LABORIMPEX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LABORIMPEX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 420.691.374

Publication

10/02/2014
ÿþ Md Mal 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



É1111iaii~~iu~a1~~u dnwi

*14037 0*

BRUSSq.O JAN 2014

Griffie

Ondernemingsar : 0420.691.374

Benaming

(voluit) : LABORIMPEX

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : (1190) Vorst, Bondgenotenstraat, 78-80

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN - MACHTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Paul Dauwe te Oudergem, op 22 januari 2014 "Geregistreerd vijf bladen zonder renvooien op het 3de Registratiekantoor van Elsene op 23 JAN 2014, boek 81 blad 78 vak 14. Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR)." blijkt wat volgt :

1) De vergadering heeft beslist om de huidige zetel van de vennootschap in de statuten in te schrijven.

2) De vergadering heeft beslist om de statuten aan te passen om rekening te houden met de beslissing van de raad van bestuur de dato zes december tweeduizend en elf om de aandelen aan toonder in aandelen op naam om te zetten.

3) De vergadering heeft kennis genomen van de verslagen opgemaakt overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, te weten

- het verslag opgesteld op tien januari tweeduizend en veertien door de Heer RAVERT Luc, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met besloten' aansprakelijkheid "RAVERT, STEVENS & C°", bedrijfsrevisorenkantoor te Meise, Hendrik Van Dievoetlaan, 1.

De conclusies van dit verslag worden hierna letterlijk weergegeven:

"Tot besluit verklaart ondergetekende, BVBA "RAVERT, STEVENS & C", bedrijfsrevisorenkantoor te 1860; Meise, H. Van Dievoetlaan 1, dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura bij de voorgenomen' kapitaalverhoging van de NV Laborimpex is gebleken dat;

1.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2.de toegepaste methoden van waardering voor een bedrag van 270.000,-EUR in hun geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

3. de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng natura niet overgewaardeerd is. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de uitgifte van 674', nieuwe aandelen zonder nominale waarde, elk nieuw aandeel in alle opzichten identiek aan elk van de 500 bestaande aandelen,

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake "controle van inbreng in natura"; van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de NV LABORIMPEX is verantwcordelijk voor: de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het door de vennootschap aantal uit; te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doe betreffende! de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op 10 januari 2014 door het bedrijfsrevisorenkantoor BVBA "RAVERT, STEVENS & C°, vertegenwoordigd door; (getekend) Luc Ravert Bedrijfsrevisor."

- het verslag opgesteld op zevenentwintig december tweeduizend en dertien door de raad van bestuur.

4) Op basis van voornoemde verslagen heeft de vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal met tweehonderd zeventigduizend euro (270.000,00 ¬ ) te verhogen om het van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 ¬ ) op driehonderd tweeëndertigduizend euro (332.000,00¬ ) te brengen door inbreng van een zekere en opeisbare schuldvordering uitvoerig beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor die de Heer CAPRON Paul en Mevrouw DUBLANCQ Anne hebben lastens deze vennootschap (de Heer CAPRON Paul ten belope van tweehonderd negenenzestigduizend vierhonderd zestig euro (269.460,00 ¬ ) en Mevrouw DUBLANCQ Anne ten belope van vijfhonderd veertig euro (540,00 ¬ )).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van zeshonderd vierenzeventig (674) aandelen, zonder nominale waarde die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de Heer CAPRON Paul en Mevrouw DUBLANCQ Anne toegekend als volgt :

* de Heer CAPRON Paul : 673

* Mevrouw DUBLANCQ Anne :1

Vervolgens hebben de Heer CAPRON Paul en Mevrouw DUBLANCQ Anne verklaard hun schuldvordering ten belope van tweehonderd zeventigduizend euro (270.000,00 E) euro in deze vennootschap in te brengen.

De voorzitter heeft daarna de notaris verzocht te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op driehonderd tweeëndertigduizend euro (332.000,00 ¬ ) wordt gebracht en vertegenwoordigd is door duizend honderd vierenzeventig (1.174) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde,

5) De vergadering heeft beslist om de statuten te wijzingen om met de hierboven vermelde besluiten rekening te houden.

Bijgevolg worden artikelen twee, vijf en negen van de statuten als volgt aangepast

* de tekst van artikel twee wordt door volgende tekst vervangen

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te (1190) Vorst, Bondgenotenstraat, 78-80.

Hij mag bij éénvoudige beslissing van het bestuursorgaan bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad naar elke andere plaats in het Vlaamse of Brusselse Gewest worden overgebracht.

De raad van bestuur beschikt in dit verband over alle machten om, voor zoveel als nodig, de statuten aan te passen en te coördineren.

De Raad mag administratieve- of exploitatiezetels, agentschappen, bijkantoren, dochterondernemingen en depots vestigen overal waar hij het nodig acht zowel in België als in het buitenland."

* de tekst van artikel vijf van de statuten wordt door volgende tekst vervangen

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderd tweeëndertigduizend euro (332.000,00 E).

Het is vertegenwoordigd door duizend honderd vierenzeventig (1.174) identieke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, vertegenwoordigende elk één/duizend honderd vierenzeventigste van het kapitaal en is volstort."

* de tekst van artikel negen wordt door volgende tekst vervangen

"Alle effecten van de vennootschap zijn op naam. Zij dragen een volgnummer.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

De eigendom van een aandeel houdt van rechtswege goedkeuring van de statuten en de beslissingen van de algemene vergadering in"

b. De vergadering heeft tevens beslist om de statuten aan te passen om rekening te houden met de inwerkingtreding van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze aanpassingen zijn de volgende;

* in het eerste lid van artikel zeven, vervanging van de woorden "de artikelen zeventig en in voorkomend geval éénenzeventig van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" door de woorden "de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen".

* in het tweede lid van artikel acht, vervanging van de woorden "34 bis van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" door de woorden "535 van het Wetboek van Vennootschappen".

* in het laatste lid van artikel acht, vervanging van de woorden "34 bis" door de woorden "535 van het Wetboek van Vennootschappen".

* vervanging van de tekst van artikel twaalf door volgende tekst

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie bestuurders, aldan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaren door de algemene vergadering en ten alle tijde herroepbaar door haar.

Wanneer op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder werd benoemd, moet deze laatste een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aanstellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger zal aan dezelfde voorwaarden voldoen en zal burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk zijn alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar. Het mandaat van de niet herbenoemde uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die beslist heeft over de vervanging.

Ingeval een mandaat openvalt, hebben de overblijvende bestuurder(s) het recht om voorlopig in de vacature te voorzien tot aan de eerstvolgende algemene vergadering welke definitief zal benoemen."

* in artikel achttien, vervanging van de woorden "zevenenzeventig van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" door de woorden "92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen".

vervanging van de tekst van artikel twintig door de volgende tekst

"De controle op de vennootschap wordt verzekerd overeenkomstig de artikelen 130 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

Voor-

behoi-den aan het Eielgisch

Staatsblad



Zolang de vennootschap ais een "kleine vennootschap" in de zin van artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen wordt beschouwd, dient er niet overgegaan te worden tot de benoeming van een commissaris behoudens een tegengestelde beslissing van de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder heeft derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van deze komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding ten laste moet worden genomen krachtens een rechterlijke beslissing.

indien de vennootschap niet meer als een "kleine vennootschap" in het zin van artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen kan beschouwd worden dan zal de algemene vergadering binnen de kortst mogelijke termijn bijeenkomen teneinde het aantal commissarissen te benoemen gekozen onder de leden, fysieke of rechtspersonen, van het Instituut van Bedrijfsrevisoren. Zij zullen de titel van commissaris dragen.

De commissarissen zullen benoemd worden door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

De bevoegdheden en verantwoordelijkheden van de commissarissen worden bepaald bij de artikelen 137 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen."

* in het derde lid van artikel drieëntwintig, vervanging van de woorden "tachtig van voormelde gecoördineerde wetten" door de woorden "98 van het Wetboek van Vennootschappen."

* in artikel vierentwintig, vervanging van de woorden "de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" door de worden "het Wetboek van Vennootschappen".

* in het vierde lid van artikel éénendertig, vervanging van de woorden "achtenzeventig van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" door de woorden "535 van het Wetboek van Vennootschappen".

* in artikel vierendertig, vervanging van de woorden "103 van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" door de woorden "633 van het Wetboek van Vennootschappen",

* in het eerste lid van artikel vijfendertig, vervanging van de woorden "178 en volgende der gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" door de woorden "181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen".

* in het eerste lid van artikel zevenendertig, vervanging van de woorden "de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" door de woorden "het Wetboek van Vennootschappen".

* in het tweede lid van artikel zevenendertig, vervanging van de woorden "deze wetten" door de woorden "dit Wetboek".

6) De vergadering heeft verleend :

- aan de bestuurders, alle machten tot uitvoering van hetgeen voorafgaat

- aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Fidulex" te 1930 Zaventem, Handelsstraat, 25-27, aile machten tot wijziging van de inschrijvingen van de vennootschap bij de Kruispuntbank der ondernemingen en bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

aan instrumenterende notaris alle machten om de gecoördineerde statuten te tekenen,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

~



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge





(Get.) Paul Dauwe, Notaris

Gelijktijdige neerlegging van een uitgifte + gecoördineerde statuten,



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2012
ÿþ Mod PDF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



im II IVVIININII~~VI~IVV~

" 12107196*

A,~~le;7

~l-},14~ Griffie

Ondememingsnr : 0420.691.374

Benaming (voluit) : LABOR1MPEX

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bondgenotenstraat 78-80, 1190 Brussel 19, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit akte benoeming bestuurder; Uittreksel uit akte ontslag

Tekst bestuurder

Notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van de aandeelhouders van de NV LABOR1 PEX gehouden ten maatschappelijke zetel op 01 april 2012 om 15 uur.

Agenda

1. Ontslagbestuurder

2. Benoeming bestuurder

Besluiten

Met ingang van 01 apri12012 worden volgende besluiten genomen

1. Men aanvaardthet ontslag vanVan GrunderbeeckNicole, Oudstrijdersstraat 7, 1800 Peutje als bestuurder.

2. Men aanvaardt de benoeming van Dublancq Anne, Kruisstraat 35 te 1851 Rumbeek, als bestuurder, met ingang van heden en dit tot de algemene vergadering van 2018.

d

oyo Capron Paul

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste Ni van Lurk vermeiden : Recto :Naam en iioedanrghe van de lnst nterencËe no er(s,fiëtzij vande perso(o)ri(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.05.2012, NGL 05.06.2012 12151-0488-015
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.05.2011, NGL 30.08.2011 11497-0594-015
17/09/2010 : BL421031
20/05/2010 : BL421031
07/07/2009 : BL421031
30/04/2009 : BL421031
16/06/2008 : BL421031
05/11/2007 : BL421031
20/12/2006 : BL421031
01/12/2006 : BL421031
07/10/2005 : BL421031
13/07/2005 : BL421031
20/09/2004 : BL421031
31/10/2003 : BL421031
12/06/2001 : BL421031
15/06/2000 : BL421031
29/05/1986 : BL421031
01/01/1986 : BL421031

Coordonnées
LABORIMPEX

Adresse
BONDGENOTENSTRAAT 78 1190 VORST

Code postal : 1190
Localité : FOREST
Commune : FOREST
Région : Région de Bruxelles-Capitale