LADOLCEVITA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LADOLCEVITA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 467.568.605

Publication

16/06/2014
ÿþItM11011

1

iu

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na Heerlegging ter griffie van de akte

" neer e

terni Mad Word 11.1

gd/o, i tvangen op

4 JUNI 2014

griffie Van de Ne

~tbank van k ~~~dstalige

ocphandei Brussel --

ter rec

Ondernemingsnr : 0467.568.605

Benaming

(voluit) : LADOLCEVITA

(verkort) : I

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1210 Brussel, Sint-Lazaruslaan 4-10

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bestuurders: ontslag en benoeming

Uittreksel uit het proces-verbaal van de jaarvergadering van aandeelhouders gehouden op 19 mei 2014:

De jaarvergadering van aandeelhouders neemt akte van het ontslag van BVBA Laurent Stalens, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Laurent Stalens, als bestuurder van de Vennootschap, met ingang na afloop van huidige vergadering.

Op voorstel van de Raad van bestuur, benoemt de jaarvergadering van aandeelhouders mevrouw Iris Vervoort, wonende te 1980 Zemst, Damstraat 201, als bestuurder van de Vennootschap voor een periode van zes jaar.

Haar mandaat vervalt na afloop van de jaarvergadering van aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2019 zal vaststellen en wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Kasper Deforche BVBA Xavier Pierlet

Bestuurder Bestuurder

Vertegenwoordigd door

Xavier Pierlet

Vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.05.2014, NGL 13.08.2014 14433-0590-031
07/11/2014
ÿþMud Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neer:zeld/ontvangen rp

2 9 OKT. 2O1

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank vanqephandel Brussel

INNI aa oaoii*

Ondememirlgsnr ; 0467.568.605

Benaming

(vormt) . LADOLCEVITA

(verkort) f

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1210 Brussel, Sint-Lazaruslaan 4-10

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bestuurders: ontslagen en coöptatie

Uittreksel uit het proces-verbaal van de vergadering van de Raad van bestuur gehouden op 16 oktober 2014 :

De Raad van bestuur neemt akte van het ontslag van (i) BVBA Xavier Pierlet, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Xavier Pierlet en (ii) de heer Kasper Deforche, als bestuurder van de Vennootschap, respectievelijk met ingang van 18 september 2014 en 30 september 2014.

De Raad van bestuur bedankt hen voor hun waardevolle medewerking gedurende de uitoefening van hun mandaat.

Teneinde het bestuurdersmandaat van BVBA Xavier Pierlet verder te zetten, beslist de Raad van bestuur om de heer Alain De Coster, wonende te 1630 Linkebeek, Lange Haagstraat 115, te coopteren als bestuurder van de Vennootschap.

Deze bestuurder wordt benoemd voor de resterende tijd van het mandaat van de bestuurder die hij vervangt, zijnde tot na afloop van de jaarvergadering van 2019.

Iris Vervoort BVBA Marc Van Begin

Bestuurder Bestuurder

Vertegenwoordigd door

Marc Van Begin

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/11/2013
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel a;

BE

Sta

a

1 1790 +







BRUXELLES

1e9 iny 205

Ondememingsnr : 0467.568.605

Benaming

(voluit) : LADOLCEVITA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Joost-ten-Node (1210 Brussel), Sint-Lazaruslaan 4-10 (volledig adres)

Onderwerp akte ; WIJZIGING BOEKJAAR  WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING - OMZETTING IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP - AANNEMING VAN STATUTEN  BENOEMINGEN

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel, op 07, november 2013, blijkt het dat:

-*Voorafgaande verslagen en verklaringen *-

De zaakvoerders hebben een verslag over het voorstel tot omzetting opgesteld, in toepassing van artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen. Bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd vastgesteld op 31 augustus 2013,

De commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid KPMG Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40 en ondernemingsnummer 0419.122.548, vertegenwoordigd door de heer Filip De Bock, bedrijfsrevisor, heeft; een verslag over deze staat opgesteld, in toepassing van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen,

Dit verslag, de dato 22 oktober 2013, bevat de hierna letterlijk overgenomen besluiten:

"Wij verklaren een nazicht te hebben uitgevoerd van de aan ons voorgelegde staat van activa en passiva= van Ladolcevita BVBA, afgelsoten op 31 augustus 2013 met een balanstotaal van EUR 15.021.349,66 en een; eigen vermogen van EUR 2.143.867,29, in het kader van de omzetting van de vennootschap Ladolcevita BVBA.,

Onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van heti netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva opgemaakt door het bestuursorgaan van de; vennootschap, heeft plaatsgehad.

Op basis van ons nazicht zijn wij van mening dat:

Uit onze werkzaamheden is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief van de vennootschap, vastgesteld in de staat van activa en passiva, voor een bedrag van EUR 2.143.867,29 is lager dan het maatsohappelijk kapitaal. Het verschil met het maatschappelijk; kapitaal van EUR 2.400.000,00 vermeld in de staat van activa en passiva, bedraagt EUR 256.132,71. Aan de: andere kant is het netto-actief niet lager dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een naamloze' vennootschap,

Dit verslag werd opgesteld in uitvoering van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de omzetting van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar een Naamloze Vennootschap zoals hierboven beschreven, en mag niet worden gebruikt voor andere doeleinden."

Een exemplaar van deze verslagen zal aan deze akte gehecht blijven.

EERSTE BESLUIT,

De vergadering beslist de afsluitingsdatum van het boekjaar te wijzigen en deze te verplaatsen naar

éénnendertig december van ieder jaar en voor de eerste maal in tweeduizend dertien.

Het boekjaar dat op één december twee duizend en twaalf is begonnen, zal dus ten uitzonderlijke titel

dertien (13) activiteitsmaanden tellen.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering vast te stellen op de derde maandag van de maand

mei om negen uur en voor de eerste maal in tweeduizend veertien.

DERDE BESLUIT.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

be vergadering beslist de omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap zonder evenwel enige verandering aan te brengen aan haar rechtspersoonlijkheid.

Aire verrichtingen verricht sinds heden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden verondersteld verricht te zijn voor rekening van de naamloze vennootschap, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de boekhouding.

De omzetting geschiedt op grond van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 augustus 2013, Alle activa en passiva, de afschrijvingen, de minder- en meerwaarden blijven onveranderd en zullen behouden blijven in de boekhouding van de naamloze vennootschap in de toestand waarin ze zich thans bevinden.

Deze omzetting brengt geen enkele wijziging aan in de verdeling onder de aandeelhouders van de aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen noch aan de activa en passiva van de vennootschap. De vennootschap behoudt haar inschrijvingsnummer in het Rechtspersonenregister.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap onder haar nieuwe vorm als volgt vast te stellen, zonder echter enige wijziging aan te brengen aan het artikel dat het maatschappelijk doel definieert:

TITEL I. - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP,

ARTIKEL EEN. - RECHTSVORM - BENAMING.

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap, Haar naam luidt: LADOLCEVITA, ARTIKEL TWEE, - WERKELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Sint-Joost-ten-Node (1210 Brussel), Sint-Lazaruslaan 4-10, gerechtelijk arrondissement Brussel.

De zetel van de vennootschap kan bij de oprichting of bij besluit van de raad van bestuur, zonder statutenwijziging, gevestigd of verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad. De raad van bestuur kan zowel in België ais in het buitenland exploitatie- en administratieve zetels oprichten, alsmede bijhuizen en agentschappen.

ARTIKEL DRIE. - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake:

- onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing;

- het waarnemen van managementactiviteiten voor, en het participeren in beveks, bevaks, sicav, of andere beleggingsvennootschappen of  fondsen die rechtstreeks of onrechtstreeks investeren in immobiliënprojecten voor specifieke doelgroepen en investeren in de gezondheids-, wellness-, verzorgings-, ziekenhuis- en/of seniorensector voor zover toegelaten door de officiële instanties zoals de Commissie voor het Bank-, Financie-en Assurantiewezen (C.B.F,A.);

- het verstrekken van (financieel) advies over investeringen en beleggingen in de verzorgingssector, seniorensector, in de sector van woon- en zorgcentra, ziekenhuissector, wellnesssector, immobiliën enzomeer, voor zover toegelaten door de officiële instanties zoals de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen (C.B.F.A.);

- het opzetten van financiële structuren voor de financiering van projecten in de verzorgingssector, seniorensector, in de sector van woon- en zorgcentra, ziekenhuissector, wellnesssector, immobiliën enzomeer;

- het tot stand brengen en uitbaten van een gediversifieerde infrastructuur in het kader van ouderenzorg en van gezondheidsinstellingen in de breedste zin van het woord;

- hot exploiteren of laten exploiteren van rust- en verzorgingsinstellingen, woon- en zorgcentra, van vakantie- en jeugdtehuizen, van pensions, hotels en dit binnen de vigerende wetgeving;

- het aantrekken van financiële middelen onder de vorm van hypothecaire kredieten, krediet voor professionele doeleinden, doorlopende kredieten, leningen, obligatieleningen, voorschotten, en andere, ter financiering van haar doelstellingen;

- het verstrekken van financiële middelen onder de vorm van hypothecaire kredieten, krediet voor professionele doeleinden, doorlopende kredieten, leningen, obligatieleningen, voorschotten, en andere, ter financiering van verbonden vennootschappen en rechtspersonen welke actief zijn in dezelfde of analoge sectoren en voor zover toegelaten door de officiële instanties zoals de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen (C.B.F.A.);

- het aanhouden en beheren van beleggingen in roerende waarden zoals aandelen, aandelen in beleggingsvennootschappen, beleggingsfondsen, optierechten, vastgoedcertificaten, obligaties, liquide middelen, en andere;

- het verstrekken van zakelijke of persoonlijke zekerheden en waarborgen ten einde haar eigen verplichtingen of de verplichtingen van vennootschappen met een gelijkaardige doel te garanderen;

- aile mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van algemeen bedrijfsbeheer, organisatie en planning, budgettaire en financiële aangelegenheden, vooraf met betrekking tot instellingen in de gezondheidssector;

- de controle op of het participeren in het bestuur van vennootschappen of ondernemingen dopr het

opnemen van alle mogelijk mandaten binnen vennootschappen of ondernemingen;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

Zij mag alle roerende of onroerende handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of

onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zake, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

ARTIKEL VIER. - DUUR,

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL Il. - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN.

ARTIKEL VIJF. - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AARD VAN DE AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op twee miljoen vierhonderdduizend euro (2.400.000 EUR) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (1 86) aandelen zonder nominale waarde.

De aandelen zijn op naam.

Een register wordt gehouden voor de aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties. Alle effecten dragen een volgnummer,

ARTIKEL ZES. - KAPITAALVERHOGING EN -VERMINDERING.

Het maatschappelijk kapitaal kan worden verminderd of verhoogd bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend volgens de vormen en de voorwaarden, voorgeschreven voor de wijziging aan de statuten.

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

ARTIKEL ZEVEN. - VOORKEURRECHT VAN INSCHRIJVING.

Bij elke kapitaalverhoging moeten " de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van hun aandelen met inachtname van de termijn en de modaliteiten voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

Evenwel kan het voorkeurrecht worden beperkt of opgeheven door de algemene vergadering in het belang van de vennootschap en overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL ACHT. - OPVRAGINGEN VAN STORTING,

Tot uitschrijving van storting wordt soùverein door de raad van bestuur besloten.

De aandeelhouder die na een bij aangetekende brief betekende opzegging van één maand, nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke interest vanaf de eisbaarheid van de storting.

De raad van bestuur mag daarenboven nadat een tweede bericht gedurende een maand zonder gevolg gebleven is, de aandeelhouder vervallen verklaren van zijn rechten, en op de beurs zijn aandelen doen verkopen door een wisselagent, onverminderd het recht het verschuldigd restant alsook schadevergoeding van hen te vorderen.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden verricht, is geschorst, zolang de storting en, behoorlijk uitgeschreven en opeisbaar, niet werden gedaan.

ARTIKEL NEGEN. - OBLIGATIES.

De vennootschap mag te allen tijde hypothecaire of andere bons of obligaties creëren en uitgeven bij besluit van de raad van bestuur die de voorwaarden van de uitgifte bepaalt,

Tot de uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties of obligaties met inschrijvingsrecht mag slechts besloten worden door de algemene vergadering die beraadslaagt met naleving van de voorschriften omtrent statutenwijzigingen.

TITEL III. - BESTUUR EN TOEZICHT.

ARTIKEL TIEN. - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door minstens drie bestuurders.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de jaarvergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De termijn van hun mandaat mag de zes jaar niet te boven gaan. Zij worden benoemd door de algemene vergadering, De bestuurders kunnen te allen tijde door haar afgezet of herkozen worden; het mandaat van bestuurders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Het mandaat van de niet herkozen, uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering die overging tot de vervanging.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen. In geval van voortijdige vacature doet de nieuw benoemde bestuurder de tijd uit van degene die hij vervangt.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder of lid van een directiecomité wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

te duiden die gelast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder of lid van een directiecomité, in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

ARTIKEL ELF. - VOORZITTERSCHAP.

De raad van bestuur kan, onder zijn leden, een voorzitter benoemen en indien hij het geschikt acht, één of meerdere vice-voorzitters.

ARTIKEL TWAALF. - VERGADERINGEN.

De raad van bestuur vergadert na oproeping en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter of, bij diens verhindering, van een vice-voorzitter, of bij gebreke aan hen, van een bestuurder door zijn collega's aangeduid, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens minimum twee bestuurders het vragen.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats aangewezen in de oproepingsbrieven.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen wanneer ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is en besluiten bij meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Elke bestuurder, die belet of afwezig is, kan schriftelijk een van zijn collega's afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op de vergaderingen van de raad en er te stemmen in zijn plaats.

ARTIKEL DERTIEN. - PROCESSEN-VERBAAL.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgesteld in notulen, ondertekend door de aanwezige leden. Die notulen worden in een bijzonder register ingeschreven. De volmachten worden er bijgevoegd.

Afschriften of uittreksels voor te leggen in en buiten rechte worden ondertekend door twee bestuurders. ARTIKEL VEERTIEN. - BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ARTIKEL VIJFTIEN. - INTERN BESTUUR - DIRECTIECOMITE - BEPERKINGEN.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en controle, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan een derde of door derden niet worden tegengeworpen, De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van haar leden, elkeen "gedelegeerd bestuurder" genoemd, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

De raad van bestuur mag zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond-van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de

duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperking en de eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen,

kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

ARTIKEL ZESTIEN. - DAGELIJKS BESTUUR.

Als zaken van dagelijks bestuur worden beschouwd deze die behoren tot de courante activiteit van de vennootschap, noodzakelijk voor de goede gang van de dagelijkse werking en waarvoor, gelet op de aard en de belangrijkheid, de samenroeping van de raad van bestuur niet noodzakelijk of gebruikelijk is.

In geen geval moeten de gedelegeerd bestuurders of de bestuurders enige voorafgaande machtiging voorleggen indien hun benoemingsbesluit op de vereiste wijze Is bekendgemaakt.

ARTIKEL ZEVENTIEN. - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

Voor zaken van dagelijks bestuur zal de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd worden door een gedelegeerd bestuurder,

Voor zaken die het dagelijks bestuur overtreffen zal de vennootschap vertegenwoordigd worden door twee bestuurders gezamenlijk optredend en dit onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur.

Bovendien wordt de vennootschap, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere lasthebbers.

ARTIKEL ACHTTIEN. - TOEZICHT.

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de in de jaarrekening weer te geven verrichtingen, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van deze statuten, aan één of meer commissarissen opgedragen, Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut voor Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar,

Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris TITEL IV - ALGEMENE VERGADERINGEN.

ARTIKEL NEGENTIEN. - VERGADERING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden, jaarvergadering genoemd, op de derde maandag van de maand mei om negen uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergaderingen geschieden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangewezen op de oproeping, en bij gebrek aan aanwijzing, op de werkelijke zetel.

ARTIKEL TUINTIG, - VERTEGENWOORDIGING.

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, die al dan niet aandeelhouder van de vennootschap is.

De raad van bestuur kan eventueel de formule van de volmachten opstellen en eisen dat zij neergelegd zouden worden op een door haar aangeduide plaats vijf volle dagen voor de algemene vergadering. De volmachten blijven bij het proces-verbaal gevoegd.

De minderjarigen, ontzette personen, onbekwamen in het algemeen, en de rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire organen.

De medeëigenaars, de vruchtgebruikers en naakte eigenaars, de schuldeisers en pandnemers moeten zich door telkens één en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen.

Voorzover dit niet het geval is zal de vennootschap het recht hebben de rechten verbonden aan de eventueel betwiste aandelen op te schorten tot één enkele vertegenwoordiger aangeduid werd, en dit door middel van een aangetekend schrijven gericht aan de vennootschap, ais eigenaar van de aandelen tegenover de vennootschap.

De vruchtgebruiker en de naakte eigenaar moeten eveneens vertegenwoordigd worden door één van hen; in geval van onenigheid, zal de vennootschap slechts de vruchtgebruiker erkennen voor alle berichtgevingen aan de aandeelhouders evenals voor de uitoefening van het stemrecht.

ARTIKEL EENENTWINTIG. - STEMMING.

Ieder aandeel in het kapitaal geeft recht op één stem; onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen en behalve in de gevallen voorzien in de wet of in de huidige statuten, worden de beslissingen genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, welke ook het aantal vertegenwoordigde aandelen in de vergadering is.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG. - WERKING.

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij zijn afwezigheid, door een vice-voorzitter, of bij zijn afwezigheid, door een bestuurder of door een ander lid van de algemene vergadering verkozen door de aanwezige aandeelhouders.

De voorzitter wijst een secretaris aan. De vergadering kiest twee stemopnemers op voorstel van de voorzitter, tenzij het aantal aanwezigen het niet toelaat.

De bestuurders en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door hun aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De processen verbaal worden ondertekend door de voorzitter, de secretaris, de stemopnemers, de aanwezige bestuurders en door de aandeelhouders die dat wensen.

De afschriften of uittreksels van de processen-verbaal worden ondertekend door twee bestuurders.

TITEL V, - BOEKJAAR - WINSTVERDELING,

ARTIKEL DRIEENTWINTIG. - BOEKJAAR.

Het boekjaar Icopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar, worden de geschriften van de vennootschap beëindigd en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

ARTIKEL VIERENTWINTIG - WINSTVERDELING - DIVIDENDEN,

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste vijf procent (5%) van de netto winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10%) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, over de verdere bestemming van het saldo van de netto-winst.

Indien de algemene vergadering beslist de dividenden uit te keren, dan worden deze op gelijke wijze verdeeld volgens aandelen en naar rato van hun volstorting.

De uitbetaling van dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaatsen aangeduid door de raad van bestuur. De raad van bestuur kan beslissen over te gaan tot uitkering van interimdividenden, mits inachtneming van de desbetreffende voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het

bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die

volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de desbetreffende

voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

Al de dividenden, uitgekeerd in tegenstrijd met deze bepalingen moeten door de begunstigden terugbetaald

worden als de vennootschap kan bewijzen dat deze hierover niet onwetend konden zijn rekening houdend met

de omstandigheden.

TITEL VI. - ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG.

in geval van ontbinding van de vennootschap wanneer ook en om welke reden dan ook, zal de algemene

i vergadering hiervoor een of meer vereffenaars benoemen.

De vereffenaar(s) treedt (treden) pas in functie, vanaf het ogenblik dat zijn (hun) benoeming door de

bevoegde Rechtbank van Koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Vervolgens zal zij de bevoegdheden en de vergoedingen van deze vereffenaars vaststellen, alsmede de '

vereffeningswijze van de vennootschap.

Na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap, zal het maatschappelijk vermogen in gelijke

delen verdeeld worden, tussen alle aandelen.

TITEL VII, - ALGEMENE BESCHIKKING.

ARTIKEL ZESENTWINTIG. - KEUZE VAN WOONPLAATS.

Voor de uitvoering van de statuten doen aile bestuurders, commissarissen, vereffenaars en vennoten die

niet in België woonachtig zijn of die gedomicilieerd zijn in het buitenland, keuze van woonst op de werkelijke

zetel waar aile mededelingen, betekeningen en dagvaardingen hen geldig kunnen worden gedaan.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG. - GEMEEN RECHT.

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien werd, wordt er verwezen naar het Wetboek van

vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering neemt akte van het ontslag van de huidige zaakvoerders van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid, met name:

-De heer Kesper Deforche, wonende te 1000 Brussel, Kortenberglaan 134, bus E5;

-BVBA Laurent Stalens, met maatschappelijke zetel te 1170 Brussel, Vorstlaan 90, ingeschreven in de

Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0867.656.486 en vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer Laurent Stalens;

-BVBA Marc Van Begin, met maatschappelijke zetel te 1170 Brussel, Gemeentelijke Godshuisstraat 105,

ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0864.979.583 en vertegenwoordigd

door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Marc Van Begin;

-BVBA Xavier Pierlet, met maatschappelijke zetel te 1190 Brussel, Zevenbunderslaan 182, ingeschreven in

de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0816.570.843 en vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer Xavier Pierlet.

De vergadering beslist het aantal bestuurders vast te stellen op vier en te benoemen als bestuurders van de

naamloze vennootschap tot na afloop van de jaarvergadering van aandeelhouders die de jaarrekening per 31

december 2018 zal vaststellen:

-De heer Kasper Deforche, voornoemd;

-BVBA Laurent Stalens, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Laurent

" Stalens;

-BVBA Marc Van Begin, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Marc "

Van Begin;

-BVBA Xavier Pierlet, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Xavier

Pierlet.

Hun opdracht zal kosteloos worden uitgeoefend, tenzij een latere algemene vergadering er anders over zou

beslissen.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen aan de raad van bestuur,

voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan.

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie, volmacht en verslagen

(getekend) Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoy¬ den

" aan het Belgisch Staatsblad

12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 06.05.2013, NGL 06.08.2013 13404-0220-012
18/06/2013
ÿþMod War 11,1

ll~ I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RRUSSEL

tiUilI 2013

Griffie

Ondernemingsnr ; 0467.568.605

Benaming

(voluit) : LADOLCEVITA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Lazaruslaan 4-10 -1210 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Commissaris: benoeming

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering gehouden op 6 mei 2013:

Op voorstel van de zaakvoerders, beslist de jaarvergadering om de BV/CVBA KPMG Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0419.122.548, te benoemen ais commissaris van de Vennootschap voor een periode van drie (3) jaar.

De BV/CVBA KPMG Bedrijfsrevisoren duidt de heer Filip De Bock aan als vertegenwoordiger.

BVBA Laurent Stalens BVBA Xavier Pierlet

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op haar beurt vertegenwoordigd door Op haar beurt vertegenwoordigd door

Laurent Stalens Xavier Pierlet

Vaste vertegenwoordiger Vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

II

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/03/2013
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1s.03. 2013

RECHTBq~l~RTRf.r~4AHANDEL _ KOk

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Ondernemingsnr : 0467.568.605

Benaming

(voluit) ; LADOLCEV1TA

(verkort) :

13 9 54*

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Schaapbruggestraat 46

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zaakvoerders: ontslag - benoemingen

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige vennoot van 21 februari 2013:

De enige vennoot neemt kennis van en aanvaardt, voor zover als nodig, het ontslag van de heer Marc Verstraete als enige zaakvoerder van de Vennootschap met ingang van 21 februari 2013 j...].

De enige vennoot beslist, met ingang van 21 februari 2013, onderstaande personen te benoemen als zaakvoerder van de Vennootschap, voor onbepaalde duur:

- De heer Kasper Deforche, wonende te 1000 Brussel, Kortenberglaan 134, bus E5;

- BVBA Laurent Stalens, met maatschappelijke zetel te 1170 Brussel, Vorstlaan 90, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0867.656.486 en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Laurent Stalens;

- BVBA Marc Van Begin, met maatschappelijke zetel te 1170 Brussel, Gemeentelijke Godshuisstraat 105, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0864.979.583 en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Marc Van Begin;

- BVBA Xavier Pierlet, met maatschappelijke zetel te 1190 Brussel, Zevenbunderslaan 182, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0816.570.843 en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Xavier Pierlet,

Hun mandaat als zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend,

BVBA Laurent Stalens BVBA Marc Van Begin

Zaakvoerder Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door Vertegenwoordigd door

Laurent Stalens Marc Van Begin

Vaste vertegenwoordiger Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/03/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

5taatsblae

Mod Waal 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

*13049055*

111111

t

Ondernemingsnr : 0467.568.605

Benaming

(voluit) : LADOLCEVITA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Schaapbruggestraat 46

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uittreksel uit het proces-verbaal van de vergadering van de zaakvoerders gehouden op 21 februari 2013:

De zaakvoerders beslissen om de maatschappelijke zetel van de Vennootschap te verplaatsen naar 1210 Brussel, Sint-Lazaruslaan 4-10, met ingang van heden.

NEFRt^a..ELEG-D i

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Griffie

18. 03. 2013

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

BVBA Laurent Stalens BVBA Marc Van Begin

Zaakvoerder Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door Vertegenwoordigd door

Laurent Stalens Marc Van Begin

Vaste vertegenwoordiger Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 04.05.2012, NGL 14.06.2012 12168-0359-009
07/10/2011 : ME. - JAARREKENING 30.11.2010, GGK 07.05.2011, NGL 05.10.2011 11570-0261-008
12/07/2010 : ME. - JAARREKENING 30.11.2009, GGK 28.06.2010, NGL 07.07.2010 10275-0201-009
05/07/2010 : OU045841
05/08/2009 : OU045841
25/07/2008 : OU045841
04/07/2007 : OU045841
30/06/2015
ÿþMod Ward 77.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111110111111

t(-.1- .D`LItijL

~ t~~ ~~ ~_:~~~ ~.~~~ t~~f ~.~ ._ ~ º% ~;°,

19

'Griffie

Ondernemingsnr: 0467.568.605

Benaming

(voluit) : LADOLCEVITA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1210 Brussel, Sint-Lazaruslaan 4-10

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bestuurders: bekrachtiging van een coöptatie - ontslag en benoeming Uittreksel uit het proces-verbaal van de jaarvergadering van aandeelhouders gehouden op 18 mei 2015:

De jaarvergadering van aandeelhouders bekrachtigt de benoeming van de heer Alain De Coster, wonende te 1630 Linkebeek, Lange Haagstraat 115, als bestuurder van de Vennootschap. De heer Alain De Coster werd door de Raad van bestuur gecoöpteerd tijdens de vergadering van 16 oktober 2014, ter vervanging van BVBA Xavier Pierlet.

Deze bestuurder wordt benoemd voor de resterende tijd van het mandaat van de bestuurder die hij vervangt, zijnde tot na afloop van de jaarvergadering van aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2018 zal vaststellen. Zijn mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

De jaarvergadering van aandeelhouders neemt akte van het ontslag van de heer Alain De Coster als bestuurder van de Vennootschap, met ingang na afloop van huidige vergadering.

De jaarvergadering van aandeelhouders bedankt hem voor zijn waardevolle medewerking gedurende de uitoefening van zijn mandaat.

Op voorstel van de Raad van bestuur, benoemt de jaarvergadering van aandeelhouders BVBA Amaury de Crombrugghe, met maatschappelijke zetel te 1640 Sint-Genesius-Rode, Sneppenlaan 16, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0464.615.548 en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Amaury de Crombrugghe, als bestuurder van de Vennootschap voor een periode van vier (4) jaar.

Zijn mandaat vervalt na afloop van de jaarvergadering van aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2018 zal vaststellen en wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Iris Vervoort BVBA Marc Van Begin

Bestuurder Bestuurder

Vertegenwoordigd door

Marc Van Begin

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz, van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/07/2005 : OO045841
28/10/2004 : OO045841
21/10/2003 : OO045841
07/08/2002 : OO045841
07/11/2001 : OO045841

Coordonnées
LADOLCEVITA

Adresse
SINT-LAZARUSLAAN 4-10 1210 SINT-JOOST-TEN-NODE

Code postal : 1210
Localité : SAINT-JOSSE-TEN-NOODE
Commune : SAINT-JOSSE-TEN-NOODE
Région : Région de Bruxelles-Capitale