LEGAL MUNDI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEGAL MUNDI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.533.396

Publication

08/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 30.07.2014 14391-0486-010
15/12/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Uit een akte verleden voor Meester BRUNO VANDENAMEELE, geassocieerd Notaris te Poperinge op 1 december 2011 blijkt dat:

Mevrouw BROKKEN Els Bea Frans, geboren te Sint-Niklaas op 6 november 1969, identiteitskaartnummer 591 4251729 30 (geldig tot 5 september 2016), rijksregisternummer 691106 074 11, ongehuwd, wonende te 1000 Brussel, Léon Lepagestraat 41 bus 3.

Een vennootschap heeft opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en met de naam "LEGAL MUNDI".

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd le 1000 Brussel, Léon Lepagestraat 41 bus 3.

STATUTEN

Artikel 3.- Maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen,

- Het verstrekken van bedrijfsadvies op het vlak van juridische zaken in de ruimste zin alsmede het verlenen van elke mogelijke vorm van bijstand op dit domein;

- Het organiseren, begeleiden, verlenen van diensten en adviezen, al dan niet in samenwerking met derden, aan ondernemingen, overheden en private personen, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische aangelegenheden, fiscale, juridische en commerciële aangelegenheden, management consult, kwaliteitszorg, financieel beleid, public relations, communicatie, marketing, personeelsbeheer en -opleiding, adviesverlening van allerlei aard, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

*11188092

Ondernemingsnr : S uA 533. 39, Benaming

(voluit) : LEGAL MUNDI

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Léon Lepagestraat 41 bus 3 te 1000 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

u

-~

~~it~~~" ~~~`~~

- Het verschaffen van de nodige middelen, in de meest uitgebreide betekenis van het woord, om een degelijk zakelijk beleid te verzekeren;

- Het organiseren van seminaries en bijeenkomsten in het kader van voormelde activiteiten; - Het ontwerpen en vervaardigen van hoeden en petten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

- De aankoop en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van diverse handelsgoederen zoals hoeden en petten, zonder dat deze opsomming limitatief wordt gegeven;

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium;

Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

- Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

- Zij kan optreden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen.

- Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten; zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

- De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend. In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5.- Maatschappelijk kapitaal.

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,001).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een één/honderdste (1 /100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door mevrouw Els BROKKEN voornoemd: het totaal aantal zijnde honderd (100) aandelen, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ).

Zij verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door haar werd ingeschreven, volgestort is ten belope van twee/derde (2/3e).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 E).

Artikel 10.- Bestuur.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene verga-dering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statu-tair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoer-ders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder voor een onbepaalde termijn: mevrouw Els BROKKEN voornoemd, hier aanwezig, die verklaart deze benoeming te aanvaarden onder de bevestiging niet te zijn getroffen door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Artikel 11: Bevoegdheden.

Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, niet de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door de zaakvoerder, wanneer er maar één is, of door de zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn.

Een statutaire zaakvoerder is echter steeds onbeperkt bevoegd om ook voormelde handelingen alleen te verrichten, zonder gezamenlijke handtekening van een andere zaakvoerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 13.- Controle van de vennootschap.

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Artikel 14.- Zitting en bijeenroeping.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde dinsdag van de maand juni, om elf uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

P één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

Artikel 19.- Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.











Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

Artikel 20.- Bestemming van de winst - reserves.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de

zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

BRUNO VANDENAMEELE

GEASSOCIEERD NOTARIS

Tegelijk hierbij neergelegd :

expeditie van de oprichtingsakte ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.09.2016 16643-0196-011

Coordonnées
LEGAL MUNDI

Adresse
LEON LEPAGESTRAAT 41, BUS 3 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale