LIEVE SWARTENBROUX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIEVE SWARTENBROUX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.709.171

Publication

03/02/2014
ÿþmod 11.1

3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 7 3 . 1 Ail 2014

,Beigischuaan het Griffie

w,u 1111fl!1111.11111)111111111



Ondernemingsnr :0476709171

Benaming (voluit) : LIEVE SWARTENBROUX

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brederodestraat 13

1000 Brussel

Onderwerp akte :ARTIKEL 537 WETBOEK VAN INKOMSTENBELASTINGEN - UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE DIVIDENDGERECHTIGDE - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zestien december tweeduizend dertien, door Meester Peter;; Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris te Brussel,

die aan het slot volgende registratiemelding draagt :

"Geregistreerd vier bladen één renvooi op het 3d$ Registratiekantoor van Elsene op 23 december 2013 boek 85 blad 01 vak 15. Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR). (Getekend) MARCHAL D.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIEVE SWARTENBROUX", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/Beslissing, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen, tot verhoging van het kapitaal van de Vennootschap door inbreng in natura met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde achthonderdvijfenzestigduizend achthonderd euro (865.800,00 EUR) om het op achthonderdvierentachtigduizend vierhonderd euro (884.400,00 EUR) te brengen zonder uitgifte van nieuwe aandelen,

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door mevrouw Godelieve Swartenbroux, van ¬ de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot;, uitkering van het tussentijds dividend, die zij heeft ten laste van de Vennootschap en die uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze volledig gestorte inbreng werden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

REVISORAAL VERSLAG

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 12 december 2013, opgesteld door de;

burgerlijke vennootschap onder de vorm van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een; naamloze vennootschap "DEGEEST, BEDRIJFSREVISOREN", te 1030 Brussel, Rogierlaan 250, vertegenwoordigd door de heer Stéphane de Lovinfosse, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt

"De inbreng in natura in het kader van de kapitaalverhoging in de BVBA "LIEVE SWARTENBROUX" bestaat uit een vordering ten laste van de vennootschap vooreen totaal bedrag van 865.800,- ¬ .

De inbreng in natura wordt niet vergoed door nieuwe aandelen, doch het kapitaal wordt verhoogd mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, en onder voorbehoud van de niet-annulering van de;' algemene vergadering van 9 december 2013 die, in toepassing van artikel 537 WIB 92, beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte schuldvordering, op grond van de niet-naleving;, van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering, zijn wij van oordeel dat ; 1., de beschrijving van de inbreng in natura, omvattende een schuldvordering van 865.800,00 ¬ op; naam van de Heer en Mevrouw Mathieu - Swartenbroux aan de normale vereisten van nauwkeurigheid ene duidelijkheid beantwoordt;

2. de voor de inbrengin natura door de

partijen weerhouden methoden van waarrlering,, bedrijfseconomisch verantwoord zijn doch niet leiden tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, gelet op het feit? dat er een nieuwe aandelen worden uiig aevpni

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

3. de inbreng in nature niet overgewaardeerd s;

De voorgenomen kapitaalverhoging door middel van de inbreng in natura in de BVBA `LIEVE SWARTENBROUX" werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

Tot slot wensen wif te benadrukken dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%. Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, ons verslag is geen faimess opinion'.

Dit verslag werd opgesteld in overeenstemming met de bepalingen van het artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIEVE SWARTENBROUX" en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden."

21 Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die

voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achthonderdvierentachtigduizend vierhonderd euro (884.400,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

31 Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving inzake ontbinding en vereffening overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, vervanging van artikel 18 en 19 van de statuten door de volgende tekst:

"Artikel 18.- ONTBINDING.

De vennootschap mag ten aile tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld, Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 19.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een verslag van het bestuursorgaan en een verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt overeenkomstig artikel 313, § 1 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van statuten),

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

















Peter Van Melkebeke

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/06/2013 : BLT005304
25/06/2012 : BLT005304
21/06/2011 : BLT005304
24/06/2010 : BLT005304
22/06/2009 : BLT005304
24/06/2008 : BLT005304
22/06/2007 : BLT005304
29/06/2006 : BLT005304
21/06/2005 : BLT005304
22/06/2004 : BLT005304
03/07/2003 : BLT005304
01/02/2002 : BLA118311

Coordonnées
LIEVE SWARTENBROUX

Adresse
BREDERODESTRAAT 13 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale