LAWFIN

BV CVBA


Dénomination : LAWFIN
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 807.907.159

Publication

24/07/2014
ÿþMad Word 11.1

1 4 MU 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Bru

Ondernemingsnr. 0807907159

Benaming

(voluit) LAWFIN

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jules Sesmestraat 124, 1081 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de CVBA LAWFIN van -13 juni 2014 blijkt dat de drie uittredende vennoten neL onmiddellijke ingang ontsiag.nemen_a!s bestuurder _van _de vennootschap -en - hierbij bovendien de ontslagbrieven overhandigen.

Dit betten:

-BVBA Advocatenkantoor Jo Roseleth, vertegenwoordigd door Jo Roseleth, zaakvoerder, tevens vaste, vertegenwoordiger

-BVBA Advocatenkantoor Tom Vanraes, vertegenwoordigd door Tom Vanraes, zaakvoerder, tevens vaste. vertegenwoordiger

-BVBA Alain Claes Advocatenkantoor, vertegenwoordigd door Alain Claes, zaakvoerder, tevens vaste ' vertegenwoordiger

Didier Van Laere

Vaste Vertegenwoordiger

Voor BVBA Advocatenkantoor Didier Van Laere

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

(flifl\

~ _

f

V.

beh.

aai 1111

Bei Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

I.Fili1.11k1,11111 II

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van-ddr akte

heergel gdfontvangerr o

25/11/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

V beh

ae Be Sta

111111111111111111111111

1 k NOV. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van plandel Brussel

Ondernemingsnr: 0807907159

Benaming

(voluit) : LAWFIN (verkort) :

Rechtsvorm ; Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jules Besmestraat 124, 1081 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel over de fusie door overneming van LAWFIN door DWC@LAW

Voorstel tot een fusie door overneming tussen DVVC en Lawfin overeenkomstig de procedure van de artikelen 671 juncto 693-704 van het Wetboek van Vennootschappen

De raad van bestuur van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Lawfin, met maatschappelijke zetel te 1081 Brussel, Jules Besmestraat 124, waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0807.907.159 (de Over te nemen Vennootschap) en de raad van bestuur van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DWC@Law, met maatschappelijke zetel te 1081 Brussel, Jules Besmestraat 124, waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0807.907.159, hebben elk op 12 november 2014 het gezamenlijk voorstel tot fusie door overneming (hierna de "Fusie") goedgekeurd, overeenkomstig de artikelen 671 juncto 693-704 van het, Wetboek van Vennootschappen.

A.De Verrichting

a.Beschrijving van de verrichting

DWC is voornemens Lawfin op te slorpen door middel van een fusie door overneming overeenkomstig artikelen 671 juncto 693-704 W,Venn.

Dit fusievoorstel (hierna "Fusievoorstel") zal ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie .van de', rechtbank van koophandel voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergaderingen van Lawfin en DVVC ter goedkeuring, met dien verstande dat de raden van bestuur alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 31 december 2014 zou kunnen zijn.

Door de Fusie zal Lawfin ophouden te bestaan na te zijn ontbonden zonder vereffening en alle activa en passiva van Lawfin zullen worden overgenomen door DVVC. Het gehele vermogen van de Over te nemen Vennootschap, zowel de rechten als verplichtingen, zal overgaan op de Overnemende Vennootschap.

Het vermogen van de Over te nemen Vennootschap betreft in hoofdzaak financiële vaste activa, doch omvat geen onroerende goederen.

b.Motivering van de verrichting

Het doel van Lawfin wordt infra beschreven. Het doel en de kernactiviteiten van Lawfin zijn nauw verwant met activiteiten die DWC nastreeft. Bovendien zijn sinds 1 juli 2014 de aandeelhouders van de Over te nemen Vennootschap identiek aan deze van de Overnemende Vennootschap. Ook het bestuur van beide Te fuseren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vennootschappen bestaat de facto uit dezelfde leden (als natuurlijke persoon dan wel ais vaste vertegenwoordiger van een vennootschap-bestuurder). Bijgevolg zou cie Fusie voor een aanzienlijke administratieve en organisatorische vereenvoudiging zorgen. Het is dan ook voor beide Te fuseren Vennootschappen economisch efficiënt om de activiteiten, het bestuur, de leiding, enz. onder één en dezelfde koepel te organiseren.

B.Identificatie van de Te fuseren Vennootschappen (art. 693, 1° W,Venn.)

a.De Ovememende Vennootschap

Maatschappelijke benaming: DVVC@Law

Rechtsvorm: Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel: Jules Besmestraat 124, 1081 Brussel

Ondememingsnummer: 0479.727.950

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat. Deze activiteit kan zich echter ook beperken tot het aanhouden van een participatie in andere vennootschappen die de uitoefening van het beroep van advocaat tot maatschappelijk doel hebben. De vennootschap mag, hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, aile roerende, onroerende of financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat en met al hetgeen het kan vervoegen of de ontwikkeling ervan kan bevorderen of vergemakkelijken. De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen als investering verwerven en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen, inbegrepen maar niet beperkt tot de terbeschikkingstelling onder welke rechtsvorm dan ook van onroerende goederen aan derden, zoals niet limitatief de verhuring, de onroerende leasing, het vestigen van een vruchtgebruik. Wanneer de vennootschap daadwerkelijk zou opteren voor de uitoefening van het beroep van advocaat, zal zij bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals bepaald door de bevoegde instanties eerbiedigen. De regels van de Codex van de Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel zijn toepasselijk, onverminderd de mogelijke toepassing van de Europese Gedragscode, de reglementering van de Algemene raad van de Nationale Orde en van de betrokken balies of van erkende wettelijke of professionele organisatie,"

b.De Over te nemen Vennootschap

Maatschappelijke benaming: Lawfin

Rechtsvorm: Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel: Jules Besmestraat 124, 1081 Brussel

Ondememingsnummer: 0807.907.159

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het geven van onderwijscursussen, het publiceren van artikels en boeken en het optreden als scheidsrechter in arbitragegeschillen, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator alsook het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, in de meest ruime zin van het woord, De vennootschap mag, hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, hetzij rechtstreekst hetzij onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat en met al hetgeen het kan vervoegen of de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken. De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen als investering verwerven en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen. De vennootschap mag tevens participaties hebben of nemen in andere vennootschappen, voor zover zulks kadert binnen het maatschappelijk doel De vennootschap mag geen enkele handelsactiviteit uitoefenen. De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals bepaald door de bevoegde instanties eerbiedigen. De regels van de Codex van de Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balle te Brussel zijn toepasselijk, onverminderd de mogelijke toepassing van de Europese Gedragscode, de reglementering van de Algemene raad van de Nationale Orde en van de betrokken balies of van de erkende wettelijke of professionele organisatie. Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken."

C.Ruilverhouding van aandelen en toekenning van nieuwe aandelen in de Overnemende Vennootschap  geen opleg in geld (art. 693, 2° W.Venn.)

N

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De inbreng in het kader van de Fusie zal uitsluitend worden vergoed door de uitgifte door de Overnemen de Vennootschap van nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, met dezelfde rechten (d.i. inclusief dividendrechten vanaf datum van voltrekking van de fusie) als de bestaande DWC-aandelen die aan de aandeelhouders van de Over te nemen Vennootschap zullen worden uitgereikt in verhouding tot hun participatie in het kapitaal van de Over te nemen Vennootschap.

Het aantal nieuwe aandelen uit te geven door de Overnemende Vennootschap = inbrengwaarde 1 uitgifteprijs.

Indien de uitkomst geen geheel getal is, zal het aantal aandelen worden bepaald door afronding naar de lagere eenheid.

Op basis van het aantal nieuwe aandelen en het bestaande aantal aandelen in Lawfin, zal de ruilverhouding kunnen worden bepaald door het aantal nieuwe aandelen te delen door het aantal bestaande aandelen in Lawfin. De uitkomst van deze breuk is de ruilverhouding en geeft aan op hoeveel aandelen DVVC iedere aandeelhouder van Lawfin recht heeft per gehouden aandeel Lawfin.

Voor de berekening van het aantal uitgegeven aandelen en voor de bepaling van de ruilverhouding tussen de aandelen in Lawfin, en de nieuw uit te geven aandelen DVVC, werden volgende parameters en waarden in acht genomen :

a)De aandeelhouders (3) van Lawfin en DVVC zijn identiek en de individuele participaties (1/3) in het

kapitaal van voormelde vennootschappen zijn eveneens identiek;

b)Voor de waardering van de respectievelijke aandelen werd uitgegaan van het boekhoudkundig eigen

vermogen op basis van de balansen van Lawfin (per 30/06/2014) en van DWC (per 31/12/2013);

c)Het eigen vermogen van DVVC werd evenwel geherwaardeerd op 2.500.000 EUR;

d)De waarde van DWC wordt bepaald op 2.500.000 EUR, zijnde 3.968 EUR/aandeel (630 in het totaal);

e)De waarde van Lawfin wordt bepaald op 1.550.232,70 EUR, zijnde 258,38 EURlaandeel (6.000 in het

totaal);

f)Aantal uit te geven aandelen =1.550.323,70

= 390 aandelen

3.968 EU Rla

Gezien het aldus bekomen aantal wordt voorgesteld om aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap 13 nieuwe aandelen uit te geven voor 200 aandelen in de Ovememende Vennootschap, zijnde 390 nieuwe aandelen.

Dit geeft de nieuwe ruilverhouding : 13 aandelen DVVC tegen 200 aandelen Lawfin.

Zij zullen worden verdeeld door de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap onder de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap.

D.Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt (art. 693, 3° W,Venn.)

De aandelen zijn op naam en titularisschap zal worden ingeschreven in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap.

E.Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen In de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht (art. 693, 4° W.Venn.)

De nieuwe aandelen zijn dividendgerechtigd met Ingang van 1 januari 2015. De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten (inclusief dividendrechten) hebben als de bestaande aandelen in DVVC,

F.Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (art. 693, 5° W.Venn.)

De verrichting zal worden verwezenlijkt zonder enige retroactiviteit voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden, en treedt derhalve voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden in werking op de dag van de juridische verwezenlijking ervan overeenkomstig artikel 701 W.Venn.

Bijgevolg wordt geen enkele verrichting, gesteld door de Over te nemen Vennootschap met betrekking tot de door de Overnemende Vennootschap in het kader van de verrichting verworven goederen, in de periode

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

vóór de juridische verwezenlijking van de verrichting, beschouwd als zijnde boekhoudkundig en fiscaal verricht in naam en voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

G.Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten ven de Over te nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (art. 693, 6° W.Venn.)

Er zijn in de Over te nemen Vennootschap geen bevoorrechte aandelen. Er zijn evenmin andere effecten dan aandelen uitgegeven door de Over te nemen Vennootschap.

H.Bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 423 of 695 bedoelde verslag (art. 693, 7° W.Venn.)

De bezoldiging die in het kader van haar wettelijke opdracht wordt toegekend aan mevrouw Inge Saeys, bedrijfsrevisor van het kantoor VAN CAUTER-SAEYS & Co van DWC zal 2.000 EUR bedragen.

De bezoldiging die in het kader van haar wettelijke opdracht wordt toegekend aan mevrouw Inge Saeys, bedrijfsrevsior van het kantoor VAN CAUTER-SAEYS & Co van Lawfin zal 2A00 EUR bedragen.

(.Bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de Te fuseren Vennootschappen (art. 693, 8° W.Venn.)

Aan de leden van de bestuursorganen van de Overnemende Vennootschap en de Over te nemen Vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Deze Fusie wordt overeenkomstig artikel 2, 18° f) van het decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming niet als een "overdracht van gronden" beschouwd voor doeleinden van dit decreet.

J.Fiscale verklaringen

De ondergetekende verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, evenals de artikelen 11 en 18, §3 van het B,T.W.-Wetboek.

Iedere aandeelhouder van DVVC en Lawfin heeft het recht ten minste één maand voordat de Fusie van

kracht wordt, op de zetel van DVVC resp. Lawfin kennis te nemen van

i.Het Fusievoorstel

ii.De fusieverslagen van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken zijn

iii.De verslagen over het fusievoorstel van de bedrijfsrevisor van elk van de vennootschappen die bij de fusie

betrokken zijn

iv.De jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie

betrokken zijn

v.De verslagen van de bestuurders over de laatste drie boekjaren

vi.Tusseniijdse cijfers: alle vennoten doen unaniem afstand overeenkomstig artikel 697, §2 W.Venn.

Bovendien kan iedere aandeelhouder op zijn verzoek kosteloos een afschrift krijgen van de documenten vernield onder (i) tot en met (vi), met uitzondering van de stukken die hem werden toegezonden.

K. Volmachten

Het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap heeft Meester Aurélie Veinnan of Meester Audrey van Outryve d'Ydewalle gemachtigd om, telkens elk alleen handelend en elk met recht van indeplaatsstelling, in naam van de Overnemende Vennootschap alle verrichtingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn met het oog op de neerlegging van dit Fusievoorstel bij de griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel.

Het bestuursorgaan van de Over te nemen Vennootschap heeft Meester Aurélie Veirman of Meester Audrey van Outryve d'Ydewalle gemachtigd om, telkens elk alleen handelend en elk met recht van indeplaatsstelling, in naam van de Over te nemen Vennootschap alle verrichtingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn met het oog op de neerlegging van dit Fusievoorstel bij de griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel.

Dit Fusievoorstel wordt door de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap en de Over te nemen Vennootschap of hun gemachtigden neergelegd op de griffie van de betrokken rechtbank van koophandel in één exemplaar per betrokken vennootschap.

Ondergetekenden

BVBA Jan Van Camp

Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

Jan Van Camp

BVBA Advocatenkantoor Didier Van Laere

Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

Didier Van Laere

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.04.2012, NGL 29.08.2012 12526-0463-015
04/02/2015
ÿþMod Word 11.1

at :=.1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

ria neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

Voorbehouder

aan het

Belgisch

Staatsbias

1111111111111111111111111 "

2 3 JAN. 2015

tl=gde. dan ele Nederlandstalige f bht nk vars koteitii9del Brussel

Ondernemingsnr : 0807.907.159

Benaming . -

(voluit) : LAWFIN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Jules besmestraat, 124

Koekelberg (1081 Brussel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - VERGADERING VAN DE OVERGENOME VENNOOTSCHAP

Ingevolge akte verleden voor Meester Guy DUBAERE, geassocieerd Notaris met standplaats te Jette, op 23 december 2014, heeft de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LAWFIN" onder meer volgende besluiten genomen :

EERSTE BESLUIT: FUSIE DOOR OVERNEMING

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van de verslagen vermeld in de agenda, te weten:

11 het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door de Raad van Bestuur van de Vennootschap overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen;

21 het schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld door de bedrijfsrevisor, te weten de heer Willem Van Cauter, bedrijfsrevisor van het kantoor VAN CAUTER-SAEYS & Co overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen.

B. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

CONCLUSIES

De inbreng in natura door kapitaalverhoging in de Burg. CVBA DWC@LAW bestaat uit de inbreng van het gehele vermogen van de vennootschap Burg. CVBA LAWFIN naar aanleiding van de fusie door overneming, waarbij zowel de activa als passiva, als de rechten en de verplichtingen als gevolg van ontbinding zonder, vereffening overgaan naar de Burg. CVBA DVVC@LAW tegen de uitreiking van aandelen van de Burg. CVBA DWC@LAW aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap..

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

b, de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c. dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn door het beginsel van boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op, onderhavige verrichting, en dat deze leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal en: de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng

in natura niet overgewaardeerd is, -

De vergoeding van de inbreng in natura bij kapitaalverhoging bestaat uit 390 nieuwe aandelen van de Burg. CVBA DWC@LAW, zonder vermelding van nominale waarde, aan de aandeelhouders van de Burg. CVBA LAWFIN zijnde als volgt verdeeld:

- Aan de Burg. BVBA Jan Van Camp Advocaat- Avocat in ruil voor zijn 2.000 aandelen, in Burg. CVBA LAWFIN, 130 aandelen van de Burg. CVBA DWC@LAW

- Aan de Burg. BVBA Advocatenkantoor Didier Van Laere in ruil voor zijn 2.000 aandelen in Burg, CVBA LAWFIN, 130 aandelen van de Burg. CVBA DWC@LAW

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Aan de Burg. BVBA Leo De Broeck, Advocaat in ruil voor zijn 2.000 aandelen in Burg. CVBA LAWFIN, 130 aandelen van de Burg. CVBA DWC@LAW

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de vetrichting.

Gedaan te Aalst,

Op 31 december 2014 (getekend Willem Van Cauter Burg. Bvba Van Cauter-Saeys & Co bedrijfsrevisoren kantoor vertegenwoordigd door W. Van Cauter, zaakvoerder.

De vergadering keurt het haar voorgelegde fusievoorstel goed.

Zij besluit aldus tot de fusie door overneming door de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DWC@LAW", overnemende vennootschap, waarvan de zetel gevestigd is te Koekelberg (1081 Brussel), Jules Besmestraat 124 met ondememingsnummer RPR 0479.727.950 van het gehele vermogen - zowel de rèchten als de verplichtingen - van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LAWFIN", overgenomen vennootschap, waarvan de zetel gevestigd is te Koekelberg (1081 Brussel), Jules Besmestraat 124 met ondememingsrnimmer RPR 0807.907,159, door de overgang - onder algemene titel - van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

Ingevolge de fusie wordt het kapitaal van de overnemende vennootschap gebracht op zeshonderd twintigduizend euro (620.000 ¬ ) verdeeld' over achttienduizend vierhonderdvijftig (18.450) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

De overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschap in het kader van de fusie en de kapitaalverhoging die eruit voortv!oeit, wordt vergoed door de uitreiking van dertien (13) aandelen van de overnemende vennootschap tegen tweehonderd (200) aandelen van de overgenomen vennootschap zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande zesduizend (6.000) aandelen van de overnemende vennootschap. Deze aandelen zullen delen in de winst van de overnemende vennootschap vanaf 01 januari 2015.

De vergadering aanvaardt de voorgestelde ruilverhouding. Voor de berekening van de ruilverhouding sluit de vergadering zich aan bij het fusievoorstel en de verslagen waarvan sprake hierboven.

Er zal geen opleg in geld worden betaald.

De toekenning van de nieuw uit te geven aandelen aan vennoten van de overgenomen vennootschap zal geschieden door de inschrijving onder hun naam van het aantal hun toekomende aandelen en de datum van het fusiebesluit in het registervan aandelen op naam vàn de overnemende vennootschap.

TWEEDE BESLUIT: BIJZONDERE BEPALINGEN

De vergadering besluit overeenkomstig het fusievoorstel dat:

" De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap "LAWFIN", boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap DWC@LAW" vastgesteld is op 01 januari 2015.

" De overnemende vennootschap geen bijzondere rechten toekent aan de vennoten van de overgenomen vennootschap.

" Er geen bijzondere voordelen toegekend worden aan de leden van de bestuursorganen van de overgenomen en de overnemende vennootschappen.

DERDE BESLUIT: OVERGANG VAN HET VERMOGEN

De vergadering verzoekt de ondergetekende Notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat TEN ALGEMENE TITEL naar de overnemende vennootschap.

De vergadering verklaart dat de Vennootschap geen titularis is van onroerende zakelijke rechten.

Het register van aandelen van de overgenomen vennootschap wordt vernietigd door de Raad van Bestuur van de overnemende vennootschap.

VIERDE BESLUIT: ONTSLAG  KWIJTING

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de Bestuurders naar aanleiding van de fusie.

De vergadering besluit dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie zal gelden als kwijting voor de Bestuurders van de overgenomen vennootschap, voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 oktober 2014 en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

VIJFDE BESLUIT: OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De algemene vergadering bedingt dat de besluiten te nemen over de onderwerpen op de agenda genomen worden onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van het voorstel tot fusie door de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de `overnemende vennootschap",

ZESDE BESLUIT: MACHTIGING AAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De vergadering verleent elke machtiging aan de Raad van Bestuur van de overnemende vennootschap om de voorgaande besluiten uit te voeren. "

ZEVENDE BESLUIT: VOLMACHT ADMINISTRATIES

De vergadering verleent voor zover als nodig, met eenparigheid van stemmen volmacht aan de bestuurders individueel, met de bevoegdheid afzonderlijk op te treden en in de plaats te stellen, om de Vennootschap, zo nodig na voorafgaande aanpassingen, uit te schrijven bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en om de BTW formaliteiten uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

1

'°-| voo~ ~

_ ~ '

knonouoæn

BelgIsch

Staatsblad

`

Neergelegd : een uitgifte verslag Olivier NEYRINCK, geassociee notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

'

 -  `

op de laatste blz, van Luik Bxonnommn : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.04.2011, NGL 31.08.2011 11507-0259-015
09/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.04.2010, NGL 31.08.2010 10522-0337-016

Coordonnées
LAWFIN

Adresse
JULES BESMESTRAAT 124 1081 BRUSSEL

Code postal : 1081
Localité : KOEKELBERG
Commune : KOEKELBERG
Région : Région de Bruxelles-Capitale