LES AUTOCARS DIERICKX HENRI ET FILS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LES AUTOCARS DIERICKX HENRI ET FILS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 402.609.980

Publication

22/08/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 14.08.2012, NGL 17.08.2012 12418-0310-016
11/04/2012
ÿþOndernemingsnr : 0402.609.980

Benaming (voluit) : LES AUTOCARS HENRI DIERICKX ET FILS

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING (GERUISLOZE FUSIE) DOOR DE VENNOOTSCHAP IMMO DIERICKX

Uittreksel uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten,i gehouden voor Notaris Christian HUYLEBROUCK te Brussel op 2 maart 2012, geregistreerd elf bladen zonder renvooi op het eerste Registratiekantoor van Vorst op 9 maart 2012, boek 84, blad 17, vak 04. Ontvangen vijfentwintig euro (25 ¬ ). De Ontvanger (getekend) E. ELOY.

i! De buitengewone algemene vergadering heeft volgende beslissingen genomen :

1. Beslissing tot fusie De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele !i vermogen van de vennootschap LES AUTOCARS HENRI DIERICKX ET FILS, zowel de rechten al de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze; vennootschap IMMO DIERICKX, die houdster is van alle aandelen van de vennootschap LES AUTOCARS HENRI DIERICKX ET FILS.

il De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap LES AUTOCARS HENRI; DIERICKX ET FILS boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de; overnemende vennootschap IMMO DIERICKX, wordt bepaald op 1 oktober 2011.

;, Alle verrichtingen sinds de gemelde datum door de bvba LES AUTOCARS HENRI DIERICKX ET! ;, FILS gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap IMMO DIERICKX, en dei

sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt,

worden.

Ten gevolge van deze fusie houdt de bvba LES AUTOCARS HENRI DIER1CKX ET FILS vanaf heden op te bestaan.

i, 2. Wijziging van de statuten

il De algemene vergadering heeft beslist om onderstaande tekst aan te nemen : (partim) : HOOFDSTUK I. AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

,; ARTIKEL 1. RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Haar naam luidt: "IMMO DIERICKX".

ARTIKEL 2. ZETEL

jj De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1741 Wambeek, Langestraat, 110.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of; het tweetalig gebied Brussel - Hoofdstad, bij besluit van de raad van bestuur. De zetel dient meti

;i statutenwijziging verplaatst te worden buiten het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad, bij besluit van de algemene vergadering.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging van het besluit in hete vennootschapsdossier, samen met een afschrift van de bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgische Staatsblad.

De vennootschap kan, bij besluit van de raad van bestuur, agentschappen, administratieve of; bedrijfszetels, filialen of kantoren vestigen, op iedere andere plaats in België of in het buitenland. << ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B

mod 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bet ak" Be Sta

lIl I IIu~IV~N

o~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Birminghamstraat 297 A, 1070 Anderlecht

nz } mod 11.1



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Het verkrijgen van onroerende goederen, het optrekken van gebouwen, hun uitbating en de verkoop ervan; het beheer van het onroerend patrimonium,

Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

Het beheren en beleggen van roerende en onroerende vermogens. Het patrimonium gevormd door inbrengingen en verwervingen te behouden in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Het is haar verboden zich bezig te houden met verrichtingen van zogenaamde vastgoedhandelaars. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht geven, opstalrecht verlenen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, bebouwd, onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeid, De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband mee staan met de bovenstaande doelomschrijvingen, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in natura.

ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur, vanaf de datum van haar oprichting. Zij mag verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen aangaan voor een termijn die haar eventuele ontbinding overtreft.

HOOFDSTUK Il. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op honderd drieënzeventig duizend vijfhonderd vijfentwintig komma zesenveertig euro (173.525,46 E).

Het is vertegenwoordigd door 70 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

HOOFDSTUK III. BESTUUR EN TOEZICHT

ARTIKEL 15. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders. Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststellingen, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd voor ten hoogste zes jaar. Zij worden benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders, die hen ten allen tijde kunnen ontslaan. Zij zijn herkiesbaar.

ARTIKEL 21. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen - daden van beheer en van beschikking - te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet of door de statuten.

ARTIKEL 22, DIRECTIECOMITE

De raad van bestuur kan overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen zijn statutaire bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere natuurlijke of rechtspersonen, die al dan niet bestuurder of aandeelhouder zijn.

De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité. De raad van bestuur kan de leden van het directiecomité ten allen tijde ontslaan. De overgedragen bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur warden beperkt. Deze beperkingen en de eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

ARTIKEL 23, DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer personen, al den niet bestuurders, leden van het directiecomité of aandeelhouders, die alleen of

y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder)

u aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor-

behouden dan het ` Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

gezamenlijk optreden. Hun benoeming, ontslag en bevoegdheid wordt geregeld door de raad van

bestuur.

ARTIKEL 25. VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte,

rechtsgeldig vertegenwoordigd door:

- de raad van bestuur handelend als college of

- twee gezamenlijk optredende bestuurders die geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moeten leveren of

- een door de raad van bestuur benoemde afgevaardigd bestuurder met bevoegdheid de vennootschap alleen te vertegenwoordigen.

De raad van bestuur kan aan één of meer leden van het directiecomité de bevoegdheid verlenen om de vennootschap hetzij alleen, hetzij gezamenlijk te vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber aangeduid door de raad van bestuur of, indien deze bevoegdheid is overgedragen aan het directiecomité, door het directiecomité, binnen de perken van zijn mandaat.

HOOFDSTUK IV. ALGEMENE VERGADERINGEN

ARTIKEL 29. JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering wordt van rechtswege gehouden op de eerste woensdag van de maand juni van ieder jaar om 18 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

ARTIKEL 31. VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder mag zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet een aandeelhouder. De volmacht moet worden gegeven per brief, telegram, telex, fax, email of enig ander schriftelijk of elektronisch middel. Een volmachtdrager mag houder zijn van meerdere volmachten.

De rechtspersonen mogen door hun wettelijke of statutaire organen worden vertegenwoordigd evenals door enige andere persoon te dien einde aangesteld.

De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd tenminste drie werkdagen véér de algemene vergadering. Zolang aan deze verplichting niet is voldaan, wordt het stemrecht geschorst.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en de blote eigenaars, de schuldeisers en de inpandgevende schuldenaars moeten zich respectievelijk laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon.

ARTIKEL 33. VERDAGING

Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. Plaats, datum en uur van de volgende vergadering worden beslist tijdens de eerste vergadering en gelden als nieuwe bijeenroeping,

ARTIKEL 35. STEMMING PER BRIEF

~D E 1 .r1 e 9 ~~ ~i " " - -/ // º%E Dr '1 " / a ' Pr9' á4

~~' ~ ~',~' ;~~~~~' ~`~ ~~' . ~ ~ ~~~ ~~"

/ " E " " i~ . E _ / E º% ~

9~ ~rr' r i~~/~ ~ ~r ~~~~ ~- ~,~~'~%'J, .1 ~, ~C ~ ~

g~1 . 1 7 ~ 1 E .. _ / 9 -'' " ~ 7 ~~ ~ r< .~+~ . / o ~ 0 ~ /i ~..

~ " ." , ~~S/17"-- ~~ Ij~f,A61 n /E D~ E~~>~-~." D Y -"joieI'~> ~~4.

~ / 1~,~~~ /~~ f ~~ ~~ ~r ~

~.~! ~..'rt ~ ~a'"e- 7D~~ º%~i /~s c~i~~~~ / oro- ~:D ~~ .~./~

~ ~ ~~ . ~~~~~ f~,~ ~,~~~..r ,~ ~;`,~ 1.f ~,~~

,D~/~~E~ ~ r~i 1' JD1I,~º% " /:~ 9~ti' ~~~~~1~/1 ~9'~ E9 ~.~I~~E~R1"

~~~~/~!~ ~_If~.` Ií~~~l~/~:/-~I.~!r` ~~~-r~,~~~ r~~-

DI, ~~,/ !^,7 " ~~ E ~º%D D' :J ll~hi ~ rlr~D" 1- G_ E_ " t:/ D" "

r~~~" -,~~!

De raad van bestuur mag een stemming per uitwisseling organiseren langs elektronische weg via

één of meer internetsites. Het bepaalt de praktische modaliteiten van deze elektronische stemming

erop toeziend dat het gebruikte systeem toelaat om (i) de vermeldingen van de eerste alinea te

voeren en (ii) het naleven van de termijn van ontvangst die het voorschrijft, te controleren.

ARTIKEL 36. AANTAL STEMMEN

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van

de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als eigenaar van het

effect ten aanzien van de vennootschap.

HOOFDSTUK V. MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN - W1NSTVERDELING

ARTIKEL 38. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

ARTIKEL 39. MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Op 31 december van ieder jaar, wordt de boekhouding afgesloten en maakt de raad van bestuur, overeenkomstig artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen, de jaarrekening op. De raad van bestuur stelt tevens een jaarverslag op voor zover dit voorgeschreven is door artikels 94 en volgende van het Wetboek van Vennootschap" en.

r

~ 7 '~ /" ,/" py s o r '/7

4 44

rpre

Na goedkeuring van de jaarrekening, spreekt de algemene vergadering zich bij speciale stemming uit over de kwijting aan de bestuurders en commissarissen. Deze kwijting is slechts geldig wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening, en, wat de verrichtingen betreft die strijdig zijn met de statuten of met het Wetboek van Vennootschappen, wanneer deze bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproepingsbrief. Binnen de dertig dagen na hun goedkeuring legt de raad van bestuur de jaarrekening, het jaarverslag evenals aile andere stukken vermeld In artikel 100 van het Wetboek van Vennootschappen, neer op de Nationale Bank van België. Met het oog op haar bekendmaking, wordt de rekening rechtsgeldig getekend door één of meer bestuurders of leden van het directiecomité, of door de afgevaardigd bestuurder, of door een persoon daartoe uitdrukkelijk gemachtigd door één van voornoemde personen.

ARTIKEL 41. BETALING VAN DIVIDENDEN

De betaling van de dividenden gebeurt op de tijdstippen en in de plaatsen die door de raad van bestuur worden aangeduid. De raad van bestuur kan, met inachtneming van de bepalingen van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen, een interimdividend betaalbaar stellen.

3. De vergadering beslist de samenstelling van de raad van bestuur niet te wijzigen.

VOOR CONFORM ANALYTISCH UITTREKSEL.

Notaris Christian HUYLEBROUCK, met residentie te Brussel.

Samen neergelegd met een uitgifte van de akte dd 02 maart 2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 'aan Het` Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/12/2011
ÿþr

MO 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4 DEC. 2011

BRUSSEL

Griffie

NI

in

NI

u

11

A

i

i

i

*11193695*

ber

a~

Be Sta

Ondernemingsnr : 0402.609.980

Benaming

(voluit) : LES AUTOCARS HENRI DIERICKX ET FILS

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAPA MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BIRMINGHAMSTRAAT 297,"1070 ANDERLECHT

Onderwerp akte : neerlegging fusievoorstel

fusievoorstel met betrekking tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting conform art. 676, 1° W. Venn. van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Les Autocars Henri Dierickx et Fils met zetel te 1070 Anderlecht, Briminghamstraat 297a en gekend onder RPR Brussel btw BE 0402.609.980, door de' burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap Immo Dierickx met zetel te 1741' Wambeek, Langestraat 110 en gekend onder RPR Brussel, KBO 0442.305.746

vertegenwoordigd door

Dierckx Yves

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.08.2011, NGL 25.08.2011 11444-0091-016
12/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.09.2010, NGL 30.09.2010 10570-0211-014
27/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.10.2009, NGL 23.10.2009 09822-0361-014
04/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.08.2008, NGL 29.08.2008 08691-0278-014
09/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.06.2007, NGL 05.07.2007 07354-0053-014
28/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 25.07.2006, NGL 24.08.2006 06662-2883-014
27/07/2005 : BL161964
14/09/2004 : BL161964
24/07/2003 : BL161964
20/09/2002 : BL161964
20/09/2001 : BL161964
03/10/2000 : BL161964
04/11/1999 : BL161964
01/01/1986 : BL161964

Coordonnées
LES AUTOCARS DIERICKX HENRI ET FILS

Adresse
BIRMINGHAMSTRAAT 297A 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale