LEENDERT VAN DE REIJT HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEENDERT VAN DE REIJT HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.203.024

Publication

09/08/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111g1111111111111111

3 1 JUL 2013

Spi/

Grime iSSZL,'

Ondememingsnr: 0531- ceo3 ocQ

Benaming (voluit) : Leendert van de Relit Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel: Diamantlaan e

1030 Schaarbeek

Onderwerp akte :Internationale zetelverplaatsing

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 29 juli 2013 van de besioten:!

vennootschap naar Nederlands recht "LEENDERT VAN DE RELIT HOLDING BM", gehouden voor notaris

Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen: ,.

i: 1. Bekrachtiging van de beslissing dd. 24/6/2013 tot verplaatsing van de werkelijke zetel naarl

i België te 1030 Schaarbeek, Diamantlaan 24.

2. Vaststelling dat het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd en:!

Il vier euro negenennegentig cent (¬ 18.604,99) bedraagt, en beslissing om de nominale waarde!

van de aandelen (van duizend oude Nederlandse gulden) af te schaffen.

3. Beslissing dat de gewone algemene vergadering elk jaar zal plaatsvinden op de voorlaatste

vrijdag van de maand december om zeventien uur. ;1

4. Schrapping van de rechtsvorm 'B.V.' in de naam van de vennootschap , zodat de naam thans!!

zal zijn: "Leendert van de Reijt Holding". " ,,

,.

ii 5. Herformulering van het doel om dit in overeenstemming te brengen met de voorschriften naar

ii Belgisch recht inzake gereglementeerde beroepsactiviteiten, zoals hierna opgenomen in

artikel 2 van de nieuw aangenomen tekst der statuten. r,

6. Aanneming van de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperktel aansprakelijkheid naar Belgisch recht, en aanneming van de nieuwe tekst van de statuten in0 overeenstemming met het Wetboek van vennootschappen naar Belgisch recht, luidend als.! volgt (bij uittreksel):

:

"Artikel 1: 1,1., De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naamij

luidt: "Leendert van de Reijt Holding". i.

 iî Deze naam moet steeds  op alle akten, facturen, aankondigingen, brieven, orders, websites en andere stukken uitgaande van de vennootschap  gevolgd of voorafgegaan worden door de i woorden 'besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' of het letterwoord 'BVBA'. j! 1.2. De statutaire zetel is gevestigd te Breda (Nederland), en de werkelijke zetel te 1030i Schaarbeek, Diamantlaan 24, en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister4

i (RPR) te Prusse (...) .,

:i 1.3, De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd. il Artikel 2. , De vennootschap heeft tot doel:

l'

Het exploiteren van -, het deelnemen in -, het voeren van het beheer en de directie over -, hetii financieren van -, en samengaan en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen!: en rechtspersonen; in eigen beheer en voor eigen rekening, het investeren in vermogenswaarden en het beleggen van! i vermogen, het verkrijgen, vervreemden, beheren, huren, verhuren en op andere wijze exploiteren ena in ; In gebruik of genot geven of verkrijgen van vermogensrechten, roerende en onroerende zaken; het zich borg stellen voor derden, het zich sterk maken voor de nakoming van verplichtingen van! !: derden en het zich als mededebiteur verbinden, het verrichten van alle overige activiteiten var?!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



financiële of commerciële aard ten behoeve van vennootschappen en ondernemingen waarmede zij een groep vormt

Artikel 3.

3.1. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd en vier euro negennegentig cent (¬ 18,804, 99), verdeeld in eenenveertig (41) aandelen, die elk één eenenveertigste (1/41°) van het kapitaal vertegenwoordigen.

(" .)

Artikel 8.

81, De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Artikel 9,

9.1. ledere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

ledere verhinderde of afwezige zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een van de medezaakvoerders volmacht verlenen om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen, De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn. 9.2. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, De zaakvoerder mag bijzondere volmacht geven aan derde personen, zelfs indien deze geen vennoot zijn, om welbepaalde of een reeks van welbepaalde handelingen te verrichten, De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. (.,.) Artikel 11.

(«)

11.5. Jaarlijks op de voorlaatste vrijdag van de maand december om zeventien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.(...) 11.9. De vennoten kunnen hun stem schriftelijk uitbrengen. Daartoe moet de door het bestuursorgaan vastgestelde stembrief die aile punten van de agenda bevat, gedateerd en ondertekend, de vennootschap bereiken, uiterlijk twee dagen vóór de vergadering, en uit het geschrift moet duidelijk blijken in welke zin de vennoot wenst te stemmen. De vennoot zal tevens op de stembrief, zijn naam, voornamen, of maatschappelijke naam en rechtsvorm vermelden, alsook zijn woonplaats of zetel, en het aantal aandelen waarmee hij aan de stemming deelneemt

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Artikel 12.

Het boekjaar begint op één augustus en eindigt op eenendertig

Artikel 13.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders) over de bestemming van het resultaat,"

7. Beslissing dat de huidige directeur, de voornoemde heer vAN dE REIJT Leonardus zijn

mandaat zal voortzetten ais niet statutaire zaakvoerder van de BVBA "Leendert van de Reijt Holding" naar Belgisch recht. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

8, Beslissing om geen commissaris te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle

wordt ingesteld.

9. Machtiging van ondergetekende notaris om de formaliteiten van openbaarmaking te vervullen,

Voorts wordt bijzondere volmacht verleend aan : mevrouw Barbara ZAGERS, wonende te 2940 Stabroek, Lepelstraat 47, om de vennootschap te vertegenwoordigen ter griffie, bij de ondernemingsloketten, Kruispuntbank van ondernemingen, btw-administratie, en overige administratieve besturen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Peter Timmermans











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte 4- notulen van de beslissing tot zetelverplaatsing dd 24-62013,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2015
ÿþMotl Word 11,1

I=°ri In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

2 9 JUL! 2015

ter griffie van deNederlandstalige

rechtbank vain randel Brussel

Ondernemingsnr : 0537.203.024

Benaming

(voluit) : Leendert van de Reijt Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diamantlaan 24,1030 Schaarbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 676 juncto 719 t.e.m. 727 van het Wetboek van Vennootschappen is door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fertimix, hierna verder ook `FERTIMIX' genoemd, en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Leendert van de Reijt Holding, hierna verder ook 'VAN DE REIJT HOLDING' genoemd, in gemeen overleg, het voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, hierna verder' Voorstel tot fusie door overneming', opgesteld, waarvan de tekst hierna volgt.

Onderhavig 'Voorstel tot fusie door overneming' wordt neergelegd met het oog op de overname bij wege van fusie van het gehele vermogen van VAN DE REIJT HOLDING' door' FERTIMIX'.

I. Inleiding

`FERTIMIX' werd in het jaar 2009 opgericht als holdingvennootschap. 'FERTIMIX' verwierf in het jaar 2010 alle aandelen van VAN DE REIJT HOLDING'.

'VAN DE REIJT HOLDING' nam in het jaar 2013 de rechtsvorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht nadat de algemene vergadering van vennoten op 24 juni 2013 besloten had tot de verplaatsing van de werkelijke zetel naar België,

De voormelde vennootschappen hebben de intentie om, conform de procedure voorzien in artikel 719 en verder van het Wetboek van vennootschappen een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van 'VAN DE REIJT HOLDING' door ontbinding zonder vereffening overgaat op `FERTIMIX', in overeenstemming met artikel 676, 1 ° van het Wetboek van vennootschappen.

De voorgestelde fusieverrichting kadert in een operatie die het centraliseren van twee identieke bedrijfsactiviteiten beoogt.

IL Vennootschappen betrokken bij de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting A. De vennootschap die de overname zal doen

De vennootschap die de overname zal doen is Fertimix met maatschappelijke zetel te 1030 Schaarbeek, Diamantlaan 24. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen, op 30 december 2009, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 januari 2010, onder het nummer 10006856,

De statuten werden een laatste maa! gewijzigd bij akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 31 december 2010, bekendgemaakt in de Bijiagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 januari 2011, onder het nummer 11012718.

`FERTIMIX' is gekend onder het ondernemingsnummer 0821.917.622, rechtspersonenregister te Brussel.

`FERTIMIX' heeft volgens artikel 3 van haar statuten het volgende maatschappelijk doel

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland

" Het vervullen van opdrachten op het vlak van interimmanagement en management consulting in de ruimste zin van het woord;

" Net geven van advies en consultancy in het algemeen, meer bepaald doch niet uitsluitend op het vlak van algemeen bedrijfsbeleid, commercieel beleid, financieel beleid, economie, informatieverwerking en automatisering;

" Het uitvoeren van studies en onderzoeken in verband met het voorgaande;

" De organisatie en coördinatie van beurzen en andere manifestaties;

" Het inrichten en/of geven van voordrachten en, cursussen, het verstrekken van onderwijs, beroepsopleiding, her- en bijscholing en het verrichten van de daarmee samenhangende diensten, in de ruimste zin van het woord;

" De ontwikkeling van websites, software, programma's en aanverwante werkzaamheden;

" Het huren, verhuren en aan- en verkopen van onroerende goederen, het renoveren van onroerende goederen, het opbouwen van een onroerend patrimonium met inbegrip van onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap zal alle handelingen kunnen verrichten, alleen of in associatie of door participatie met anderen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap zal elke onderneming kunnen starten, elke vennootschap kunnen oprichten, een inbreng verrichten in een andere vennootschap, fuseren of met andere vennootschappen samenwerken, onderschrijven, aan- en verkopen van aandelen en deelbewijzen en andere maatschappelijke rechten, voorschotten en leningen verschaffen, borg staan ten aanzien van derden.

Ze zal ook bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar kunnen zijn in andere vennootschappen.

Tenslotte zal zij ook aile roerende of onroerende handelingen kunnen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar voorwerp of gelijkaardige voorwerpen.

De vennootschap zal in het algemeen alle garanties kunnen verschaffen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen, roerend of onroerend, die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of hieraan, rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen meehelpen.

Het verwerven van participaties in alle commerciële en niet-commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.",

Namens 'FERTIMIX' tekent de heer Leonardus van de Reijt, zaakvoerder bevoegd om de vennootschap te verbinden conform artikel 9.2 van haar statuten.

De vennootschap wordt hierna naast' FERTIMIX' ook 'Overnemende vennootschap' genoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk doel van 'FERTIMIX' Iaat de overname van het gehele vermogen via fusie door overname van 'VAN DE REIJT HOLDING' toe zodat er geen aanpassing van het maatschappelijk doel van 'FERTIMIX' noodzakelijk is.

B. De vennootschap die overgenomen zal worden

De vennootschap die overgenomen zal worden is Leendert van de Reijt Holding met maatschappelijke zetel te 1030 Schaarbeek, Diamantlaan 24. De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris D.J. Willemsen te Arnhem (Nederland) op 5 november 1993.

De statuten werden een laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 29 juli 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 augustus 2013, onder het nummer 13125267.

'VAN DE REIJT HOLDING' is gekend onder het ondernemingsnummer 0537.203.024, rechtspersonenregister te Brussel

VAN DE REIJT HOLDING' heeft volgens artikel 2 van haar statuten het volgende maatschappelijk doel : "De vennootschap heeft tot doel:

Het exploiteren van -, het deelnemen in -, het voeren van het beheer en de directie over -, het financieren van -, en samengaan en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen;

In eigen beheer en voor eigen rekening, het investeren in vermogenswaarden en het beleggen van vermogen, het verkrijgen, vervreemden, beheren, huren, verhuren en op andere wijze exploiteren en in gebruik of genot geven of verkrijgen van vermogensrechten, roerende en onroerende zaken;

het zich borg stellen voor derden, het zich sterk maken voor de nakoming van verplichtingen van derden en het zich als mededebiteur verbinden, het verrichten van alle overige activiteiten van financiële of commerciële aard ten behoeve van vennootschappen en ondernemingen waarmede zij een groep vormt.".

Namens VAN DE REIJT HOLDING' tekent de heer Leonardus van de Reijt, zaakvoerder, bevoegd om de vennootschap te verbinden conform artikel 9.2 van haar statuten

De vennootschap wordt hierna naast 'VAN DE REIJT HOLDING' ook 'Overgenomen vennootschap' genoemd,

Ill. Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Vanaf 1 januari 2015 worden de handelingen van de `Overgenomen vennootschap' boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de `Overnemende vennootschap'.

IV. De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap', die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

De 'Overgenomen vennootschap' heeft geen aandelen met bijzondere rechten noch andere effecten dan aandelen uitgegeven waardoor de 'Overnemende vennootschap' geen rechten dient toe te kennen aan diens vennoten.

V. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting deelnemen

d

Y

S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting betrokken zijn,

Vi. Kosten

De 'Overnemende vennootschap' zal alle kosten met betrekking tot de verrichting dragen.

VIL Streefdatum goedkeuring 'Voorstel tot fusie door overneming'

De streefdatum voor de goedkeuring op een buitengewone algemene vergadering van onderhavig 'Voorstel tot fusie door overneming' door de vennoten van 'FERTIMIX' en van 'VAN DE REIJT HOLDING' is 7 september 2015.

VIII. Neerlegging 'Voorstel tot fusie door overneming'

Dit Voorstel tot fusie door overneming' zal door de ondergetekende, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van `FERTIMIX' en zaakvoerder van 'VAN DE REIJT HOLDING', neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel vóór 27 juli 2015.

IX. Bodemsanering

Krachtens artikel 2, 18°, f) van het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (Bodemdecreet), wordt deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting ais een 'overdracht van gronden' beschouwd voor doeleinden van het Bodemdecreet, en moeten de formaliteiten terzake (zoals het afleveren van een bodemattest) nageleefd worden.

De 'Over te nemen vennootschap' is evenwel geen eigenaar van een onroerend goed, noch bezit zij enige zakelijke of persoonlijke rechten op onroerende goederen waarvan de overdracht valt onder de toepassing van enige decretafe wetgeving betreffende bodembescherming of bodemsanering.

X. informatieverplichting

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen en de statuten.

Meer bepaald zullen de vennoten een afschrift van onderhavig fusievoorstel worden toegezonden.

Daarnaast hebben de vennoten van de fuserende vennootschappen het recht om uiterlijk één maand voordat de bevoegde organen zich over de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting moeten uitspreken en de verrichting van kracht wordt, kennis te nemen in de zetel van de vennootschappen van de volgende documenten

" onderhavig fusievoorstel;

" de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van de 'Overgenomen vennootschap' en de `Over te nemen vennootschap';

" de verslagen van de zaakvoerders van de 'Overgenomen vennootschap' en de 'Over te nemen vennootschap' over de iaatste drie boekjaren;

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" aan de vennoten zal verzocht worden in te stemmen met het feit dat geen tussentijdse cijfers vereist zijnen dit , conform artikel 720, §2, laatst lid van het Wetboek van vennootschappen.

XI. Verklaringen pro fisco

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge De met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal met vrijstelling van BTW geschieden daar de bij de verrichting betrokken vennootschappen geen BTW-plichtigen zijn.

De met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal met vrijstelling van registratierechten geschieden overeenkomstig artikel 117, §1 van het Wetboek van registratie-, hypotheek- en griffierechten.

De niet fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal geschieden met vrijstelling van Inkomstenbelastingen overeenkomstig artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992.

Opgemaakt in 4 exemplaren op 15 juli 2015.

De zaakvoerder van 'FERTIMIX' erkent twee door hem én de zaakvoerder van 'VAN DE REIJT HOLDING' getekende exemplaren te hebben ontvangen van dit Voorstel tot fusie door overneming', waarvan er één exemplaar bestemd is om in het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van 'FERTIMIX' te worden neergelegd en het andere exemplaar bestemd is om bewaard te worden op de maatschappelijke zetel van `FERTIMIX',

De zaakvoerder van VAN DE REIJT HOLDING' erkent twee door hem én de zaakvoerder van 'FERTIMIX' getekende exemplaren te hebben ontvangen van dit 'Voorstel tot fusie door overneming', waarvan er één exemplaar bestemd is om in het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van VAN DE REIJT HOLDING' te worden neergelegd en het andere exemplaar bestemd is om bewaard te worden op de maatschappelijke zetel van 'VAN DE REIJT HOLDING'.

Leonardus van de Relit

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LEENDERT VAN DE REIJT HOLDING

Adresse
DIAMANTLAAN 24 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale