KERNEL VENTURES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KERNEL VENTURES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.122.349

Publication

28/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh

aa Bet Staa

*izoasaaa

111 gRussEe

î !i FEB 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0473122.349

Benaming

(voluit) : Kernel Ventures

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, in vereffening

Zetel : Esplanade Heysel 1, bus 94, 1020 Brussel, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening - kwijting zaakvoerder en vereffenaar - volmachten

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten dd. 21 december 2011: " 1 ste Besluit

Bij afzonderlijke beslissing verleent de algemene vergadering kwijting aan de gewezen (enige) zaakvoerder, te weten : de naamloze vennootschap "TMF Management" met ondernemingsnummer 0451.250.730 RPR Brussel en met maatschappelijke zetel gevestigd te 1040 Etterbeek (Brussel), Tervurenlaan 13 A bus 2, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger: de heer Dirk DE MAN, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Antwerpsesteenweg 117, voor alle handelingen gesteld in de uitoefening van zijn mandaat, dat van rechtswege een einde nam op 21 februari 2011 ingevolge de vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap.

2de Besluit

De vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar, de stavingsstukken die hierop betrekking hebben en de vereffenings-rekeningen en -balans afgesloten per 15 november 2011.

De vereffenaar deelt aan de algemene vergadering mee dat:

a) er zich geen relevante wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum van afsluiting van de vereffeningsbalans per 15 november laatst en heden.

b) zoals blijkt uit voormelde vereffeningsbalans - en behoudens de aangelegde voorziening voor de kosten verbonden aan de sluiting van de vereffening en het beperkte bedrag aan in te houden roerende voorheffing op

het liquidatiebonus toekomende aan de vennoten natuurlijke personen -- en de rechtspersoon

minderheidsaandeelhouder - er geen "eigenlijke" passiva meer zijn.

c) er zich geen enkel materieel probleem stelt om alle nog beschikbare activa, leuter bestaande uit liquiditeiten, te verdelen onder de huidige vennoten en dat er zodoende geen enkel beletsel meer is voor een sluiting van de vereffening.

d) het maatschappelijk kapitaal volledig volgestort is zodat zich dienaangaande evenmin enige verrekeningproblematiek stelt teneinde gelijkberechtiging tussen de vennoten te garanderen.

e) ondermeer in het licht van voorgaande overwegingen voorschotten op het liquidatieprovenu werden verstrekt ten bedrage van 1.512.000,00 Euro.

f) er geen hangende geschillen of rechtsgedingen zijn noch te verwachten zijn.

Mits verrekening van voormelde voorschotten en na inhouding van de nodige fondsen ter dekking van de liquidatiekosten en de roerende voorheffing op het deel van de liquidatiebonus toe te kennen aan de vennoten privé-personen en de rechtspersoon minderheidsaandeelhouder, kan het saldo eenvoudigweg pro rata verdeeld worden tussen de diverse vennoten.

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

3de Besluit

De vergadering neemt kennis van de neerlegging van het verdelingsplan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel houdende verzoek tot goedkeuring van het voorgestelde plan van verdeling van activa conform artikel 190 § 1 derde en vierde lid van het Wetboek van vennootschappen.

In dit kader verwijst de vergadering tevens naar de beslissing te nemen omtrent agendapunt 9. 4de Besluit

Na kennis genomen te hebben van de op de agenda aangekondigde documenten en de vereffeningsrekeningen beslist de vergadering de door de vereffenaar voorgestelde vereffeningswijze goed te keuren zoals eveneens weergegeven in het goedgekeurde verdelingplan waar niet van afgeweken wordt.

Voor zoveel als nodig erkent de vergadering:

- de nodige aanvullende informatie gevraagd en bekomen te hebben vanwege de vereffenaar;

- verkozen te hebben de vereffeningsrekeningen zelf na te zien en daarmee verzaakt te hebben aan het

recht, haar toegekend krachtens artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen, om zich te dien einde te

laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of extern accountant;

5de Besluit

De vergadering beslist om volledige en onvoorwaardelijke kwijting, zonder voorbehoud noch beperking, te verlenen aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat in het kader van de vereffening van de Vennootschap en bevestigt voor zoveel als nodig de aan de vereffenaar toegekende emolumenten.

6de Besluit

De vergadering stelt zodoende vast dat:

- de vereffening als definitief afgesloten kan worden beschouwd;

- er geen aanleiding is tot consignatie van gelden en/of waarden toekomende aan de enige vennoot en/of

schuldeisers en waarvan aan laatstgenoemden de afgifte niet kon worden gedaan.

De vergadering besluit dan ook tot de sluiting van de vereffening en stelt vast dat de Vennootschap definitief ophoudt te bestaan zelfs voor de noodwendigheden van haar vereffening (onder voorbehoud evenwel van het  passief  behoud van haar rechtspersoonlijkheid gedurende een termijn van 5 jaar).

Ide Besluit

De vergadering beslist dat de maatschappelijke boeken en bescheiden gedurende ten minste vijf jaar zullen thans worden bewaard in de kantoren van de aandeelhouder Kernel Invest AS te Oslo (Noorwegen), Roald Amundsengatan 6, zoals voormeld.

8ste Besluit

De vergadering verleent volmacht aan de heren Eric Hendrickx, voornoemd, en Dirk De Man, laatstgenoemde thans woonstkeuze doende te 1040 Brussel, Tervurenlaan 13A, bus 2 en vanaf 1 januari 2012 te 1000 Brussel, Handelskaai 86C, bus 204, met recht van in de plaatsstelling en met de bevoegdheid om individueel te handelen, teneinde:

a) alle formaliteiten met betrekking tot de sluiting van de vereffening te vervullen, in het bijzonder voor de publicatie van de beslissing tot sluiting van de vereffening overeenkomstig artikel 195 § 1 van het Wetboek van vennootschappen; voor de doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap bij het Rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen en desgevallend bij de BTW-administratie alsmede aile eventuele andere vergunningsnummers te laten schrappen; en

b) het register van aandelen buiten gebruik stellen binnen de acht dagen te rekenen vanaf heden door op alle gebruikte bladzijden op duidelijk en niet verwijderbare wijze de melding geannuleerd" aan te brengen.

c) al het nodige te doen met het oog op de indiening van de belastingaangifte en de afhandeling van enige aangelegenheid inzake directe en/of indirecte belastingen.

Onverminderd de rechten van derden lastens de vereffenaar zoals bepaald in artikel 196 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart de algemene vergadering bovendien aan te stellen als bijzondere lasthebbers met de bevoegdheid om individueel te handelen en met recht van in de plaatsstelling: de heren Eric Hendrickx en Dirk De Man, beiden voornoemd, teneinde in haar naam en voor haar rekening:

a) zich alle thans nog in België beschikbare activa te doen overhandigen en daarover te beschikken in het kader van de verdeling;

b) met betrekking tot alle eventuele activa of passiva toebehorende aan de ontbonden vennootschap op heden, dag van afsluiting van de vereffening, en die, om welke reden ook, op heden niet (voldoende) bekend zij n:

- alle om het even welke maatregelen te nemen tot vrijwaring van zijn rechten en eventuele verplichtingen evenals van deze van zijn rechthebbenden;

- op te treden als eiser of verweerder in rechte.

9de Besluit

Alle hierboven genomen besluiten worden genomen onder de OPSCHORTENDE VOORWAARDE van de goedkeuring van het verdelingsplan door de bevoegde rechtbank in toepassing van artikel 190 § 1, derde en vierde alinea van het Wetboek van Vennootschappen met dien verstande dat gezegde goedkeuring terugwerkende kracht zal hebben tot op heden, dag van de eigenlijke sluiting van de vereffening,"

Voor eensluidend uittreksel.

Dirk De Man

Lasthebber

Voor-ib©houçen aan het Belgisch Staatsblad

V

Bijlagen be-ëtSèlgise-ff Stà lslïl d = 281û272U12 - Annexes cru Moniteur beïgc

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.12.2010, NGL 30.09.2011 11569-0536-015
26/04/2011
ÿþ Mod 2.0

f ELLInCI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor 111110111 flI 1I I II~NMINIItlAII

behous *iiosaei3"

aan h

Belgis

Staatst





tge'elq:3 AVR. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0473122349

Benaming :

(voluit): KERNEL VENTURES

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1040 Brussel (Etterbeek), Tervurenlaan 13 A bus 2

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel - Vervroegde Ontbinding en in vereffeningstelling - Verslaggeving - Ontslag zaakvoerder - Benoeming, machten en bezoldiging vereffenaar

Het blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende, Meester Arthur! LLENAERTS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap! onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid! j"LENAERTS & JADOUL", geassocieerde notarissen, met zetel te 3080 Tervuren,! Duisburgsesteenweg 18, op eenentwintig februari tweeduizend en elf,! (geregistreerd : "Geregistreerd vier bladen geen renvooien te Leuven 2e1 (kantoor der Registratie op 24 februari 2011. boek 1357 blad 53 vak 01.1 Ontvangen : vijfentwintig euro (25 Eur). De Ontvanger : (getekend) De (Clercq G.", houdende de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap welke de rechtsvorm heeft aangenomen van een! Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Kernel Ventures" met! ondernemingsnummer 0473.122.349 Rechtspersonenregister Brussel en met zetel te 1040 Brussel (Etterbeek), Tervurenlaan 13 A bus 2, dat volgende besluiten!

genomen werden met onmiddellijke ingang: '

HEERSTE EESLUIT

De maatschappelijke zetel werd overgebracht naar B - 1020 Brussel,

Esplanade Heysel 1 / bus 94.

TWEEDE BESLUIT

Agendapunt 2, te weten : "Wijziging van het boekjaar om het voortaan te

laten eindigen op dertig november van elk jaar" werd niet goedgekeurd.

DERDE BESLUIT

!Agendapunt 3, te weten : "Wijziging van het boekjaar om het voortaan te

laten eindigen op dertig november van elk jaar" werd niet goedgekeurd.

1VIERDE BESLUIT

Nadat de vergadering omstandig kennis genomen heeft van:

- het desbetreffende verslag van de zaakvoerder gedateerd op drieëntwintig jdecember laatst;

- het het.hierna nader aangeduide verslag van de bedrijfsrevisor;

1- de staat van activa en passiva afgesloten per dertig november tweeduizend! ten tien;

!verklaarde deze hierbij geen enkele bemerking te willen formuleren enj keurde de vergadering de beide verslagen en staat bijgevolg zondermeer) goed.

=De conclusies van het verslag, gedateerd te Brussel op negen februari !laatst, van de Burgerlijke Vennootschap welke de rechtsvorm heeft

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden Luik B - vervolg

" aan flet !gísch Staatsblad

aangenomen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid` "Taylor & Co.", vertegenwoordigd door de heer Peter Taylor, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de Burgerlijke Vennootschap! onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte! Aansprakelijkheid KERNEL VENTURES, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 november 2010 die, rekening houdend met de vooruitzichten van de! vereffening van de vennootschap, een balanstotaal vertoont van EUR 1 691! 029,81 en een eigen vermogen van EUR 1 675 303,81 positief. Deze staat van! activa en passiva werd opgesteld in discontinuïteit conform artikel 28 § 2!

van het KB van 30 januari 2001. !

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig del

toepasselijke professionele normen, blijkt dat, ander voorbehoud van : 1

de waardering van de rubriek Financiële Vaste Activa, ten belope van EUR1

146 181,45, onzeker is zoals aangehaald onder punt 3 van dit verslag; 1

het financieel effect van de afloop van mogelijke hangende geschillen! waarin de vennootschap zou verwikkeld zijn;

het financieel effect van mogelijke belastinglatenties ten gevolge van nogl mogelijk uit te voeren fiscale controles door de Federale Overheidsdienste Financiën overeenkomstig de Belgische wetgeving; de staat van activa en passiva, afgesloten op 30 november 20I0, de activa en de passiva van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeven in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar."

De vergadering besloot dan ook de vennootschap met ingang op eenentwintig februari tweeduizend en elf op vrijwillige wijze, vervroegd in ontbinding te stellen en over te gaan tot haar vereffening.

Vanaf eenentwintig februari tweeduizend en elf wordt de vennootschap geacht slechts verder te bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. In toepassing van artikel 183, paragraaf 1, van het Wetboek van Vennootschappen zal de vennootschap voortaan in al haar uitgaande stukken vermelden dat zij in vereffening is.

De ontbinding van de vennootschap stelde tevens een einde aan het mandaat Ivan de thans in functie zijnde zaakvoerder, te weten: de Naamloze Vennootschap "TMF Management" met ondernemingsnummer 0451.250.730 Rechtspersonenregister Brussel en met maatschappelijke zetel gevestigd te 1040 Brussel (Etterbeek), Tervurenlaan 13 A bus 2, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dirk Amedé Maria Georges DE MAN, jurist, houder van identiteitskaart nummer 591-0827797-04 en wonende te X9100 Sint-Niklaas, Antwerpsesteenweg 117,

welke décharge bekwam onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening over het thans lopende boekjaar.

VIJFDE BESLUIT

De vereffening van de vennootschap werd, onder de opschortende voorwaarde van bevestiging en/of homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel, toevertrouwd aan één (1) vereffenaar, te weten: "TSS Belgium" Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid met ondernemingsnummer 0479.309.6621

(Rechtspersonenregister Antwerpen en met maatschappelijke zetel gevestigd te!

2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15, welke vennootschap de heer Eric 1Hendrickx, jurist, houder van identiteitskaart nummer 590-7877646-11 en met irijksregisternummer 65.12.10-405.65, wonende te 2630 Aartselaar, Barones

Ludwina de Borrekenslaan 30, heeft aangewezen als haar vaste !vertegenwoordiger met het oog op het waarnemen en uitoefenen van het door !haar opgenomen mandaat van vereffenaar.

De vergadering noteerde dat de vereffenaar reeds handelingen kan stellen !voorafgaandelijk aan de (niet-)bevestiging van de benoeming van de jvereffenaar door de Rechtbank van Koophandel, doch met het risico dat deze

achteraf nietig worden verklaard. IDe voornoemde vereffenaar zal over de meest uitgebreide bevoegdheden!

beschikken ter uitoefening van zijn mandaat en zal ondermeer bevoegd zijn!

tot alle verrichtingen zoals vermeld in de artikelen 186 tot 195 van het!











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge





































I ~

i



Voorbehouden aan Piet

I Belgisch Staatsblad

r---

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

!Wetboek van Vennootschappen; Deze bevoegdheden omvatten zodoende zowel del zogenaamde "gewone" bevoegdheden (artikel 186 van het Wetboek vanJ !Vennootschappen) als deze waarvoor de vereffenaar de toestemming van del =algemene vergadering nodig heeft (artikel 187 van het Wetboek van! 1Vennootschappen); Gezegde toestemming, vereist krachtens artikel 187 van 'het Wetboek van Vennootschappen, wordt bij deze uitdrukkelijk verleend. iDe vereffenaar is gemachtigd bijzondere volmachten te verlenen onder zijn verantwoordelijkheid en voor bepaalde verrichtingen.

=Behoudens bijzondere delegatie, waarvan sprake hierboven, wordt de vennootschap in vereffening in en buiten rechte rechtsgeldig =vertegenwoordigd door de (enige) vereffenaar zelfs ten aanzien van openbare lof ministeriële ambtenaren of hypotheekbewaarders.

=Jaarlijks op de vastgestelde datum zal de vereffenaar een jaarvergadering bijeenroepen; Op deze algemene vergadering zal hij alsdan verslag uitbrengen omtrent de stand van zaken van de vereffening, desgevallend met vermelding van de redenen waarom de vereffening nog niet kon worden= voltooid. De vereffenaar werd er evenwel van ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Ter gelegenheid van de eerstvolgende jaarvergadering zal de vereffenaar, desgewenst, een door hem opgemaakte inventaris en een aparte jaarrekening, die op eenentwintig februari tweeduizend en elf werd afgesloten, samen met de jaarrekening over het volledige lopende boekjaar voorleggen.

!Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd..

! =ZESDE BESLUIT

De vergadering besloot een volmacht te verlenen aan de vereffenaar met het ':oog op de indiening van de wettelijk voorziene verzoekschriften bij de ==bevoegde Rechtbank van Koophandel teneinde de:

=bevestiging en/of homologatie te verkrijgen van zijn benoeming als ]vereffenaar alsmede van de eventuele handelingen gesteld door de =vereffenaar tussen de datum van zijn benoeming door de algemene vergadering jen de bevestiging ervan;

!latere goedkeuring te bekomen van het verdelingsplan voorafgaandelijk aan de sluiting van de vereffening;

ZEVENDE BESLUIT

iDe vergadering besloot als volgt de statuten van de Vennootschap te jwijzigen, om ze in overeenstemming te brengen met de besluiten die genomen =werden: IDe vergadering besloot in fine van Artikel 1 van de statuten de volgende (tekst toe te voegen :

"Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in !vereffening is gesteld." IDe vergadering besloot Artikel 4 van de statuten te vervangen door de !volgende tekst :

"De vennootschap is aangegaan voor onbeperkte duur. Zij werd in vereffening

gesteld bij besluit van de buitengewone algemene vergadering der vennoten !gehouden op éénentwintig februari tweeduizend en elf".

(ACHTSTE BESLUIT

iDe vergadering verleende alle machten aan de vereffenaar om de' ==gecoordineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van " koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR GELIJKVORMING ONTLEDEND UITTREKSEL.

(zegel en handtekening van notaris Arthur Lenaerts op rugzijde).

worden tegelijk neergelegd om niet gepubliceerd te worden :

- uitgifte van de akte van eenentwintig december tweeduizend en elf met in

;bijlage onderhandse volmachten van de aandeelhouders; i

i- copij van de beschikking van de rechtbank van koophandel te Brussel de ]dato vijf april tweeduizend en elf inhoudende bevestiging benoeming van de !vereffenaar;

verslag van de zaakvoerder met staat van aktief en passief; 1- verslag van de bedrijfsrevisor.

i

14/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.09.2010, NGL 07.10.2010 10574-0070-012
25/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 21.09.2009, NGL 21.09.2009 09766-0252-011
21/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 14.08.2008 08574-0204-011
18/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.09.2007, NGL 07.09.2007 07719-0340-011
13/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 05.07.2006, NGL 12.07.2006 06454-0099-013
08/03/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 28.09.2005, NGL 02.03.2006 06062-2391-013
14/10/2004 : BLT004610
14/08/2003 : BLT004610
12/08/2003 : BLT004610
23/12/2002 : BLT004610

Coordonnées
KERNEL VENTURES

Adresse
ESPLANADE HEYSEL 1, BUS 94 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale