LOVELY LITTLE BEARS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOVELY LITTLE BEARS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.363.811

Publication

06/05/2014 : STATUTENWIJZIGiNG
Tekst :

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Michel CORNELIS, notaris te Anderlecht, op 01 april 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de naamloze vennootschap "LOVELY LITTLE BEARS BVBA", met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, rue de Wand 21-23, j

hebbende het ondernemingsnummer BE 0543363811.

De vergadering gaat vervolgens over tôt de behandeling van de agenda en neemt volgende besluiten met algemene stemmen*:

TITEL EEN-AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt LOVELY LITTLE BEARS.

De naam moet in a/le akten, factwen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uilgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaarweergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregisler" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de setel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel hvee- MAATSCHAPPELIJKE ZETEL â– 

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1020 Brussel, Wandstraat 21-23.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad ofin het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die aile machten krijgl teneinde op aathentieke wijze de statutemvijziging die eruit voortvheit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder (s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België ofin het buitenland.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tôt doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening ofvoor rekening van derden, ofdoor deelname van dezen

De organisaile, de uitbating et het beheer van kinderdagverblijven, korte opvang of andere middelen tôt opvang en bewaring van kinderen, organisalie van evenemenlen voor kinderen ofanderen, alsook aile diensten welke betrekking hebben op de kleuters en peuters. Deze lijst is niet beperkend.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriêle, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verbandhouden met haar doel.

Avilirai ilav _ MIHR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

TITEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vijf- KAPITAAL __ _ ____ ..... __

'.m lit' ;;nlr>|.--> bfô van Luik U v?r;n-»Idt»n

Çecio Naam
bovoegd de rechtspersoon ten aan?ien van derden te yertrjgenwooidifien

Vorso Naam pu handtekening



•FF

•F-

M ca

Luik B - vervolg

Het kapitaal bedraagt IS600EURO

Het is vertegenwoordigd door honderd zeseiitachtig (186) aandelen sonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel =es - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een vofgmimmer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nairwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal mhovden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tôt bewijs hiervan overhandigd.

Artikel zeven - 0NDEELBAARHE1D VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de

vmchtgebruiker.

Artikel acht - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT a) De overdracht onder levenden

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De oversans wegens overliiden

Hat overlijden van de enige vennoot heeft niet tôt gevoig dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen vilerste wilsbeschihking nagehten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen oflegatarissen, naar evenredigheïd met hun rechten in de nalatenschap, tôt de verdeling van de aandelen oftot het qfleveren van de legaten met betrekking tôt deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP

UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid,

onderworpen aan de toestemming:

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten teli op het ogenblik van de overdracht ofde overgang;

b) indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, van minstens de helft der vennoten die meer dan drie/vierde van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht ofde overgang wordt voorgesteld. Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan zijn echlgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechie lijn.

Voor het geval van weigeriiig van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

TITEL PRIE- BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één ofmeer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of

rechtspersonen, vennoten ofniet.

Wanneer een rechtspersoon tôt zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders ofwerknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om aile akten die nodig ofnuttigzijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die

fio Atot W
vht>timifit ftnv, rl.J /t/f*/t-.rfwn nniv*rt�i.f»-

o-"'" - - -â–  o-r ---- "

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser ofals verweerder. De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun ketize overdragen�



•-

•FM

M ca

Luik B - vervolg

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoveràrachten doen. Artikel e/f- CONTROLE

Elke vennoot heeft individmel de onàei-zoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

TITEL VIER- ALGEMENE VERGADERING

Artikel twaalf-ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op derde maandag met om IS uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap ofop elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits aile aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkonmnd geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris. een afschrift loegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt ofer zich doet vertegenwoordigen, wordt als regehnatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor ofna de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken ofde onregelmatigheidvan de oproepingsbrief

Artikel derden-AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelfofbij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is.

stemmen.

Een stem kan tevens schrifte/ijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel veertien - BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij aile personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tôt de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Artikel vijftien - NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door aile aanwezige

vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap

wordt bijgehouden.

De expedities of uiltreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een

zaakvoerder.

TITEL VIJF- BOEKJAAR - VERDELING

Artikel zestien - BOEKJAAR

Hel boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke

bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tôt deze qfnem'mg houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal

heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstei van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel achttien - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit

� o � O "' • " ■ 'J --" ' V—o'**o —-■ ~-—•

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, ofdoor de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit

van de algemene vergadering.


Luik B - vervolg

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uiigebreide bevoegdheden, zoals bepaald in

de artikelen 1S6 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaarfs). Artikel negentien - GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR GELUKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Michel CORNELIS.

Samen hiermee neevgelead: uitgifte van akte.

•F-

•M

M ca
31/12/2013
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MOF) WORD 11.1

11111111 BRUXELLES

*13196874* 17DEC.2013

DEL_?







c1`eete.rprise c05-Y3 . 3 6 3 . e44

De Yí+arfifnatioE3

4.eit!r,; . LOVELY LITTLE BEARS

iet~ttr(Fïü]

ir7sriw il(M e : Société privée à responsabilité limitée

>ie;l - Rue de Wand, 21- 23 - 1020 Bruxelles

«tir. sse r.onnpete?

Oiaiett;s) de l'acte :CONSTITUTION -" NOMINATION DE GERANTS

II résulte d'un acte reçu par Michel CORNELIS, notaire à Anderlecht, Ie 13 décembre 2013 que:

1° Il a été constitué une société privée à responsabilité limitée entre:

1) Madame DELVALLE Laura Véronique Antoinette Suzy, née à Lille (France) le 29 août 1987, numéro national 870829 376 55, domiciliée à 1760 Roosdaal, Hoogstraat, 96.

2) Madame BARBE Alexandra Anne Aline, née à Bruxelles le 2 mars 1987, numéro national 870302 194 42, domiciliée à 1770 Liedekerke, Ed. Schelfoutstraat, 86.

3) Madame DUWE Lindsey Aline Josiane, née à Jette, le 28 août 1984, numéro national 840828 280 21, domiciliée à 1780 Wemmel, Kaasmarkt, 18, 2B.

2° Sa dénomination est LOVELY LITTLE BEARS

3° Elle a pour objet

La société a pour objet pour compte propre, pour compte de tiers ou en participation, en Belgique ou à l'étranger

-L'organisation, l'exploitation, et la gestion des crèches, haltes-garderies ou autres dispositifs de garde d'enfants, organisation d'événements pour enfants ou autres, ainsi que tous services touchant de près ou de loin à la petite enfance. Elle peut s'intéresser par toutes voies dans toutes sociétés, associations ou entreprises ayant en tout ou en partie un objet similaire ou connexe au sien ou susceptible de favoriser le développement de l'une ou l'autre de ses activités.

Cette énumération est énonciative et non limitative.

La société peut acquérir ou créer tous établissements relatifs à cet objet.

Elle peut, d'une façon générale, accomplir toutes opérations commerciales, industrielles, financières, mobilières ou immobilières se rapportant directement ou indirectement à son objet social ou qui vu leur nature permettent d'en faciliter directement ou indirectement, entièrement ou partiellement, la réalisation.

Elle peut s'intéresser directement ou indirectement dans toutes affaires, entreprises ou sociétés ayant un objet identique, analogue ou connexe au sien ou qui sont de nature à favoriser le développement de son entreprise.

pq Elle peut être gérant, administrateur ou liquidateur d'autres sociétés.

L'assemblée générale peut, en se conformant aux dispositions du code des sociétés étendre ou modifier l'objet social.

4° Son siège social est établi à 1020 Laeken, Rue de Wand, 21-23.

5° Son capital est fixé à dix-huit mille six cents (18.600) euros; il est représenté par cent-quatre-vingt-six (186) parts sociales égales sans mention de valeur nominale, entièrement souscrit en espèces et libéré à concurrence de quinze mille trois cents (15.300) euros par versement sur un compte ouvert au nom de la société en formation à la banque ING BVBA KANTOOR SONCK. Le capital a été souscrit comme suit

1) Madame DELVALLE Laura, prénommée, six mille deux cents (6.200) euros, soit soixante-deux (62) parts sociales.

2) Madame BARBE Alexandra, prénommée, six mille deux cents (6.200) euros, soit soixante-deux (62) parts sociales.

3) Madame OUWE Lindsey, prénommée, six mille deux cents (6.200) euros, soit soixante-deux (62) parts sociales.

Madame DUWE Lindsey doit encore libérer les parts qu'elle a souscrites à concurrence de trois mille trois cents euros (3.300).

t i >nti,annei pur ia d,arnrcr' page du lfgietBB " Au recto " Nom et qualité du notaire instrumentant Qu de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à regard des tiers

Au verso , Norrr et, signature

Bijl

4felct t3 - S"..we

6° Elle a été constituée pour une durée illimitée.

7° Elle est administrée par un ou plusieurs gérants, associés ou non, nommés avec ou sans limitation de durée et pouvant, dans cette dernière hypothèse, avoir la qualité de gérant statutaire. L'assemblée qui les nomme fixe leur nombre, la durée de leur mandat, leur rémunération et, en cas de pluralité, leurs pouvoirs. S'il n'y a qu'un seul gérant, la totalité des pouvoirs de la gérance lui est attribuée. Conformément à l'article 257 du Code des sociétés et sauf organisation par l'assemblée d'un collège de gestion, chaque gérant représente la société à l'égard des tiers et en justice et peut poser tous les actes nécessaires ou utiles à l'accomplissement de l'objet social, sauf ceux que la loi réserve à l'assemblée générale. Un gérant peut déléguer des pouvoirs spéciaux à tout mandataire associé ou non. Sauf décision contraire de l'assemblée générale, !e mandat de gérant est gratuit. Mesdames DELVALLE Laura, BARBE Alexandra et DUWE Lindsey, prénommées, ont été nommées gérantes non statutaires pour une durée illimitée. Leur mandat ne sera pas rémunéré, sauf décision contraire de l'assemblée générale.

8° En application de l'article 12 des statuts, il n'a pas été nommé de commissaire.

9° L'exercice social commence le ler janvier et finit ie 31 décembre. Le premier exercice social commencera lorsque la société acquerra la personnalité morale, soit le jour du dépôt d'un extrait de l'acte constitutif au greffe du tribunal de commerce de Bruxelles, pour se terminer le 31 décembre 2014.

10° L'assemblée générale ordinaire se réunit au siège social ou en tout autre endroit désigné dans la convocation le troisième jeudi du mois de mai à 18 heures, et pour la première fois en mai 2015. Les convocations contiennent l'ordre du jour avec l'indication des sujets à traiter. Elles sont communiquées quinze jours avant l'assemblée aux associés, titulaires de certificats émis en collaboration avec la société, porteurs d'obligations et gérants. Cette convocation se fait par lettres recommandées à la poste, sauf si les destinataires ont individuellement, expressément et par écrit accepté de recevoir !a convocation moyennant un autre moyen de communication. Si tous les associés sont présents ou représentés, il ne doit pas être justifié de l'envoi des convocations. Tout associé peut se faire représenter à l'assemblée générale par un autre associé porteur d'une procuration spéciale. Toutefois, les personnes morales peuvent être représentées par un mandataire non associé. Sauf dans les cas prévus par la loi, l'assemblée statue quelle que soit la portion du capital représentée et à la majorité des voix. Chaque part donne droit à une voix,

11' L'excédent favorable du bilan, déduction faite des charges et des amortissements, constitue le bénéfice net de la société. Sur ce bénéfice, il sera prélevé cinq pour cent au moins pour la formation du fonds de réserve légale, aussi longtemps que ce fonds n'aura pas atteint le dixième du capital social. Le solde sera réparti également entre toutes les parts sociales, sauf le droit de l'assemblée générale de l'affecter à un fonds de réserve spéciale, de le reporter à nouveau ou de lui donner toute autre affectation. En cas de dissolution de la société, après réalisation de l'actif, apurement du passif et remboursement du montant libéré des parts, le solde sera réparti entre les associés dans la proportion des parts sociales qu'ils possèdent,

Pour extrait analytique délivré avant enregistrement uniquement pour la publication au Moniteur belge.

Le notaire Michel Cornelis.

Déposé: expédition de l'acte constitutif

r1." n11W?i1ltE:r q:11 ra,*;e.ii:icrc i,aE7t. ritr Volet Fs Au recto Nom et qualité du notule instrumentant ou de la personne ou des per,...nn i ayant pouvoir de ieprésanter la personne morale à regard des t+ers

A. verso . Nom et signature

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.05.2015, NGL 18.12.2015 15700-0067-011

Coordonnées
LOVELY LITTLE BEARS

Adresse
WANDSTRAAT 21-23 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale