KPMG ADVISORY

BV CVBA


Dénomination : KPMG ADVISORY
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 439.819.279

Publication

02/04/2014 : BLT004456
28/03/2014 : BLT004456
28/03/2014 : BLT004456
24/10/2014
ÿþ Mcd Word 11.1

11!It ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te tnak9n kopie

na neerlegging te griffie van de akte

neergeiegaiontvangen OP " " ,:" :" -.

I 1111111.11,11. 101111111111111

t. OKT. 1011, " " " , "

" " " " " " " 4::

re" " " " " leed

" " 'el

tet griffie van de Nederlandstalige

teee men twmmielietei mi-ngsei

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0439.819.279

Benaming

(voluit) : KPMG Advisory

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap met de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel; Bourgetlaan 40 te 1130 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte: WIJZIGING VAN HET DOEL WIJZIGING DER STATUTEN - VOLMACHT

Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 30 september 2014.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist de statuten te vervangen door een nieuwe tekst, zonder wijziging van de naam van de vennootschap, de maatschappelijke zetel, het vaste gedeelte van het kapitaal, de datum van de algemene vergadering of het boekjaar maar met wijziging van het maatschappelijk doel zoals hierna weergegeven onder artikel 3. (Volgt een uittreksel uit de statuten):

1 Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "KPMG Advisory" .

2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel (Haren). (...)

3 Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, allerlei diensten te verlenen, onder het KPMG dienstmerk en als lid van het KPMG netwerk; zij het rechtstreeks oe onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden.

De vennootschap verleent diensten, onder meer op, doch niet beperkt tot, de volgende gebieden: fusies en overnames, reoleanisaties, strategisch advies, -actuariaat, informatica-organisatie en informaticabeveiliging, data-analyse, -interne controle, management consulting, asset based consulting, adviesverlening rond financiële risico's en financieel beheer, milieu en duurzaam ondernemen.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, gedelegeerde tot het dagelijks bestuur en, in voorkomend geval, vereffenaar uitoefenen en, in het algemeen, voorzien in het

bestuur van, het toezicht op en de controle over vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle handelingen, zowel roerende als onroerende verrichten die de verwezenlijking van haar doel beogen. Zij mag onder meer samenwerken en deelnemen in andere professionele vennootschappen van beoefenaars van zelfstandige beroepen met een aanvullend karakter aan haar doel en deelnemen in interprofessionele vennootschappen van beoefenaars van zulke beroepen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen en, in het algemeen, waarborgen en zekerheden stellen voor verbintenissen van derden, onder meer door het toestaan van hypotheken, panden en andere zekerheden op haar goederen.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

5 Maatschappelijk kapitaal

Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is onbeperkt. Het maatschappelijk kapitaal is deels vast en deels veranderlijk. Het wordt vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder nominale waarde. Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintig duizend euro (20.000,00 EUR), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen.

}Jet kapitaal van de vennootschap is veranderlijk wat het bedrag betreft dat het vaste gedeelte te boven gaat.

Behoudens andersluidende beslissing van het bestuursorgaan, dienen alle aandelen volledig te worden volgestort.

10 Ondeelbaarheid van aandelen

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. Indien een aandeel het voorwerp uitmaakt van concurrerende rechten, met name wegens het bestaan van een pand, een opsplitsing van het eigendomsrecht of een mede-eigendom, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon is aangewezen, ten aanzien van de vennootschap, als eigenaar van het aandeel.

12 13eperkte aansprakelijkheid

Vennoten zijn slechts gehouden ten belope van hun inschrijving in het maatschappelijke

kapitaal. Tussen hen bestaat geen hoofdelijkheid en/of ondeelbaarheid.

20 Samenstelling van het bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één (1) of meer bestuurders, natuurlijke personen of rechtspersonen die, behoudens andersluidende bepaling in het inwendig reglement, niet noodzakelijkerwijze vennoot moeten zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering, beslissend met een gewone meerderheid, voor een bepaalde of onbepaalde termijn.

De bestuurders zijn herbenoembaar en de algemene vergadering kan het mandaat van de bestuurders te allen tijde herroepen.

De raad van bestuur kan, bij gewone meerderheid, onder zijn leden een voorzitter benoemen. Wanneer geen voorzitter is benoemd of bij afwezigheid van de voorzitter, wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders. De raad van bestuur kan onder zijn leden een secretaris benoemen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De rechtspersoon mag deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van bet mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij dit niandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

21 Openvallende vacatures

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij vervangt. De algemene vergadering zal in haar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen. Wanneer meerdere plaatsen van bestuurders openvallen, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in alle openvallende vacatures tegelijk te voorzien. Zolang de algemene vergadering of het bestuursorgaan, om welke reden ook, niet in een vacature voorziet, blijven de bestuurders waarvan het mandaat is verstreken in functie indien dit nodig is opdat het bestuursorgaan het minimum aantal leden zou

23 Beraadslaging  BesIuiten

Wanneer er een raad van bestuur is die samengesteld is uit meerdere bestuurders, kan deze slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, met dien verstande dat ten minste twee (2) bestuurders aanwezig moeten zijn. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig kan beraadslagen en beslissen over de punten die voorkwamen op de agenda van de vorige vergadering ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, met dien verstande dat ten minste twee (2) bestuurders aanwezig moeten zijn. Wanneer er twee (2) bestuurders zijn, voeren zij gezamenlijk het bestuur en dienen beslissingen dus unaniem te worden genomen.

Wanneer er drie (3) of meer bestuurders zijn, vormen zij een college dat handelt zoals een beraadslagende vergadering (raad van bestuur) en dient, behoudens andersluidende bepaling in deze statuten, elk besluit van de raad van bestuur te worden genomen met een gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders en, bij onthouding of blanco stem van één of meer onder hen, met de meerderheid van de stemmen van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit beslissend.

Bovendien vereisen de volgende beslissingen niet alleen een meerderheid binnen het bestuursorgaan maar eveneens de goedkeuring door de algemene vergadering met dien verstande dat de aanwezigen minstens de helft van de vennoten vertegenwoordigen, op voorwaarde dat ten minste één vennoot die Klasse A aandelen aanhoudt en KPMG Belgium CVBA aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering, en het besluit hieromtrent met een gewone meerderheid van de stemmen werd genomen inclusief de positieve stem van KPMG Belgium CVBA met inachtneming van de eerste twee paragrafen van artikel 33:

(i) de verkoop van het cliënteel van de vennootschap;

(ii) de verkoop, overdracht of bezwaring met enig zakelijk recht of enig ander recht met gelijkaardige gevolgen van het handelsfonds van de vennootschap;

(iii) het opzeggen van een KPMG licentie en het nemen van licenties van andere netwerken; en

(iv) de verkoop of overdracht van bedrijfstak of een algemeenheid van de vennootschap. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van alle bestuurders. Daartoe wordt een document met de voorgestelde besluiten per brief, fax, e-mail of enig ander communicatiemiddel bedoeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek toegezonden aan alle bestuurders met het verzoek om het document gedagtekend en ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of iedere andere plaats vermeld in het document. De handtekeningen (die elektronische handtekeningen kunnen zijn in de zin van artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) kunnen worden aangebracht hetzij op één document hetzij op meerdere exemplaren van het document. De schriftelijke besluiten worden geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening of op de datum vermeld in voornoemd document. Deze schriftelijke procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

25 Bestuursbevoegdbeid - Comités - Dagelijks bestuur

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, alsook de specifieke bevoegdheden die haar door het inwendig reglement worden toevertrouwd, in het bijzonder wat betreft het uitvaardigen van professionele handleidingen en richtlijnen alsook van kantoorrichtlijnen. Het bestuursorgaan beschikt evenwel niet over die bevoegdheden waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuursorgaan mag, in zijn midden en onder zijn eigen verantwoordelijkheid, één of meer adviserende en/of ondersteunende comités oprichten, wiens leden geen bestuurders dienen te zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van deze comités, hun ontslag, de duur van hun mandaat, hun bevoegdheden en de werkwijze van de comités worden bepaald door het bestuursorgaan of in het inwendig reglement.

Het bestuursorgaan mag het dagelijks bestuur van de vennootschap delegeren aan één of meer personen, die elk afzonderlijk, mogen optreden. Wanneer de persoon die belast is met het dagelijks bestuur tevens bestuurder is, voert hij/zij de titel van gedelegeerd bestuurder. Wanneer dit niet het geval is, voert hij/zij de titel van algemeen directeur.

Het bestuursorgaan mag één of meer bijzondere lasthebbers aanstellen.

Behalve indien de wet het verbiedt, worden de opdrachten voor cliënten uitgevoerd door de vennootschap. . In het kader van deze opdrachten, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door één of meerdere vennoten van de vennootschap.

26 Vertegenwoordiging

Zonder afbreuk te doen aan de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van het bestuursorgaan handelend als college en aan de toepassing van enige andere bepaling van de huidige statuten, wordt de vennootschap ten overstaan van derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door de enige bestuurder die alleen optreedt of, wanneer er twee (2) of meer bestuurders zijn, door twee (2) bestuurders die gezamenlijk optreden.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door iedere persoon die belast is met het dagelijks bestuur. Wanneer meerdere personen belast zijn met het dagelijks bestuur, mogen zij elk afzonderlijk optreden. Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door het bestuursorgaan.

29 Soorten - Datum - Plaats

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de derde donderdag van maart om elf (il) uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Daarenboven kan een algemene vergadering warden bijeengeroepen door het bestuursorgaan, de commissarissen of, in voorkomend geval, de vereffenaars telkens het belang van de vennootschap zulks vereist.

Verder, wanneer KPMG Belgium CVBA dit vraagt, zal een algemene vergadering worden bijeengeroepen door het bestuursorgaan om te beraadslagen over de onderwerpen die KPMG Belgium CVBA wenst en dit binnen de zeven (7) werkdagen na het verzoek daartoe. Algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangeduid in de oproeping,

30 Bijeenroeping

(...) Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de bestuurders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Schriftelijke vragen kunnen per brief,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

fax, e-mail of enig ander communicatiemiddel bedoeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres. De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de laatste werkdag v66r de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

31 Vertegenwoordiging

Een vennoot mag zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot. De volmacht moet de handtekening (die een elektronische handtekening kan zijn in de zin van artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) van de vennoot dragen.

33 Stemkracht - Beraadslaging  Besluiten

Elke Klasse A en Klasse B vennoot heeft recht op honderd (100) stemmen ongeacht het door hem aangehouden aantal aandelen.

Elke Klasse C vennoot heeft recht op vijfentwintig (25) stemmen ongeacht het door hem aangehouden aantal aandelen.

Bij afwijking van de tweede alinea van artikel 382 van het Wetboek van vennootschappen en behoudens andersluidende dwingende wettelijke bepalingen, worden alle besluiten van de algemene vergadering genomen met inachtneming van het aanwezigheids- en meerderheidsquorum en volgens de voorwaarden die in deze statuten of in het inwendig reglement worden vastgelegd.

Tenzij anders bepaald in deze statuten of het inwendig reglement en behoudens in de gevallen waarin dwingende bepalingen in de wet een strenger aanwezigheidsquorum vereisen, kan de algemene vergadering slechts geldig beraadslagen indien de aanwezigen minstens de helft van de vennoten vertegenwoordigen, op voorwaarde dat ten minste één vennoot die Klasse A aandelen aanhoudt en KPMG Belgium CVBA aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering.

Is de eerste voorwaarde betreffende het bijzonder aanwezigheidsquorum niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aantal aanwezige vennoten met dien verstande dat KPMG Belgium CVBA wel steeds aanwezig of vertegenwoordigd dient te zijn op de vergadering.

Tenzij anders bepaald in deze statuten of het inwendig reglement en behoudens in de gevallen waarin dwingende bepalingen in de wet een bijzonder meerderheidsquorum vereisen, worden besluiten van de algemene vergadering geldig genomen met een gewone meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen, met dien verstande dat bovendien in alle gevallen steeds de positieve stem van KPMG Belgium CVBA zal vereist zijn.

Bovendien kan de algemene vergadering slechts geldig beraadslagen en besluiten over wijzigingen in de statuten wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen ten minste de helft van de vennoten vertegenwoordigen, op voorwaarde dat ten minste één vennoot die Klasse A aandelen aanhoudt en KPMG Belgium CVBA aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering. Is de laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aantal aanwezige vennoten met dien verstande dat KPMG Belgium CVBA wel steeds aanwezig of vertegenwoordigd dient te zijn op de vergadering.. Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie vierden van de stemmen heeft verkregen waaronder de positieve stem van KPMG Belgium CVBA.

Meerderheden zullen steeds bepaald worden met inachtneming van de eerste twee paragrafen van artikel 33. Stemmingen hebben plaats door handopheffing of door naamafroeping, tenzij de algemene vergadering daar anders over beslist en zonder afbreuk te doen aan andersluidende bepalingen voorzien door huidige statuten of door de wet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe wordt een document met de voorgestelde besluiten per brief, fax, e-mail of enig ander communicatiemiddel bedoeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek toegezonden aan alle vennoten, samen met een afschrift van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld, met het verzoek om het document gedagtekend en ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of iedere andere plaats vermeld in het document. De handtekeningen (die elektronische handtekeningen kunnen zijn in de zin van artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) kunnen worden aangebracht hetzij op één document hetzij op meerdere exemplaren van het document. De schriftelijke besluiten worden geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening of op de datum vermeld in voornoemd document.

Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte worden verleden, en voor zover de deelnamemodaliteiten in de oproeping zijn aangeduid, kunnen algemene vergaderingen worden gehouden door middel van telecommunicatietechnieken die een gezamenlijke beraadslaging mogelijk maken, zoals telefoon- of videoconferentie.

35 Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend

kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris en de jaarrekening op

overeenkomstig de wet.

Na de gewone algemene vergadering wordt de jaarrekening neergelegd bij de Nationale Bank

van België overeenkomstig de wet.

36 Winstverdeling

Jaarlijks houdt de algemene vergadering ten minste één twintigste (5%) van de nettowinst in voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze inhouding is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende (10%) van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de winst (zoals deze wordt weergegeven in de resultatenrekening) met een meerderheid van zestig procent (60%) van de stemmen met inachtneming van de eerste twee paragrafen van artikel 33 en met dien verstande dat bovendien in alle gevallen steeds de positieve stem van KPMG Belgium CVBA zal vereist zijn. De uiteindelijke winstverdeling onder de vennoten zal niet afhankelijk zijn van het aantal aandelen gehouden door elke vennoot, maar zal worden bepaald door het bestuursorgaan in overeenstemming met de relevante bepalingen van het inwendig reglement, met dien verstande dat de winst niet volledig kan worden toegekend aan één of een beperkt aantal vennoten noch dat één of een beperkt aantal vennoten van elk verlies kunnen worden vrijgesteld.

37 Dividenden

De uitkering van dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de datum

en plaats bepaald door de algemene vergadering of door het bestuursorgaan.

Niet-geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf (5) jaar en komen dan aan de

vennootschap toe.

41 Vereffeningsbonus

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of blokkering van de nodige bedragen daartoe, zal het netto-actief vooreerst worden aangewend om aan de vennoten het bedrag van het werkelijk volgestort kapitaal vertegenwoordigd door hun

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

^ ,^ ---------- - x -

aandelen terug te betalen, desgevallend vermeerderd met de eventueel aan hen toekomende geïndividualiseerde reserves.

Het saldo zal integraal toekomen aan KPMG Belgium CVBA.

Van voormelde principes kan slechts worden afgeweken door de algemene vergadering beslissend met een meerderheid van zestig procent (60%) van de stemmen met inachtneming van de eerste twee paragrafen van artikel 33 en met dien verstande dat bovendien in alle gevallen steeds de positieve stem van KPMG Belgium CVBA zal vereist zijn.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte, een aanwezigheidslij st, volmachten, het verslag van het

bestuursorgaan (art. 382 juncto 560 W.Venn.) het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van

de commissaris (art. 413 W.Venn.), een coördinatie der statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) "

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

24/10/2014
ÿþf11111111.11,1#11111

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

flOorge eg cmtvangen op

" .

.. " 15 OKT, 201k ,

"

têt griffle van ideekpderiandstalige impetexerbwwwi-mkide Muerai

MOD %MORD 11.1

N° d'entreprise : 0439.819.279

Dénomination

(en entier) : KPMG Advisory

(en abrégé) :

Forme juridique : Société civile à forme de société coopérative à responsabilité limitée Siège : avenue du Bourget 40 à 1130 Bruxelles

(adresse complète)

Objet(s) de l'acte: MODIFICATION DE L'OBJET SOCIAL - MODIFICATIONS DES STATUTS - POUVOIRS

Extrait du procès-verbal dressé par le Notaire Jean-Philippe LAGAE, à Bruxelles, le 30 septembre 2014.

L'assemblée générale extraordinaire a décidé de remplacer les statuts par un nouveau texte, sans modification de la dénomination sociale, du siège social, de la part fixe du capital, de la date de l'assemblée générale ou de l'exercice social mais avec modification de l'objet social tel que repris ci-après sous l'article 3 (dont suit un extrait) :

1 Forme juridique - Dénomination sociale

La société est une société civile sous la forme d'une société coopérative à responsabilité

limitée.

Elle est dénommée « KPMG Advisory ».

2 Siège social

Le siège social est établi à avenue du Bourget 40, 1130 Bruxelles (Haren). (...)

3 Objet social

La société a pour objet tant en Belgique qu'à l'étranger, la prestation de tous services, sous la marque KPMG et en tant que membre du réseau KPMQ peu importe qu'elle agisse directement ou indirectement, pour son propre compte ou pour le compte de tiers, ou seule ou en collaboration avec des tiers.

La société preste des services qui, en ce compris, mais sans que cette énumération soit exhaustive, ont trait aux domaines suivants fusions et acquisitions, réorganisations, conseil stratégique, actuariat organisation et protection informatique, analyse de données, contrôle interne, management consulting, asset based consulting, conseil en matière de risques financiers et de gestion financière, entreprendre de façon durable et respectueuse de l'environnement.

La société peut exercer les fonctions d'administrateur, de gérant, de délégué à la gestion journalière et, le cas échéant, de liquidateur et, de façon générale, assurer la direction, la supervision et le contrôle de sociétés et entreprises.

La société peut effectuer toutes les opérations, aussi bien de nature mobilière qu'immobilière qui visent à la réalisation de son objet social. Elle peut notamment coopérer avec et prendre des participations dans d'autres sociétés professionnelles composées de professions

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto: Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso: Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

indépendantes qui sont complémentaires à son objet social et prendre des participations dans des sociétés interprofessionnelles composées de professions indépendantes.

A cet effet, la société peut coopérer avec, prendre des participations dans, ou, par quelque moyen que ce soit, acquérir directement ou indirectement des intérêts dans une entreprise de quelque nature que ce soit, prendre des engagements de toute sorte, octroyer des prêts ou des avances de fonds, se porter caution pour des tiers et, de façon générale, octroyer des garanties et des sûretés pour les engagements de tiers, en ce compris en octroyant une hypothèque, un gage ou toute autre sûreté sur ses biens.

En résumé, elle peut faire tout ce qui est en lien avec l'objet social décrit ci-avant ou pouvant contribuer à la réalisation de celui-ci.

5 Capital social

Le montant du capital social de la société est illimité. Le capital social est partiellement fixe et partiellement variable. Il est représenté par un nombre variable de parts sans valeur nominale. La part fixe du capital social s'élève à vingt mille euros (20.000,00 EUR), représentée par deux cent (200) parts sociales.

Le capital de la société est variable en ce qui concerne le montant qui dépasse la part fixe. Sauf décision contraire de l'organe de gestion, toutes les parts doivent être libérées entièrement.

10 Indivisibilité des parts

La société ne reconnaît qu'un seul propriétaire par part. Si une part fait l'objet de droits concurrents, notamment en raison de l'existence d'un gage, un démembrement du droit de propriété ou d'une copropriété, l'exercice des droits y afférents est suspendu jusqu'à ce qu'une seule personne ait été désignée comme étant, à l'égard de la société, propriétaire de la part.

12 Responsabilité limitée

Les associés ne sont tenus qu'a concurrence de leurs souscriptions au capital de la société. Il

n'existe aucune responsabilité solidaire et/ou indivisible entre eux.

20 Composition de l'organe de gestion

La société est gérée par un (1) ou plusieurs administrateurs, personnes physiques ou morales qui, sous réserve de dispositions contraires dans le règlement d'ordre intérieur, ne doivent pas nécessairement être associés.

Les administrateurs sont nommés par l'assemblée générale, statuant à la majorité simple, pour une durée déterminée ou indéterminée.

Les administrateurs sont rééligibles et l'assemblée générale peut en tout temps révoquer le mandat des administrateurs.

Le conseil d'administration peut, à la majorité simple, désigner un président parmi ses membres. Si aucun président n'est désigné ou en cas d'absence du président, la présidence est assumée par l'administrateur présent le plus âgé. Le conseil d'administration peut nommer un secrétaire parmi ses membres.

Lorsqu'une personne morale est nommée administrateur, celle-ci est tenue de désigner parmi ses associés, gérants, administrateurs, membres du conseil de direction ou travailleurs, un représentant permanent chargé de l'exécution de cette mission au nom et pour le compte de la personne morale. Celle-ci ne peut révoquer son représentant permanent qu'en désignant simultanément son successeur. La désignation et la cessation des fonctions du représentant permanent sont soumises aux mêmes règles de publicité que s'il exerçait cette mission en son nom et pour son compte propre.

21 Vacances de siège

En cas de vacance d'une place d'administrateur, pour quelque raison que ce soit, les

administrateurs restants ont le droit d'y pourvoir provisoirement. L'administrateur ainsi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

désigné poursuit et termine le mandat de celui qu'il remplace. L'assemblée générale procède à l'élection définitive lors de sa première réunion. En cas de vacance de plusieurs places d'administrateur, les administrateurs restants ont le droit de pourvoir simultanément à tous les postes vacants. Tant que l'assemblée générale ou l'organe de gestion n'a pas pourvu aux postes vacants, pour quelque raison que ce soit, les administrateurs dont le mandat est venu à expiration restent en fonction si cela avère nécessaire pour que l'organe de gestion soit composé du nombre minimum légal de membres.

23 Délibération - Décisions

Lorsqu'il existe un conseil d'administration qui est composé de plusieurs administrateurs, celui-ci ne peut valablement délibérer et statuer que lorsque la moitié de ses membres sont présents ou représentés, étant entendu qu'au moins deux (2) administrateurs doivent être présents. Si cette condition n'est pas remplie, une nouvelle réunion peut être convoquée qui délibérera et statuera valablement sur les points portés à l'ordre du jour de la réunion précédente, quel que soit le nombre d'administrateurs présents ou représentés, étant entendu qu'au moins deux (2) administrateurs doivent être présents.

S'il y a deux (2) administrateurs, ceux-ci exercent la gestion conjointement et leurs décisions doivent donc être adoptées à l'unanimité.

S'il y a au moins trois (3) administrateurs, ceux-ci forment un collège qui agit comme une assemblée délibérante (conseil d'administration) et, sauf dispositions contraires dans les présents statuts, chaque décision du conseil d'administration doit être adoptée à la majorité simple des voix des administrateurs présents ou représentés et, en cas d'abstention ou de vote blanc d'un ou de plusieurs d'entre eux, à la majorité des voix des autres administrateurs.

En cas de partage des voix, la voix de celui qui préside la réunion est décisive.

De surcroit, les décisions suivantes requièrent non seulement une majorité au sein de l'organe de gestion, mais également l'approbation de l'assemblée générale étant entendu que les associés présents représentent au moins la moitié de la totalité des associés, à la condition qu'au moins un associé qui détient des parts de Catégorie A et KPMG Belgium SCRL soient présents ou représentés à l'assemblée, et que la décision sur ce point est prise à la majorité simple des voix en ce compris la voix positive de KPMG Belgium SCRL dans le respect des deux premiers paragraphes de l'article 33:

la vente de la clientèle de la société ;

(H) la vente, la cession ou le fait de grever avec un quelconque droit réel ou tout autre droit avec des conséquences similaires le fonds de commerce de la société ;

(iii) la résiliation d'une licence KPMG et l'acquisition de licences d'autres réseaux ; et

(iv) la vente ou le transfert d'une branche d'activité ou d'une universalité de la société.

Dans des cas exceptionnels, lorsque l'urgence et l'intérêt social le requièrent les décisions du conseil d'administration peuvent être adoptées par consentement unanime de tous les administrateurs, exprimé par écrit. A cet effet, un document comprenant les propositions de décisions est envoyé à tous les administrateurs par courrier, fax, e-mail ou par tout autre moyen de communication visé à l'article 2281 du Code civil, avec la demande de renvoyer le document en question daté et signé au siège de la société ou à tout autre endroit indiqué dans ledit document. Les signatures (erice compris toute signature électronique au sens de l'article 1322, alinéa 2 du Code civil) sont apposées soit sur un document unique, soit sur plusieurs exemplaires de ce document. Les décisions écrites sont censées adoptées à la date de la dernière signature ou à toute autre date précisée dans le document précité. Cette procédure par écrit ne peut être suivie pour l'établissement des comptes annuels.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

25 Pouvoirs de gestion - Comités - Gestion journalière

L'organe de gestion est investi des pouvoirs les plus étendus pour accomplir tous les actes nécessaires ou utiles à la réalisation de l'objet social de la société, ainsi que les compétences spéciales qui lui sont dévolues par le règlement d'ordre intérieur, en particulier en ce qui concerne la rédaction des manuels, des consignes et des lignes directrices professionnels concernant le bureau. L'organe de gestion ne dispose toutefois pas des compétences que la loi ou les présents statuts réservent à l'assemblée générale.

L'organe de gestion peut créer, en son sein et sous sa propre responsabilité, un ou plusieurs comités consultatifs et/ou d'appui dont les membres ne doivent pas être administrateurs. Les conditions de désignation des membres de ces comités, leur révocation, la durée de leur mandat, leurs pouvoirs et le mode de fonctionnement de ces comités sont déterminés par l'organe de gestion ou dans le règlement d'ordre intérieur.

L'organe de gestion peut déléguer la gestion journalière de la société à une ou plusieurs personnes, qui peuvent agir seules. Lorsque la personne qui est chargée de la gestion journalière est également administrateur, celle-ci porte le titre d'administrateur délégué. Lorsque ce n'est pas le cas, celle-ci porte le titre de directeur général.

L'organe de gestion peut désigner un ou plusieurs mandataires spéciaux.

Sauf dans les cas où la loi l'interdit, les missions effectuées pour les clients le sont par la société. Dans le cadre de ces missions, la société est valablement représentée par un ou plusieurs associés de la société.

26 Représentation

Sans préjudice du pouvoir général de représentation dévolu à l'organe de gestion agissant en tant que collège et de l'application de toute autre disposition des présents statuts, la société est représentée vis-à-vis des tiers et en justice par le seul administrateur agissant seul ou par deux (2) administrateurs agissant conjointement, lorsqu'il y a deux (2) ou plusieurs administrateurs.

Dans les limites de la gestion journalière, la société est également valablement représentée par toute personne en charge de la gestion journalière agissant seule. S'il existe plusieurs personnes en charge de la gestion journalière, celles-ci peuvent chacune agir seules.

Dans les limites de leur mandat, la société est également valablement représentée par les mandataires spéciaux qui ont été désignés par l'organe de gestion.

29 Types de réunion - Date - Lieu

Chaque année, l'assemblée générale ordinaire se réunit le troisième jeudi du mois de mars à onze (11) heures. Si ce jour tombe un jour férié, l'assemblée générale a lieu le jour ouvrable suivant à la même heure.

Par ailleurs, une assemblée générale peut être convoquée par l'organe de gestion, les commissaires ou, le cas échéant, par les liquidateurs chaque fois que l'intérêt de la société l'exige.

Par ailleurs, lorsque KPMG Belgium SCRL en fait la demande, une assemblée générale sera convoquée par l'organe de gestion pour délibérer sur les sujets dont KPMG Belgium SCRL souhaite discuter et cela dans les sept (7) jours ouvrables suivant la requête à cet effet. Les assemblées générales se tiennent au siège de la société ou à tout autre endroit mentionné dans la convocation.

30 Convocation

( ) A dater de la convocation, les associés peuvent poser des questions par écrit aux administrateurs et aux commissaires, auxquelles il sera répondu durant l'assemblée pour autant que les associés aient satisfait aux formalités devant être remplies pour être admis à l'assemblée. Les questions écrites peuvent être posées par courrier, fax, e-mail ou par tout autre moyen de communication visé à l'article 2281 du Code civil, adressé à l'attention de la

- Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge société à l'adresse mentionnée dans la convocation à l'assemblée. Les questions écrites doivent parvenir à la société au plus tard le dernier jour ouvrable avant la date de l'assemblée générale

31 Représentation

Tout associé peut se faire représenter par un autre associé lors de toute assemblée générale. La procuration doit être dûment signée par l'associé (le cas échéant, au moyen d'une signature électronique conformément à l'article 1322, alinéa 2 du Code civil).

33 Vote  Délibération  Décisions

Chaque associé de Catégorie A et de Catégorie B a droit à cent (100) voix quel que soit le nombre de parts qu'il détient.

Chaque associé de Catégorie C a droit à vingt-cinq (25) voix quel que soit le nombre de parts qu'il détient.

Par dérogation au second alinéa de l'article 382 du Code des sociétés et sauf dispositions légales impératives contraires, toutes les décisions de l'assemblée générale sont prises en tenant compte des quorum de présence et de majorité ainsi que d'après les conditions qui sont fixées par les présents statuts ou par le règlement d'ordre intérieur.

Sauf disposition contraire des présents statuts ou du règlement d'ordre intérieur et sous réserve de dispositions légales impératives imposant un quorum de présence plus strict, l'assemblée générale ne peut valablement délibérer que pour autant que les associés présents représentent au moins la moitié des associés, à la condition qu'au moins un associé qui détient des parts de Catégorie A et KPMG Belgium SCRL soient présent ou représentés à l'assemblée.

Si la première de ces conditions concernant le quorum spécial de présence n'est pas remplie, une nouvelle convocation sera nécessaire et la nouvelle assemblée délibérera et décidera valablement quel que soit le nombre d'associés présents.

Sauf disposition contraire des présents statuts ou du règlement d'ordre intérieur et sous réserve de dispositions légales impératives imposant un quorum de majorité plus strict, les décisions de l'assemblée générale sont valablement adoptées à la majorité simple des voix pour lesquelles il est pris part au vote, étant entendu que de surcroit un vote positif de KPMG Belgium SCRL sera en tout état de cause toujours requis.

De surcroît, l'assemblée générale ne peut valablement délibérer et statuer sur des modifications des statuts que si les modifications proposées sont expressément précisées dans la convocation et si les associés présents représentent au moins la moitié des associés, à la condition qu'au moins un associé qui détient des parts de Catégorie A et KPMG Belgium SCRL soient présent ou représentés à l'assemblée. Si la dernière de ces conditions n'est pas remplie, une nouvelle convocation sera nécessaire et la nouvelle assemblée délibérera et décidera valablement quel que soit le nombre d'associés présents. Une modification est seulement adoptée lorsque celle-ci obtient trois-quarts des voix dont la voix positive de KPMG Belgium SCRL.

Les majorités seront toujours déterminées dans le respect des deux premiers paragraphes de l'article 33. Les votes ont lieu à main levée ou par appel nominal, à moins que l'assemblée générale n'en dispose autrement et sans préjudice de dispositions contraires prévues par les présents statuts ou par la loi.

A l'exception des décisions qui doivent être passées par un acte authentique, les associés peuvent, à l'unanimité, prendre par écrit toutes les décisions qui relèvent du pouvoir de l'assemblée générale. A cet effet, un document comprenant les propositions de décisions est envoyé à tous les associés, ainsi qu'une copie des documents qui doivent être mis à leur disposition en vertu des dispositions du Code des sociétés, par courrier, fax, e-mail ou par tout autre moyen de communication visé à l'article 2281 du Code civil, avec la demande de

" . Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge renvoyer le document en question daté et signé au siège de la société ou à tout autre endroit indiqué dans ledit document. Les signatures (en ce compris toute signature électronique au sens de l'article 1322, alinéa 2 du Code civil) sont apposées soit sur un document unique, soit sur plusieurs exemplaires de ce document. Les décisions écrites sont censées être adoptées à la date de la dernière signature ou à toute autre date précisée dans le document précité.

À l'exception des décisions qui doivent être passées par un acte authentique, et pour autant que les modalités de participation soient indiquées dans la convocation, les assemblées générales peuvent être tenues au moyen de techniques de télécommunication permettant une délibération collective, telles que les conférences téléphoniques ou vidéo.

35 Comptes annuels

L'exercice social commence le premier (ler) octobre pour se terminer le trente (30) septembre

de l'année civile suivante.

A la fin de chaque exercice social, l'organe de gestion dresse un inventaire et établit les

comptes annuels de la société conformément à la loi.

Après l'assemblée générale ordinaire, il est procédé au dépôt des comptes annuels à la

Banque Nationale de Belgique conformément à la loi.

36 Répartition des bénéfices

L'assemblée générale fait annuellement, sur les bénéfices nets de la société, un prélèvement d'un vingtième (5%) au moins, affecté à la formation de la réserve légale. Ce prélèvement cesse d'être obligatoire lorsque la réserve légale atteint un dixième (10%) de la part fixe du capital social.

Sur proposition de l'organe de gestion, l'assemblée générale décide de l'affectation à donner au solde des bénéfices (tels que repris dans le compte de résultats) avec une majorité de soixante pour cent (60%) des voix dans le respect des deux premiers paragraphes de l'article 33 et étant entendu que, de surcroit, la voix positive de KPMG Belgium SCRL sera en tout état de cause toujours requise. La répartition finale des bénéfices entre les associés ne sera pas dépendante du nombre de parts détenues par chaque associé, mais sera déterminée par l'organe de gestion conformément aux dispositions pertinentes du règlement d'ordre intérieur, étant entendu que la totalité des bénéfices ne peuvent pas être donnés à un ou un nombre limité d' associés et qu'un ou un nombre limité d' associés ne peut (peuvent) pas être affranchi(s) de toutes pertes.

37 Dividendes

Le paiement des dividendes décrétés par l'assemblée générale se fait à la date et au lieu

désignés par l'assemblée générale ou par l'organe de gestion.

Les dividendes non réclamés se prescrivent par cinq (5) ans et reviennent à la société.

41 Boni de liquidation

Après apurement de toutes dettes, charges et frais de la liquidation ou de la mobilisation des montants nécessaires à cet effet, l'actif net sera provisoirement utilisé à rembourser aux associés le montant du capital effectivement libéré représenté par leurs parts, le cas échéant augmenté des réserves individuelles qui leur reviennent.

Le solde sera intégralement alloué à KPMG Belgium SCRL.

Seule l'assemblée générale peut s'écarter des principes ci-dessus en statuant à une majorité de soixante pour cents (60%) des voix dans le respect des deux premiers paragraphes de l'article 33 et étant entendu que de surcroit un vote positif de KPMG Belgium SCRL sera en tout état de cause toujours requis.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

Signé : Jean-Philippe Lagae, Notaire

e, Réservé

au

Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto: Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso: Nom et signature

Volet B - Suite

Déposés en même temps : une expédition, une liste de présences, des procurations, le rapport de l'organe de gestion (art. 382 juncto 560 du Code des sociétés), le rapport de l'organe de gestion et le rapport du commissaire (art. 413 du Code des sociétés), une coordination des statuts.

09/04/2013 : BLT004456
26/11/2012 : BLT004456
28/03/2012 : BLT004456
28/03/2012 : BLT004456
29/11/2011 : BLT004456
08/04/2011 : BLT004456
06/04/2011 : BLT004456
26/05/2010 : BLT004456
14/04/2010 : BLT004456
08/04/2010 : BLT004456
10/04/2009 : BLT004456
21/01/2009 : BLT004456
30/12/2008 : BLT004456
18/01/2008 : BLT004456
13/11/2007 : BLT004456
15/01/2007 : BLT004456
04/01/2007 : BLT004456
02/01/2006 : BLT004456
19/01/2005 : BLT004456
14/01/2005 : BLT004456
11/10/2004 : BLT004456
26/01/2004 : BLT004456
21/01/2004 : BLT004456
28/01/2003 : BLT004456
13/09/2002 : BLT004456
26/01/2002 : BLT004456
19/01/2001 : BLT004456
08/05/1999 : ANT000482
01/01/1997 : ANT482
01/01/1995 : ANT482
10/02/1993 : ANT482
01/01/1993 : ANT482
05/03/1992 : ANT482
05/03/1992 : ANT482
10/12/1991 : ANT482
23/07/1991 : ANT482
31/01/1990 : ANT482
05/04/2016 : BLT004456
04/04/2017 : BLT004456
14/12/2017 : BLT004456
16/02/2018 : BLT004456

Coordonnées
KPMG ADVISORY

Adresse
BOURGETLAAN 40 1130 HAREN (BRUSSEL-STAD)

Code postal : 1130
Localité : Haren
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale