LEO TIMMERS LICENSING COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEO TIMMERS LICENSING COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.127.823

Publication

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 05.06.2014 14166-0297-010
13/07/2012
ÿþp , }2 . $3,e. !K H

(voluit) : LEO TIMMERS LICENSING COMPANY Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 1090 Jette, Dansettestraat 5

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Martine ROBBERECHTS, te Zaventem, op 29 juni 2012 ,

neergelegd ter registratie, blijkt wat volgt:

DAT:

1) l~R TUSSEN

1, De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AXES GROUP, met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Graaf de Broquevillestraat 4, met ondernemingsnummer 476237.039,

2, De Heer TIMMERS Leo Jaak, geboren te Genk op twaalf februari negentienhonderd zeventig, nationaal nummer: 70,02,12-019.38, echtgenoot van Mevrouw Riti Gina, wonende te 1090 Jette, Dansettestraat 5 bus OMIH.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht.

2) NAAM : LEO TIMMERS LICENSING COMPANY

3) ZETEL : te 1090 Jette, Dansettestraat 5

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

- De commercialisering van figuren/personages door het vervaardigen, verdelen en verkopen van allerlei producten voor non-book uitgewerkt in de vorm van speelgoed, plush, textiel (T-shirt, badma,tel, badleken, (fleece)deken, handschoenen,...), servies, bestek, feestartikelen, verkleedkostuums, haaraccessoires (borstel, kam, speldjes,...), kaarsen, muziekinstrumenten, fietsaccessoires, foto-albums, fotoaccessoires, Back To Schoolartikelen, stationary, reistassen, koffers, bagagerie, regenschermen, babycare, bedlinnen, Post and Greetirig Cards Framed Pictures, kalenders, matten, Childres car Seats, Kinderkamerdecoratie, Day and Nightwear, zwempakken, drinkbussen, Experimental kits, meubelen, brillen, ijs, juwelen, lampen (fairy lights), fietsen, Outer wear, schoenen, (broek)kousen, tandenborstels, behangpapier, gordijnen, inpakpapier, schrijfgerief, verfgerief, adventskalender, tuinaccessoires,...

Dit is een niet limitatieve opsomming.

- het stellen van alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard, het tot stand brengen van alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen.

5) DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6) KAPITAAL-AANDELEN : Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze HONDERD kapitaalaandelen wordt als volgt ingeschreven:

1.De BVBA AXES GROUP, voornoemd, brengt in, in speciën NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (9,300,00 EUR) onderschreven ten belope van vijftig (50) aandelen.

2.de Heer TIMMERS Leo, voornoemd, brengt in, in speciën NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (9.300,00 EUR) onderschreven ten belope van vijftig (50) aandelen,

De geplaatste aandelen zijn volstort ten belope van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

7) BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

.___  De zaakvoerders_worden_benoemd door devennoten.voor_detijdsduur_door.baar uastte_stellen_____ Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mvd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

o 4 luIL. 1012

BRU SSEL

Griffie

u II IIIIIIiIIIHI VIIIIB

*12123350*

u

Ondernemingsnr : Benaming

(ify.4.2y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Werden benoemd tot zaakvoerder

- de heer DE CORTE Walter, wonende te Münster (Duitsland), Breul 16;

- de Heer TIMMERS Leo, voornoemd;;

8) BESTUURSBEVOEGDHEID : ledere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college der zaakvoerders, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering, Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigende leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. ledere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

9) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013.

10) ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om negentien uur in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, meegedeeld in de oproepingsbrief.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2014.

11) WINSTVERDELING : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

12) OVERDRACHT OF OVERGANG VAN AANDELEN

Standstill

Partijen verbinden er zich toe om hun Aandelen van de Vennootschap in geen geval over te dragen vóór 31

december 2015.

Voorkooprecht

1, Voorwerp

In geval één van de Partijen, na 31 december 2015, haar aandelen van de vennootschap, geheel of gedeeltelijk, wenst over te dragen, geniet de andere Partij van een voorkooprecht waarvan de modaliteiten hierna worden geregeld.

Indien één van de Partijen haar aandelen van de vennootschap of een deel ervan (hierna genoemd : "de Kandidaat-Overdrager") wenst over te dragen, moet zij hiervan de andere Partij bij aangetekend schrijven op de hoogte stellen.

In dit schrijven zal melding worden gemaakt van het aantal aandelen dat de Kandiaat-Overdrager wenst over te dragen, alsook van de volledige identiteit van de kandidaat-overnemer(s), van de prijs en van de eventuele andere voorwaarden van de voorgenomen overdracht.

Deze kennisgeving zal gelden als een aanbod door de Kandidaat-Overdrager aan de andere Partij om de aandelen die de Kandidaat-Overdrager wil overdagen, aan te kopen. Dit aanbod kan niet worden ingetrokken zolang de procedure van het voorkooprecht loopt.

2. Uitoefening voorkooprecht

Indien de andere Partij haar voorkooprecht wenst uit te oefenen, moet zij de Kandidaat-Overdrager hiervan binnen de 90 dagen na de ontvangst van de kennisgeving bij middel van aangetekend schrijven op de hoogte brengen. Dit schrijven moet melding maken van het aantal aandelen dat de andere Partij wenst aan te kopen.

3. Prijs

Ingeval van de uitoefening van het voorkooprecht worden de aandelen vervreemd aan een prijs gelijk aan de waarde van de aandelen bekomen door toepassing van de prijsformule opgenomen in de aandeelhoudersovereenkomst die tussen partijen ondertekend werd op heden deze voorafgaand (hierna genoemd de `aandeelhoudersovereenkomst').

Indien Partijen er niet in slagen om deze prijs in onderling overleg te bepalen, zal deze worden bepaald door een deskundige die in gemeenschappelijk overleg tussen betrokken Partijen wordt aangesteld overeenkomstig artikel 31 van het Wetboek van Vennootschappen of indien er geen overeenstemming bestaat over de deskundige, door de deskundige aangesteld door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement van de maatschappelijke zetel van de Vennootschap. De kosten voor de deskundige worden in gelijke delen verdeeld tussen de Partijen.

Voor-behQudn eraan het ¬ felgisch Staatsblad

indien de andere Partij haar voorkooprecht heeft uitgeoefend, betaalt zij de prijs voor de overdracht van de aandelen binnen de 90 dagen na de bepaling van de prijs, De overdracht van de aandelen vindt plaats op het moment van de betaling van de prijs. De aandelen van de vennootschap blijven onvervreemdbaar tot na de betaling van de volledige prijs.

4, Niet-uitoefening voorkooprecht

Indien de andere Partij haar voorkooprecht niet wenst uit te oefenen, deelt zij dit binnen de hoger vermelde termijn van 90 dagen mee aan de Kandidaat-Overdrager. Indien de andere Partij nalaat om binnen deze termijn te antwoorden, wordt zij geacht haar voorkooprecht niet uit te oefenen.

Tn geval van overdracht van aandelen aan een derde, is de derde die de aandelen heeft verworven, verplicht om Voorafgaandelijk toe te treden tot de aandeelhoudersovereenkomst. De Kandidaat-Overdrager zal dit uitdrukkelijk afdwingen van de derde aan wie zij aandelen overdraagt, zonder hetwelk zij geen aandelen aan deze derde kan overdragen.

6. Nieuwe kennisgeving

Indien de prijs of de andere voorwaarden van de in de aandeelhoudersovereenkomst bedoelde kennisgeving voorgestelde overdracht, na deze kennisgeving, gewijzigd worden of indien een overdracht aan een andere natuurlijke persoon of rechtspersoon dan vermeld in deze kennisgeving wordt overwogen, dient de Kandidaat-Overdrager een nieuwe kennisgeving te doen.

Door deze nieuwe kennisgeving moet de procedure van voorkooprecht opnieuw worden gevolgd en heeft de andere Partij opnieuw een voorkooprecht op de aandelen.

6.. Inbreuk

De personen die aandelen verwerven in strijd met de procedure van voorkooprecht, zullen niet erkend worden als aandeelhouders van de Vennootschap.

Iedere overdracht die wordt verricht in strijd met bovenvermelde bepalingen zal aanleiding geven, niet cumulatief, tot

(i) de betaling door de Partij die zijn aandelen in strijd met bovenvermelde bepalingen heeft overgedragen aan de andere Partij van een bedrag gelijk aan 50 procent van de waarde van de overgedragen aandelen zoals bepaald in de aandeelhoudersovereenkomst, onverminderd het recht van de andere Partij om een hogere schadevergoeding te vorderen op grond van de werkelijk geleden schade; of

(ii)de nietigverklaring van de aldus in strijd met bovenvermelde bepalingen verrichte overdracht.

Optie tot aankoop

Voor de bepalingen omtrent de 'optie tot aankoop' wordt integraal verwezen naar de aandeelhoudersovereenkomst die tussen partijen ondertekend werd op heden deze voorafgaand en die aan deze akte aangehecht blijft.

13) ONTBINDING EN VEREFFENING : Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten, Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het netto-actief verdeeld onder de vennoten.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Martine ROBBERECHTS

Zaventem



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

îegelijk hiermee neergelegd expeditie van de oprichtingsakte



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 29.05.2015 15142-0488-011

Coordonnées
LEO TIMMERS LICENSING COMPANY

Adresse
DANSETTESTRAAT 5 1090 BRUSSEL

Code postal : 1090
Localité : JETTE
Commune : JETTE
Région : Région de Bruxelles-Capitale