KERABEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KERABEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.223.052

Publication

24/07/2014
ÿþna neerlegging ter gri

MOd word 11.1

me van-oe-a

NE-..i:" _. t_.i.)

Griffie Recht;32,nr" , i-;+'_c;'s:iandel

14 JUL 2014

Gent Afcielin~.,.0o.,: n 0e grf i °i9e ~

Voor- 1tll1l III!! 1IlI 11111111111111111111111111f! III

behoudi aan he l3elgist *19193061<

Staatsbl

1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsar : 0835.223.052

Benaming

(voluit) : KERABEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Leliestraat 78 - 8210 Zedelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel + ontslag bijzondere gevolmachtigde Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 18 juni 2014.

Op de algemene vergadering worden de volgende beslissingen genomen:

1, Er wordt beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Rue Medori 24 te 1020 Brussel en dit vanaf 1 juli 2014.

2. Alle aandelen van de heer Goegebeur Peter worden overgedragen en overgenomen door de Heer Gaitan Catalin.

3. Er wordt ontslag en décharge verleent als bijzonder gevolmachtigde aan de heer Goegebeur Peter en dit vanaf 1 juli 2014. Na deze datum mag de Heer Goegebeur dan ook de vennootschap niet meer vertegenwoordigen.

Gaitan Catalin

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 09.08.2014 14409-0426-008
23/01/2014
ÿþ4 0

Mol Won 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Maximilienstraat 2 -1050 Elsene

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 8 januari 2014.

Op de algemene vergadering wordt beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Leliestraat 78 te 8210 Zedelgem en dit vanaf heden.

Goegebeur Peter

Vennoot

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BRUSSEl.

'I 4 JAN 2014

Griffie

Andememingsnr : 0835.223.052

Benaming

(voluit) : KERABEL

(verkort) :

18/04/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111,1111,1.1111#3111.111M11

Q 6 AVR. 2.011

Griffie

" Ondernemingsnr : 428S~ 2D:3 o 2

Benaming

(voluit) : KERABEL

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 1050 Brussel, Maximilienstraat 2 bus 001e

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

UIT DE AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van, de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440 te Torhout op één april tweeduizend en elf.

BLIJKT DAT :

1. de heer GAITAN Catalin, handelaar, geboren te Suceava (Roemenië) op vier juni negentienhonderd' achtenzeventig, wonende te 1050 Brussel, rue Maximilien 2 bus 001e, echtgenoot van mevrouw GAITAN Aline, geboren te Suceava (Roemenië) op achtentwintig februari negentienhonderd éénentachtig, en gehuwd te: Bosanci (Roemenië) op dertien juli tweeduizend en drie zonder huwelijkskontrakt, naar hun verklaring tot op. heden noch bevestigd noch gewijzigd.

2. de heer GOEGEBEUR Peter August Antoine, handelaar, geboren te Varsenare op acht-ientwintig maart negentien-'honderd zes-ien-wijf-'tig, wonende te 8300 Knokke-Heist (Knokke), Paul Parmentierlaan 245; bus 0052, echtgenoot van mevrouw STOCK Gaby Georges Gerarda, bediende, geboren te Kortrijk op veer-'tien; januari negentienhonderd -'zes-'tig, en gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel blijkens; huwelijkskontrakt verleden voor notaris Jan-Pieter Mouriau de Meulenacker te Torhout op twaalf december negentienhonderd zesennegentig, naar hun verklaring tot op heden noch bevestigd noch gewijzigd.

Een besloten vennootschap met beperk-'te aan-'sprake-'lijkheid hebben opgericht onder de benaming; KERABEL met zetel te 1050 Brussel, Maximilienstraat 2 bus 001e.

De vennootschap heeft tot doel : voor eigen rekening, voor rekening van derden en/of in samenwerking met; derden, prestaties te verrichten in België of het buitenland, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

1. Groot- en kleinhandel in bouwmaterialen (tegels, lijm, voeg, enzovoorts), groot- en kleinhandel in tapijten op rol en op maat; groot- en kleinhandel in sanitaire apparaten en toebehoren; binnenhuis- en winkelinrichting; kleinhandel in rieten meubelen; aankoop en verkoop van onroerende goederen; renovatie van particuliere woningen; algemene aanneming van bouwwerken, metsel en betonwerken, timmer- en schrijnwerken, leveren: en plaatsen van wand- en vloerbekleding, behang- en schilderwerken; fabriceren en plaatsen van keukens;; kleinhandel in apparaten en toebehoren voor centrale verwarming; aan- en verkoop van afbraakmaterialen;: kleinhandel in meubelen en kantoormeubelen; kleinhandel in electrische huishoudtoestellen; kleinhandel in: radioelectrisch materiaal; kleinhandel in verzamel-CD's en CD-singles; uitbating van bar en spijshuis; metaalconstructie; kleinhandel in ijzerwaren en gereedschappen; handel in door een motor aangedreven machines, hydraulische en pneumatische onderdelen en machines; groot- en kleinhandel in antikwiteiten.

2. Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: vloer- of wandtegels van keramische stoffen,: beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei; het: aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere houten vloerbedekking, tapijt en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof; niet gespecialiseerde handelsbemiddeling; de algemene; coordinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf; onderneming voor het aanbrengen van chape;; onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken; onderneming voor het. uitvoeren van voegwerken; onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms; het" aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermische isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen:

" geluid en trillingen;

3. Het uitvoeren van schilder-, behang-, vloerbekledings- en decoratiewerken in de meest ruime zin, alsmede het kopen en verkopen, import en export, huur en verhuur, produktie en distributie, zowel voor eigen; rekening als voor rekening van derden van schilder- en behangprodukten, schildermaterialen en -grondstoffen,. alsook vloerbekleding.

4. Het fabriceren, vervaardigen of laten vervaardigen, uitbaten, bewerken, verwerken, verhandelen,; verhuren  zowel in het groot als in het klein  van goederen in het algemeen onder meer van alle grondstoffen ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

e~ goederen in bewerking, goederen, produkten, diensten, benodigdheden, machines en materialen bestemd voor de bouwsector en aanverwante sectoren, schoonmaakprodukten en schoonmaakmachines, en alles die verband houdt met haar doel, alsmede de in- en uitvoer van deze goederen en diensten in het algemeen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge 5. Studiebureel, organisatie- en raadgevend organisme inzake de bouw en aanverwante aktiviteiten, zoals marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technisch- commercieel- en administratief beheer en advies.

6. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

7. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

8. Tussenpersoon in de handel : tussenpersoon in de binnenlandse en buitenlandse handel. Te dien einde kan zij alle aktiviteiten ondernemen die verband houden met dit doel of die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de realisatie ervan.

9. Het optreden als immobiliën- verzekerings en beleggingsmakelaar bij aan- en verkoop, huren en verhuren en onderverhuren van onroerende eigendommen. In de mate dat voormelde bewoordingen activiteiten zouden beogen welke wettelijk voorbehouden zijn aan de personen, vennootschappen of instellingen aangeduid in de Wet op de financiële transacties en de financiële markten van vier december negentienhonderd negentig en latere wetten, worden deze activiteiten uitsluitend voorbestemd voor eigen rekening of voor verbonden ondernemingen en andere ondernemingen waarmee een deelnemingsverhouding bestaat zoals bedoeld in het Koninklijk Besluit van acht oktober negentienhonderd zevenenzeventig en latere Koninklijke Besluiten, in uitvoering van de boekhoudwetgeving.

10.a)te handelen zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, zowel in binnen- als buitenland, zowel in vaste als verplaatsbare inrichtingen, voor aan- en verkoop, huur en verhuur, import en export, als tussenpersoon en makelaar. Dit alles zowel in klein- als groothandel, ontwerpen, patronering als in fabricage van handelsgoederen, grondstoffen & afgewerkte- en half-afgewerkte produkten. Dit geldt voor de volgende produkten en aktiviteiten op niet beperkende wijze :

- alle produkten en goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de bouw te maken hebben.

b)Aan- en verkopen, in huur nemen, verhuren, beheren, ontwikkelen, promoten, financieren en ruilen van onroerende goederen en bouwprojecten, zo voor eigen rekening, in consignatie, in commissie of tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Het verwerven, vervreemden, verkavelen, huren, verhuren en beheren van alle mogelijke bouwconstructies en gronden.

c)De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel, alle krediet, financiële, nijverheids-, handels-, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met dit doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

Zij mag ondermeer onroerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, met het oog op beheer en opbrengst of met het oog op verkoop of wederverkoop ; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst ; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden ; zij mag belangen nemen door middel van inschrijving, inbreng, deelneming, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

d)De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit als medeëigenaar, vennoot, schuldeiser of op een andere wijze.

e)Zij kan de funktie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennoot-schappen uitoefenen.

f)Zij mag alle handelszaken en handelsfondsen aan- en verkopen, in huur nemen, ver-huren en ruilen.

g)Het beheer, de instandhouding en valorisatie van haar onroerend en roerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan. Het beheer en beleggen van haar eigen vermogens.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp. Zij mag ook de functies van bestuurder en/of vereffenaar uitoefenen.

Zij heeft in het algemeen de voire rechtsbekwaamheid om aile handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doet, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van de onderhavige akte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHT-'TIEN-+DUNZEND ZES-'HON-'DERD EURO (18.600,00 EUR) verdeeld in gelijke aandelen zonder nominale waarde, die een één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig onderschreven en

Voor-

'u behouders

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

volgestort in speciën, ten beloop van één/derde, als volgt : a) dooide voornoemde heer Catalin GAITAN op honderdvijfenvijftig (155) aandelen, en b) door de voornoemde heer Peter GOEGEBEUR op éénendertig (31) ,

aandelen. "

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer Catalin GAITAN, handelaar, wonende te 1050 Brussel, rue Maximilien 2, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doei, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het mandaat is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer 'er , meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand april om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gebouden. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de ' vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene , vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Het batig saldo van de vereffening zal ; onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

De sluiting van het eerste boekjaar wordt vastgesteld op éénendertig december tweeduizend en twaalf. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en dertien.

De comparanten en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de voornoemde heer Peter GOEGEBEUR als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle administratieve taken (onder andere commerciële en financiele) en formaliteiten van de aldus opgerichte vennootschap te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Afschrift van de oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 12.08.2015 15420-0304-010
20/01/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
KERABEL

Adresse
RUE MEDORI 24 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale