LES MENESTRELS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LES MENESTRELS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 459.842.455

Publication

20/06/2013
ÿþM,d Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

i *130 399* 11

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0459.842.455

Benaming

(voluit) : Les Ménestrels

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1080 Brussel, Edmond Machtenslaan 102 bus 7

(volledig adres)

Onderwerp akte ; fusie door overname

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim MAES te Koksijde (Oostduinkerke), op 31 mei 2013, geregistreerd als volgt : geregistreerd te Nieuwpoort op 4 juni 2013 boek 116 blad 11 vak 16. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00). De ontvanger ai. (getekend) L DE BERGH", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de naamloze vennootschap « Les Ménestrels" met zetel te 1080 Brussel, Edmond Machtenslaan 102 bus 7 heeft beslist

* Lezing en onderzoek van het fusievoorstel opgesteld door de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen, de NV Group AP Project Development met zetel te 1080 Brussel, Edmond Machtenslaan 102 bus 7, overnemende vennootschap en de NV Les Ménestrels met zetel te 1080 Brussel, Edmond Machtenslaan 102 bus 7, overgenomen vennootschap, op 25 januari 2013 en neergelegd op de rechtbank van koophandel te Brussel op 1 maart 2013, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 12 maart 2013, onder nummer 13040759.

Controleverslag door de bedrijfsrevisor met betrekking tot de fusie : Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in volgende termen:

"7. BESLU ITEN

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de fusie door overneming van de NV LES MÉNESTRELS dcor de NV GROUP AP PROJECT DEVELOPMENT, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kan ik besluiten dat:

Op basis van een substantiële waardering een waarde per aandeel wordt bekomen van 117,50 EUR voor zowel de NV GROUP AP PROJECT DEVELOPMENT als voor de NV LES MÉNESTRELS (na de voorafgaande omwisseling van het aantal aandelen van de NV GROUP AP PROJECT DEVELOPMENT).

Op basis van voormelde waarden wordt navolgende ruilverhouding voorgesteld: 1 nieuw te creëren aandeel van de NV GROUP AP PROJECT DEVELOPMENT in ruil voor del aandeel van de NV LES MÉNESTRELS.

De voorgestelde ruilverhouding van aandelen met het oog op de fusie door overneming is mijn inziens redelijk en de toegepaste waarderingsmethoden zijn in het gegeven geval passend.

1k dien evenwel een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschappen.

Er zijn geen bijzondere problemen geweest bij de waardering.

De overige inlichtingen die het fusievoorstel bevat, werden bevestigd door de ingewonnen inlichtingen. Wevelgem, 15 april 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd (ex ultimo) door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

De vergadering besluit tot de fusie van de vennootschap door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) aan de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap GROUP AP PROJECT DEVELOPMENT, met maatschappelijke zetel te 1080 Brussel, Edmond Machtenslaan 102/7, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0425.147.634. en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

* De overdracht gebeurt door middel van toekenning van 7.750 volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap zonder opleg

* De algemene vergadering van de naamloze vennootschap Les Ménestrels besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op de voormelde fusie. De aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden aandeelhouders van de overnemende vennootschap.

* De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1 januari 2013. De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

. 11

Voor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



sindsdien verworven resultaten zullen in de rekening van de overnemende vennootschap geboekt worden vanaf

1 januari 2013.

* Ten gevolge van deze fusie houdt de naamloze Vennootschap Les Ménestrels op te bestaan, zonder te

worden vereffend

* Als gevolg van de goedgekeurde fusie gaat gans het vermogen van de overgenomen vennootschap de NV

Les Ménestrels, met alle rechten en plichten, over op de overnemende vennootschap, de NV Group AP Project

Development.

* volmacht aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap tot uitvoering van de genomen

besluiten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Wim MAES, geassocieerd notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie akte dd. 31.05.2013,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/03/2013 : BL618536
12/03/2013
ÿþMod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0459.842.455 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : EDMOND MACHTENSLAAN 102 / 7 - 1080 BRUSSEL (volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd, 25 januari 2013 houdende voorstel tot fusie van de NV GROUP AP PROJECT DEVELOPMENT door overneming van de NV LES MÉNESTRELS, zoals dit werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel,

OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP:

De NV GROUP AP PROJECT DEVELOPMENT, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 1080 Brussel, Edmond Machtenslaan 10217, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel en met ondememingsnummer 0425.147,634.

OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP:

De NV LES MÉNESTRELS, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 1080 Brussel, Edmond Machtenslaan 102 bus 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0459.842.455.

RUILVERHOUDING

Voor de inbreng van het volledige actief en passief vermogen van de NV LES MÉNESTRELS zullen de aandeelhouders van de NV LES MÉNESTRELS voor hun 7.750 aandelen 7.750 nieuw te creëren aandelen van de NV GROUP AP PROJECT DEVELOPMENT ontvangen. Er is geen opleg voorzien.

Samengenomen bedraagt de ruilverhouding aldus 1 aandeel van de NV GROUP AP PROJECT DEVELOPMENT voor 1 aandeel van de NV LES MÉNESTRELS.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN TOEGEKEND

Het bestuursorgaan van de NV GROUP AP PROJECT DEVELOPMENT zal, onmiddellijk na de notariële akte van fusie, 7.750 nieuw uitgegeven aandelen creëren van de NV GROUP AP PROJECT DEVELOPMENT, die zullen toekomen aan de aandeelhouders van de NV LES MÉNESTRELS pro rata hun aandelenbezit in de NV LES MÉNESTRELS, waarbij navolgende ruilverhouding in acht wordt genomen:

1 nieuw te creëren aandelen van de NV GROUP AP PROJECT DEVELOPMENT voor 1 bestaand aandee van de NV LES MÉNESTRELS

Na de fusie zal het kapitaal van de NV GROUP AP PROJECT DEVELOPMENT als volgt zijn samengesteld:

Kapitaal NV GROUP AP PROJECT DEVELOPMENT vóór de fusie: 62.500,00 EUR

Kapitaalverhoging n.a.v. de overname van de NV LES MÉNESTRELS: 2.237,500,00 EUR

2.300.000,00 EUR

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tl I MR1r~~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

LES MÉNESTRELS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-beiouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Het kapitaal van de NV GROUP AP PROJECT DEVELOPMENT ten belope van 2.300.000,00 EUR zal vertegenwoordigd zijn door 16.250 aandelen (1) zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/16.125e van het maatschappelijk kapitaal.

(1) Aantal aandelen vóór de fusie: 8.500 (na omzetting van het aantal aandelen)

Te creëren aandelen n.a.v. de fusie: 7,750

Totaal aantal aandelen na de fusie: 16.250 aandelen

DEELNAME IN DE WINST

De aldus nieuw gecreëerde aandelen zullen recht geven te delen in de winst van de NV GROUP AP PROJECT DEVELOPMENT gerealiseerd vanaf 1 januari 2013.

Betreffende dit recht wordt verder geen bijzondere regeling getroffen.

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VEN-NOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen verricht vanaf 1 januari 2013 door de NV LES MÉNESTRELS worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de NV GROUP AP PROJECT DEVELOPMENT,

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten.

BIJZONDERE VOORDELEN

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Aldus getekend voor LES MENESTRELS NV:

de heer Alain Renders,

vast vertegenwoordiger Alain Renders Beheer BVBA,

gedelegeerd bestuurder

Gelijktijdig hiermee neergelegd: fusievoorstel dd. 25 januari 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/02/2013 : BL618536
18/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

m uii~u U flhIh' U II u

*12015364*

be

2 St

~ SSEL

0 6 JAN 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0459.842.455

Benaming

(voluit) : LES MENESTRELS (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1080 Brussel, Edmond Machtenslaan 102/7

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Paul DALLE te Koksijde (Oostduinkerke), op 31 december 2011geregistreerd vijf bladen geen renvooien te Nieuwpoort op 04.01.2011 boek 51112 blad 40 vak 14. De Ontvanger (getekend) .Rudy RYCX, blijk dat dat uitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van: de naamloze vennootschap "LES MENESTRELS" met zetel te 1080 Brussel, Edmond Machtenslaan 102/7, heeft beslist :

* kennisname van het verslag van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor met betrekking tot kapitaalsverhoging door inbreng in natura. Het besluit van de bedrijfsrevisor luidt ais volgt :

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der.

Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging door inbreng in natura van een vordering in lopende rekening bij de

NV LES MÉNESTRELS kan ik besluiten dat: "

1.de kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der; Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura. De raad van bestuur van de vennootschap isi verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als; tegenprestatie verstrekte vergoeding;

2.de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.de voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van: waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn onder voorbehoud van het volgende:

a.de vennootschap bevindt zich in de toestand omschreven in de artikelen 633 van het Wetboek van` Vennootschappen. De voorgenomen kapitaalverhoging dient dan ook als een herstructureringsmaatregel te worden beschouwd. De continuïteit van de onderneming op middellange termijn is evenwel afhankelijk van het welslagen van de herstructureringsmaatregelen op het niveau van de rentabiliteit.

b.rekening houdende met de bestaande onzekerheid inzake de continuïteit van de vennootschap op, middellange termijn is de inning van de vordering in hoofde van de schuldeiser, met name de voormeld& inbrenger, onzeker zodat vanuit het standpunt van de schuldeiser de reële waarde van de vordering lager is dan,. de nominale waarde. Vanuit het standpunt van de vennootschap, schuldenaar, daarentegen, betekent de: voorgenomen kapitaalverhoging een even grote schuldvermindering zodat voor hem de reële waarde van de:

schuld gelijk is aan haar nominale waarde. "

Aangezien de kapitaalverhoging in casu een verschuiving betreft van vreemd vermogen naar eigen' vermogen binnen dezelfde onderneming en de continuïteit van de onderneming op korte termijn niet in gevaar lijkt, achten wij het redelijk dat de nominale waarde als inbrengwaarde wordt weerhouden onder voorbehoud' van het welslagen van de door de raad van bestuur geplande herstructureringsmaatregelen.

4.de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met de; fractiewaarde en het aantal van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet; overgewaardeerd is. De inbrengwaarde is slechts gerechtvaardigd voor zover de vordering op datum van de" akte niet daalde beneden de inbrengwaarde, t.b.v. 662.500,00 EUR.

5.de als tegenprestatie voor de inbreng verstrekte vergoeding, bestaande uit een toename van de' fractiewaarde van de huidige aandelen t.b.v. 662.500,00 EUR, overeenstemt met de inbrengwaarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende; de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 30 december 2011

Volgt de handtekening

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

vertegenwoordigd (ex ultimo_)door dhr.-Piet Dujardin,-bedesreyiso

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vooi-

behoudeii aan het Belgisch

Staatsblad

* kapitaalsverhoging met ¬ 662.500 met het totaal te brengen op ¬ 2.237.500 door inbreng in natura zonder "

creatie van nieuwe aandelen

vast te leggen dat de aandelen voortaan op naam of gedematerialiseerd zijn. De aandelen aan toonder zijn

sedert 14 oktober 2011 omgezet in aandelen op naam en ingeschreven in het aandelenregister

* aanpassen van de statuten aan de nieuwe wetgeving

* aanpassen van de statuten aan de genomen beslissingen en coördinatie van de statuten

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Paul DALLE, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie akte dd. 31.12.2011, coördinatie van de statuten, verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2012 : BL618536
21/02/2011 : BL618536
12/02/2010 : BL618536
09/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 31.12.2008, NGL 01.02.2009 09032-0298-012
03/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 02.12.2007, NGL 27.12.2007 07853-0261-013
02/01/2007 : BL618536
16/01/2006 : BL618536
29/12/2005 : BL618536
04/02/2005 : BL618536
07/01/2004 : BL618536
09/05/2003 : BL618536
05/02/2002 : BL618536
20/07/2001 : BL618536
20/07/2001 : BL618536
08/04/1999 : BL618536
29/01/1997 : BL618536

Coordonnées
LES MENESTRELS

Adresse
EDMONT MACHTENSLAAN 102, BUS 7 1080 BRUSSEL

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale