LISAKAT FINANCE


Dénomination : LISAKAT FINANCE
Forme juridique :
N° entreprise : 472.357.336

Publication

22/05/2014
ÿþMort Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/nnt mgrrjpin

Ondernemingsnr : 0472.357.336

Benaming

(voluit) : 'LISAKAT FINANCE'

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Britse Tweede Legerlaan 67 te 1190 Vorst (Brussel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Neerlegging voorstel tot grensoverschrijdende fusie ("Fusievoorstel") tussen SA Actaris Capital en BVBA

Lisakat Finance op grond van artikel 772/6 van het Belgisch Wetboek van Vennootschappen en op grand van

sectie XIV ("fusies") van de Luxemburgse Wet op handelsvennootschappen van 10 augustus 1915, zoals

gewijzigd (de"Wet op de Handelsvennootschappen")

De ondergetekenden

I .Mevrouw Bonvalet Céline, bestuurder categorie B

2.De SARL DMC met vast vertegenwoordiger de heer Lanners François bestuurder categorie B

3.Mevrouw Venturini Natalia, bestuurder categorie B

4.De heer Santens Bernard, bestuurder categorie A

5.Mevrouw Santens Anne, bestuurder categorie A

S.Mevrouva Santens Françoise, bestuurder categorie A

Vormend de voltallige raad van bestuur van Actaris Capital SA, een naamloze vennootschap opgericht naar

Luxemburgs recht met adres: 412E Route d'Esch- L 2086 Luxembourg, ingeschreven in het handelsregister van

Luxemburg onder nummer B94006, de "Verkrijgende Vennootschap"

En:

1.De NV Lisakat met vast vertegenwoordiger mevrouw Françoise Santens

Enige zaakvoerder van Lisakat Finance BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

opgericht naar Belgisch recht met adres: 1190 Vorst (Brussel) , Britse Tweede legerlaan 67, geregistreerd in het

rechtspersonenregister in België onder nummer: 0472.357.336, de "Verdwijnende Vennootschap"

IN AANMERKING NEMENDE

De Verdwijnende Vennootschap en de Verkrijgende vennootschap hebben het voornemen te fuseren in de zin van artikel 772/1 tot en met 772/14 van het Belgisch wetboek van vennootschappen ("WvV") en volgens sectie XIV van de Luxemburgse Wet op de handelsvennootschappen ("LW") (de "Fusie"), waarbij de Verkrijgende Vennootschap het gehele vermogen van de Verdwijnende Vennootschap onder algemene titel verkrijgt zonder toekenning van nieuwe aandelen gezien de Verkrijgende Vennootschap enige aandeelhouder is van de verdwijnende vennootschap, en de Verdwijnende Vennootschap zonder in liquidatie te gaan ophoudt te bestaan. Dit Fusievoorstel bevat de voorwaarden van de voorgenomen Fusie tussen de Verkrijgende Vennootschap en de verdwijnende Vennootschap overeenkomstig artikel 772/6van het WvV en sectie XIV van het LW

FUSIEVOORSTEL

Onder de voorwaarden als vermeld in dit Fusievoorstel zal de verkrijgende Vennootschap met de Verdwijnende Vennootschap fuseren in de zin van artikel 772/1 tot en met 772/14 van het WvV en sectie XIV van het I-W, waarbij de Verkrijgende Vennootschap het gehele vermogen van de Verdwijnende Vennootschap onder algemene titel verkrijgt , dit zonder toekenning van aandelen gezien alle aandelen van de Verdwijnende Vennootschap in beztt zijn van de Verkrijgende Vennootschap en voor deze geen aandelen in het kapitaal van de Verkrijgende Vennootschap zullen worden toegekend op grond van artikel 703 §2 WvV

1.Rechtsvorm, naam, adres, zetel en doel van de Verdwijnende Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap-Statuten

1.1 De rechtsvorm, naam, adres en doel van de Verdwijnende Vennootschap zijn als volgt:

-Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht naar Belgisch recht

-Naam: Lisakat Finance BVBA

Op de Laatste biz, van Lui E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 3 Nlirl 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van k&maandel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Adres: 1 190 Vorst(Brussel), Britse Tweede Legerlaan 67

-Doel:

De vennootschap heeft, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

1.- het nemen van participaties, deelnemingen en belangen in andere vennootschappen of ondernemingen;

- het beleggen, het beheren en het uitbaten van onroerende, lichamelijke en onlichamelijke roerende waarden en bezittingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van moeder- en dochterondernemingen.

- het waarnemen van bestuur in vennootschappen.

2.Het verlenen van managementadviezen. Het adviseren, het begeleiden, het bijstaan van alle soorten bedrijven en ondernemingen voor marketing en management in de meest ruime zin.

3.Het verlenen van adviezen mbt. vergunningen, bouwadviezen, inplantingsadviezen.

4.a. Het verlenen van advies, bijstand en diensten op aile bedrijfseconomische vlakken, zoals onder meer op het vlak van management, beheer, organisatie, fiscaliteit, recht, financiën, en dat aan alle ondernemingen, bedrijven, vennootschappen, associaties, derden, onder welke vorm ook en in de breedste zin zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming, hun activiteiten en de belangen van hun betrokkenen ten goede kan komen.

b. De vennootschap heeft eveneens tot doel wetenschappelijke, technische, markttechnische, commerciële, juridische e.a. kennis en kunde ter beschikking te stellen met betrekking tot informatica-toepassingen in de meest uitgebreide betekenis, betrouwbaarheids- en risicoanalyses, expertisen, aan ondernemingen, openbare en andere instellingen en particulieren, Zij kan dit doen middels elk denkbaar medium, bestaand of nog te ontwikkelen (zoals boeken, seminaries, audio-video, magneetband, electrotechnische dragers, enz.), Zij mag tevens alle activiteiten die daarmee in verband staan of kunnen staan uitoefenen.

c. De vennootschap mag aile concessies, octrooien, licenties en merken aanvragen, verwerven, afstaan, verhandelen en verpachten, Zij mag voor haar eigen rekening of voor rekening van derden alle ondernemingen of diensten oprichten, beheren en exploiteren, waarvan de activiteiten aan haar maatschappelijk doel beantwoorden of ermee samenhangen.

5.a. Het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen; het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom. Het waarnemen van het bestuur in vennootschappen.

b. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stelten of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

6. Het is de vennootschap toegestaan onroerende goederen te verwerven.

7. De vennootschap mag aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, het bouwen, herbouwen en uitrusten van alle gebouwen en constructies voor alle bestemmingen en met alle technieken en in het algemeen, aile commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden niet het maatschappelijk doel van de vennootschap.

8. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt ondermeer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen. De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

9. De vennootschap heeft eveneens tot doel;

- het patrimoniumbeheer, de aan- en verkoop, het huren en verhuren van roerende en onroerende

goederen, het bouwen en verbouwen, het uitrusten en beheren van onroerende goederen.

- voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging

en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

Voor-

behouden aan het Belgisch,..

Staatsblad

het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

10. Het verlenen van alle diensten, die ook maar enigszins verband houden met het bovenstaande,

12 De rechtsvorm, naam, adres en doel van de Verkrijgende Vennootschap zijn als volgt:

-Rechtsvorm: naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht

-Naam; Actaris Capital SA

-Adres 412F Route d'Esctt- L 2086 Luxembourg

-poel;

De vennootschap heeft tot doel, het nemen van participaties, in welke vorm dan ook, in andere Luxemburgse of buitenlandse ondernemingen en alle andere vormen .van beleggen, het verwerven door aankoop, door inschrijving en op andere wijze, alsook de overdracht per verkoop, ruil of iedere ander vorm van roerende waarden of speciën, de administratie, supervisie en de ontwikkeling van deze belangen.

De firma kan deelnemen aan de oprichting en de ontwikkeling van iedere industriële of commerciële onderneming en kan bijstand verlenen aan een gelijkaardig onderneming door middel van leningen, garanties of anders. Zij kan lenen of ontlenen met of zonder intresten, obligaties en andere schuldbekentenissen uitschrijven.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het verwerven, beheren, het exploiteren door verhuren op welke manier dan ook, als het geval zich voordoet, de verkoop van onroerende goederen van welke aard dan ook, zowel in het Groot Hertogdom Luxemburg ais in het Buitenland.

Zij mag in het algemeen alle industriële, commerciële, financiële en handelingen met betrekking tot immobiliën in het Groot Hertogdom Luxemburg als in het buitenland uitvoeren, die volledig of gedeeltelijk betrekking hebben op haar sociaal doel.

Zij mag haar doel verwezenlijken, direct of indirect, in eigen naam of voor rekening van een derde, alleen of ' in associatie door iedere handeling uit te voeren die van die aard is, de ontwikkeling van het voornoemde doel van de vereniging of deze waarin ze belangen heeft, te bevorderen.

In het algemeen mag de vennootschap toezicht en controle uitoefenen en iedere handeling die haar nuttig lijkt in het verwezenlijken van haar doel en opzet, uitoefenen.

1.3 De statuten van de Verkrijgende Vennootschap luiden thans als aangegeven in de aan dit voorstel gehechte Bijlage A

De geruisloze fusie geeft geen aanleiding tot wijziging van deze statuten.

De hiervoor bedoelde bijlage maakt een integrerend onderdeel uit van dit voorstel tot fusie.

2.Ruilverhouding en toekenning van aandelen in het kapitaal van de Verkrijgende Vennootschap

2.1Ruilverhouding is niet van toepassing gezien het hier om een geruisloze fusie handelt en er geen aandelen worden toegekend van de Verkrijgende Vennootschap.

2.2De verschillende waarderingsmethodes zijn ook hier niet van toepassing gezien geen ruilverhouding wordt bepaald

3.Gevolgen van de fusie

3.1De financiële gegevens van de Verdwijnende Vennootschap zullen met ingang van 1 januari 2014 in de financiële verantwoording van de Verkrijgende Vennootschap worden verantwoord.

3.2De activa en passiva van de Verdwijnende Vennootschap zullen in de jaarrekening van de Verkrijgende Vennootschap worden verantwoord voor de waarde van die activa en passiva in de financiële verantwoording van de Verdwijnende Vennootschap per 31 december 2013, waarbij dezelfde waarderingsmethode wordt gebruikt die van toepassing was op de activa en passiva van de verdwijnende Vennootschap.

3.3Noch aan leden van de raad van bestuur van de Verkrijgende Vennootschap noch aan de zaakvoerder van de Verdwijnende Vennootschap noch aan een ander persoon die bij de Fusie betrokken is, zal enig voordeel in verband met de Fusie worden toegekend als bedoeld in artikel 772/6 h van het WvV respectievelijk sectie XIV van het LW.

3.4De Fusie heeft geen gevolgen voor de werkgelegenheid, aangezien de Verdwijnende Vennootschap geen werknemers heeft.

3.5Het voornemen bestaat om in de samenstelling van de raad van bestuur van de Verkrijgende Vennootschap geen wijzigingen aan te brengen.

3.6lndien er een verschil in uitleg van de tekst ontstaat vanwege de vertaling dan zal de Nederlandse tekst beslissend zijn.

Vorst, 25 maart 2014

Voor de verkrijgende vennootschap

mevrouw Santens Françoise, bestuurder categorie A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor de verdwijnende vennootschap

NV Lisakat met vast vertegenwoordiger mevrouw Santens Françoise, zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd ter griffie: fusievoorstel dd. 25/03/2014 + bijlage A (statuten van de verkrijgende vennootschap).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/04/2014 : BL649113
22/07/2014
ÿþMod Waa1 i1.i

In de bijlagen bij het Belgisch Mâte na neerlegging ter griffie van de akte

lekend te maken kopie eengen °p

bel a; Be Sta

Ondernemingsnr : 0472.357.336

Benaming

(vomit) : " LISAKAT FINANCE "

(verkort) :

10 JULI 2074

ter grue van de rechtbank Va,, NOd°r1andstal-

°ophanael rge

Griffie Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1190 Vorst(Brussel), Britse Tweede Legerlaan 67

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING - GRENSOVERSCHRIJDEND - Vergadering van de overgenomen vennootschap

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door ELISABETH DESIMPEL, geassocieerd notaris, zaakvoerder. van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid 'Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen',' met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van zevenentwintig juni tweeduizend en veertien, dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LISAKAT FINANCE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1190 Vorst(Brussel), Britse Tweede Legerlaan 67 met ondernemingsnummer BTW BE 0472.357.336  RPR Brussel, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT.

MET FUSIE GELIJKGESTELDE VERRICHTING -- GRENSOVER-SCHRIJDEND (artikel 772/1 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen)

De vergadering heeft de ondergetekende notaris verzocht te willen vaststellen dat alle wettelijke formaliteiten en voorwaarden vervuld en uitgevoerd zijn, in het kader van de geruisloze en grensoverschrijdende fusie tussen enerzijds onderhavige vennootschap `Lisakat Finance', overgenomen vennootschap, en de voormelde Luxemburgse vennootschap 'Actaris Capital', overnemende vennootschap, welke laatste vennootschap eigenaar is van alle aandelen van onderhavige vennootschap 'Lisakat Finance'.

De vergadering heeft verklaard en de ondergetekende notaris heeft vastgesteld dat:

11 Op vijfentwintig maart tweeduizend veertien een fusievoorstel werd opgemaakt door de bestuursorganen: van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Lisakat Finance' en de vennootschap naar, Luxemburgs recht 'Actaris Capital', vennootschap naar Luxemburgs recht, Société Anonyme. (artikel 772/6. Wetboek van vennootschappen)

2/ Voor de overgenomen vennootschap `Lisakat Finance', het fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel dertien mei tweeduizend veertien, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig mei daarna, onder nûmmer 2014-05-2210104324, (artikel 77217

Wetboek van vennootschappen) ;

3/ Voor de overnemende vennootschap `Actaris Capital', het fusievoorstel werd neergelegd op het Registre', de Commerce et des Sociétés (de Luxembourg) op zestien mei tweeduizend veertien, bekendgemaakt In het Mémorial C, Recueil des Sociétés et Associations (de Luxembourg) nummer 2014068631/413 van tweeëntwintig mei daarna, pagina 62750. (artikel 772/7 Wetboek van vennootschappen)

4/ Op respectievelijk acht april tweeduizend veertien en vijfentwintig maart tweeduizend veertien een omstandig schriftelijk verslag werd opgemaakt door de bestuursorganen van de besloten vennootschap met, beperkte aansprakelijkheid 'Lisakat Finance' en de vennootschap naar Luxemburgs reoht `Actaris Capital', (artikel 772/8 Wetboek van vennootschappen)

Comparant(en) heeft/hebben verklaart/verklaren dat voormeld verslag minstens één maand vóór de datum van de algemene vergadering die over het fusievoorstel moet besluiten, werd neergelegd in de zetel van de vennootschap, ter inzage. (artikel 772/8 Wetboek van vennootschappen)

5/ de goedkeuring door de algemene vergadering van onderhavige vennootschap 'Lisakat Finance', overgenomen vennootschap, niet vereist is voor de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting. (artikel 772/11 Wetboek van vennootschappen)

TWEEDE BESLUIT.

WETTIGHEIDSCONTROLE - ATTEST.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bij toepassing van artikel 772/12 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de ondergetekende notaris na onderzoek het bestaan bevestigd en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten in verband met deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waartoe de vennootschap gehouden is.

De vergadering heeft verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelmatigheden of moeilijkheden heeft vastgesteld.

Ondergetekende notaris heeft hiertoe onverwijld een attest afgegeven waaruit afdoende blijkt dat de aan de fusie voorafgaande handelingen en formaliteiten correct zijn verricht.

DERDE BESLUIT.

De voorzitter geeft een samenvatting van het gemeenschappelijk fusievoorstel, waarin wordt voorgesteld dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (naar Belgisch recht) 'Lisakat Finance', met zetel te 1190 Vorst(Brussel), Britse Tweede Legerlaan 67, door een grensoverschrijdende en met fusie gelijkgestelde verrichting wordt overgenomen door de vennootschap naar Luxemburgs recht Société Anonyme 'Actaris Capital', met maatschappelijke zetel te 412F Route d'Esch- L 2086 Luxembourg, in toepassing van de artikelen 77211 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige vennoot heeft bevestigd dat hij kennis heeft genomen van de inhoud van voormeld fusievoorstel.

De vergadering heeft het haar voorgelegde fusievoorstel goedgekeurd, evenwel onder de opschortende ' voorwaarde van het besluit tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de algemene ' vergadering van de voornoemde vennootschap naar Luxemburgs recht 'Actaris Capital'.

' Na goedkeuring van het besluit tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de vennootschap 'Actaris Capital' zal vastgesteld worden dat de met fusie door overneming gelijkgestelde ' verrichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Lisakat Finance', in toepassing van de artikelen 772/1 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, werd verwezenlijkt, en zal de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Lisakat Finance' definitief ophouden te bestaan.

Ingevolge de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, zal de overgenomen vennootschap ontbonden worden zonder vereffening en zal haar gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, overeenkomstig het genoemde fusievoorstel, overgaan op de overnemende vennootschap.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering heeft er zich van vergewist dat de overgenomen vennootschap geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap en dat de overgenomen vennootschap geen eigendomsrechten op enig onroerend goed bezit, noch zakelijke rechten.

VIJFDE BESLUIT.

' De vergadering heeft besloten dat de voorgaande besluiten genomen zijn onder de opschortende

voorwaarde van het aanvaarden van het fusievoorstel en van het fusiebesluit door de overnemende

vennootschap,

ZESDE BESLUIT.

De vergadering heeft de nodige machten verleend aan de zaakvoerder om de genomen besluiten ten

uitvoer te brengen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Elisabeth Desimpel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d, 27/06/2014.

Op de laatste blz. Van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

30/10/2013 : BL649113
02/08/2013 : BL649113
26/07/2013 : BL649113
31/10/2012 : BL649113
11/10/2011 : BL649113
12/10/2010 : BL649113
29/10/2009 : BL649113
04/11/2008 : BL649113
10/10/2007 : BL649113
03/07/2007 : BL649113
29/09/2006 : BL649113
03/10/2005 : BL649113
16/09/2004 : BL649113
25/06/2004 : BL649113
24/05/2004 : BL649113
06/10/2003 : BL649113
14/10/2002 : BL649113

Coordonnées
LISAKAT FINANCE

Adresse
BRITSE TWEEDE LEGERLAAN 67 1190 VORST

Code postal : 1190
Localité : FOREST
Commune : FOREST
Région : Région de Bruxelles-Capitale