KR SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KR SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.752.666

Publication

16/06/2014
ÿþOndernemingsnr Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Venootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Boechtstraat, 19-21 -1860 Meise

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING - AFSTAND AANDELEN -WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 01 juin 2014

De buitegewone algemene vergadering van 01 juin 2014 heeft het ontlag ais zaakvoerder aanvaard, vanaf heden, van Meneer CHARCHAOUI Marouan wonende te 1020 Brussel, Tivolistraat 2,

De heer CHARCHAOUI Farid, wonende te Laneaustraat, 56, 1020 Brussel wordt vanaf 01 juin 2014 benoemd als nieuwe zaakvoerder.

De heer CHARCHAOUI Marouan laat 100 aandelen na aan de heer CHARCHAOUI Farid, wonende te Laneaustraat, 56, 1020 Brussel.

Bij beslissing van de algemene vergadering wordt het adres van de maatschappelijk zetel verplaatst naar; Tivolistraat, 2 te 1020 brussel

De nieuwe verdeling van het aandelenkapitaal is de volgende :

De heer CHARCHAOUI Farid 100 aandelen.

CHARCHAOUI Farid

Zaakvoerder

ne óltod wortr 17,9

ln de neer

na nee ~e gen n bij

terhet

r'affie van 'de akt isch bTa~~~~lá~ aken kopie

J9i 9 g gen Op

INI

ter ~r~~ 0 + 1(ï~yl 2014

re~h~b4n k ven

#e Neaer

n kOa~hanendstalrf~e

Griffie er~1Ssei

*14116783*

i

0536.752.666

KR SERVICES

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2013
ÿþ baadtVov3 tt.i

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III 1111iiii iuu

1 Uni. 2h-

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 053 - 7S i 666

Benaming

(voluit} : KR SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1860 Meise, Boechtstraat 19-21

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Op vier juli tweeduizend en dertien voorzijde Meester Bruno le Maire, notaris te Brussel, de heer CHARCHAOUI Marouan, wonende te 1020 Brussel, Tivolistraat 2 verklaart een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de benaming "KR SERVICES" waarvan de zetel thans gevestigd is te 1860 Meise, Boechtstraat 19-21.

Het kapitaal wordt opgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Inbreng: de heer CHARCHAOUI Marouan, voornoemd, schrijft in op honderd (100) aandelen voor achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

Het kapitaal is aldus volledig onderschreven. De comparant verklaart dat de aandelen ten belope van een bedrag van twaalfduizend zeshonderd euro (12.600,00 ¬ ) werden volstort.

Vorm en benaming: De vennootschap neemt de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte

aansprakelijkheid. Haar benaming is "KR SERVICES".

Zetel: De maatschappelijke zetel zat mogen overal verplaatst worden bij eenvoudige beslissing van het beheer bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, filialen of agentschappen, zowel in België ais in het buitenland opstellen.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derde of in samenwerking met derden:

- Het vervoer van personen per taxi's;

- De koop en de verkoop van tweedehands voertuigen;

Het uitbaten van car washes, service stations voor alle brandstoffen, taxi ondernemingen, garages met onderhoudsmogelijkheden en aftsleepbedrijven.

- De koop, de verkoop, de invoer en de uitvoer van alle voedingsmiddelen zoals aardappelen, groenten (vers of geconserveerd), fruiten (vers of geconserveerd), vlees, vleeswaren, gevogelte, wild, zuivelproducten (melk, boter, kaas), eieren, plantaardige en dierlijke spijsoliën, dranken, suiker, chocolade, suikerwerk, koffie, thee, cacao, specerijen, vissen, schaaldieren, weekdieren, meel, rijs, confituur, ijzen, honing, bereide maaltijden;

- Alle activiteiten die direct of indirect verband houden met het vervoer van personen of goederen, nationaal of internationaal, te land, te water of in de lucht, al dan niet vergoed; alle diensten in verband ' met laden en lossen, inklaren of uitklaren, stockeren of verdelen. Dienstverlening in dit kader aan personen of bedrijven, de aankoop of verkoop van transportmiddelen,

personen, vrachtwagens of autobussen, uitbaten van garages, en dergelijke.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het reinigen en onderhouden van gebouwen, het kuisen van venster en ramen, bureauruimtes, het uitoefenen van interims en werken in onderaanneming.

- Import, export, detailverkoop en groothandel in:

Q'bouwmateriaal, elektrisch en elektronisch materiaal

Dalle textiel, bekleding, schoenen en lederwaren zonder beperking

Calte ambachtelijke producten uit alle werelddelen,

Dalle artikelen in verband met cosmetica, parfumerie, schoonheid en maquillage evenals zepen en reinigingsmiddelen,

Dalle boeken, antiquiteiten, dekoratie voorwerpen, industriële machines,

Dalle sieraden en goudsmederij,

Dalle huishoudtoestellen, films en magnetische banden, dvd, alsook alle gedrukte of opgenomen artikelen die kunnen worden gelezen, gehoord of gezien.

Dalle bureau artikelen en informatica, telefoons, fax en gsm

Dalle elektronische toestellen, toebehoor en componenten.

- Het uitbaten van:

Oconfectie ateliers en verkoop van traditionele kledij

Q'bakkerij en banketbakkerij

Dsnack, brasserie en taverne, hotel en restaurant, drankgelegenheden en discotheken,

°messagerie, verzendservice, telefoon- en fax service, fotolabo, zonder beperking van toepassingen.

De vennootschap mag tevens handelingen ondernemen van civiele, industriële of commerciële aard, alle roerende en onroerende voor zover ze direct of indirect, volledig of gedeeltelijk in verband staan met een activiteit van de vennootschap en die er toe zou kunnen leiden, de ontwikkeling, groei of samenwerking te verbeteren.

De vennootschap kan zich tevens interesseren voor andere bedrijven die een gelijkaardig of bijkomend doel zou hebben. Ze kan zich tevens borgstellen en of garanties afgeven aan personen of bedrijven al dan niet met de vennootschap verbonden. Ze mag tevens overeenkomsten tot samenwerking, ter rationalisering of participatie of overname sluiten met bedrijven of ondernemingen.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

Kapitaal: Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Beheer: De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, vennoot of niet, benoemd door de algemene vergadering, die hun macht en de duur van hun mandaat vaststelt. iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of als verweerder. De werkzaamheden van de vennootschap zullen toegezien worden in overeenstemming met de bepalingen van de wet.

Algemene vergadering: Een algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden elk jaar op de laatste vrijdag van juni om achttien uur. Indien de hierboven bepaalde datum geen werkdag is,

heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar en rekeningen: Het maatschappelijke boekjaar begint de eerste januari en eindigt op éénendertig december daaropvolgend.

UITEINDELIJK EN OVERGANGSBEPALINGEN: De comparant verklaart hetgeen volgt:

r

V1or-behouden .aan het Belgisch Staatsblad

Rijlagen billet $elgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt thans gevestigd te 1 860 Meise, Boechtstraat 19-21.

Het eerste maatschappelijk jaar loopt vanaf deze dag en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en veertien.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden in twee duizend en vijftien. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - BENOEMING:

En aanstonds heeft de comparant verklaren in buitengewone algemene vergadering samen te komen betreffende de hierboven gestichte vennootschap en, met eenparigheid van stemmen, hebben zij de volgende beslissingen genomen:

-Aantal zaakvoerders: Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op een.

-Benoeming: De vergadering benoemt tot het ambt van zaakvoerder: de heer CHARCHAOU1 Marouan, voornoemd, en die aanvaardt.

-Duur: Deze functie vangt aan op heden zonder beperking van duur. Het ambt van zaakvoerder is op elk ogenblik herroepbaar door de algemene vergadering.

-Machten: De zaakvoerder wordt bekleed met de meest uitgebreide macht om alleen alle daden te stellen die de vennootschap betreffen.

Hij heeft onder zijn bevoegdheid aile daden die door de wet aan de algemene vergadering niet voorbehouden zijn,

Hij mag machten overdragen aan één of meer vol-machtdragers die vennoten zijn of niet.

Bruno le Maire

Notaris

Bijlage: 1 kopie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/03/2015
ÿþ MOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge

après dépôt de l'acte au greffe _



11 N

1 0 6172*

ai ,sLet,. , ~ ,~. ._._

" : j.-~.~al tr1

...r

r

[~

~`J ''~ " ~1 { Sf" I~Î~fiFElivii,+v

Greií;e

-1$ - .r.

N° d'entreprise : 0536.752.666

Dénomination

(en entier) : KR SERVICES

(en abrégé) :

Forme juridique : Société Privée à Responsabilité Limitée

Siège : Rue du Tivoli, 2 -1020 Laeken

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte : DEMISSION - NOMINATION - CESSION DE PARTS SOCIALES

Assemblée générale extraordinaire du 01/01/2015

L'assemblée générale extraordinaire du 01/01/2015 accepte la démission en tant que gérant de Monsieur CHARCHAOUI Farid, né le 25 février 1972, domicilié au numéro 56 de la rue Laneau à 1020 Bruxelles et ce avec effet au 31/12/2014. Quitus lui est donné pour le mandat exercé.

L'assemblée générale extraordinaire du 01/01/2015 accepte la nomination en tant que gérant de Monsieur CHARCHAOUI Marouan, né le 25 novembre 1986, domicilié au numéro 2 de la rue du Tivoli à 1020 Bruxelles et ce à partir de ce jour.

Monsieur CHARCHAOUI Farid cesse d'être associé et cède la totalité de ses parts, soit 100 parts sociales à Monsieur CHARCHAOUI Marouan, né le 25 novembre 1986, domicilié au numéro 2 de la rue du Tivoli à 1020 Bruxelles.

La nouvelle répartition est la suivante :

Monsieur CHARCHAOUI Marouan

propriétaire de 100 parts sociales.

Monsieur CHARCHAOUI Marouan Le gérant

Mentionner sur la dernière page du Volet B :

Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/04/2015
ÿþRéservé

au

Moniteur

belge

*15056615*

MOD WORD 11.1

--,-,-. ----,-.... ..--'e.. i

0 AVR, 2015

au greffe du trlunai de commerce francct:

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge

après dépôt de l'acte au greffe

Déposé I Reçu le

N° d'entreprise : 0536.752.666

Dénomination

(en entier) : KR SERVICES

(en abrégé) :

Forme juridique : Société Privée à Responsabilité Limitée

Siège : Rue du Tivoli, 2 -1020 Laeken

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte : DÉMISSION - NOMINATION - CESSION DE PARTS SOCIALES

Assemblée générale extraordinaire du 01/04/2015 :

L'assemblée générale extraordinaire du 01/04/2015 accepte la démission en tant que gérant de Monsieur CHARCHAOUI Marouan, né Le 25 novembre 1986, domicilié au numéro 2 de la rue du Tivoli à 1020 Bruxelles et ce avec effet au 31/03/2015. Quitus lui est donné pour le mandat exercé,

L'assemblée générale extraordinaire du 01/04/2015 accepte la nomination en tant que gérant de Monsieur LUSHAJ Arianit, né le 27 septembre 1978 à Gjakovë (Kosovo), domicilié au numéro 4 de la place Thomas Balis à 1160 Bruxelles et ce à partir de ce jour.

L'assemblée générale extraordinaire du 01/04/2015 accepte la nomination en tant que gérant de Monsieur KEF! Ferid, né le 19 juin 1992 à Geraardsbergen, domicilié au numéro 32 de l'avenue Louis Oebrouckére à 1083 Bruxelles et ce à partir de ce jour.

Monsieur CHARCHAOUI Marouan cesse d'être associé et cède la totalité de ses parts, soit 50 parts sociales à Monsieur LUSHAJ Arianit, né le 27 septembre 1978 à Gjakovë (Kosovo), domicilié au numéro 4 de la place Thomas Balis à 1160 Bruxelles et 50 parts sociales à Monsieur KEFI Ferid, né le 19 juin 1992 à Geraardsbergen, domicilié au numéro 32 de l'avenue Louis Debrouckère à 1083 Bruxelles.

La nouvelle répartition est la suivante

Monsieur LUSHAJ Arianit propriétaire de 50 parts sociales.

Monsieur KEFI Ferid propriétaire de 50 parts sociales.

Monsieur LUSHAJ Arianit

Le gérant

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

08/09/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 26.06.2015, DPT 31.08.2015 15575-0107-008

Coordonnées
KR SERVICES

Adresse
RUE DU TIVOLI 2 1020 BRUXELLES

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale