LITIGUARD

Société Coopérative à Responsabilité Limitée


Dénomination : LITIGUARD
Forme juridique : Société Coopérative à Responsabilité Limitée
N° entreprise : 465.795.483

Publication

04/02/2014 : BLT003927
04/02/2013 : BLT003927
18/09/2012 : BLT003927
06/08/2012 : BLT003927
28/07/2011 : ANT003927
13/07/2011
ÿþRechtsvorm : burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louisalaan 283 -1050 Elsene

Onderwerp akte .: wijziging van de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bruno Michaux, te Etterbeek, op 29 juni 2011, dat een exploitatiezetel werd gevestigd te Antwerpen, Bredestraat, 4. Dientengevolge werden de statuten van de vennotschap in het Nederlands vertaald.

HOOFDSTUK EEN

Vorm  Benaming  Doel  Duur

Artikel één :

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming "LITIGUARD". De vennootschap: is eveneens titularis van de benamingen DCH en 'De Caluwé & Hormans" die de vennootschap kan gebruiken.

De vennootschap wordt beheerst door de professionele regels van kracht binnen de Nederlandse Orde van Advocaten en de Franstalige Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel alsmede deze van de Orde van: Advocaten bij de Balie te Antwerpen, de huidige statuten en het Wetboek Vennootschappen.

Artikel twee':

De vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Louisalaan 283 en een uitbatingszetel te 2000 Antwerpen, Bredestraat 4:

De maatschappelijke zetel kan worden verplaatst binnen het gerechtelijke arrondissement Brussel ingevolge een beslissing van de raad van bestuur die hiertoe alle bevoegdheden heeft om deze verplaatsing bij authentieke akte te laten vaststellen en over te gaan tot de publicatie ervan in het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, ingevolge een beslissing van de raad van bestuur, haar uitbatingszetel verplaatsen in: het gerechtelijk arrondissement Antwerpen en kantoren openen op elke ander mogelijke locatie.

Artikel drie:

Het doel van de vennootschap is de uitoefening van het beroep van advocaat onder al haar mogelijke; vormen evenals elk andere activiteit toegestaan door de Ordes van Advocaten waaraan de vennoten zijn; verbonden.

De vennootschap mag alleen of met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden alle roerende, onroerende of financiële handelingen en alle diensten verrichten die; rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de verwezenlijking van haar doel, die hiertoe kunnen= i bijdragen of haar ontwikkeling kunnen bevorderen of de waarde van haar reserves kunnen verhogen, voor zover deze handelingen verenigbaar zijn met cie deontologische regels van de Balies waaraan de vennoten zijn verbonden.

Artikel vier :

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK TWEE

Vennoten  Kapitaal  Aandelen

Artikel vijf :

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Het vaste deel van het kapitaal bedraagt twintig duizend euro! (20.000,00 EUR).

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen van categorie A en B en C.

De aandelen van categorie A hebbèn een nominale waarde van vijfduizend euro (5.000,00 EUR). De; aandelen van categorie B hebben een nominale waarde van vijfentwintig euro (25,00 EUR). De aandelen van: categorie C hebben een nominale waarde van tweeduizendvijfhonderd euro (2.500,00 EUR).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mcd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Il 1 1111 ti II1,11111110111J1111

11

0 FI1. JUL 2011

ee Griffie



Ondernemingsnr : 0465.795.483

Benaming

(voluit) : "De Caluwé & Hormans"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Nieuwe aandelen kunnen worden uitgegeven gedurende het bestaan van de vennootschap door de algemene vergadering die de inschrijvingsprijs ervan zal bepalen, de uitgiftepremie die in het voorkomende geval zal gestort worden op een onbeschikbare reserverekening evenals het vrij te geven bedrag.

De algemene vergadering kan aan de raad van bestuur de zorg overlaten om de ogenblikken te bepalen waarop de latere stortingen kunnen plaatsvinden, evenals de intresten verschuldigd op deze bedragen naar aanleiding van het uitblijven van een storting binnen de vooropgestelde termijnen.

Artikel zes :

De aandelen kunnen niet worden overgedragen, weze het aan derden of aan andere vennoten, behoudens andersluidend unaniem akkoord van de vennoten.

Artikel zeven:

1.De aandelen van categorie A, B en C geven elk recht op één stem; zij kennen een recht toe op dividend dat proportioneel is met hun nominale waarde.

2.0e aandelen van categorie A, B en C kennen aan de vennoten die er titularis van zijn een bijzonder recht van vergoeding toe gedefinieerd en bepaald in het reglement van interne orde.

3.De aandelen van categorie A, B en C B kennen een recht toe op de reserve dat proportioneel is met hun nominale waarde.

Artikel acht :

De aandelen zijn op naam en ondeelbaar.

De aandelen mogen niet vrijwillig worden belast met een vruchtgebruik, noch het voorwerp uitmaken van een vrijwillige onverdeeldheid. De stemrechten verbonden aan aandelen belast met een vruchtgebruik of die ingevolge de toepassing van wet onverdeeld zijn geworden zijn geschorst zonder afbreuk te doen aan de bepalingen van artikel 12 van de huidige statuten.

Er wordt een aandelenregister bijgehouden overeenkomstig artikel 357 Wetboek Vennootschappen.

Artikel negen :

Enkel fysieke personen die zijn ingeschreven op het tableau van de Orde van Advocaten van een Belgische balie of leden van een buitenlandse balie die de voorwaarden hebben vervuld voorgeschreven door deze Ordes om deel uit te kunnen maken van een associatie van advocaten en toegelaten worden overeenkomstig de bepalingen van artikel 20 van de huidige statuten kunnen vennoot worden.

Kunnen echter ook vennoot worden, de vennootschappen die werden opgericht onder een vorm aanvaard door deze Ordes met het oog op de uitoefening van het beroep van advocaat voor zover al hun vennoten advocaten zijn en werden toegelaten overeenkomstig artikel 20 van de huidige statuten.

Alle vennoten van deze vennootschappen dienen op dezelfde wijze worden toegelaten. Aile bepalingen voorzien in de huidige statuten tot het verwerven of het verliezen van de hoedanigheid van vennoot zijn mutatis mutandis van toepassing op de vennoten van deze vennootschappen.

Ingevolge het verwerven van aandelen van de categorie A of van categorie C doen de vennoten of de vennoten van de toegelaten vennootschappen afstand van de uitoefening van het beroep van advocaat zoals bepaald in artikel 3 tenzij dan voor de rekening van de vennootschap waarvoor zij zich verbinden om de essentie van hun professionele activiteiten uit te oefenen.

Het reglement van interne orde kan de activiteiten beschrijven die geacht worden onverenigbaar te zijn met de hoedanigheid van vennoot en deze waarvoor de toestemming van de algemene vergadering van vennoten vereist is.

Artikel tien :

1.Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering genomen bij meerderheid zoals voorzien in artikel 20.3 wordt de vennoot, titularis van een aandeel A of van een aandeel C, die de leeftijd van tweeënzeventig jaar heeft bereikt geacht ontslagnemend te zijn. Deze vennoot kan echter overeenkomstig de bepalingen van artikel 10.4 op een aandeel B van het kapitaal intekenen.

Behoudens de oorzaken voorzien in het reglement van interne orde verliest men de hoedanigheid van vennoot door overlijden, door de hoedanigheid van advocaat te verliezen, door ontslag en door uitsluiting op gegronde redenen.

2.Elke vennoot die wenst uit te treden dient de overige vennoten hiervan in kennis te stellen en dient hierbij de opzegtermijn te respecteren zoals beschreven in het reglement van interne orde.

Uittreden kan enkel indien dit niet met zich meebrengt dat het kapitaal wordt verminderd tot een bedrag dat minder bedraagt dan het vaste deel van het kapitaal of met zich meebrengt dat er minder dan drie vennoten overblijven.

3.1iet overlijden, de uittreding of uitsluiting van één of meerdere vennoten stelt geen einde aan het bestaan van de vennootschap, dewelke voort blijft bestaan tussen de overgebleven vennoten.

4.ledere vennoot, titularis van aandeel A of C, net zoals een vennoot van een vennootschap titularis van een aandeel of C A die de leeftijd van zestig jaar heeft en ontslag wenst te nemen kan op een aandeel B van het kapitaal intekenen. De modaliteiten van samenwerking tussen een vennoot titularis van een aandeel B en de vennootschap worden geval per geval overeengekomen tussen de betrokkene en de vennootschap.

Artikel elf :

Iedere vennoot kan worden uitgesloten op basis van gegronde redenen. De gegronde redenen worden in het reglement van interne orde bepaald.

Zonder afbreuk te doen aan de automatische uitsluiting die in het reglement van interne orde wordt voorzien, wordt de uitsluiting uitgesproken door de algemene vergadering die hierover beslist met een meerderheid van vier vijfde (4/5) van de stemmen met uitsluiting van de stem van de vennoot waarvan de uitsluiting wordt gevraagd maar echter met een meerderheid van de stemmen van aandeelhouders A.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennoot waarvan de uitsluiting wordt gevraagd dient te worden uitgenodigd door de raad van bestuur om zijn bemerkingen schriftelijk kenbaar te maken voor de algemene vergadering die hierover uitspraak dient te doen binnen de maand na verzending van de aangetekende zending die het gemotiveerde voorstel tot uitsluiting bevat.

Indien de vennoot hiertoe schriftelijk verzoekt, dient de vennoot te worden gehoord.

De beslissing tot uitsluiting dient te worden gemotiveerd.

De beslissing tot uitsluiting wordt vastgesteld overeenkomstig artikel 370, § 2 van het Wetboek Vennootschappen.

Een kopie van de beslissing wordt per aangetekende zending door de raad van bestuur binnen de vijftien dagen aan de uitgesloten vennoot ter kennis gebracht.

De uitsluiting wordt vernield in het aandelenregister.

Artikel twaalf :

ledere vennoot die deze hoedanigheid verliest heeft recht op terugbetaling van zijn aandeel binnen de voorwaarden en volgens de modaliteiten voorzien in het reglement van interne orde.

Artikel dertien :

Elke vennoot die een dossier heeft behandeld, is solidair gehouden met de vennootschap voor de verplichtingen die eruit voortvloeien ten aanzien van de cliënt.

Voor het overige is de aansprakelijkheid van de vennoten beperkt tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

HOOFDSTUK DRIE

Werking van de vennootschap

Artikel veertien :

Elke vennoot heeft de hoedanigheid van vennoot zaakvoerder voor de uitoefening van handelingen die voortvloeien uit het beroep van advocaat evenals voor handelingen van miniem belang of spoed vereisen, zoals bepaald in het reglement van interne orde.

De vennoten, titularis van een aandeel A of C ontvangen als tegenprestatie voor hun activiteiten een jaarlijkse vergoeding bepaald door de algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het reglement van interne orde. Deze vergoedingen van de actieve vennoten worden beschouwd als algemene kosten en maken het voorwerp uit van voorschotten overeenkomstig de bepalingen vastgelegd in het reglement van interne orde.

Het reglement van interne orde bepaalt de gevolgen verbonden aan een onbekwaamheid van een vennoot op de bepaling van zijn vergoeding.

Artikel vijftien

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit minstens drie leden benoemd door de algemene vergadering en handelt als een college. Behalve als de algemenen vergadering er anders over beslist, moet de meerderheid van de bestuurders worden benoemd tussen de candidaten/ bestuurders die door de aandeelhouders van categorie A werden voorgesteld.

De duur van hun mandaat wordt bepaald op drie jaar. Het mandaat is hernieuwbaar en onbezoldigd.

De raad kiest tussen haar leden een voorzitter die echter afkomistig moet zijn van de lijst die werd voorgesteld door de aandeelhouders van categorie A. In geval van gelijkheid van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend. De raad kiest eveneens te midden haar leden een secretaris-generaal belast met het redigeren van de processen-verbaal en meer algemeen het houden van de archieven van de vennootschap en het voldoen van de wettelijke formaliteiten verbonden aan dit laatste.

Artikel zestien :

Binnen de perken van de huidige statuten worden aan de raad van bestuur de meest uitgebreide bevoegdheden toegekend teneinde de alle taken die het dagelijks bestuur met zich meebrengt te volbrengen. De raad van bestuur kan overgaan tot het verdelen van de taken tussen haar leden. Zij kan daarenboven elke vennoot of derde bijzondere bevoegdheden toekennen of elke commissie oprichten die collegiaal de bevoegdheden zal uitoefenen die haar door de raad van bestuur worden toebedeeld.

Artikel zeventien :

Zonder afbreuk te doen aan elke bijzondere volmacht wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd in alle akten niet inbegrip deze waarbij een openbaar ambtenaar tussenkomt of een ministerieel ambtenaar evenals bij elke procedure door twee bestuurders die gezamenlijk handelen.

Artikel achttien

De raad komt zo vaak bijeen als vereist op verzoek van haar voorzitter.

De raad dient eveneens samen te komen indien twee van haar leden hierom verzoeken.

De raad kan niet rechtsgeldig beraadslagen dan in aanwezigheid van minstens de helft van haar leden. Iedere bestuurder kan zich laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder of deel nemen aan de beraadslaging door middel van elk communicatiemiddel voor zover schriftelijk bevestigd.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders zonder afbreuk te doen aan de meer stringente regels die voorzien zouden worden in het reglement van interne orde.

De beslissingen van de raad van bestuur kunnen schriftelijk worden genomen indien alle bestuurders hiermee instemmen.

Er wordt een proces-verbaal bijgehouden van de vergaderingen van de raad van bestuur. Deze dient de resoluties en de beslissingen genomen door de raad van bestuur te bevatten. Elke vennoot mag kennis en kopie nemen van de resoluties en beslissingen genomen door de raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Artikel negentien :

De controle van de financiën, de jaarrekeningen en de regelmatigheid van de verrichtingen die in het kader hiervan dient te worden vastgesteld, wordt toevertrouwd aan de commissaris, lid van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, of naargelang het geval, een externe boekhouder ingeschreven op het tableau van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten.

Artikel twintig :

De algemene vergadering is samengesteld uit alle vennoten. Zij komt samen en beraadslaagt onafhankelijk van het aantal vennoten die aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn. De algemene vergadering heeft de meest uitgebreide bevoegdheden teneinde alle nodige handelingen voor het realiseren van het maatschappelijk doel te stellen die door onderhavige statuten niet voor de raad van bestuur werden voorbehouden.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist zij over het aanwerven en de bezoldiging van elke medewerker. Zij beslist over elke investering die een bedrag van vijfenzeventigduizend euro overstijgt.

Zij-benoemt en ontslaat de bestuurders en geeft hen kwijting.

Zij keurt de jaarlijkse rekeningen goed en beslist over elke toekenning van de dividenden en over elke verdeling van reserves, dit overeenkomstig het reglement van interne orde.

De voormelde beslissingen alsook alle anderen beslissingen, waarvoor onderhavige statuten of het reglement van interne orde geen andere meerderheid voorschrijven, worden met eenvoudige meerderheid van stemmen genomen met een eenvoudige meerderheid van de stemmen van aandelhouders A.

De algemene vergadering neemt het reglement van interne orde aan en verandert het desgevallend.

Zij beslist over elk akkoord van toenadering of van samenwerking met andere advocatenkantoren.

Voormelde beslissingen worden met een twee derde (2/3) meerderheid van stemmen genomen met een

eenvoudige meerderheid van de stemmen van aandeihouders A. -

Desondanks en in afwijking aan hetgeen voorafgaat kan het reglement van interne orde voorzien dat

sommige van de in hierin vastgelegde regels, inzonderheid die in verband met de bezoldiging van de vennoten,

slechts met unanimiteit van stemmen veranderd kunnen worden of kan het reglement van interne orde andere

strengere meerderheden bepalen dan deze die in de voorliggende statuten bepaald zijn.

De algemene vergadering beslist over elke verandering van de statuten, met inbegrip de verandering van

het minimum kapitaal.

Zij beslist over de toelating van elke nieuwe vennoot.

Deze beslissingen worden met een drie vierde (3/4) meerderheid van stemmen genomen met een

eenvoudige meerderheid van de stemmen van aandelhouders A.

Voor de berekening van de voorafgaande meerderheden worden de onthoudingen en ongeldige of blanco

stemmen niet meegeteld.

Artikel eenentwintig :

Het vaste deel van het maatschappelijke kapitaal kan overeenkomstig de voorwaarden voorzien in artikel

425 van het Wetboek van vennootschappen verminderd worden.

Artikel tweeëntwintig :

Voor de 31ste december van elk jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden-die zich moet

uitspreken over de aanvaarding van de rekeningen en de toebedeling van het resultaat.

. De algemene vergadering kan bovendien door de raad van bestuur worden bijeengeroepen telkens als het

belang van de vennootschap dit vereist. De raad van bestuur is gehouden om op verzoek van een vennoot de

algemene vergadering binnen 30 dagen bijeen te roepen en de door de vennoot gevraagde punten aan de

agenda toe te voegen.

De oproepingen tot de algemene vergaderingen bevatten de agenda en worden ofwel per aangetekend

schrijven overgemaakt, ofwel tegen ontvangstbevestiging aan elke vennoot overhandigd, en dit minstens 8

dagen voordien.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot.

De regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten.

Artikel drieëntwintig :

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni.

Elk jaar worden de inventaris en de op 30 juni afgesloten jaarlijkse rekeningen door de raad van bestuur

opgesteld.

Artikel vierentwintig :

Van het resultaat, dat uit de aan de algemene vergadering voorgelegde rekeningen blijkt, wordt minstens vijf

percent (5%) afgenomen om de wettelijke reserve op te bouwen. Deze voorafname is niet langer verplicht eens

dat het reservefonds een tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft ; de voorafname moet

opnieuw gebeuren indien de wettelijke reserve wordt aangesproken.

Het saldo zal de toebedeling krijgen die de algemene vergadering hem zal geven, met inachtname van het

Wetboek van Vennootschappen en het reglement van interne orde.

Artikel vijfentwintig :

De raad van bestuur kan de uitbetaling van een of meerdere voorschotten op dividenden beslissen.

HOOFDSTUK VIER

Ontbinding  Vereffening

Artikel zesentwintig :

Afgezien van de wettelijke ontbindingoorzaken kan de vennootschap eerder worden ontbonden bij

beslissing van de algemene vergadering genomen overeenkomstig de voorwaarden zoals voorzien voor de

wijzigingen van de statuten.

-

Artikel zevenentwintig

In geval van vereffening van de vennootschap om de één of andere reden zal de vereffening worden

verzorgd door één of drie vereffenaars die door de algemene vergadering worden aangesteld.

Bij gebreke aan deze aanstelling zal de vereffening behandeld worden door de bestuurders in functie, die

een college zullen vormen.

De vereffenaars zullen over de breedste volmachten beschikken zoals toegekend door de Wetboek van

Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt desgevallend de bezoldigingen van de vereffenaars.

Elk jaar leggen de vereffenaar(s) aan de algemene vergadering de resultaten voor van de vereffening met

vermelding van de redenen die ertoe hebben geleid dat zij niet beëindigd werd.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door en onder de voorzitterschap van de vereffenaars of

één van de vereffenaars overeenkomstig de bepalingen van de huidige statuten.

De algemene vergadering behoudt zich het recht voor om de statuten te wijzigen met als enig doel de

vereffening te bewerkstelligen: "

Artikel achtentwintig :

Na zuivering van al de vereffeningschulden, -lasten en  kosten of consignatie van de daarvoor vereiste bedragen dient eerst de netto activa te worden gebruikt voor terugbetaling van het bedrag van het volgestorte kapitaal.

Indien de vennootschapsaandelen niet in een gelijkaardige mate werden volgestort, houden de vereffenaars, alvorens zij overgaan tot verdeling, rekening met deze verschillende situaties en herstellen zij het evenwicht door al de vennootschapsaandelen op een absolute gelijke voet te plaatsen, ofwel door middel van bijkomende stortingen te vorderen ten laste van de onvoldoende gestorte aandelen, ofwel door vooraf contante terugbetalingen te verrichten ten gunste van de vennootschapsaandelen die proportioneel hoger werden volgestort.

Het saldo wordt verdeeld tussen de vennootschapsaandelen overeenkomstig artikel 7, § 3 en de huishoudelijke regeling.

HOOFDSTUK VIJF

Diverse bepalingen Artikel negenentwintig :

Het reglement van interne orde kan, binnen de wettelijke en statutaire grenzen, voorzien in alle bepalingen betreffende de uitvoering van de huidige statuten en de regeling van de sociale zaken. Het reglement van interne orde kan de vennoten en hun rechthebbenden elke verplichting opleggen vereist in het belang van de vennootschap.

Artikel dertig :

Elk geschil tussen vennoten of tussen een vennoot en de vennootschap zal worden onderworpen aan arbitrage bij gebreke aan regeling in het kader van een minnelijke procedure zoals bepaald door het reglement van interne orde.

Behoudens anders overeengekomen tussen de belanghebbende partijen worden de arbiter(s) gemeenschappelijk aangesteld door de Stafhouders van de Ordes van advocaten van Brussel en Antwerpen overeenkomstig de regels van deze Ordes.

Voor beredeneerd uittreksel, get. -Bruno Michaux - notaris.Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de

akte. "

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Vqor-behouden aan het Be%isèh Staatsblad

13/07/2011 : BLT003927
07/02/2011 : BLT003927
30/07/2010 : BLT003927
29/07/2009 : BLT003927
04/06/2009 : BLT003927
27/06/2008 : BLT003927
05/07/2007 : BLT003927
02/10/2006 : BLT003927
02/12/2005 : BLT003927
07/10/2005 : BLT003927
05/07/2004 : BLT003927
07/07/2003 : BLT003927
29/06/2002 : BLT003927
18/10/2001 : BLT003927
06/07/2001 : BLT003927
14/04/1999 : BLA100393
18/01/2016 : BLT003927

Coordonnées
LITIGUARD

Adresse
AVENUE LOUISE 283, BTE 21 1050 BRUXELLES

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale