KIPLING INVESTMENTS BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KIPLING INVESTMENTS BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 877.940.268

Publication

20/08/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad

I

*14157116*

mad 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

neergelegd/ontvangen op

0 8 te 2014

ter griffie vaedfte =derlaildsfialige

rechtbank van koopnandel ~t ~,+'

Ondememingsnr : 0877.940.268

Benaming (voluit) : KIPLING INVESTMENTS BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koningsstraat 97 (vierde verdieping)

1000 Brussel

Onderwerp akte :KAPITAALVERMINDERING EN VERMINDERING UITGIFTEPREMIES - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vier augustus tweeduizend veertien, door Meester Eric SPRUYT, notaris te Brussel,

' dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "KIPLING

INVESTMENTS BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Koningsstraat 97 (vierde verdieping), hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Vermindering van het maatschappelijk kapitaal en het bedrag aan uitgiftepremies met een bedrag dat op. basis van de wisselkoers van de Nationale Bank van België op datum van 1 augustus 2014 gelijk is aan het equivalent in euro van één miljard honderdzeventig miljoen zeshonderd zesendertig duizend vijfentwintig Japanse Yen (1.170.636.025 JPY) hetzij in totaal acht miljoen vierhonderdzevenentachtigduizend zevenhonderdnegentig euro twintig cent (EUR 8.487.790,20).

De vergadering besliste derhalve het maatschappeliike kapitaal te verminderen met één miljoen tweehonderd en negenduizend zeshonderdentwee euro vierentachtig cent (1,209.602,84 EUR) om het te brengen op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) zonder vernietiging van aandelen.

Het verschil, zijnde zeven miljoen tweehonderdachtenzeventigduizend honderdzevenentachtig euro zesendertig cent (EUR 7.278.187,36), werd aangerekend op de uitoiftepremies. zodoende dat deze werden verminderd tot vierentwintig miljoen tweehonderdnegenenvijftigduizend achthonderdenvijf euro vijftig cent (EUR 24.259.805,50).

De vermindering van het maatschappelijk kapitaal en de uitgiftepremies - na de wachtperiode van 2 maanden na bekendmaking van onderhavig proces-verbaal in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad - zal geschieden met de fondsen, uitgedrukt in Japanse Yen, die zich bevinden op de bankrekening van de vennootschap met rekeningnummer 0014753290-75 (Fortis) .

De terugbetaling in speciën aan de aandeelhouders van het totale bedrag gelijk aan het bedrag van de: vermindering van het maatschappelijk kapitaal en de uitgiftepremies gebeurde in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit. Deze vermindering strekt ertoe het kapitaal en de uitgiftepremies van de Vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de Vennootschap. Zij werd integraal aangerekend op het fiscaal werkelijk volgestort kapitaal en een bedrag aan uitgiftepremies, zonder vernietiging van aandelen.

2° Vervanging van artikel.5 der statuten door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd (¬ 61.500, 00).

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door drie miljoen negen en negentig duizend honderd zes en twintig (3.099.126) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Johan Lagae en/of mevrouw Els Bruis, die hiertoe allen woonplaats kiezen te 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-103, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en Lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de, formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de' gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de gecoördineerde tekst van statuten)

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis van het Wetboek van registratierechten. Eric SPRUYT

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.07.2013, NGL 13.08.2013 13418-0518-011
19/04/2013
ÿþ mod 11.1

e.\

,~^--" ~` ---

_.

"1~~,~~



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

BRUSSE1,

I 0 AV R. 2013,

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbias

iglill

130 50

Ondernemingsnr : 0877.940.268

Benaming (voluit) : KIPLING INVESTMENTS BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Koningsstraat 97

1000 BRUSSEL

Onderwerp akte :REELE KAPITAALVERMINDERING EN VERMINDERING UITGIFTEPREMIES -i STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vier april tweeduizend dertien, door Meester Tim CARNEWAL, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap; "KIPLING INVESTMENTS BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Koningsstraat 97, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Vermindering van het maatschappelijk kapitaal, in toepassing van artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen, met een bedrag dat op basis van de wisselkoers van de Nationale Bank van België op datum: van 3 april 2013 gelijk is aan het equivalent in euro van de som van negen miljoen honderd, negenennegentigduizend tweehonderd vijfenvijftig komma zes en twintig Canadese dollar (9.199.255,26 CAD); en drie miljard honderdvierenveertig miljoen achthonderd vijfennegentig duizend tweehonderd vijfenzestig Japanse Yen (3.144.895.265 YEN) hetzij in totaal drieëndertig miljoen tweehonderdzevenentachtigduizend honderdentien euro éénendertig cent (33.287.110,31 EUR).

Vermindering van het maatschappelijke kapitaal met drieëndertig miljoen

tweehonderdzevenentachtigduizend honderdentien euro éénendertig cent (33.287,110,31 EUR) om het te brengen op één miljoen tweehonderdeenenzeventigduizend honderdentwee euro vierentachtig cent;; (1,271.102,84 EUR) zonder vernietiging van aandelen. De vergadering specifieert dat de vermindering van het maatschappelijk kapitaal - na de wachtperiode van 2 maanden na bekendmaking van onderhavig proces-: verbaal in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad - zal geschieden met de fondsen, uitgedrukt in Canadese;, dollars, die zich bevinden op de bankrekening van de vennootschap met rekeningnummer 912000/000 (State;, Street). Indien deze fondsen niet zouden volstaan, zal het saldo (het verschil tussen drieëndertig miljoen;; tweehonderdzevenentachtigduizend honderdentien euro éénendertig cent (33.287,110,31 EUR) en voormelde;, fondsen in Canadese dollars) worden voldaan met de fondsen uitgedrukt in Japanse yen, die zich bevinden op;, de bankrekening van de vennootschap met rekeningnummer 001-4753290-75 (Fortis).

Beslissing dat de terugbetaling in speciën aan de aandeelhouders van het bedrag gelijk aan het bedrag van,; de vermindering zal gebeuren in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit. Deze vermindering strekte ertoe;; het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de;; vennootschap. Zij zal integraal aangerekend worden op het fiscaal werkelijk volgestort kapitaal en zal,' plaatsvinden zonder vernietiging van aandelen.

2° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, vervanging van artikel 5 der statuten door volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen; tweehonderdeenenzeventigduizend honderdentwee euro vierentachtig cent (¬ 1.271.102,84).

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door drie miljoen negen en negentig duizend honderd.' les en twintig (3.099.126) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het.; kapitaal vertegenwoordigen.".

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Johan Lagae en/of mevrouw Els Bruts, die hiertoe allen.} woonplaats kiezen te 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-103, allen individueel bevoegd, evenals aan hun:` bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over dei Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

., mod 11.1

f ~r

Voo`r-berpudes dan hét Belgisch Staatsblad

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd <; een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van de statuten). -+

Dit uittreksel werd afgeleverd vôbr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.







Tim CARNEWAL

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.11.2012, NGL 30.11.2012 12658-0105-011
10/02/2012
ÿþMod Word ii.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11Iv ll1I Ifl liii fl 1II I1 11111 I1

" iso3a9oa*

Ondernemingsnr ; 0877.940.268

Benaming

(voluit) : KIPLING INVESTMENTS BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : Koningsstraat 97, 4de verdieping, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurder - Volmacht voor formaliteiten

Er blijkt uit het eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders genomen op 22 december 2011 dat de aandeelhouders :

1. HEBBEN BESLOTEN intertrust (Belgium) NV, met de heer Christophe TANS als vaste vertegenwoordiger, met onmiddellijke Ingang en voor een periode van 6 jaar, te herbenoemen als bestuurder van klasse B.

- HEBBEN BESLOTEN dat haar mandaat als bestuurder zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2016.

2., HEBBEN BESLOTEN om bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van al de nuttige of nodige formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren. Zij worden ondermeer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

Voor eensluidend ulttreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzondere volmachtdrager

$ijlagen billet Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.12.2011, NGL 31.01.2012 12025-0543-011
05/05/2011
ÿþ Mod

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~



J 2 2 AVR 2011

Griffie

111l 11h1 1111111111 111fl lll 111V lI lll

" 11067916"

Ondernemingsnr : 0877.940.268

Benaming

(voluit) : KIPLING INVESTMENTS BELGIUM

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koningsstraat 97, 4ae verdieping, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder - Benoeming bestuurder - Volmacht voor formaliteiten

Er blijkt uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op 18 april 2011 dat de. aandeelhouders :

- AKTE HEBBEN van het ontslag van de heer Tay-Der David LIN als bestuurder van categorie A, dit ontslag; gaat in vanaf 24 maart 2011, zijnde de datum van ontvangst van de ontslagbrief van de heer Tay-Der David LIN; dd. 22 maart 2011 door de Vennootschap.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende de periode van het begin van het! lopend boekjaar tot de datum van zijn ontslag, wordt aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering: voorgelegd.

- HEBBEN BESLOTEN om mevrouw Sarah Jane ROWE, wonende te 272 Bain Avenue, Toronto, Ontario, Canada, M4K 1 G3, te benoemen als bestuurder van categorie A, met ingang vanaf 24 maart 2011.

" - HEBBEN BESLOTEN, daarenboven, dat haar mandaat als bestuurder zal eindigen onmiddellijk na de! jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar, afgesloten op 31/12/2015.

- HEBBEN BESLOTEN dat mevrouw Sarah Jane ROWE haar mandaat als bestuurder onbezoldigd zal' uitoefenen.

- HEBBEN BESLOTEN om alle volmachten te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruls, woonplaats gekozen; te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,,

" met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende: voorgaande besluiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzonder volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

06/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.07.2010, NGL 30.07.2010 10377-0332-011
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 30.06.2009 09334-0357-011
03/10/2008 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.09.2008, NGL 26.09.2008 08760-0110-016
03/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 12.09.2008, NGL 26.09.2008 08759-0278-011
06/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.07.2007, NGL 25.07.2007 07514-0087-017

Coordonnées
KIPLING INVESTMENTS BELGIUM

Adresse
KONINGSSTRAAT 97 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale