KNAPEN & PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KNAPEN & PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.027.419

Publication

11/04/2014
ÿþmod 11.1

11,z{.31e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voorbehoud+ aan he Betgist Staatsb

amed

BRUS$EL

Uffet

Ondernemingsnr: 0862.027.419

Benaming (voluit) : KNAPEN & PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Brand Withlocklaan 24

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een PV van buitengewone algemene vergadering verleden voor notaris Eline Goovaerts te Mechelen dd 10 maart 2014 met als registratierelaas : " Geregistreerd zes bladen, geen verzendingen, te Mechelen lste:; kantoor der registratie pp 14 maart 2014, boek 995, bled 14, vak 06, Ontvangen; ¬ 50. De ea. Ontvanger, getekend, KOEN DECOSTER" dat de statuten van de bvba KNAPEN & PARTNERS, met zetel 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Brand Withlocklaan 24, met ondememingsnummer 0862.027.419 RPR Brussel, gewijzigd, werden en meer bepaald

- Kennisname notulen bijzondere algemene vergadering de dato27 december 2013 tot dividenduitkering

- Verslag van de bedrijfsrevisor betreffende een beschrijving van de inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, overeenkomstig artikel 313, §1 van het Wetboek van vennootschappen,

Verslag van de zaakvoerder over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in nature en kapitaalsverhoging, overeenkomstig artikel 313, §1 van het Wetboek van vennootschappen.

Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, verhoging van het kapitaal met een: bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds dividend, zijnde 199.260 EUR om het van 18.600 EUR te brengen op 217.860, door uitgifte van 1.975 nieuwe aandelen die van dezelfde aardU zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen.

- Aanpassing artikel 5 der statuten. Thans luidt dit artikel als volgt:

"ARTIKEL 5 : KAP1TAAL EN AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd zeventien duizend achthbnderd zestig euro':

(217.860 EUR),

Het wordt vertegenwoordigd door (2.975) aandelen zonder nominale waarde, die ieder een:

fractiewaarde van éénftweeduizend negenhonderd vijfenzeventigste (1/2.9751 van het kapitaal:

vertegenwoordigen."

Wijziging maatschappelijke benaming in "KNAPEN".

Artikel 1 wordt daartoe aangepast.

Doeluitbreiding

a. Kennisneming van het verslag van de zaakvoerder met uiteenzetting van een gedetailleerde motivatie' voor de voorgestelde uitbreiding van het maatschappelijk doel; bij dit verslag wordt een staat van activa eni' passive gevoegd afgesloten op 31 december 2013,

b. Uitbreiding van het maatschappelijk doel door wijziging van artikel 3 der statuten als volgt:

ARTIKEL 3 : DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening of. voor rekening van derden met wie een toegelaten en erkend samenwerkingsverband werd afgesloten -het uitoefenen van het beroep van advocaat, alleen of met behulp van andere advocaten evenals de uitoefening alle andere aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat zoals optreden als bemiddelaar, arbiter of scheidsrechter, bestuurder, voorlopig bewindvoerder, vereffenaar»,

'

curator of enig ander gerechtelijk mandaat of -opdracht.

- het geven van cursussen, opleidingen en voordrachten evenals het publiceren van artikels en boeken die:: rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het juridisch beroep:: - het samenwerken met juridische en door de Nederlandse orde van de Balie van Brussel erkende niet-juridische beroepen, het deelnemen in associaties en vennootschappen en op gelijk welke wijze belangen' nemen in andere ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- de aankoop of belegging met eigen vermogen of vreemd vermogen van roerende en onroerende goederen zonder dat dit evenwel een gebruikelijke handelsactiviteit mag uitmaken, het huren,verhuren of outsourcen van diensten en goederen welke kaderen binnen het maatschappelijk doel

- het stellen van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met het maatschappelijk doel van de vennootschap of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteiten evenwel steeds de regels eigen aan het beroep van advocaat, zonder nader omschreven in de deontologische codex van de Orde van Advocaten en de Reglementen van de Vereniging van Vlaamse Balies, onder wiens bevoegdheid zij valt, eerbiedigen.

- Wijziging boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op één januari en af te sluiten op eenendertig december van ieder jaar.

De vergadering beslist daartoe het eerste lid van artikel 24 van de statuten te vervangen door hetgeen hierna volgt (thans artikel 15). Overgangsmaatregelen: het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één 1 juli wordt verlengd tot 31 december 2014.

Wijziging datum jaarlijkse algemene vergadering naar de eerste vrijdag van de maand juni om 14 uur. Daartoe wordt artikel 11 aangepast, zoals hierna bepaald (thans artikel 8).

- Schrapping bepaalde artikelen, teneinde de statuten volledig af te stemmen op een eenhoofdige BVBA. Daartoe worden artikelen 7-8, artikelen 14-19, artikel 25-26, artikelen 28-30 en artikelen 32-36 integraal geschrapt.

Aanpassing en coördinatie statuten

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend notaris Eline Goovaerts

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de statutenwijziging, notulen bijzondere algemene vergadering dd.27/12/2013, verslag bedrijfsrevisor, bijzonder verslag zaakvoerder, staat van actief en passief per 31/12/2013, verslag zaakvoerder omtrent doeluitbreiding en de gecoördineerde tekst van de statuten

Voor-,_ behpudOn +Gan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

08/10/2014
ÿþh+ad W«d ta,s

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegdiontvange rl 0p

voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111

iaia e a*





J

2 9 SEP. 20lif

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van ka Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0862027419

Benaming

(voluit) : KNAPEN

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BRAND WHITLOCKLAAN 24 -1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE (volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DD 18/0812014

De buitengewone algemene vergadering van de Burg BVBA KNAPEN wordt per 18 augustus 2014 om 14.00 uur gehouden op de maatschappelijke zetel te B-1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Brand Whitlocklaan 24.

De zitting wordt om 14.00 uur geopend onder het voorzitterschap van Mevrouw Carine KNAPEN. Mevr. Carine KNAPEN treedt tevens op als secretaresse. Het aantal vertegenwoordigde aandelen noodzaakt niet het aanstellen van een stemopnemer.

De volgende enige vennate is aanwezig:

Mevrouw Carine KNAPEN, wonende te B-1030 Schaarbeek, Distelsstraat 46, houdster van aile 2.975 aandelen.

De totaliteit van de bestaande aandelen zijn dus vertegenwoordigd. De vergadering is bijgevolg regelmatig samengesteld en kan geldig beraadslagen en besluiten over alle onderwerpen op haar agenda zonder dat enige rechtvaardiging vereist is betreffende de bijeenroeping.

De vergadering heeft als dagorde:

DAGORDE

1.Lezing van het verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de bedoelde verrichting; 2.Goedkeuring van de toekomstige aankoop en benoeming van een lasthebber ad hoc.

Vooreerst wordt kennis genomen van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de voorziene aankoop van een appartement door de vennootschap. Dit revisorenverslag bevat alle nodige en nuttige informatie over de geplande aankoop en wordt als bijlage gevoegd bij deze notulen.

De Voorzitster informeert dat, voor wat betreft de bedoelde aankoop, er in haar hoofde een tegenstrijdigheid van belangen bestaat. Daarom wordt voorgesteld om een mandataris ad hoc aan te stellen.

Na beraadslaging, wordt de volgende beslissing genomen:

BESLISSING

De algemene vergadering verleent toelating aan de onderneming dm het bedoelde vermogensbestanddeel te verwerven tegen de prijs en mits de voorwaarden zoals vernield in het revisorenverslag.

Voor wat betreft de uitvoering duidt de algemene vergadering aan Dhr. Kris DECOSTER, wonende te1745

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening,

Opwijk, Dageraadstraat 16, om de notariële akte van aankoop appartement namens de onderneming te ondertekenen.

Deze beslissing wordt genomen in het belang van de onderneming naar best vermogen.

De dagorde is hiermede afgehandeld en bijgevolg wordt de zitting om 21.00 uur opgeheven, na lezing en goedkeuring van deze notulen die getekend wordt door de aanwezige vennote.

De Voorzitster en secretaresse, De enige vennote,

Carine Knapen Carine Knapen

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

\.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Lurk 6 vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(0n) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 14.02.2014 14038-0200-010
20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 14.02.2013 13038-0165-010
06/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 29.03.2012, NGL 31.03.2012 12078-0529-010
17/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.12.2010, NGL 15.02.2011 11031-0363-009
23/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.12.2009, NGL 16.02.2010 10047-0021-009
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 30.12.2008, NGL 17.02.2009 09046-0247-009
05/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 31.12.2007, NGL 31.01.2008 08031-0085-012
29/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 22.12.2006, NGL 19.01.2007 07020-1925-015
08/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 03.02.2006, NGL 03.03.2006 06062-2204-013
05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 29.10.2015 15661-0357-011

Coordonnées
KNAPEN & PARTNERS

Adresse
BRAND WITHLOCKLAAN 24 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale