Vandenbempt, mevrouw Christine Van Rijsseghem en de heer Dag Wyntin.

De secretaris van de raad van bestuur is de heer Tom Debacker.

De groepssecretaris is de heer Philippe Verly tot 31 oktober 2012. Vanaf 1 november 2012 is de heer Johan Tyteca de groepssecretaris.

De algemeen directeuren zijn: de heer Rudi Ceyssens, de heer Johan Daemen, de heer Frank Demonie, de heer Sart Guns, de heer Guy Libot, mevrouw Lidia Luba, de heer Erik Luts, de heer Rudi Peeters, de heer Guy Van Eechaute en mevrouw Christine Van Rijsseghem.

De vennootschap wordt, voor wat de bevoegdheden van de Raad van Bestuur betreft, vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk handelen of door personen daartoe in het bijzonder gemachtigd.

De vennootschap wordt, voor wat betreft de bevoegdheden van het directiecomité ingericht overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, vertegenwoordigd door hetzij twee leden van het directiecomité, hetzij één lid van het directiecomité samen optredend met een algemeen directeur, hetzij één lid van het directiecomité samen optredend met de secretaris van de raad van bestuur of met de groepssecretaris, of door personen daartoe in het bijzonder gemachtigd.

Bijlagen bij fiét Rélgisel Staatsbïâd -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

~r~~" :~`,~~

al oie 2Û2

Griffie

111

=izisjia3+

v beh aa Bel Stak

31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.04.2012, NGL 22.05.2012 12128-0097-044
16/01/2012
ÿþ motl 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- IIII NI INIIIIIIIII II 111

behouden X12012644*

aan het

Belgisch

Staatsblad

il



Cr~ r~

05 JAN 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0465.746.488

Benaming (voluit) : KBC GLOBAL SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Havenlaan 2

1080 BRUSSEL

Onderwerp akte :GRENSOVERSCHRIJDENDE FUSIE TUSSEN KBC GLOBAL SERVICES NV EN RTI INVEST KFT. - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twintig december tweeduizend en elf, door Meester Peter VAN'; MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap reet handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "KBC Global Services", waarvan de zetel gevestigd is te 1080 Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), Havenlaan 2,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Na kennisname van:

a) het gemeenschappelijk fusievoorstel van 30 september 2011 met betrekking tot de grensoverschrijdende fusie tussen "KBC Global Services NV" en "RTI Invest Kft.", met zetel te Hongarije, 1133 Boedapest, Pozsonyi üt, 77-79, opgemaakt overeenkomstig artikel 772/6 van het Wetboek van vennootschappen en Section 3 van de (Hongaarse) Act CXL of 2007 on Cross-Border Mergers of Limited Liability Companies

b) het verslag van de raad van bestuur van KBC Global Services NV met betrekking tot de grensoverschrijdende fusie tussen KBC Global Services NV en RTI Invest Kft., opgemaakt in toepassing van artikel 772/8 van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de overnemende vennootschap "KBC Global Services NV" de overgenomen vennootschap "RTI Invest Kft." bij wijze van een grensoverschrijdende fusie (hierna "de Fusie"): overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering, ' noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

Ruilverhouding - Uitreiking/toekenning van nieuwe aandelen (art. 77216 (b), (c), fe) en Io) W. Venn. - art (1), a), b), d) en f) van Section 3 van de (Hongaarse) Act CXL of 2007)

Aangezien KBC Global Services NV alle aandelen van RTI Invest Kft. bezit, worden er geen aandelen geruild. KBC Global Services NV moet ingevolge de Fusie dus geen nieuwe aandelen toekennen en er moet bijgevolg geen verdere informatie worden gegeven omtrent de wijze van toekenning van nieuwe aandelen, hun winstgerechtigdheid en de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de . over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben.

Bovendien heeft RTI Invest Kft. ook geen warrants uitstaan die recht geven op aandelen RTI Invest Kft., noch andere effecten dan aandelen, waaronder - onder andere - worden begrepen opties en al dan niet met medewerking van RTI Invest Kft. uitgegeven certificaten voor aandelen.

Datum per wanneer de handelingen van RTI Invest Kft. vanuit boekhoudkundig standpunt zullen worden geacht te zijn verricht voor rekening van KBC Global Services NV (art. 772/6 (f) W. Venn. - art. 1,1), e) van Section 3 van de (Hongaarse) Act CXL of 2007)

Alle verrichtingen van RTI Invest Kft. worden vanaf de definitieve inwerkingtreding van de onderhavige fusie, zijnde 1 januari 2012 geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van KBC Global Services NV.

De waarschijnlijke gevolgen van de grensoverschrijdende fusie voor de werkgelegenheid (art. 772/6 Ld) W.Venn. - art. (1), cLvan Section 3 van de (Hongaarse) Act CXL of 2007)

Aangezien RTL Invest Kft. geen werknemers heeft, zal de onderhavige fusie geen gevolgen hebben voor de werkgelegenheid in de fuserende vennootschappen.

3° Invoeging van een artikel 43 in de statuten luidend als volgt :

"Ten gevolge van de fusie tussen de vennootschap en RTI Invest Kft. neemt de vennootschap, overeenkomstig subartikelen 10 en 11 van artikel 16 van de Hongaarse Wet tir. LXXXI van 1996 betreffende de vennootschaps- en dividendbelasting, de verplichting op zich om:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

maf 11.1

(a) bij het- palenvan de grondslag voót de vennootschapsbelasting, rekening te hóuden met de van RTI Invest Kft. verkregen activa en passiva (met inbegrip van de voorzieningen en toe te rekenen kosten en over te dragen opbrengsten geboekt in overlopende rekeningen), om het bedrag aan winst vóór belastingen aan te passen alsof de fusie niet zou plaats gevonden hebben;

(b) de activa en passiva van RTI Invest Kft. afzonderlijk te boeken indien ze zouden geherwaardeerd worden waarbij het volgende moet aangegeven worden: de initiële- en de boekwaarde zoals geboekt door RTI Invest Kft. op de datum van de fusie, de aangepaste boekwaarde en de fiscale waarde van de activa en passiva.".

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan Marc Verlegh (woonachtig te 3440 Zoutleeuw - Grote Steenweg 144) en Filip De Mulder (woonachtig te 9320 Erembodegem - Hekelgemstraat 137), elk individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen te verzekeren.

Er blijkt uit een akte verleden op twintig december tweeduizend en elf, voor Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat:

- dat er op datum van 30 september 2011 een gemeenschappelijk voorstel voor een grensoverschrijdende fusie werd opgesteld door de bestuursorganen van de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Hongaars recht RTI INVEST KFT., gevestigd te Hongarije, 1133 Boedapest, Pozsonyi üt, 77-79, hierna de "Overgenomen Vennootschap" en de naamloze vennootschap KBC GLOBAL SERVICES, waarvan de zetel gevestigd is te 1080 Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), Havenlaan 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0465.746.48, hierna de "Overnemende Vennootschap", opgemaakt overeenkomstig artikel 772/6 van het Belgische Wetboek van vennootschappen en Section 3 van de (Hongaarse) Act CXL of 2007; - dat de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap overeenkomstig artikel 772/8 van het Belgische Wetboek van vennootschappen op datum van 9 augustus 2011 een omstandig schriftelijk verslag heeft opgesteld met betrekking tot de grensoverschrijdende fusie;

- dat er geen deskundigenverslag overeenkomstig artikel 772/9 van het Belgische Wetboek van " vennootschappen diende te worden opgesteld aangezien het hier een met grensoverschrijdende fusie gelijkgestelde verrichting betreft;

- dat de IUletropolitan Court acting as Court of Registration te Boedapest, op 7 december tweeduizend en elf , met betrekking tot de Overgenomen Vennootschap een pre-fusie attest heeft opgesteld, in uitvoering van artikel ' :10 van Richtlijn 2005/56/EG van 26 oktober betreffende grensoverschrijdende fusies van kapitaalvennootschappen, hierna "de Richtlijn", en Section 6 van de (Hongaarse) Act CXL of 2007, waaruit blijkt dat de aan de fusie voorafgaande handelingen en formaliteiten correct zijn verricht (een kopie van dit pre-fusie attest zal tezamen met een uitgifte van onderhavige akte ter griffie worden neergelegd);

- dat de buitengewone algemene vergadering van de Overgenomen Vennootschap op 30 september 2011, , beslist heeft het voorstel van grensoverschrijdende fusie tussen de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap goed te keuren (verklaring Overnemende Vennootschap);

- dat de buitengewone algemene vergadering van de Overnemende Vennootschap gehouden op heden, voorafgaandelijk dezer, het gemeenschappelijk fusievoorstel waarvan hiervoor sprake heeft goedgekeurd en heeft beslist om de fusie ingang te laten hebben op één januari 2012;

- dat de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap gemeenschappelijke voorstellen van grensoverschrijdende fusie met gelijke strekking hebben goedgekeurd;

" - dat, en dit op grond van verklaringen van de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap, er geen regelingen met betrekking tot de medezeggenschap van de werknemers dienden te worden vastgesteld overeenkomstig de maatregelen genomen in uitvoering van $artikel 16 van de Richtlijn.

Op grond van het voorgaande en gevolg gevend aan het verzoek van de Overgenomen Vennootschap en " de Overnemende Vennootschap stelt ondergetekende notaris overeenkomstig artikel 772/14 van het Belgische Wetboek van vennootschappen de voltooiing van de grensoverschrijdende fusie tussen de Overgenomen . Vennootschap en de Overnemende Vennootschap vast en dit, overeenkomstig de beslissing heden genomen "

" door de buitengewone algemene vergadering van de Overnemende Vennootschap, met ingang van één januari tweeduizend en twaalf om nul uur.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de gecoördineerde tekst der statuten, een uitgifte van de akte, een kopie van het pre-fusie attest met betrekking tot de overgenomen vennootschap).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/10/2011
ÿþMod 2.3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0465.746.488

Benaming

(voluit) : KBC Global Services

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Havenlaan 2 - 1080 Brussel

Onderwerp akte : fusievoorstel in het kader van de grensoverschrijdende fusie tussen KBC Global Services NV en RTI Invest Kft

Overeenkomstig artikel 772/7 van het Wetboek van vennootschappen wordt het fusievoorstel in het kader van de grensoverschrijdende fusie tussen KBC Global Services NV en RTI Invest Kft. (Hongarije) neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

De volgende gegevens worden hierbij bekendgemaakt:

- De overnemende vennootschap:

- KBC Global Services NV;

- een naamloze vennootschap naar Belgisch recht;

- statutaire zetel: Havenlaan 2 - 1080 Brussel;

- ondernemingsnummer: 0465.746.488;

- ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel.

De overgenomen vennootschap:

- RTI Invest Kft.;

- een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Hongaars recht;

- statutaire zetel: Pozsonyi lit 77-79 - 1133 Boedapest - Hongarije;

- geregistreerd bij Fávárosi Bíróság mint Cégb(róság ('Hungarian Court of Registration');

- inschrijvingsnummer: 01-01-09-918069.

- De rechten van de schuldeisers van de fuserende vennootschappen overeenkomstig het Belgische recht (artikel 684, § 1 Wetboek van vennootschappen):

Uiterlijk binnen twee maanden na de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de akte houdende vaststelling van de fusie, kunnen de schuldeisers van de fuserende vennootschappen wier vordering is ontstaan vôôr die bekendmaking en nog niet is vervallen, zekerheid eisen, niettegenstaande enig hiermee strijdig beding.

Het adres waar kosteloos inlichtingen kunnen bekomen worden, is KBC Global Services NV - Havenlaan 2 1080 Brussel.

- De rechten van de schuldeisers van RTI Invest Kft.:

Uiterlijk dertig dagen voordat de aandeelhouder een beslissing neemt over de fusie worden de schuldeisers van RTI Invest Kft. in kennis gesteld van de voorgenomen fusie door een bekendmaking in Cégk6zlbny (het Hongaarse 'official journal').

Het adres waar kosteloos inlichtingen kunnen bekomen worden, is RTI Invest Kft.  Pozsonyi tít 77-79 1133 Boedapest - Hongarije.

Luc Gijsens Danny De Raymaeker bestuurder

bestuurder





Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen trijhetBelgisch Shaatsûlact-26/1-612011= Anneres"tiü Moniteür-belge

Iltp!ILt111F1

12/08/2011
ÿþ" Mal 2.1

.\\~1~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.

lii II " ll I II IiII I II I

*11124682*

Vc behc

aar

Belç Staal

io

01-08- 2011

Griffie

Ondernemingsar : 0465.746.488

Benaming

(voluit) : KBC Global Services

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Havenlaan 2 - 1080 Brussel

Onderwerp akte : benoemingen

Uit de schriftelijke besluiten van de Jaarvergadering van de vennootschap van 27 april 2011 blijkt het volgende:

- de algemene vergadering neemt kennis van de terugtreding van de heer Luc Philips als bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 27 april 2011. De algemene vergadering beslist om de heer Lucien Gijsens te benoemen tot bestuurder met ingang van 27 april 2011 en dit tot na afloop van de jaarvergadering van 2015;

Uit de notulen van de Raad van Bestuur van de vennootschap van 12 juli 2011 blijkt het volgende:

- de heer Luc Popelier wordt met ingang vanaf 12 juli 2011 benoemd tot lid van het directiecomité, dit in

vervanging van de heer Luc Philips;

Vanaf 27 april 2011 is de Raad van Bestuur samengesteld uit volgende leden: de heer Danny De Raymaeker, de heer Lucien Gijsens, de heer John Hollows, de heer Luc Popeiier, de heer Johan Thijs, de heer Jan Vanhevel (voorzitter) en de heer Marko Volg.

Vanaf 12 juli 2011 is het directiecomité als volgt samengesteld: de heer Danny De Raymaeker (voorzitter), de heer Johan Daemen, de heer Bart Guns, de heer Erik Luts, de heer Luc Popelier, de heer Eric Vandenbempt, mevrouw Christine Van Rijsseghem en de heer Dag Wyntin.

De secretaris van de raad van bestuur is de heer Tom Debacker.

De groepssecretaris is de heer Philippe Verly.

De algemeen directeuren zijn: de heer Rudi Ceyssens, de heer Johan Daemen, de heer Frank Demonie, de heer Bart Guns, de heer Guy Libot, mevrouw Lidia Luba, de heer Erik Luts, de heer Rudi Peeters, de heer Guy Van Eechaute en mevrouw Christine Van Rijsseghem.

De vennootschap wordt, voor wat de bevoegdheden van de Raad van Bestuur betreft, vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk handelen of door personen daartoe in het bijzonder gemachtigd.

De vennootschap wordt, voor wat betreft de bevoegdheden van het directiecomité ingericht overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, vertegenwoordigd door hetzij twee leden van het directiecomité, hetzij één lid van het directiecomité samen optredend met een algemeen directeur, hetzij één lid van het directiecomité samen optredend met de secretaris van de raad van bestuur of met de groepssecretaris, of door personen daartoe in het bijzonder gemachtigd.

Danny De Raymaeker Luc Popelier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enl

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

30/05/2011
ÿþ Med 2.1

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I lIIlI IllI III!! I 1lII lII llI 1ff ~E

" 11080895*

Vc behc aar

Bet~

StaW

8Rusee3

~ 8 MM Mt

Griffie

Ondernemingsnr : 0465.746.488

Benaming

(voluit) : KBC Global Services

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Havenlaan 2 - 1080 Brussel

Onderwerp akte : benoemingen

Uit de notulen van de Raad van Bestuur van de vennootschap van 15 maart 2011 blijkt het volgende:

- de heer Etienne Verwilghen heeft zijn bestuursmandaat ter beschikking gesteld met ingang van 15'

november 2010;

- de heer Cari Tilkin-Franssens heeft zijn mandaat van lid van het directiecomité ter beschikking gesteld met.

ingang vanaf 1 maart 2011;

- de heren Johan Daemen en Eric Vandenbempt werden benoemd tot bijkomende leden van het;

directiecomité.

Uit de notulen van het Directiecomité van de vennootschap van 7 maart 2011 blijkt het volgende:

- de heren Dirk Mampaey en Carl Tilkin-Franssens hebben hun mandaat van algemeen directeur ter;

beschikking gesteld;

- de heren Guy Libot, Rudi Peeters en Frank Demonie werden benoemd tot algemeen directeur van de.

vennootschap.

Vanaf 15 maart 2011 is de Raad van Bestuur samengesteld uit volgende leden: de heer Danny De: Raymaeker, de heer John Holtows, de heer Luc Philips, de heer Luc Popelier, de heer Johan Thijs, de heer Jan. Vanhevel (voorzitter) en de heer Marko Voljc.

Het directiecomité is als volgt samengesteld: de heer Danny De Raymaeker (voorzitter), de heer Johan Daemen, de heer Bart Guns, de heer Erik Luts, de heer Luc Philips, de heer Eric Vandenbempt, mevrouw: Christine Van Rijsseghem en de heer Dag Wyntin.

De secretaris van de raad van bestuur is de heer Tom Debacker.

De groepssecretaris is de heer Philippe Verty.

De algemeen directeuren zijn: de heer Rudi Ceyssens, de heer Johan Daemen, de heer Frank Demonie, de heer Bart Guns, de heer Guy Libot, mevrouw Lidia Luba, de heer Erik Luts, de heer Rudi Peeters, de heer Guy. Van Eechaute en mevrouw Christine Van Rijsseghem.

De vennootschap wordt, voor wat de bevoegdheden van de raad van bestuur betreft, vertegenwoordigd: door twee bestuurders die gezamenlijk handelen of door personen daartoe in het bijzonder gemachtigd.

De vennootschap wordt, voor wat betreft de bevoegdheden van het directiecomité ingericht overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, vertegenwoordigd door hetzij twee leden van het directiecomité, hetzij één lid van het directiecomité samen optredend met een algemeen directeur, hetzij één lid van het directiecomité samen optredend met de secretaris van de raad van bestuur of met de groepssecretaris, " of door personen daartoe in het bijzonder gemachtigd.

Johan Thijs Jan Vanhevel

gedelegeerd bestuurder gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.04.2011, NGL 04.05.2011 11104-0116-041
27/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.04.2010, NGL 18.05.2010 10125-0359-042
15/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.04.2009, NGL 07.05.2009 09141-0352-038
16/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 24.04.2008, NGL 13.05.2008 08123-0395-043
10/12/2007 : BL657804
15/05/2007 : BL657804
30/04/2007 : BL657804
29/09/2006 : BL657804
05/04/2006 : BL657804
23/05/2005 : BL657804
09/06/2004 : BL657804
10/05/2004 : BL657804
02/05/2003 : BL657804
24/05/2002 : BL657804
14/09/2001 : ME085048
06/12/2000 : ME085048
03/06/2000 : ME085048

Coordonnées
KBC GLOBAL SERVICES

Adresse
HAVENLAAN 2 1080 BRUSSEL

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale