LIBERAAL VERBOND VOOR ZELFSTANDIGEN - GEWEST BRUSSEL, AFGEKORT : LVZ GEWEST BRUSSEL OF LVZ BRUSSELS

Association sans but lucratif


Dénomination : LIBERAAL VERBOND VOOR ZELFSTANDIGEN - GEWEST BRUSSEL, AFGEKORT : LVZ GEWEST BRUSSEL OF LVZ BRUSSELS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 461.921.324

Publication

09/06/2011
ÿþMOD 2.2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



III I IIU fl11 I 11II 1ll

*11086365'

2 7 -05- 21)1?)

BRUGget

Ondernemingsnr : 0461.921.324

Benaming

(voluit) : Liberaal Verbond voor Zelfstandigen -- Gewest Brussel

(verkort) : LVZ Gewest Brussel of LVZ Brussels

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Adolphe Maxlaan 108/15 te 1000 Brussel

Onderwerp akte : BENOEMING - ONTSLAG

Uittreksel uit het proces-verbaal van de algemene vergadering van 24juni 2010.

De Algemene Vergadering van donderdag 24 juni 2010 besliste éénparig het hiernavolgende.

a. Het ontslag als bestuurder en als politiek en juridisch adviseur van de vereniging wordt aanvaard: van de heer Jean-Luc Vanraes, en dit met ingang van 16 juli 2009, wegens zijn benoeming tot: minister in de Brusselse Hoofdstedelijke regering.

b. Op voorstel van de hh. F. Neyts, R. Félicé en G. Markey, wordt de heer Jean-Pierre, Valentin: Vermeulen, geboren te Leuven op 24 april 1953, gedomicilieerd te 3012 Wilsele, Prinsstraat 8,_ éénparig aanvaard als effectief lid en als bestuurder van de vereniging, en dit met ingang van l6 juli: 2009.

c. - De hierna opgegeven personen worden herbenoemd tot bestuurder voor een volgende periode van zes jaar ingaande op 9 december 2010: Blijweert, Jurgen, Peter; Félicé, Roger; Hector, Christine,: Marie; Lagae, Jean-Philippe, Joseph; Markey, Gilbert, Medard; Meganck, Julien, Joseph, Germaine ; Moeykens, Filip, Jerome, Geert; Neyts, Freddy, Alfons; Willems, Philip, Victor.

- De hierna opgegeven persoon wordt benoemd tot bestuurder voor een volgende periode van zes jaar ingaande op 9 december 2010: Vermeulen, Jean-Pierre, Valentin.

De hierna vermelde personen, effectief lid van de vereniging, worden gemachtigd de bijeenkomsten van de Raad van bestuur bij te wonen als waarnemer, maar dit zonder stemrecht : Auvray, Olivier De Boever, Erik.

d. De vermelde personen behouden hun thans uitgeoefende bestuursfuncties binnen de vereniging. De heer Julien Meganck, en/of andere deskundige personen aangeduid door de voorzitter en de algemeen secretaris, zijn bevoegd, in samenwerking en overleg met de algemeen secretaris, voor de: opvolging van de vormings- en tewerkstellingsproblematiek in het Brussels Gewest.

Aan deze laatste functie (s) kan onmiddellijk een einde gesteld worden door een eenvoudige en: gezamenlijke beslissing van de Voorzitter en de Algemeen secretaris.

Voor eensluidend uittreksel,

Getekend: Markey Gilbert, algemeen secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofo}n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
LIBERAAL VERBOND VOOR ZELFSTANDIGEN - GEWEST…

Adresse
AOLPHE MAXLAAN 108/15 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale