KOM OP TEGEN KANKER

Divers


Dénomination : KOM OP TEGEN KANKER
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 878.706.073

Publication

07/11/2014
ÿþVe behc

aan

Belg Staal

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de.akte ter griffie

r~gd/csrltVangen op

A





iY' "

Le, .

29 OKT, 2014

tor griffle van deeferiandstalïge opptlmnfs. Y.g1I.4 ia>01l~KI1-rri~f

Moo 2.2

russe!

Ondernemingsnr : 0878.706.073

Benaming

(voluit) : Vlaamse Liga tegen Kanker

(verkort) : VLK

Rechtsvorm : Stichting van openbaar nut

Zetel : Koningsstraat 217, 1210 Brussel

Onderwerp akte : Naamswijziging

De Raad van Bestuur van 28 augustus 2014 heeft een wijziging van de statuten goedgekeurd, De Raad van

Bestuur heeft beslist om de naam "Vlaamse Liga tegen Kanker" te wijzigen in "Kom opt

egen Kanker". Artikel 1 werd overeenkomstig aangepast.

De nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten is als volgt:

VOORAFGAAND ARTIKEL

Op drie maart negentienhonderd achtennegentig overleed Prof, Dr. Emmanuel van der Schueren, diensthoofd gezwelziekten aan de KU Leuven, minder dan twee maanden nadat bij hem kanker werd vastgesteld. Hij was amper vierenvijftig (54) jaar.

Professor van der Schueren was een wereldautoriteit in de radiobiologie en de drijvende kracht achter heel wat wetenschappelijk kankeronderzoek,

De Stichting werd opgericht met de bedoeling zijn levenswerk voort te zetten. Te zijner nagedachtenis dragen de onderzoeksbeurzen, die jaarlijkse worden uitgereikt, zijn naam,

NAAM-ZETEL-DOEL-ACTIVITEIT-DUUR

ARTIKEL 1- Naam.

De stichting van openbaar nut draagt als naam "Kom op tegen Kanker".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, en andere stukken die uitgaan van

de stichting moeten de naam ervan vermelden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden

"stichting van openbaar nut" alsook door het adres ervan.

De naam kan enkel worden gewijzigd mits de meerderheid vereist voor een statutenwijziging.

ARTIKEL 2  Zetel.

De zetel van de stichting is gevestigd te 1210 Brussel, Koningsstraat 217.

De zetel kan enkel verplaatst worden volgens de vereisten van de statutenwijziging.

ARTIKEL 3  Duur.

De stichting wordt voor onbepaalde duur opgericht.

De stichting houdt op te bestaan overeenkomstig de procedure van artikel 14 van deze statuten.

ARTIKEL 4  Doel, Activiteiten.

De stichting heeft tot doel op onbaatzuchtige wijze en met het oog op het openbaar nut het wetenschappelijk onderzoek inzake kanker te bevorderen en te ondersteunen onder aile mogelijke vormen, zonder beperking door grenzen, zonder onderscheid van taal, gewest of ras, zonder overwegingen van politieke, filosofische of confessionele aard.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Om haar doel te verwezenlijken zal de stichting jaarlijks onderzoeksbeurzen toekennen aan beloftevolle wetenschappers van wie het werk in het kankeronderzoek opgemerkt wordt ais vernieuwend. Deze beurzen dragen als naam "Beurzen Emmanuel van der Schueren".

Daarnaast kan de stichting aile activiteiten ontplooien die het wetenschappelijk kankeronderzoek en haar doelstelling rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bevorderen.

De opbrengsten van alle activiteiten zullen te allen tijde integraal worden bestemd voor de verwezenlijking zonder enig winstoogmerk van haar belangeloos doel,

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL 5  Benoeming en ambtsbeëindiging.

De stichting wordt bestuurd door de Raad van Bestuur, bestaande uit ten minste drie bestuurders.

De bestuurders worden benoemd voor de duur van twee jaar door de Raad van Bestuur van de Vlaamse Liga tegen Kanker VZIN die daarover beslist bij gewone meerderheid van stemmen.

De bestuurders kunnen ten allen tijde worden afgezet door de Raad van Bestuur van de stichting of door de Raad van Bestuur van de Vlaamse Liga tegen Kanker VZW. Dergelijke beslissingen tot afzetting vereist een twee derde (213) meerderheid van stemmen de betrokken Raad van Bestuur. De bestuurder van wie het ontslag wordt voorgesteld, heeft het recht te worden gehoord. Elke bestuurder heeft ook het recht om zelf zijn ontslag in te dienen door een schriftelijke kennisgeving aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de stichting.

Elke benoeming en ambtsbeëindiging van bestuurders wordt openbaar gemaakt door neerlegging van het besluit in het stichtingsdossier op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en door bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De voorzitter van de stichting wordt aangeduid door de Raad van Bestuur van de Vlaamse Liga tegen Kanker VZW.

ARTIKEL 6  Eregenodigden.

De Raad van Bestuur kan beslissen om aan bepaalde verdienstelijke personen de titel van eregenodigde

toe te kennen,

Eregenodigden mogen de vergaderingen van de Raad van Bestuur bijwonen met adviserende bevoegdheid,

ARTIKEL 7  Vergaderingen, Quorum, Meerderheid.

De bestuurders komen samen telkens wanneer het belang van de stichting dit vereist en in ieder geval minstens om de 6 maanden, alsook op verzoek van één bestuurder.

De Raad van Bestuur wordt samengeroepen door middel van een schriftelijke uitnodiging, verzonden door de bestuurder(s) die het initiatief tot de bijeenroeping van de Raad van Bestuur neemt (nemen) en bevat de agenda.

De Raad van Bestuur kan slechts rechtsgeldig beraadslagen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. Een statutenwijziging veronderstelt evenwel een twee derde (2/3) meerderheid. De wijzigingen van de vermeldingen bedoeld in artikel 28, 30 V&S-wet moeten door de Koning worden goedgekeurd. Elke wijziging van de gegevens vermeld in artikel 25, 5° tot 8° V&S-wet wordt vastgesteld bij authentieke akte.

Er worden notulen gemaakt.

ARTIKEL 8  Bevoegdheid.

De Raad van Bestuur is bevoegd alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de stichting. De bestuurders oefenen hun ambt in college uit.

ingeval van dringende noodzakelijkheid en als het belang van de stichting zulks vereist, kunnen de besluiten schriftelijk worden genomen bij schriftelijk akkoord van de bestuurders.

De bestuurders kunnen overeenkomen de taken onderling te verdelen. Deze verdeling kan niet aan derden worden tegengeworpen, zelfs niet indien zij is bekendgemaakt.

ARTIKEL 9  Vertegenwoordiging.

De stichting wordt vertegenwoordigd in en buiten rechte door de Raad van Bestuur, handelend door de

meerderheid van de bestuurders.

Tevens kan de stichting worden vertegenwoordigd door twee bestuurders, gezamenlijk handelend.

ARTIKEL 10  Dagelijks bestuur.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Het dagelijks bestuurd van de stichting op intern vlak alsook de vertegenwoordiging wat betreft het dagelijks bestuur kan door de Raad van Bestuur van de Vlaamse Liga tegen Kanker VZW worden opgedragen aan één persoon, al dan niet bestuurder, die directeur wordt genoemd.

De directeur is bevoegd alleen te handelen en dit zowel wat betreft het intern dagelijks bestuur als de externe vertegenwoordigingsmacht voor dat dagelijks bestuur.

Bij gebrek aan een wettelijke omschrijving van wat het "dagelijks bestuur omvat, worden tot daden van dagelijks bestuur gerekend aile handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de stichting te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

De benoeming van de directeur en zijn ambtsbeëindiging worden openbaar gemaakt door neerlegging van het besluit in het verenigingsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en van een uittreksel daarvan bestemd om in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

De directeur woont de vergaderingen van de Raad van Bestuur bij en zorgt voor de notulen.

4 Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 11  Bezoldiging.

De bestuurders oefenen hun ambt onbezoldigd uit en mogen nooit enig stoffelijk voordeel uit de stichting halen.

ARTIKEL 12  Regeling van belangenconflicten.

De bestuurder die bij een handeling met de stichting rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting van de Raad van Bestuur, moet dit mededelen aan de andere bestuurders voordat de Raad van Bestuur een besluit neemt. Hij neemt deel aan de beraadslaging, doch niet aan de stemming. Zijn verklaring en rechtvaardigingsgronden worden opgenomen in de notulen van de Raad van Bestuur. Deze omschrijft de aard van de beslissing of verrichting, verantwoordt het genomen besluit en vermeldt de vermogensrechtelijke gevolgen ervan. Voormelde procedure i5 niet van toepassing op gebruikelijke verrichtingen aan marktconforme voorwaardenz

BOEKJAAR-JAARREKENINGEN-BEGROTING

ARTIKEL 13  Boekjaar-jaarrekeningen-begroting.

Het boekjaar van de stichting gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Ieder jaar en ten laatste binnen de zes maanden na de afsluitdatum van het boekjaar maakt de Raad van Bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar op. Tevens maakt de Raad van Bestuur ook jaarlijks en ten laatste in de maand december van het jaar dat eraan vooraf gaat de begroting van het volgende boekjaar op en dit op de wijze bepaald in artikel 37 V&S-wet.

De stichting houdt een boekhouding en maakt een jaarrekening op overeenkomstig de boekhoudwet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig.

De stichting draagt de controle op haar financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen op aan één commissaris, lid van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Binnen de dertig dagen na goedkeuring van de jaarrekening, legt de Raad van Bestuur deze neer hetzij op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetzij bij de Nationale Bank van België, in voorkomend geval samen met een stuk met de gegevens van de bestuurders in functie en het verslag van de commissaris.

ONTBINDING-BESTEMMING VAN HET VERMOGEN

ARTIKEL 14 Wijze van ontbinding

Overeenkomstig artikel 39 V&S-wet kan elke bestuurder aan de bevoegde Rechtbank van Eerste Aanleg vragen om de ontbinding van de stichting uit te spreken en tot vereffening over te gaan, wanneer het doel verwezenlijkt is of wanneer de stichting niet meer in staat is het doel na te streven waarvoor zij is opgericht, onverminderd de mogelijke andere verzoeken tot ontbinding zoals vermeld in artikel 39 V&S-wet.

Aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de stichting vermelden dan de naam onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "stichting van openbaar nut in vereffening"..

ARTIKEL 15  Bestemming van het vermogen

Het actief van de ontbonden en vereffende stichting is bestemd voor de Vlaamse Liga tegen Kanker VZW of haar rechtsopvolger gelegen in Brussel. De Raad van Bestuur kan van deze bestemming slechts afwijken met de meerderheid vereist voor een statutenwijziging.

Em. Prof. Jean-Jacques Cassiman, voorzitter & bestuurder

Dhr. Laurent Van de Kerkhove, secretaris & bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2012
ÿþ! ~ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

BELGE

~Ii0N1TEUR

I IU II III 110 HhIfli

" iaia9saa"

d

ui

BE

01 -08-GISCH STA

2012

ATSBLAD

BRUSSEL

2D JUL 2Q12

Griffie

Ondernemingsnr : 31S .10e. 0

Benaming

(voluit) : Vlaamse Liga tegen Kanker

(verkort):

Rechtsvorm : Stichting van openbaar nut

Zetel : Koningsstraat 217, 1210 Brussel

Onderwerp akte : Benoeming directeur

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 30 mei 2012:

De raad van bestuur benoemt Marc Michils, wonende Meiselaan, 29 te 1880 Nieuwenrode (Kapelle-op-den-' Bos) tot directeur van de vereniging vanaf 1 oktober 2012 voor onbepaalde duur.

Brussel, 17 juli 2012

Leo Leys

afgevaardigd bestuurder

08/05/2012
ÿþMOD 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

aRuSCti~~77et r2 5 Avk. 2012

Griffie

11H! III 1111 IIUU

*12086110*

Benaming

(voluit) : Vlaamse Liga tegen Kanker

Rechtsvorm Stichting van openbaar nut

Zetel Koningsstraat 217, 1210 Brussel

Ondernemsngsnr 0878.706.073

Voorwerp akte : Herbenoeming, benoeming en einde mandaat bestuurders, ontslag en benoeming directeur.

1. De Raad van Bestuur van de vzw Vlaamse Liga tegen Kanker van 14 maart 2012 heeft volgende

bestuurders herbenoemd voor een periode van 2 jaar.

- Paul Van Den Haute - gepensioneerde, Grasbos 47, 3294 Molenstede.

- Michiel Callens - geneesheer, Priesterlindestraat 21, 1850 Grimbergen.

- Marc Michils - marketing consultant, Meiselaan 29, 1880 Nieuwenrode.

" ó - Paul Bulens - geneesheer, Stevoortweg 168, 3540 Herk de Stad.

- Laurent Van de Kerkhove - gepensioneerde, Sneppelaan 111, 1840 Londerzeel.

- Marc Boogaerts - gewoon hoogleraar, Krijkelberg 6, 3360 Bierbeek.

- Jacques De Grève - geneesheer, Sint Martinusstraat 40, 1700 Dilbeek.

- Siska Gerrnonpré - senior stafmedewerker, verantwoordelijke gezondheidsbevordering NVSM,

Capucienenlaan 13, 9300 Aalst

- Karin Haustermans - Radiotherapeut-oncoloog, Bisschoppenhof 7, 3150 Tildonk.

d - Etienne Wauters - Afgevaardigd bestuurder GasthuisZusters Antwerpen, Tenbergkets 1, 9402 Meerbeke.

- Jean-Jacques Cassiman - Emeritus hoogleraar, Oude Pastoriestraat 1, 3050 Oud-Heverlee,

- Jean Paul Van Bendegem - gewoon hoogleraar Vrije Universiteit Brussel, Reigerstraat 28, 9000 Gent

N - Marc Peeters - Arts, Dijlestraat 71, 3140 Keerbergen.

in

2. De Raad van Bestuur van de vzw Vlaamse Liga tegen Kanker van 14 maart 2012 heeft volgende

ó bestuurder benoemd voor een periode van 2 jaar.

 0 - Leo Leys - gepensioneerde, Verenigingstraat 58, 3010 Leuven.

- Véronique Cocquyt - medisch oncoloog, Dorpsstraat 16, 8340 Damme.

ert 3. Hebben zich als bestuurder niet herkiesbaar gesteld en zijn bijgevolg einde mandaat.

ert

- Simon Van Belle - geneesheer professor, Heirbaan 30, 1570 Galmaarden

4, De Raad van Bestuur van de vzw Vlaamse Liga tegen Kanker van 14 maart 2012 heeft volgende

" mandaten toegewezen aan de zittende bestuurders.

- Voorzitter - Jean-Jacques Cassiman

- Ondervoorzitter - Marc Michils en Jacques De Grève

- Secretaris - Laurent Van de Kerckhove.

- Penningmeester- Paul Van den Haute.

5. De Raad van Bestuur van de vzw Vlaamse Liga tegen Kanker van 30 maart 2012 geeft acte van het

ontslag als directeur van de stichting

- Annemie De Winter wonende te 1090 Jette, Lakense Laan 42,

6. De Raad van Bestuur van de vzw Vlaamse Liga tegen Kanker van 30 maart 2012 benoemt tot directeur

van de stichting:

- Leo Leys, Verenigingstraat 58, 3010 Leuven,

Brussel, 02 april 2012

Leo Leys

Directeur.

vue venn?hEr Recto Naam en hrsedarighe d van de instrumenterende not3ns betzsl van de perso(a)nten? bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden 1e ver tegensvonrdigen

Verso . Naam en handtekening.

26/03/2012
ÿþ MOd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

("3 2vr2

BRUSSEL

Griffie

u u I1II1IflI1IIlI n ius

*i2oea

g III

St.

Benaming

(voluit) : Vlaamse Liga tegen Kanker

Rechtsvorm Stichting van openbaar nut

Zetel ; Koningsstraat 217, 1210 Brussel Ondernerningsnr " D878.706.073

Voorwerp akte Benoeming algemeen directeur

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 15 december 2011.

De Raad van Bestuur benoemt Annemie De Winter, wonende te 1090 Jette, Lakense Laan 42 tot algemeen directeur vanaf 01 februari 2012 voor onbepaalde duur. De huidige directeur, de heer Leo Leys, wonende te 3010 Leuven, Verenigingstraat 58 behoud zijn functie loten met 31 januari 2012

Annemie De Winter

Algemeen directeur.

Bijtagen-bu -het Belgisch Staatsbiad 26/O3t2612 Annexes du Moniteur belge

Op de laatste b.z van LuEk B vermelden - Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans hetzij van de perso(o)nren) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te veltegenWoOrdiger

Verso - Naam en handtekening,

03/03/2015
ÿþ I c) MOp 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

III



rieergoiegd/antvangen op

1 9 FFB,GM

Ondernemingsar : 0878.706.073

Benaming

(voluit) : Kom op tegen Kanker êê- ffie-van-de-Nederlandstalige r& htbbnk van koophandel Brussel

(verkort) :

Rechtsvorm : Stichting van openbaar nut

Zetel : Koningsstraat 217, 1210 Brussel

Onderwerp akte : Doelwijziging

Op 18 december 2014 heeft de raad van bestuur van de Stichting van openbaar nut Kom op tegen Kanker bij unanimiteit beslist het doel en de activiteiten te wijzigen. Bij Koninklijk Besluit dd. 31 januari 2015 werden deze wijzigingen goedgekeurd overeenkomstig artikel 30 van de V&S-wet.

De raad van bestuur van 18 december 2014 heeft tevens besloten aan Marleen Denef en Benoit Spitaels, advocaten, met kantoor te Amould Nobelstraat 38, 3000 Leuven resp. Wetstraat 26/17, 1040 Brussel, elk met het recht om alleen op te treden en met recht van subdelegatie, de bevoegdheid toe te kennen om (i) aan de minister van Justitie de goedkeuring van de doelwijziging krachtens Koninklijk Besluit te verzoeken, (ii) de statutenwijziging (inci. doelwijziging) bekend te maken in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, (iii) de registratie van de Stichting bij de Kruispuntbank van Ondernemingen aan te passen, en (iv) de gecoordineerde versie van de statuten neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De nieuwe gecoordineerde tekst van de statuten is ais volgt:

VOORAFGAAND ARTIKEL

Op drie maart negentienhonderd achtennegentig overleed Prof. Dr. Emmanuel van der Schueren, diensthoofd gezwelziekten aan de KU Leuven, minder dan twee maanden nadat bij hem kanker werd vastgesteld. Hij was amper vierenvijftig (54) jaar.

Professor van der Schueren was een wereldautoriteit in de radiobiologie en de drijvende kracht achter heel wat wetenschappelijk kankeronderzoek.

De Stichting werd opgericht met de bedoeling zijn levenswerk voort te zetten, Te zijner nagedachtenis dragen de onderzoeksbeurzen, die jaarlijkse worden uitgereikt, zijn naam.

NAAM-ZETEL-DOEL-ACTIVITEIT-DUUR

ARTIKEL 1- Naam.

De stichting van openbaar nut draagt als naam "Kom op tegen Kanker".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, en andere stukken die uitgaan van

de stichting moeten de naam ervan vermelden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden

"stichting van openbaar nut" alsook door het adres ervan.

De naam kan enkel worden gewijzigd mits de meerderheid vereist voor een statutenwijziging,

ARTIKEL 2  Zetel.

De zetel van de stichting is gevestigd te 1210 Brussel, Koningsstraat 217,

De zetel kan enkel verplaatst warden volgens de vereisten van de statutenwijziging.

ARTIKEL 3 -- Duur.

De stichting wordt voor onbepaalde duur opgericht.

De stichting houdt op te bestaan overeenkomstig de procedure van artikel 14 van deze statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 4  Doel, Activiteiten.

De stichting heeft tot doel een daadwerkelijke bijdrage te leveren in de strijd tegen kanker, zowel met het oog op hulp aan en ondersteuning van de kankerpatiënt en zijn omgeving als met het oog op het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek m.b.t. kanker als ziekte en de kankerpatiënten als aparte doelgroep en dit met alle nodige middelen en met alle nodige initiatieven.

De stichting streeft haar doel na met onder andere volgende activiteiten:

- het opzetten van sensibiliserings-, vormings-, en informatiecampagnes om de bevolking van al haar

acties te informeren;

het ondernemen van acties met het oog op preventie;

- het beïnvloeden van het beleid van de respectieve overheden en andere instanties in het belang van

de kankerpatiënt en zijn naasten, en in het belang van een gezonde leefomgeving;

- het aanbieden van een centraal aanspreekpunt voor kankerbestrijding;

- psychosociale hulp bieden aan patiënten en hun omgeving;

- het wetenschappelijk kanker onderzoek bevorderen en ondersteunen onder alle mogelijke vormen, zonder onderscheid van taal, ras, zonder overwegingen van politieke, filosofische of confessionele aard om op die manier bij te dragen tot grotere genezingskansen voor mensen met kanker en een beter comfort van de patiënt;

- het ondersteunen van door haar gekozen projecten en activiteiten;

- het organiseren van fondsenwerving;

- het organiseren van leerstoelen om de uitwisseling van wetenschappelijke bevindingen in het kankeronderzoek tussen de Vlaamse universiteiten te bevorderen.

- het opmaken van onderzoeksrapporten in verband met kanker.

Daarnaast kan de stichting alle activiteiten ontplooien die haar doelstelling rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bevorderen.

De stichting kan bovendien deelnemen aan of participeren in alle organisaties, rechtspersonen met of zonder winstoogmerk, naar Belgisch of naar buitenlands recht, die haar doel kunnen helpen realiseren.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL 5 -- Benoeming en ambtsbeëindiging.

De stichting wordt bestuurd door de Raad van Bestuur, bestaande uit ten minste drie bestuurders.

De bestuurders worden benoemd voor de duur van twee jaar door de Raad van Bestuur van de Vlaamse Liga tegen Kanker VZW die daarover beslist bij gewone meerderheid van stemmen,

De bestuurders kunnen ten allen tijde worden afgezet door de Raad van Bestuur van de stichting of door de Raad van Bestuur van de Vlaamse Liga tegen Kanker VZW. Dergelijke beslissingen tot afzetting vereist een twee derde (2/3) meerderheid van stemmen de betrokken Raad van Bestuur. De bestuurder van wie het ontslag wordt voorgesteld, heeft het recht te worden gehoord. Elke bestuurder heeft ook het recht om zelf zijn ontslag in te dienen door een schriftelijke kennisgeving aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de stichting.

Elke benoeming en ambtsbeëindiging van bestuurders wordt openbaar gemaakt door neerlegging van het besluit in het stichtingsdossier op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en door bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De voorzitter van de stichting wordt aangeduid door de Raad van Bestuur van de Vlaamse Liga tegen Kanker VZW.

ARTIKEL 6  Eregenodigden.

De Raad van Bestuur kan beslissen om aan bepaalde verdienstelijke personen de titel van eregenodigde

toe te kennen.

Eregenodigden mogen de vergaderingen van de Raad van Bestuur bijwonen met adviserende bevoegdheid,

ARTIKEL 7 -- Vergaderingen, Quorum, Meerderheid.

De bestuurders komen samen telkens wanneer het belang van de stichting dit vereist en in ieder geval minstens om de 6 maanden, alsook op verzoek van één bestuurder.

De Raad van Bestuur wordt samengeroepen door middel van een schriftelijke uitnodiging, verzonden door de bestuurder(s) die het initiatief tot de bijeenroeping van de Raad van Bestuur neemt (nemen) en bevat de agenda.

De Raad van Bestuur kan slechts rechtsgeldig beraadslagen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. Eee, statutenwijziging veronderstelt evenwel een twee derde -(2/3) meerderheid. De wijzigingen van de vermeldingen bedoeld in artikel 28, 3° V&S-wet moeten door de Koning

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

worden goedgekeurd. Elke wijziging van de gegevens vermeld in artikel 25, 5° tot 8° V&S-wet wordt vastgesteld

bij authentieke akte.

Er worden notulen gemaakt,

ARTIKEL 8  Bevoegdheid,

De Raad van Bestuur is bevoegd alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de stichting. De bestuurders oefenen hun ambt in college uit.

Ingeval van dringende noodzakelijkheid en als het belang van de stichting zulks vereist, kunnen de besluiten schriftelijk worden genomen bij schriftelijk akkoord van de bestuurders.

De bestuurders kunnen overeenkomen de taken onderling te verdelen. Deze verdeling kan niet aan derden worden tegengeworpen, zelfs niet indien zij is bekendgemaakt.

ARTIKEL 9  Vertegenwoordiging.

De stichting wordt vertegenwoordigd in en buiten rechte door de Raad van Bestuur, handelend door de

meerderheid van de bestuurders.

Tevens kan de stichting worden vertegenwoordigd door twee bestuurders, gezamenlijk handelend.

ARTIKEL 10  Dagelijks bestuur.

Het dagelijks bestuurd van de stichting op intern vlak alsook de vertegenwoordiging wat betreft het dagelijks bestuur kan door de Raad van Bestuur van de Vlaamse Liga tegen Kanker VZW worden opgedragen aan één persoon, al dan niet bestuurder, die directeur wordt genoemd.

De directeur Is bevoegd alleen te handelen en dit zowel wat betreft het intern dagelijks bestuur als de externe vertegenwoordigingsmacht voor dat dagelijks bestuur.

Bij gebrek, aan een wettelijke omschrijving van wat het "dagelijks bestuur" omvat, worden tot daden van dagelijks bestuur gerekend aile handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de stichting te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

De benoeming van de directeur en zijn ambtsbeëindiging worden openbaar gemaakt door neerlegging van het besluit in het verenigingsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en van een uittreksel daarvan bestemd om in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

De directeur woont de vergaderingen van de Raad van Bestuur bij en zorgt voor de notulen.

ARTIKEL 11  Bezoldiging.

De bestuurders oefenen hun ambt onbezoldigd uit en mogen nooit enig stoffelijk voordeel uit de stichting halen,

ARTIKEL 12 -- Regeling van belangenconflicten.

De bestuurder die bij een handeling met de stichting rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting van de Raad van Bestuur, moet dit mededelen aan de andere bestuurders voordat de Raad van Bestuur een besluit neemt. Hij neemt deel aan de beraadslaging, doch niet aan de stemming. Zijn verklaring en rechtvaardigingsgronden worden opgenomen in de notulen van de Raad van Bestuur. Deze omschrijft de aard van de beslissing of verrichting, verantwoordt het genomen besluit en vermeldt de vermogensrechtelijke gevolgen ervan. Voormelde procedure is niet van toepassing op gebruikelijke verrichtingen aan marktconforme voorwaarden.

BOEKJAAR-JAARREKENINGEN-BEGROTING

ARTIKEL 13  Boekjaar-jaarrekeningen-begroting.

Het boekjaar van de stichting gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Ieder jaar en ten laatste binnen de zes maanden na de afsluitdatum van het boekjaar maakt de Raad van Bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar op. Tevens maakt de Raad van Bestuur ook jaarlijks en ten laatste in de maand december van het jaar dat eraan vooraf gaat de begroting van het volgende boekjaar op en dit op de wijze bepaald in artikel 37 V&S-wet.

De stichting houdt een boekhouding en maakt een jaarrekening op overeenkomstig de boekhoudwet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig.

De stichting draagt de controle op haar financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen op aan één commissaris, lid van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Binnen de dertig dagen-na goedkeuring van de jaarrekening, legt de Raad van Bestuur deze%neer hetzij op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetzij bij de Nationale Bank van België, in voorkomend geval samen met een stuk met de gegevens van de bestuurders in functie en het verslag van de commissaris.

M06 2.2

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

ONTBINDING-BESTEMMING VAN HET VERMOGEN

ARTIKEL 14 Wijze van ontbinding

Overeenkomstig artikel 39 V&S-wet kan elke bestuurder aan de bevoegde Rechtbank van Eerste Aanleg vragen om de ontbinding van de stichting uit te spreken en tot vereffening over te gaan, wanneer het doel verwezenlijkt is of wanneer de stichting niet meer in staat is het doel na te streven waarvoor zij is opgericht, onverminderd de mogelijke andere verzoeken tot ontbinding zoals vermeid in artikel 39 V&S-wet.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de stichting vermelden dan de naam onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "stichting van openbaar nut in vereffening".

ARTIKEL 15  Bestemming van het vermogen

Het actief van de ontbonden en vereffende stichting is bestemd voor de Vlaamse Liga tegen Kanker VZW of haar rechtsopvolger gelegen in Brussel.

De Raad van Bestuur kan van deze bestemming slechts afwijken met de meerderheid vereist voor een statutenwijziging.

Benoit Spitaels

Lasthebber

tegelijkertijd neergelegd:

- gecoflrdineerde versie van de statuten

- voor éérisluidend verklaarde expeditie van het Koninklijk Besluit dd. 3110112015

,s1 ,4 . " AleJ

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/01/2011
ÿþ MO0 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1

7 Benaming

(voluit) : Stichting Emmanuel van der Schueren

Rechtsvorm : Stichting van openbaar nut

Zetel : Koningsstraat 217, 1210 Brusse Ondernemingsnr : 0878.706.073

Voorwerp akte : Gecoördineerde statuten.

1111t1H111111111(1,111,111,11111111

T 4 JAN. 2-011

BRUSSEL

Griffie

De Raad van Bestuur van 18 november 2010 heeft een wijziging van de statuten goedgekeurd. Het voorafgaande artikel, artikel 1 en artikel 4 werden aangepast.

De nieuwe geco6dineerde tekst van de staturen is als volgt.

VOORAFGAAND ARTIKEL

Op drie maart negentienhonderd achtennegentig overleed Prof. Dr. Emmanuel van der Schueren, diensthoofd gezwelziekten aan de KU Leuven, minder dan twee maanden nadat bij hem kanker werd vastgesteld. Hij was amper vierenvijftig (54) jaar.

Professor van der Schueren was een wereldautoriteit in de radiobiologie en de drijvende kracht achter heel wat wetenschappelijk kankeronderzoek.

De Stichting werd opgericht met de bedoeling zijn levenswerk voort te zetten. Te zijner nagedachtenis dragen de onderzoeksbeurzen, die jaarlijkse worden uitgereikt, zijn naam.

NAAM-ZETEL-DOEL-ACTIVITEITEN-DUUR

ARTIKEL 1  Naam.

De stichting van openbaar nut draagt als naam "Vlaamse Liga tegen Kanker", afgekort VLK.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, en andere stukken die uitgaan van

de stichting moeten de naam ervan vermelden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden

"stichting van openbaar nut" alsook door het adres ervan.

De naam kan enkel worden gewijzigd mits de meerderheid vereist voor een statutenwijziging.

ARTIKEL 2  Zetel.

De zetel van de stichting is gevestigd te 1210 Brussel, Koningsstraat 217.

De zetel kan enkel verplaatst worden volgens de vereisten van de statutenwijziging.

ARTIKEL 3  Duur.

De stichting wordt voor onbepaalde duur opgericht.

De stichting houdt op te bestaan overeenkomstig de procedure van artikel 14 van deze statuten.

ARTKEL 4 Doel, Activiteiten.

De stichting heeft tot doel op onbaatzuchtige wijze en met het oog op het openhaar nut het wetenschappelijk onderzoek inzake kanker te bevorderen en te ondersteunen onder alle mogelijke vormen, zonder beperking door grenzen, zonder onderscheid van taal, gewest of ras, zonder overwegingen van politieke, filosofische of confessionele aard.

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting len aanzien van derden te vertegenwoordigen verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

.11

MOD 2.0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Om haar doel te verwezenlijken zal de stichting jaarlijks onderzoeksbeurzen toekennen aan beloftevolle wetenschappers van wie het werk in het kankeronderzoek opgemerkt wordt als vernieuwend. Deze beurzen dragen als naam "Beurzen Emmanuel van der Schueren'.

Daarnaast kan de stichting alle activiteiten ontplooien die het wetenschappelijk kankeronderzoek en haar doelstelling rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bevorderen.

De opbrengsten van alle activiteiten zullen te allen tijde integraal worden bestemd voor de verwezenlijking zonder enig winstoogmerk van haar belangeloos doel.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL 5  Benoeming en ambtsbeëindiging

De stichting wordt bestuurd door de Raad van Bestuur, bestaande uit ten minste drie bestuurders.

De bestuurders worden benoemd voor de duur van twee jaar door de Raad van Bestuur van de Vlaamse Lige tegen Kanker VZW die daarover beslist bij gewone meerderheid van stemmen.

De bestuurders kunnen te allen tijde worden afgezet door de Raad van Bestuur van de stichting of door de Raad van Bestuur van de Vlaamse Liga tegen Kanker VZW. Dergelijke beslissing tot afzetting vereist een twee derde (2/3) meerderheid van stemmen van de betrokken Raad van Bestuur. De bestuurder van wie het ontslag wordt voorgesteld, heeft het recht te worden gehoord. Elke bestuurder heeft ook het recht om zelf zijn ontslag in te dienen door een schriftelijke kennisgeving aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de stichting.

Elke benoeming en ambtsbeëindiging van bestuurders wordt openbaar gemaakt door neerlegging van het besluit in het stichtingsdossier op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en door bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De voorzitter van de stichting wordt aangeduid door de Raad van Bestuur van de Vlaamse Liga tegen Kanker VZW.

ARTIKEL 6  Eregenodigden

De Raad van Bestuur kan beslissen om aan bepaalde verdienstelijke personen de titel van eregenodigde

toe te kennen.

Eregenodigden mogen de vergaderingen van de Raad van Bestuur bijwonen met adviserende bevoegdheid.

ARTIKEL 7 -- Vergaderingen, Quorum, Meerderheid.

De bestuurders komen samen telkens wanneer het belang van de stichting dit vereist en in ieder geval minstens om de 6 maanden, alsook op verzoek van één bestuurder.

De Raad van Bestuur wordt samengeroepen door middel van een schriftelijke uitnodiging, verzonden door de bestuurder(s) die het initiatief tot de bijeenroeping van de Raad van Bestuur neemt (nemen) en bevat de agenda.

De Raad van Bestuur kan slechts rechtsgeldig beraadslagen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. Een statutenwijziging veronderstelt evenwel een twee derde (2/3) meerderheid. De wijzigingen van de vermeldingen bedoeld in artikel 28, 3° V&S-wet moeten door de Koning worden goedgekeurd. Elke wijziging van de gegevens vermeld in artikel 25, 5° tot 8° V&S-wet wordt vastgesteld bij authentieke akte.

Er worden notulen gemaakt.

ARTIKEL 8  Bevoegdheid.

De Raad van Bestuur is bevoegd alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de stichting. De bestuurders oefenen hun ambt in college uit.

Ingeval van dringende noodzakelijkheid en als het belang van de stichting zulks vereist, kunnen de besluiten schriftelijk worden genomen bij schriftelijk akkoord van de bestuurders.

De bestuurders kunnen overeenkomen de taken onderling te verdelen. Deze verdeling kan niet aan derden worden tegengeworpen, zelfs niet indien zij is bekendgemaakt.

ARTIKEL 9  Vertegenwoordiging.

De stichting wordt vertegenwoordigd in en buiten rechte door de Raad van Bestuur, handelend door de

meerderheid van de bestuurders.

Tevens kan de stichting worden vertegenwoordigd door twee bestuurders, gezamenlijk handelend.

ARTIKEL 10  Dagelijks bestuur.

Mo0 2.0

Luik B - Vervolg

Het dagelijks bestuur van de stichting op intern vlak alsook de vertegenwoordiging wat betreft het dagelijks bestuur kan door de Raad van Bestuur van de Vlaamse Liga tegen Kanker VZW worden opgedragen aan één persoon, al dan niet bestuurder, die directeur wordt genoemd.

De directeur is bevoegd alleen te handelen en dit zowel wat betreft het intern dagelijks bestuur als de externe vertegenwoordigingsmacht voor dat dagelijks bestuur.

Bij gebrek aan een wettelijke omschrijving van wat het "dagelijks bestuur " omvat, worden tot daden van dagelijks bestuur gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de stichting te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

De benoeming van de directeur en zijn ambtsbeëindiging worden openbaar gemaakt door neerlegging van het besluit in het verenigingsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en van een uittreksel daarvan bestemd om in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

De directeur woont de vergaderingen van de Raad van Bestuur bij en zorgt voor de notulen.

ARTIKEL 11  Bezoldiging.

De bestuurders oefenen hun ambt onbezoldigd uit en mogen nooit enig stoffelijk voordeel uit de stichting halen.

ARTIKEL 12  Regeling van belangenconflicten.

De bestuurder die bij een handeling niet de stichting rechtstreeks af onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting van de Raad van Bestuur, moet dit mededelen aan de andere bestuurders voordat de Raad van Bestuur een besluit neemt. Hij neemt deel aan de beraadslaging, doch niet aan de stemming. Zijn verklaring en rechtvaardigingsgronden worden opgenomen in de notulen van de Raad van Bestuur. Deze omschrijft de aard van de beslissing of verrichting, verantwoordt het genomen besluit en vermeldt de vermogensrechtelijke gevolgen ervan. Voormelde procedure is niet van toepassing op gebruikelijke verrichtingen aan marktconforme voorwaarden.

BOEKJAAR-JAARREKENING EN-BEGROTING

ARTIKEL 13  Boekjaar-jaarrekeningen-begroting.

Het boekjaar van de stichting gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Ieder jaar en ten laatste binnen de zes maanden na de afsluitdatum van het boekjaar maakt de Raad van Bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar op. Tevens maakt de Raad van Bestuur ook jaarlijks en ten laatste in de maand december van het jaar dat eraan vooraf gaat de begroting van het volgende boekjaar op en dit op de wijze bepaald in artikel 37 V&S-wet.

De stichting houdt een boekhouding en maakt een jaarrekening op overeenkomstig de boekhoudwet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig.

De stichting draagt de controle op haar financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen op aan één commissaris, lid van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Binnen de dertig dagen na goedkeuring van de jaarrekening, legt de Raad van Bestuur deze neer hetzij op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetzij bij de Nationale Bank van België, in voorkomend geval samen met een stuk met de gegevens van de bestuurders in functie en het verslag van de commissaris.

ONTBINDING-BESTEMMING VAN HET VERMOGEN.

ARTIKEL 14  Wijze van ontbinding

Overeenkomstig artikel 39 V&S-wet kan elke bestuurder aan de bevoegde Rechtbank van Eerste Aanleg vragen om de ontbinding van de stichting uit te spreken en tot vereffening over te gaan, wanneer het doel verwezenlijkt is of wanneer de stichting niet meer in staat is het doel na te streven waarvoor zij is opgericht, onverminderd de mogelijke andere verzoeken tot ontbinding zoals vermeld in artikel 39 V&S-wet.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de stichting vermelden dan de naam onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "stichting van openbaar nut in vereffening".

ARTIKEL 15  Bestemming van het vermogen.

Het actief van de ontbonden en vereffende stichting is bestemd voor de Vlaamse Liga tegen Kanker VZW of haar rechtsopvolger gelegen in Brussel.

De Raad van Bestuur kan van deze bestemming slechts afwijken met de meerderheid vereist voor een statutenwijziging.

Leo Leys, Directeur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voce-

behouden

' aan het

Belgisch

Staatsblad

16/04/2015
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

f.E1-0. l:gC'fe1l~'ir~i f' ,, - ,,..i

~ ~ ~~" . ,', i ~~ ~

cr

" -w

#i~ '' " ll'_ . x " t5f& iS .Î,_ . =T~ z Gxitfir,~

Op de laatste btz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0878.706.073

Benaming

(voluit) : Kom op tegen Kanker

(verkort) :

Rechtsvorm : Stichting van openbaar nut

Zetel : Koningsstraat 217, 1210 Brussel

Onderwerp akte : Herbenoeming, benoeming en einde mandaat bestuurders

1. De Raad van Bestuur van de vzw Vlaamse Liga tegen Kanker van 24 maart 2014 heeft volgende personen herbenoemd als bestuurders van de SON Kom op tegen Kanker voor een periode van 2 jaar:

- Paul Van den Haute, Grasbos 47,3294 Molenstede (D'est)

- Michiel Callens, Priesterlindestraat 21, 1850 Grimbergen

- Laurent Van de Kerkhove, Sneppelaar 111, 1840 Londerzeel

- Jacques De Grève, Sint Martinusstraat 40, 1700 Dilbeek

- Siska Germonpré, Capucienenlaan 13, 9300 Aalst

- Karin Haustermans, Bisschoppenhof 7, 3150 Haacht

-Jean-Jacques Cassiman, Oude Pastoriestraat 1, 3050 Oud-Heverlee

- Marc Peeters, Wilrijkstreat 10, 2650 Edegem

2. De Raad van Bestuur van de vzw Vlaamse Liga tegen Kanker van 24 maart 2014 heeft volgende personen benoemd als bestuurders van de SON Kom op tegen Kanker voor een periode van 2 jaar:

- Rik Duyck, Grote Koraalberg 32, 2000 Antwerpen

- Yves Benoit, Gemeentehuisstraat 10, 9890 Gavere

- Veerle Verhaegen, Vitsgaard 34, 1745 Opwijk

- Anita Van Herck, Kanunnik Peetersstraat 2, 2600 Antwerpen - Berchem

- Johan Creemers, Zonneweeldelaan 23, 3600, Genk

-Angelique Verzelen, Heidewegel 76, 9180 Moerbeke (Waas)

- Luc Van Looy, Alfred Coolsstraat 7, 2020 Antwerpen

- Barbara Torîs, Koekoekdreef 8, 2980 Halle (Zoersel)

- Els Van de Sijpe, Vogelenzangstraat 139, 3070 Kortenberg

- Jan Vandenwyngaerden, Waterloostraat 37, 2600 Antwerpen

- Luc Rombouts, De Bruelen 22, 2980 Zoersel

3. De Raad van Bestuur van de vzw Vlaamse Liga tegen Kanker van 24 maart 2014 heeft volgende personen niet herbenoemd als bestuurders van de SON Kom op tegen Kanker en zijn bijgevolg einde mandaat:

- Marc Michils

- Paul Bulens

- Marc Boogaerts

- Etienne Wauters

- Jean Paul Van Bendegem

Jean-Jacqu- . siman, best urder Paul Van den Haute, bestuurder

Y







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

16/06/2015
ÿþ MOD2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

*15085192*

l

Ondernemingsnr : 0878.706.073

Benaming

(voluit) : Kom op tegen Kanker

(verkort) :

RectttsvCm . Stichting van apenbaar nut

Zetel : Koningsstraat 217, 1210 Brussel

Onderwerp akte : Einde mandaat directeur en bestuurders

1. De Raad van Bestuur van de vzw Vlaamse Lige tegen Kanker van 24 maart 2014 heeft volgende personen niet herbenoemd als bestuurders van de SON Kom op tegen Kanker en zijn bijgevolg einde mandaat:

- Leo Leys

- Véronique Cocquyt

2. De Raad van Bestuur van de vzw Vlaamse Liga tegen Kanker van 30 mei 2012 heeft met ingang van 1 oktober 2012 een einde gesteld aan het mandaat van Leo Leys als directeur (persoon belast met dagelijks bestuur) van de SON Kom op tegen Kanker.

Jean-Jacques Cassiman Paul Van den Haute

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luiti. B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende rotans, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

fegd/ontvangen op

0 5 1UN1 2@i5

ter grille varbFiNieedOt'ianiiStake

ret'i1lE`ter-i4J ~,-ar {" ~ ,~~._ s l! 1

.J. .4=+ l~jk:l r~i U4f&"7iij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
KOM OP TEGEN KANKER

Adresse
KONINGSTRAAT 217 1210 SINT-JOOST-TEN-NODE

Code postal : 1210
Localité : SAINT-JOSSE-TEN-NOODE
Commune : SAINT-JOSSE-TEN-NOODE
Région : Région de Bruxelles-Capitale