LEG II MEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEG II MEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 430.380.783

Publication

06/10/2014
ÿþMOD Mn) 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

Réservé

au

Moniteur

belge

u

1E1111

N° d'entreprise : 0430.380.783 Dénomination

(en entier) . Leg II Meer 42-48

1

Déposé 1 Reçu !e "

2 5 SEP. 20%

au greffe du trii 1,mI de commerce

rancop one de 8ruxeílles

(en abrège)

Forme juridique : Société Privée à Responsabilité Limitée

Siège : Boulevard du Souverain 25, 1170 Bruxelles

(adresse complète)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Obiet(s) de l'acte :Renouvellement

L'Assemblée générale ordinaire du 10 juin 2014 a décidé de renouveler le mandat de gérant de Mario ANTHUENIS, de Guy DELIRE et de Guy VAN WYMERSCH-MOONS pour un terme de six ans, jusqu'à l'issue: de l'Assemblée générale ordinaire de 2020.

Mario Anthuenis, gérant

Johan Pillaert, gérant

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à I egard des tiers

Au verso : Nom et signature

06/10/2014
ÿþMod Word 11,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~.,

L --

ai

Voc ei

behot

aan

Belgi

Staats





*19160933*

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : (verkort)

0430.380.783

LEG Il MEER 42-48

neergelegd/ontvangen op . 2 5 SEP. 2014

ter griffie van de Nec?~ rrl~ïffie

rec~~ltàarik van koophandel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Vorstlaan 25, 1170 Brussel

(volledtg adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

VOORSTEL GEZAMENLIJK OPGESTELD DOOR DE BEHEERSCOLLEGES VAN LEG II MEER 15 BVBA EN LEG II MEER 42-48 BVBA IN TOEPASSING VAN ARTIKEL 719 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Dit fusievoorstel heeft betrekking op de opslorping door de bvba LEG II MEER 42-48 van het gehele actief en passief vermogen van de bvba LEG ll MEER 15, Aangezien het totaal van de drieduizend zeshonderd: (3.600) aandelen die het kapitaal van de bvba LEG Il MEER 15 vertegenwoordigen, in het bezit is van de bvba: LEG II MEER 42-48, zijn de artikelen 676 en 719 en volgende van het wetboek van vennootschappen die met, fusie door opslorping gelijkgestelde verrichtingen beogen, van toepassing.

1.CONTEXT EN DOELSTELLINGEN

De vastgoedvennootschappen LEG Il MEER 15 BVBA en LEG If MEER 42-48 BVBA maken beiden deel uit van de Groep AXA in België,

Dit fusievoorstel past in het kader van de wil van AXA om het huidige organogram van de groep AXA ln België te vereenvoudigen.

Nog een andere belangrijke doelstelling is de vereenvoudiging van de reportingprocedure en de vermindering van de kosten en administratieve taken: de opslorping van de bvba LEG Il MEER 15 zal het mogelijk maken om de kosten en de administratieve taken samengaand met het eigen beheer en verbonden aan de naleving van de boekhoudkundige en fiscale regels van het vennootschapsrecht af te schaffen.

Tot slot, moet dit fusievoorstel het mogelijk maken om de bestaande eigen middelen in de vennootschap: LEG II MEER 15 beter aan te wenden op het niveau van de groep in België aangezien de financiële middelen. van de vennootschap LEG Il MEER 15 zullen worden gegroepeerd en beheerd in de vennootschap LEG 11 MEER 42-48 en zullen dienen om haar activiteiten te ondersteunen.

De verrichting van fusie zef de ontbinding (zonder vereffening) van de overgenomen Vennootschap en de concomitante overdracht van het geheel van zijn vermogen, passief, rechten, verplichtingen en verplichtingen van elke aard aan de overnemende Vennootschap tot gevolg hebben.

De beslissing omtrent deze fusie is gepland voor 18 november 2014.

2.RECHTSVORM, MAATSCHAPPELIJKE NAAM, DOEL ET MAATSCHAPPELIJKE ZETEL VAN. DE ' MAATSCHAPPIJEN DIE DIE ZULLEN FUSEREN

2.1.LEG Il MEER 42-48 ((overnemende maatschappij))

2.1.1.Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2.1.2.Maatschappelijke Naam : LEG II MEER 42-48

op de laatste blz van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notai is hetzij van de perso(ojn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vrertegem=:oaidigen

Verso _ Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.1.3.Doel (artikel 3 van de statuten)

« De vennootschap heeft tot doel :

Alle onroerende activiteiten, in België en in het buitenland. Zij zal ondermeer alle onroerende goederen mogen verwerven, houden, overdragen, in huur nemen of geven, bouwen, ontwikkelen en beheren en mogen tussenkomen als agent of raadgeefster in aile dergelijke activiteiten, Ze zal alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële activiteiten mogen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of van aard zijn om dit doel te bewerkstelligen of haar patrimonium te realiseren.

De vennootschap heeft tot doel alle financiële investeringen en beleggingen. Zij zal ondermeer alle financiële activa mogen verwerven, houden en overdragen, alsmede op elke wijze mogen deelnemen aan eender welk mandaat mogen uitoefenen in alle ondernemingen welke ook hun doel is. De vennootschap zal tevens alle diensten van administratieve, technische, commerciële of financiële aard mogen aanbieden aan derden, en ondermeer aan de ondernemingen waarin zij een belang zou hebben.

Zij zal roerende, onroerende, financiële, commerciële, industriële activiteiten mogen ontwikkelen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of ze doen bevorderen, of van aard om de waarde van haar patrimonium te realiseren.

Zij zal ondermeer op elke wijze mogen deelnemen aan en eender welk mandaat uitoefenen in aile ondernemingen met een gelijkaardig analoog of verwant doel. »

2.1.4.Maatschappelijke zetel : Vortslaan 25 à 1170 Brussel (Watermal-Bosvoorde).

2.1.5.Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 4.000.000 EUR. Het is verdeeld in 470 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde

2,1.6.Ondernemingsnummer: 0430.380.783

2.2.LEG li MEER 15 (overgenomen maatschappij)

2.2.1.Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2.2.2.Maatschappelijke Naam : LEG il MEER 15

2.2.3.Doel (artikel 3 van de statuten) :

« De vennootschap heeft tot doel :

Alle onroerende activiteiten, in België en in het buitenland. Zij zal ondermeer aile onroerende goederen mogen verwerven, houden, overdragen, in huur nemen of geven, bouwen, ontwikkelen en beheren en mogen tussenkomen als agent of raadgeefster in alle dergelijke activiteiten. Ze zal alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële activiteiten mogen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of van aard zijn om dit doel te bewerkstelligen of haar patrimonium te realiseren.

De vennootschap heeft tot doel alle financiële investeringen en beleggingen. Zij zal ondermeer alle financiële activa mogen verwerven, houden en overdragen, alsmede op elke wijze mogen deelnemen aan eender welk mandaat mogen uitoefenen in alle ondernemingen welke ook hun doel is. De vennootschap zal tevens aile diensten van administratieve, technische, commerciële of financiële aard mogen aanbieden aan derden, en ondermeer aan de ondernemingen waarin zij een belang zou hebben.

Zij zal roerende, onroerende, financiële, commerciële, industriële activiteiten mogen ontwikkelen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of ze doen bevorderen, of van aard om de waarde van haar patrimonium te realiseren.

Zij zal ondermeer op elke wijze mogen deelnemen aan en eender welk mandaat uitoefenen in alle ondernemingen met een gelijkaardig analoog of verwant doel. »

2.2.4.Maatschappelijke zetel ; Vortslaan 25 à 1170 Brussel (Watermal-Bosvoorde).

2.2.5.Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 860.000 EUR. Het is verdeeld in 3.600 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

2.2.6.Ondernemingsnummer : 0478.360.052

3, DATUM VANAF WANNEER DE VERRICHTINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP BOEKHOUDING EN FISCAAL VLAK ZULLEN BESCHOUWD WORDEN ALS ZIJNDE VERRICHT VOOR REKENING VAN LEG II MEER 42-48

1 juli 2014,

4. RECHTEN VERZEKERD DOOR DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP DIE SPECIALE RECHTEN HEBBEN

De overgenomen vennootschap bezit of heeft geen aandeel uitgegeven dat specialE rechten geniet.

5. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN HET BEHEERSCOLLEGE VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE ZULLEN FUSEREN

Er werd geen speciaal voordeel toegekend aan de leden van het beheerscollege van de vennootschappen die zullen fuseren.

Voor-. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Jean-Luc Brosse!, zaakvoerder Mario Anthuenis, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste pli van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nolens, hetzy van de persoto)n(ern) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

06/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter grifi[ié.van de akte

neergelegd/ontvangen op

2 5 SEP. 2014

ter grue van de iederla" nastalige

rechtbank van It t fp andEel Brussel

iunuuUIIIl

nui

*191809

ber



Be Sta

Ondernemingsnr : 0430.380.783

Benaming

(voluit) : LEG II MEER 42-48

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vorstlaan, 25 te 1170 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL VAN DE VONNOOTSCHAPPEN LEG Il MEER 22-23B.V.B.A. EN LEG Il MEER 42-48, B.V.B.A.

VOORSTEL GEZAMENLIJK OPGESTELD DOOR DE BEHEERSCOLLEGES VAN LEG Il MEER 22-23 BVBA EN LEG ll MEER 42-48 BVBA IN TOEPASSING VAN ARTIKEL 693 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

1.CONTEXT eN DOELSTELLINGEN

De vastgoedvennootschappen LEG II MEER 22-23 BVBA en LEG ll MEER 42-48 BVBA maken beiden deel uit van de Groep AXA in België.

Dit fusievoorstel past in het kader van de wil van AXA om het huidige organogram van de groep AXA in België te vereenvoudigen.

Nog een andere belangrijke doelstelling is de vereenvoudiging van de reportingprocedure en de vermindering van de kosten en administratieve taken: de overneming van de bvba LEG Il MEER 22-23 zal het mogelijk maken om de kosten en de administratieve taken samengaand met het eigen beheer en verbonden aan de naleving van de boekhoudkundige en fiscale regels van het vennootschapsrecht af te schaffen.

Tot slot, moet dit fusievoorstel het mogelijk maken om de bestaande eigen middelen in de vennootschap LEG Il MEER 22-23 beter aan te wenden op het niveau van de groep in België aangezien de financiële middelen van de vennootschap LEG Il MEER 22-23 zullen worden gegroepeerd en beheerd in de vennootschap LEG II MEER 42-48 en zullen dienen om haar activiteiten te ondersteunen.

De verrichting van fusie zal de ontbinding (zonder vereffening) van de overgenomen Vennootschap en de concomitante overdracht van het geheel van zijn vermogen, passief, rechten, verplichtingen en verplichtingen van elke aard aan de overnemende Vennootschap tot gevolg hebben.

De beslissing omtrent deze fusie is gepland voor 18 november 2014.

2.RECHTSVORM, MAATSCHAPPELIJKE NAAM, DOEL ET MAATSCHAPPELIJKE ZETEL VAN DE MAATSCHAPPIJEN DIE DIE ZULLEN FUSEREN

2.1.LEG Il MEER 42-48 (overnemende maatschappij)

2.1.1.Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2.1.2.Maatschappelijke Naam ; LEG Il MEER 42-48

2.1.3.Doel (artikel 3 van de statuten) :

De vennootschap heeft tot doel :

Alle onroerende activiteiten, in België en in het buitenland, Zij zal ondermeer alle onroerende goederen

mogen verwerven, houden, overdragen, in huur nemen of geven, bouwen, ontwikkelen en beheren en mogen

tussenkomen als agent of raadgeefster in alle dergelijke activiteiten. Ze zal alle roerende, onroerende,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwooidigen

Verso - Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

financiële, commerciële en industriële activiteiten mogen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of van aard zijn om dit doel te bewerkstelligen of haar patrimonium te realiseren.

De vennootschap heeft tot doel alle financiële investeringen en beleggingen. Zij zal ondermeer alle financiële activa mogen verwerven, houden en overdragen, alsmede op elke wijze mogen deelnemen aan eender welk mandaat mogen uitoefenen in alle ondernemingen welke ook hun doel is. De vennootschap zal tevens alle diensten van administratieve, technische, commerciële of financiële aard mogen aanbieden aan derden, en ondermeer aan de ondernemingen waarin zij een belang zou hebben.

Zij zal roerende, onroerende, financiële, commerciële, industriële activiteiten mogen ontwikkelen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of ze doen bevorderen, of van aard om de waarde van haar patrimonium te realiseren.

Zij zal ondermeer op elke wijze mogen deelnemen aan en eender welk mandaat uitoefenen in alle ondernemingen met een gelijkaardig analoog of verwant doel. »

2.1.4.Maatschappelijke zetel : Vortslaan 25 à 1170 Brussel (Watermal-Bosvoorde).

2.1.5.Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 4.000.000 EUR. Het is verdeeld in 470 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

2.1.6.Ondernemingsnummer : 0430.380.783

2.2.LEG Il MEER 22-23 (overgenomen maatschappij)

2.2.1.Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2.2.2.Maatschappelijke Naam : LEG Il MEER 22-23

2.2.3.Doel (artikel 3 van de statuten)

« De vennootschap heeft tot doel :

Alle onroerende activiteiten, in België en in het buitenland. Zij zal ondermeer alle onroerende goederen mogen verwerven, houden, overdragen, in huur nemen of geven, bouwen, ontwikkelen en beheren en mogen tussenkomen als agent of raadgeefster in alle dergelijke activiteiten. Ze zal alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële activiteiten mogen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of van aard zijn om dit doel te bewerkstelligen of haar patrimonium te realiseren.

De vennootschap heeft tot doel alle financiële investeringen en beleggingen, Zij zal ondermeer alle financiële activa mogen verwerven, houden en overdragen, alsmede op elke wijze mogen deelnemen aan eender welk mandaat mogen uitoefenen in alle ondernemingen welke ook hun doel is. De vennootschap zal tevens alle diensten van administratieve, technische, commerciële of financiële aard mogen aanbieden aan derden, en ondermeer aan de ondernemingen waarin zij een belang zou hebben.

Zij zal roerende, onroerende, financiële, commerciële, industriële activiteiten mogen ontwikkelen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of ze doen bevorderen, of van aard om de waarde van haar patrimonium te realiseren.

Zij zal ondermeer op elke wijze mogen deelnemen aan en eender welk mandaat uitoefenen in alle ondernemingen met een gelijkaardig analoog of verwant doel, »

2.2.4.Maatschappelijke zetel : Vortslaan 25 à 1170 Brussel (Watermal-Bosvoorde).

2.2.5.Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 261.500 EUR. Het is verdeeld in 9.280 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

2.2.6.Ondernemingsnummer : 0479.304.417

3.KAPITAALSVERHOGING VAN LEG Il MEER 42-48 EN RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

Ten gevolge van de fusie door overneming van LEG Il MEER 22-23 door LEG Il MEER 42-48 en bijgevolg de overdracht naar deze laatste van het vermogen van LEG 11 MEER 22-23, zal het kapitaal van LEG Il MEER 42-48 verhoogd worden met tweehonderdeenenzestigduizend vijfhonderd (261.500) euro.

Als vergoeding voor de inbreng van LEG II MEER 22-23, zullen veertien (14) aandelen LEG Il MEER 42-48 gecreëerd en toegekend worden aan de aandeelhouder van LEG Il MEER 22-23, zijnde 0,0015 aandelen LEG Il MEER 42-48 voor een (1) aandeel LEG Il MEER 22-23.

4. MODALITEITEN VOOR HET UITREIKEN VAN DE AANDELEN LEG Il MEER 42-48 AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De aandelen LEG Il MEER 42-48 zijn op naam. Wanneer de algemene vergaderingen van de aandeelhouders van de vennootschappen die zullen fuseren, zullen beslist hebben om te fuseren, zal de aandeelhouder van LEG II MEER 22-23 ingeschreven worden in het register van aandeelhouders van LEG Il

Voor-behoioden aan het Belgisch Staatsblad

MEER 42-48 voor het aantal aandelen dat hem zal toegekend geweest zijn rekening houdend met de

vastgestelde ruilverhouding. Deze inschrijving zal gebeuren binnen de acht (8) dagen na de publicatie van de

beslissingen tot fusie genomen door de algemene vergaderingen en zal betrekking hebben op:

- de identiteit van de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap;

- het aantal aandelen LEG II MEER 42-48 waarop de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap

recht heeft;

- de datum van de beslissing tot fusie.





5. KENMERKEN EN GENOT VAN DE AANDELEN TOEGEKEND AAN DE AANDEELHOUDER VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De nieuwe aandelen LEG ll MEER 42-48 die ten gevolge van de fusie toegekend worden aan de aandeelhouder van LEG Il MEER 22-23 zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen LEG Il MEER 42-48 en zullen, in voorkomend geval, delen in de resultaten vanaf 1 januari 2014.

6. DATUM VANAF WANNEER DE VERRICHTINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP BOEKHOUDING EN FISCAAL VLAK ZULLEN BESCHOUWD WORDEN ALS ZIJNDE VERRICHT VOOR ' REKENING VAN LEG II MEER 42-48

1 juli 2014.

7, RECHTEN VERZEKERD DOOR DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP DIE SPECIALE RECHTEN HEBBEN

De overgenomen vennootschap bezit of heeft geen aandeel uitgegeven dat speciale rechten geniet.

8. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN HET BEHEERSCOLLEGE VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE ZULLEN FUSEREN

Er werd geen speciaal voordeel toegekend aan de leden van het beheerscollege van de vennootschappen die zullen fuseren,

9.SPECIALE EMOLUMENTEN TOEGEKEND AAN DE REVISOR

Voor het verslag dat de revisor moet opstellen in het kader van zijn opdracht betreffende de hierboven omschreven verrichtingen, werd aan PwC Bedrijfsrevisoren bcvba, vertegenwoordigd door Tom MEULEMAN, speciale emolumenten ten belope van 13.500 euro (exclusief btw toegekend, diverse kosten en bijdrage IBR).

10. OPSCHORTENDE VOORWAARDEN

De beslissing tot fusie door de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap wordt genomen onder de opschortende voorwaarde van een positieve uitslag van de stemming van de aandeelhouders van LEG Il MEER 42-48 over deze fusie.

11. STATUTAIRE WIJZIGINGEN

De statuten van LEG II MEER 42-48 zullen worden gewijzigd:

het maatschappelijk kapitaal en het aantal aandelen zullen worden aangepast als gevolg van de fusie door

overneming overeenkomstig punt 3.

Jean-Luc BROSSEL, zaakvoerder Johan PILLAERT, zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luns B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten eenzen vara derden te vertegerivtoardrgen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/11/2014
ÿþluhlI

1111111M10110111 111111111

*14205441*

7

Mal Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ne Ar r el+e> epoitie reten e

3 1 OKT. 201k

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van edeliandel Brussel

Onderraamngsnr 0430.380.783

Benaming

r.r,luit, LEG 11 MEER 42-48

."erkor1.

Rechts,'orm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Vorstlaan, 25 te 1170 Brussel

(vonedlg adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel (erratum)

Fusievoorstel door overneming van LEG ll MEER 22-23 b.v.b.a. door LEG II MEER 42-48 b.v.b.a. (erratum)

Op punt 5 in fine van het fusievoorstel dat in het Belgisch Staatsblad van 6 oktober 2014 onder nummer 14180934 werd bekendgemaakt moet de datum "1 juli 2014" gelezen worden in plaats van "1 januari 2014'.

Overal in de tekst van het fusievoorstel dat in het Belgisch Staatsblad van 6 oktober 2014 onder nummer 14180934 werd bekendgemaakt moet de uitdrukking "college van zaakvoerders" gelezen worden in plaats van "beheerscollege".

Guy VAN WYMERSCH-MOONS, zaakvoerder

Johan PILLAERT, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste b!z van ! uik B verrnokien Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hete,1 van de rorso(rk)n(.en). bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vei tegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

31/10/2013
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MOD WORD 11,1

111111

*13165533*

rnfr-z-onercr,E

22 OKT 2013

Greffe

N° d'entreprise : 0430.380.783

Dénomination

(en entier) : Leg II Meer 42-48

(en abrégé) :

Forme juridique : Société Privée à Responsabilité Limitée

Siège : Boulevard du Souverain 25, 1170 Bruxelles

(adresse complète]

Obiet(s) de l'acte :Renouvellement - cooptation

L'assemblée générale nomme la SCCRL PwC Reviseurs d'Entreprises, ayant son siège social à 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, comme commissaire pour un terme de trois ans. Cette société désigne Monsieur Tom Meuleman, réviseur d'entreprises, pour la représenter et le charge de l'exercice de ce mandat au nom et pour le compte de la SCCRL. Le mandat prendra fin à l'issue de l'assemblée générale appelée à statuer sur les comptes annuels de l'exercice social qui sera clôturé le 31 décembre 2016.

L'Assemblée a également décidé d'élire définitivement Jean-Luc BROSSEL, coopté le 26 octobre 2012 en qualité d'administrateur, pour remplacer Sophie LAMBRIGHS et pour reprendre son mandat qui viendra à échéance à l'issue de l'assemblée générale ordinaire de 2015.

Mario Anthuenis, gérant

Guy Van Wymersch-Moons, gérant

Mentionner sur ta dernière page du Volet B Au recto . Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne' u des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale a regard des £rets

Au verso ; Nom et signature

dijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/12/2014
ÿþMOI) WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

neeigelegd/ontvangen op

1 8 DEC. 2011i

ter griffie v~n N-. Mandsfial[gtÿ

i" d~V,W ubdgi

N° d'entreprise : 0430.380.783

' Dénomination

(en entier) : LEG Il MEER 42-48

(en abrégé) :

' Forme juridique : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Siège : Vorstlaan 25 -1170 Watermaal-Bosvoorde

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :FUSIO DOOR OVERNEMING

' Uit een akte verleeden voor Meester Jean-François POELMAN, Notaris te Schaarbeek, op 9 december

2014, de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « LEG II MEER 42-48 » waarvan de zetel thans gevestigd is te 1170 Watermaal; Bosvoorde, Vorstlaan, 25, het volgende o.a. heeft beslist:

VASTSTELLING DAT ALLE WETTELIJKE FUSIE-FORMALITEITEN VERVULD ZIJN.

De verschijners verklaren dat :

1.De fusievoorstellen werden door de zaakvoerders van de betrokkene vennootschappen LEG Il MEER 4248, LEG Il MEER 15 en LEG Il MEER 22-23 op 23 september 2014 opgemaakt.

2. Deze fusievoorstellen werden neergelegd op 25 september 2014 ter griffie van de Nederlandstalige Rechtbank van Koophandel van Brussel.

3.Deze neerleggingen werden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 6 oktober daarna onder nummers 14180933 tot en met 14180936, en voor LEG il MEER 22-23, met erratum bekendgemaakt op 12 november nadien, onder nummers 14205440 en 441.

4.De burgerlijke vennootschap onder de vorm van BVBA PwC Bedrijfsrevisor, met zetel te 1932 Zaventem, Woluwedal, 18, vertegenwoordigd door de Heer Tom Meuleman, heeft een schriftelijk verslag opgesteld over het fusievoorstel overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van de Vennootschappen.

5.De stukken vermeld in artikel 697 van het Wetboek van de Vennootschappen lagen minstens één maand voor de datum van deze vergadering ter inzage op de zetel van de vennootschap en werden ook aan de aandeelhouder overgemaakt.

6.Sinds de datum van het opstellen van het fusievoorstel hebben zich geen belangrijke wijzigingen: voorgedaan in de activa en/of passiva van het vermogen van ieder der betrokkene vennootschappen. WETTIGHEIDSCONTROLE.

Na onderzoek, bevestigt ondergetekende notaris het bestaan van zowel de interne als de externe wettigheid' van de rechtshandelingen en formaliteiten in verband met deze fusie waartoe de vennootschap gehouden is.

De vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelmatigheden of moeilijkheden heeft vastgesteld.

VOORTZETTING VAN DE AGENDA BETREFFENDE DE FUSIE.

A) (...)

Het verslag van de Commissaris besluit als volgt:

"8. Besluit

Op basis van onze controlewerkzaamheden uitgevoerd in het kader van de beoogde fusie door overneming; van de vennootschap LEG Il MEER 22/23 BVBA door de vennootschap LEG Il MEER 42/48 BVBA, zijn wij van mening dat:

-de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd overeenkomstig de norm inzake de controle van fusie- en' splitsingsverrichtingen van vennootschappen. Wij herinneren er bij deze aan dat de bestuursorganen van de te, fuseren vennootschappen verantwoordelijk zijn voor de waardering van de vennootschappen betrokken bij de' fusieverrichting en voor de ruilverhouding die eruit voortvloeit;

-het fusievoorstel zoals opgesteld door de colleges van zaakvoerders van LEG Il MEER 22/23 BVBA en LEG Il MEER 42/48 BVBA, en zoals neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 25, september 2014, bevat de inlichtingen vereist door het artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen;

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale â l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

-de weerhouden waarderingsmethode ter bepaling van de ruilverhouding aanvaardbaar is gezien de omstandigheden. De weerhouden waarde van een aandeel LEG Il MEER 42/48 BVBA respectievelijk LEG II MEER BVBA bedraagt EUR 21.038,58 respectievelijk EUR 31,24. Dit resulteert in een ruilverhouding van 0,001486;

-gezien de omstandigheden van de voorgenomen verrichting, de ruilverhouding, met de uitgifte van 14 nieuwe aandelen van LEG Il MEER 42/48 BVBA, als redelijk kan worden beschouwd.

Onderhavig verslag behelst uitsluitend de vereisten van artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context,

Sint-Stevens-Woluwe, 5 november 2014

De commissaris

PwC Bedrijfsrevisoren bcvba

vertegenwoordigd door

Tom Meuleman

Bedrijfsrevisor"

B) De vergadering keurt het haar voorgelegde fusievoorstellen goed en besluit aldus tot de fusie door overneming door de BVBA LEG Il MEER 42-48, met zetel te 1170 Watermaal-Bosvoorde, Vorstlaan, 25, van de BVBA LEG Il MEER 15 en BVBA LEG Il MEER 22-23, met zetels te 1170 Watermaal-Bosvoorde, Vorstlaan, 25, door de overdracht van het geheel actief en passief vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de overgenomen vennootschappen naar de overnemende vennootschap overeenkomstig het voornoemd fusievoorstel,

Deze fusies zijn gebaseerd op een staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014. Al de sedert 1 juli 2014 door de overgenomen vennootschap gedane verrichtingen worden, op boekhoudkundig en fiskaal vlak, geacht te zijn verricht voor rekening en risico van de overnemende vennootschap.

Deze overgang (LEG Il MEER 22-23) wordt vergoed door de uitkering aan AXA BELGIUM van veertien (14) nieuwe volledige volstorte aandelen van de overnemende vennootschap,

De uitkering van deze aandelen zal gebeuren door bemiddeling van de zaakvoerders van de overnemende vennootschap die, in voorkomend geval, de nodige inschrijvingen in het aandeelhoudersregister zal doen.

Deze nieuwe aandelen zullen recht geven in de winsten van de vennootschap vanaf 1 juli 2014.

Dat besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap onder algemene titel naar de overnemende vennootschap overgaat.

Het vermogen van de vennootschappen LEG Il MEER 15 en LEG ll MEER 22-23 omvat namelijk de onroerende goederen die hier volgen en waarvoor de overdrachtsvoorwaarden hierna overgenomen zijn en waarvan de vergadering van de overgenomen vennootschap vertegenwoordigd door de Heer Bertrand BRUYR, voornoemd, ingevolge bijzondere volmacht hem verleend door de algemene vergadering van de overgenomen vennootschappen waarvan het proces verbaal net voor deze door ondergetekende notaris werd opgesteld, er perfecte kennis van erkent te hebben om er een exemplaar voor heden te hebben ontvangen, en uitdrukkelijk verklaart deze te aanvaarden en ook voor eigen rekening te bedingen.

(" " )

ONTLASTING EN KWIJTING

De vergadering beslist dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening na de fusie, als kwijting en ontlasting zal dienen voor de raad van bestuur van de overgenomen vennootschappen, voor zijn opdracht tussen 1 januari 2013 en de datum van de verwezenlijking van de fusie.

KAP ITAALVERHOGING

Ingevolge de fusie door opslorping van LEG li MEER 22-23, beslist de vergadering het kapitaal te verflogen met tweehonderd eenenzestig duizend vijfhonderd euro (261.500,00 E) om het te brengen van vier miljoen euro (4,000.000,00 E) op vier miljoen tweehonderd eenenzestig duizend vijfhonderd euro (4.261.500,00 E) door creatie van 14 nieuwe aandelen.

Deze 14 nieuwe aandelen worden aan de NV AXA BELGIUM toebedelen.

De vergadering beslist artikel 5 te wijzigen, als volgt:

« Artikel 5. - Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vier miljoen tweehonderd eenenzestigduizend vijfhonderd euro (4.261.500 EUR). Het is verdeeld in vierhonderd vierentachtig (484) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde die elk één/vierhonderd vierentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen hebben stemrecht. »

WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De vergadering beslist, vanaf heden, de maatschappelijke benaming als volgt te vervangen: "LEG Il MEER". De vergadering beslist artikel 5 te wijzigen, als volgt;

« De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "LEG Il MEER". »

3. Machtiging

De vergadering verleent machtiging aan de Heren Philip da COSTA SENIOR, Yves BLADT en Bertrand BRUYR, die samen of afzonderlijk mogen handelen, met het recht van indeplaatsstelling, met het oog op de vaststelling van de realisatie van de fusie en van de uitvoering van de betreffende onderhavige agenda genomen beslissingen.

,47 i

,44

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Réservé

au

Moniteur

beIge

Volet B - Suite

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Afgeleverd véér de registratie uitzonderlijk ter neerlegging op de Griffie van Rechtbank van Koophandel

J.P. DOELMAN, Notaris

Ter zelfde tijd neergelegd:

- Uitgifte akte

- verslagen van de zaakvoerder

verslagen van de bedrijsrevisor

Mentionner sur la dernière page du yoleE B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

27/06/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 10.06.2013, DPT 25.06.2013 13210-0131-027
05/02/2013
ÿþ "1,'~]t_i:, Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MOD WORD 11.1

BRUXELLES

23 JAN 2013

Greffe

Réservé

au

Monitew, '

beige

11111111111111,1,108111111111

N` d'entreprise 0430.380.783

Dénomination

(en entier) : Leg Il Meer 42-48

(en abrégé)

Forme juridique : Société Privée à Responsabilité Limitée

Siège : Boulevard du Souverain 25, 1170 Bruxelles

(adresse complète)

Obiet(s1 de l'acte ;Démission - Nomination

En sa séance du 26 octobre 2012, et après avoir pris acte de la démission de Sophie LAMBRIGHS en qualité de gérant à effet du 26 octobre 2012, le conseil a décidé de coopter Jean-Luc BROSSEL (MN 70.11.02337.83), domicilié à 1150 Woluwé-Saint-Pierre, avenue des Cattleyas 27, en qualité de gérant à effet du 26 octobre 2012,

Le mandat de Jean-Luc BROSSEL viendra à échéance à l'issue de l'assemblée générale ordinaire de 2015,

Son élection définitive sera soumise à la plus prochaine assemblée générale.

Mario Anthuenis, gérant

Guy Van Wymersch-Moons, gérant

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de le personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

29/06/2012
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte"au'greffe MOD WORD 11.1

Mentionner sur la dernière page du Volet B . Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

*12114668

SRUX!LLES

2 ü JUIN ZO1Z

Greffe

N" d'entreprise : 0430.380.783

Dénomination

(en entier) : Leg II Meer 42-48

(en abrégé)

Forme juridique : Société Privée à Responsabilité Limitée

Siège : Boulevard du Souverain 25, 1170 Bruxelles (adresse complete)

Objet(s) de l'acte :Démission

L'assemblée générale ordinaire du 11 juin 2012 prend acte de la décision de Monsieur Stéphane Halut de: renoncer à son mandat d'administrateur, à effet du 16 février 2012.

Mario Anthuenis, gérant

Guy Van Wymersch-Moons, gérant

21/06/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 11.06.2012, DPT 14.06.2012 12181-0026-027
06/12/2011
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe Mod 2.1

24NOV. 2011

Greffe

In Hi 111110101

*11182933*

Réservé

au

ilfloniteur

belge

W

N' d'entreprise : 0430.360.783

Dénomination

(en entier) : Leg Il Meer 42-48

Forme juridique : Société Privée à Responsabilité Limitée

Siège : Boulevard du Souverain 25, 1170 Bruxelles

Oblat de l'acte : Nomination

La société PwC Reviseurs d'Entreprises SCCRL est représentée à partir du 13 juin 2011 par Monsieur Tom Meuleman dans l'exercice de son mandat de commissaire en remplacement de Madame Emmanuèle Attout.

Mario ANTHUENIS, Gérant

Stéphane HALUT, Gérant

Iffilàgën bi hët léIgiscli SfaatsNàd - J6TIV720I1- Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B :

Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

16/08/2011
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe Mod 2.1

iiiasais+

0 3 -08- 2011

rErf5r ngr'

I

Gre%

d'entrcoriss 0430.380.783

Dé orrr'.aat'on

(en entiers Leg Il Meer 42-48

Forme : Société Privée à Responsabilité Limitée

Siége : Boulevard du Souverain 25, 1170 Bruxelles

Ob et de 'acte : Nomination

Extrait du procès-verbal de l'assemblée générale ordinaire des actionnaires du 31 mai 2011.

L'assemblée nomme à l'unanimité en qualité de gérant Johan PILLAERT, domicilié Spoorweglaan 10 à 9840 De Pinte, NN 560710-205.41 pour une durée de six ans, soit jusqu'après l'assemblée générale de 2017.

Pour extrait analytique conforme.

Mario ANTHUENIS, Gérant

Stéphane HALUT, Gérant

Mentionner sur la dernière paye d. Vo:et B Au recto : Nom et quarté du rot.a:re'nstrurnantant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvcr de rel,Ncenter la personne morale à i égard ries sers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

21/06/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 13.06.2011, DPT 16.06.2011 11173-0037-027
24/06/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 14.06.2010, DPT 14.06.2010 10189-0532-031
18/06/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 08.06.2009, DPT 15.06.2009 09233-0327-029
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 26.06.2008 08318-0268-029
07/02/2008 : AN332820
30/10/2007 : AN332820
23/07/2007 : AN332820
23/07/2007 : AN332820
24/10/2006 : AN332820
14/07/2006 : AN332820
21/06/2005 : AN332820
17/03/2005 : AN332820
16/11/2004 : AN332820
13/07/2004 : AN332820
05/08/2015
ÿþMao WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

ui







N° d'entreprise : 0430.380.783 Dénomination

(en entier) : Leg ll Meer

Depos0 / liegu le

2 7Ji11t. 2015

. `~.

au ,.^ ?'cf.?,9 du trfTe gel de commerce ..~i.:21-4Lyj4k4.I.ikxi de bi'uzellf;s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

(en abrégé):

Forme juridique : Société Privée à Responsabilité Limitée

Siège : Boulevard du Souverain 25, 1170 Bruxelles

(adresse compléta)

Objetfs) de l'acte :Renouvellement

L'Assemblée générale ordinaire du 8 juin 2015 a décidé de renouveler le mandat de gérant de Jean-Luc BROSSEL, de Jean STERBELLE et de Alain VERHEULPEN pour un terme de six ans, jusqu'à l'issue de l'Assemblée générale ordinaire de 2021.

Tom Lepoutre, mandataire

A1entionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à regard des tiers

Au verso : Nom et signature

29/08/2003 : AN332820
12/08/2003 : AN332820
03/06/2003 : AN332820
16/04/2003 : AN332820
14/02/2003 : AN332820
21/01/2003 : AN332820
29/11/2002 : AN332820
21/11/2002 : AN332820
16/10/2002 : AN332820
14/10/2002 : AN332820
14/08/2002 : AN332820
21/10/2015 : ME. - RECTIFICATIF COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 08.06.2015, DPT 12.10.2015 15648-0232-031
09/07/2002 : AN332820
22/04/2002 : AN332820
10/04/1999 : ANA058561
01/01/1997 : TU57328
25/05/1993 : TU57328
01/01/1993 : TU57328
01/01/1992 : TU57328
01/01/1989 : TU57328
01/01/1988 : TU57328
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 18.07.2016 16333-0523-030

Coordonnées
LEG II MEER

Adresse
DRUKPERSSTRAAT 4 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale