KEYZER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KEYZER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 524.849.083

Publication

28/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13301928*

Neergelegd

26-03-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0524849083

Benaming (voluit): KEYZER (verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1000 Brussel, Oud Korenhuis 17 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Annelies Vanquathem, te Sint-Kruis op 26 maart 2013, ter registratie dat:

1/ Tussen 1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  LOXIAS , met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Oud Korenhuis 17 bus 1, RPR Brussel BE BTW 0462.264.584 en 2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ATHOS INVEST", gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Nelemeersstraat 44, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer BTW BE 0870.507.296 een naamloze vennootschap met als naam  KEYZER en met zetel te 1000 Brussel, Oud Korenhuis 17 bus 1 werd opgericht. 2/ De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur. 3/ Het kapitaal is volledig volstort. 4/ De vennootschap heeft een kapitaal van ¬ 800.000, dat volledig werd volstort in speciën. De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de BNP PARIBAS FORTIS. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door achthonderd (800) aandelen, waarvan vierhonderd (400) A-aandelen en vierhonderd (400) B-aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één/ achthonderdste (1/800ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Toegestaan kapitaal

Aan de raad van bestuur is de bevoegdheid verleend om gedurende een periode van vijf jaar te rekenen vanaf oprichting in een of meer malen het kapitaal te verhogen met een maximumbedrag van vijf miljoen euro. Deze verhoging kan gebeuren door inbreng in geld, inbreng in natura van materiële of immateriële goederen, dit binnen de wettelijke grenzen, of nog door omzetting van reserves.

Die bevoegdheid kan door de algemene vergadering worden hernieuwd met inachtneming van de wettelijke voorschriften.

In dit kader is het zo dat wanneer een kapitaalverhoging door inschrijving in geld gepaard gaat met de vaststelling van een uitgiftepremie  premie waarvan het bedrag kan worden bepaald door de raad  dat bedrag, na eventuele aanrekening van de kosten, moet worden gestort op een onbeschikbare rekening, die evenzeer als het kapitaal een waarborg uitmaakt voor derden en dus, onder voorbehoud van een omzetting in kapitaal bij besluit van de raad van bestuur, niet kan worden verminderd of vernietigd dan bij besluit van de algemene vergadering, genomen met inachtneming van de voor een kapitaalvermindering gestelde aanwezigheids- en meerderheidsvereisten.

Het is de raad van bestuur toegelaten om, in het belang van de vennootschap en met inachtneming van de wettelijke voorschriften, het voorkeurrecht op inschrijving te beperken of op te heffen bij elke kapitaalverhoging die wordt gerealiseerd binnen de perken van het toegelaten kapitaal, zelfs in het voordeel van welbepaalde personen die geen personeelslid van de vennootschap of haar dochtervennootschappen zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan, binnen de perken van het toegestaan kapitaal en met inachtneming van de voorschriften bepaald door artikel 460 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, beslissen tot uitgifte van converteerbare obligaties of inschrijvingsrechten.

5/ Het boekjaar vangt aan op 1 april van elk jaar en eindigt op 31 maart van het volgende

jaar. Het eerste boekjaar is aangevangen op datum van verkrijging van de

rechtspersoonlijkheid en eindigt op 31 maart 2014. 6/ Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

7/ Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

8/ De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste vier leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, die op bindende voordracht van de A-aandeelhouders en de B-aandeelhouders worden benoemd door de algemene vergadering voor een onbeperkt hernieuwbare termijn van zes (6) jaar, zonder hierbij afbreuk te willen doen aan het recht van de algemene vergadering om een bestuurder  ad nutum af te zetten. De bindende voordrachtsrechten van de A-aandeelhouders en de B-aandeelhouders worden georganiseerd als volgt:

(i) twee (2) bestuurders worden benoemd op bindende voordracht van de A-aandeelhouder(s) (telkenmale een A-bestuurder); en

(ii) twee (2) bestuurders worden benoemd op bindende voordracht van de B-aandeelhouder(s), (telkenmale een B-bestuurder).

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder, twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in art. 1322, al. 2 B.W.) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega s vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mee te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij een of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan een of meer personen van hun keuze toekennen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door één A-bestuurder en één B-bestuurder, gezamenlijk optredend.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden, aangesteld door de raad van bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd:

Op voordracht van de oprichters met categorie A-aandelen (2 bestuurders):

-De BVBA  LOXIAS , voornoemd, met zetel te 1000 Brussel, Korenhuis 17 bus 1, RPR Brussel BE BTW 0462.264.584 die aanduidt als vast vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit mandaat de heer JANSSENS Stefaan Rik Yvo, wonende te 1000 Brussel, Oud Korenhuis 17 bus 1;

-Mevrouw WILLEMS Carine Jeannette, wonende te 1000 Brussel, Oud Korenhuis 17 bus 1; Op voordracht van de oprichters met categorie B-aandelen (2 bestuurders):

-De BVBA "ATHOS INVEST", voornoemd, gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Nelemeersstraat 44, RPR Gent onder het nummer BTW BE 0870.507.296, die aanduidt als vast vertegenwoordiger mevrouw VAN HECKE Arline Claire Lucienne, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Nelemeersstraat 44

-de heer VAN HECKE Michel Pierre, wonende te Rode Beukendreef 5, 9831 Sint-Martens-Latem

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2019

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

9/ De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening, als in naam en voor rekening van derden:

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkoper, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, verkavelen prospecteren, en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van de roerende en onroerende goederen.

- De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen, benodigdheden verwerven, huren of verhuren, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeds in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële activa.

 het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Luik B - Vervolg

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

- Het verlenen van administratieve prestaties met inbegrip van consultancy en computerservices.

- De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

- De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake alsmede niet op treden als immobiliënkantoor.

- De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

10/ De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand september op plaats en tijdstip te bepalen in de oproeping.

De eerste jaarvergadering vindt plaats in 2014.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders, commissaris, de houders van obligaties en warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het ander communicatiemiddel vermeldt de agenda.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Voor eensluidend beredeneerd uittreksel, opgemaakt door Annelies Vanquathem, geassocieerd notaris te Brugge. Uitsluitend bestemd voor de neerlegging op de griffie van koophandel.

Bijlagen:

- afschrift oprichtingsakte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/01/2015
ÿþ9 F,

Mod POP 11.1

[-(!' ( < In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van deaI t ' "

. . d " k s+ - f

.9-~

nOf)

ter err .~~o ~

~`,;;:,Gffie~ tt,. ~t

!.'

Ondememingsnr : 0524.849.083

Benaming (voluit) : KEYZER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Oud Korenhuis 17 bus 1, 1000 Brussel 1, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing raad van bestuur

Tekst

Uittreksel uit liet verslag van de Raad van Bestuur dd. 29/12/2014,

De Raad van Bestuur heeft, met éénparigheid van stemmen, beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te wijzigen naar :

KEIZERSLAAN 34 - BUS 2

I000 BRUSSEL

en dit vanaf 0l/01/2015,

LOXIAS EBVBA

Bestuurder

Met als vaste vertegenwoordiger

Stefaan JANS SENS

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van t_uik.e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de IInstrumenterende notaris, Hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch, Staat blad _22/Q1L2Ai5 -_Aunexes_du_Mnniteur_belge.

1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



*15015 9

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 23.10.2015 15655-0246-013

Coordonnées
KEYZER

Adresse
KEIZERSLAAN 34, BUS 2 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale