LIVE ENTERTAINMENT FOUNDATION

Divers


Dénomination : LIVE ENTERTAINMENT FOUNDATION
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 472.611.417

Publication

09/10/2012
ÿþ.T

C~ fp I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28SEP2012

Griffie

Benaming : LIVE ENTERTAINMENT FOUNDATION

Rechtsvorm : stichting van openbaar nut

Zetel : Louizalaan 500

1050 Brussel

Ondernemingsnr : 0472.611.417

Voorwerp akte : Wijziging maatschappelijke benaming

Uit de notulen van de raad van bestuur de dato 23 augustus 2012 van de stichting van openbaar nut « LIVE ENTERTAINMENT FOUNDATION » blijkt dat volgende beslissing met eenparigheid van stemmen werd genomen

WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De raad van bestuur beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "Music Hall Foundation" of in het Nederlands "Stichting Music Hall" of in het Frans "Fondation Music Hall" met ingang vanaf heden.

Voor analytisch uittreksel

De heer Albert, Geert Rik

Voorzitter

De heerAllaert, Dominiek

bestuurder

De heer Serraes, Guy

bestuurder

Wordt hiermee tegelijk neergelegd:

- uitgifte van de raad van bestuur de dato 23 augustus 2012;

- de gecoördineerde statuten.

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsble

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

V

ui

27/12/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEE ;GELEL7

'I d. 12. 2el'¬

,

11

1

X11196693*



RECHl`b.r :OOPHAh~DEL

C}{~~

KRIJK







Benaming : Live Entertainment Foundation

Rechtsvorm : Stichting van Openbaar Nut

Zetel : Groenestraat 50

8930 Menen

Ondernemingsnr : 0472.611.417

Voorwerp akte : Statutenwijziging

Ingevolge het verslag van de raad van bestuur de dato 22 augustus 2011, blijkt dat:

- De Raad beslist met unanimiteit van stemmen dat de statuten aangepast worden om beter tegemoet te komen aan de maatschappelijke opdracht van de Stichting. De doelstellingen van de Stichting onder Artikel 2 van de statuten worden als volgt aangepast:

1. Kansarmen en kwetsbare groepen de gelegenheid bieden om aan cultuur te participeren. Om dit doel te bereiken zal de Stichting gratis of tegen sterk verminderde prijzen toegangstickets ter beschikking stellen, of zal ze voorstellingen organiseren voor, door en niet deze doelgroepen.

2. De stichting wil een beroep doen op kansarmen en kwetsbare groepen om zelf een musical, een event of een theaterstuk te produceren. Op deze manier wil de stichting de creativiteit die ook bij deze groepen aanwezig is een kans geven en zeker niet laten verloren gaan. De stichting zal specialisten uit de entertainment sector aantrekken om deze groepen te begeleiden en om de productie te realiseren. Deze voorstellingen zulten in de programmatie van de theaters opgenomen worden als reguliere publieksvoorstellingen.

3. Verdediging van het recht op deelname aan cultuur voor iedereen. De Live Entertainment Foundation richt zich, zonder uitzondering, tot alle groepen van mensen die zonder hulp of steun niet in staan zijn om op een normale manier aan cultuur te participeren.

4. Jongeren stimuleren om aan cultuur te participeren door hen goedkopere tickets aan te bieden. Hiervoor zal samengewerkt worden met scholen, jeugdverenigingen en instellingen die specifiek betrokken zijn bij jongerenwerking.

5. In het kader van de bescherming van het cultuurpatrimonium verleent de Stichting

financiële steun voor de productie van theatervoorstellingen en andere cultuurvormen, die deel uitmaken van

het cultuurpatrimonium maar welke zonder financiële steun in België niet kunnen overleven.

6. Door nieuwe producties te steunen wil de Stichting de tewerkstelling in de Live Entertainment Sector vrijwaren en bevorderen.

7. Een dynamisch platform worden ter ondersteuning van artistieke, sociale en pedagogische initiatieven ter bevordering van de verdere uitbouw van de Live Entertainment sector.

8. Het afstemmen, begeleiden en coördineren van de behoeften van de Live Entertainment Sector door middel van het nemen van initiatieven rond vervolmaking en de daaraan verbonden nodige infrastructuur en dienstverlening.

9. Het sensibiliseren van alle actoren met betrekking tot het openstellen van de Live Entertainment Sector voor multiculturele initiatieven, het aantrekken en begeleiden van jonge creatieve ideeën, en het geven van impulsen tot het verwerven van meer internationale erkenning van creaties en producties van eigen bodem.

- Tevens wordt met unanimiteit van stemmen beslist om Artikel 2 van de statuten aan te passen zodoende dat de Stichting zelf meer initiatieven kan nemen. De aanpassingen luiden als volgt:

De instelling streeft geen enkel winstgevend oogmerk na.

Daartoe kan zij alle daden stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks bevorderlijk zijn en in het bijzonder hulp, bijstand, expertise, logistieke en financiële ondersteuning verlenen door onder andere, leningen aan te gaan of te verstrekken, deel te nemen in vennootschappen, zekerheden te verstrekken en roerende en onroerende goederen te verwerven overeenkomstig artikel 35 van de wet van zeven en twintig juni negentienhonderd eenentwintig.

De Stichting kan onderafdelingen oprichten die tegemoetkomen aan de specifieke kenmerken van de verschillende taalgroepen of die zich toeleggen op specifieke doelgroepen. De onderafdelingen zullen hiertoe geen afzonderlijke statutaire vorm aannemen. De onderafdelingen kunnen in functie van hun werking een ander werkadres hebben dan de overkoepelende organisatie.

De stichting kan fondsen werven door op te treden als organisator, co-organisator, onderaannemer of begunstigde van manifestaties, events, concerten, theatervoorstellingen, bijeenkomsten of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden Luik B - Vervolg

aan het

Belgisch Staatsblad









speciaal voor dit doel ontwikkelde acties waarvan de opbrengst zal aangewend warden voor het gereiken van de doelen van de stichting.

- Verplaatsing van de Maatschappelijke Zetel.

De Maatschappelijke zetel zal verhuizen van de Groenstraat, 50 te 8930 Menen naar 1050 Brussel, Louizalaan

500.

Samen hiermee neergelegd:

het verslag van de raad van bestuur;

de gecoördineerde statuten;

een expeditie van het koninklijk besluit

Jos Hermans

Algemeen directeur

Rijlagen billet Belgise7i Stántsbind = 217I272b11-Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LIVE ENTERTAINMENT FOUNDATION

Adresse
LOUIZALAAN 500 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale