LUTHS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : LUTHS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 847.484.644

Publication

27/07/2012
ÿþMed wasel 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I llILl 11111 llhI 111111 lii IIII 111111111 I I91

*iaisasas"

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : LUTHS

(verkort)

Rechtsvorm ; Vennootschap onder Firma

Zetel : Charles Gilisquetlaan 48 bus A02, 1030 Schaarbeek

(volledig adres)

18 JUL 2012' BRUL

Griffie

W) 04.6 -, u(

Onderwerp akte : OPRICHTING

In het jaar tweeduizend en twaalf

Op 27 juni te Schaarbeek om 20 uur

Zijn bijeengekomen:

De Hees STOEFS Luc (NN 50.0429-149.54 geboren te Brussel op 26 april 1950, wanende te Frats Thirrystraat 4 bus 13, 1731 ZELLIK,

en

De Heer STOEFS Thomas (NN 82.06.06-197.29), geboren te Jette op 6 juni 1982, wonende te Brikstraat 31, 1541 SINT-PIETERS-KAPELLE,

Beiden hoofdelijk en voor het geheel aansprakelijk vennoten.

1s een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming: "LUTHS" met maatschappelijke zetel te 1030 SCHAARBEEK, Charles Gilisquetlaan 48 bus A02 en met onbeperkte duur,

waarvan het kapitaal duizend tweehonderd (¬ 1200,00-) Euro bedraagt, volledig in geld geplaatst en ten

belopen van duizend tweehonderd (¬ 1200,00-) Euro gestort werd.

Het kapitaal is verdeeld in 120 aandelen zonder nominale waarde waarop is ingeschreven, als volgt:

-voor zeshonderd (¬ 600,00-) Euro door voormelde STOEFS Luc, die stortte ten belopen van zeshonderd (¬ 600,00-) Euro, waarvoor hem zestig (60) volgestorte aandelen worden toegekend;

-voor zes honderd (¬ 600,00-) Euro door voornoemde heer STOEFS Thomas, die stortte ten belopen van zeshonderd (¬ 600,00-) Euro, waarvoor haar tien (60) volledig volstortte aandelen zijn toegekend,

1. Benaming:

De vennootschap neemt de benaming "LUTHS" aan. In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "Vennootschap onder firma" of "V.O.F." en door de aanduiding van het ondernemingsnummer.

2.Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1030 SCHAARBEEK,Charles Gilisquetlaan 48 busAO 2 in het gerechtelijk arrondissement Brussel.

De zetel kan zonder statutenwijziging naar gelijk welke plaats in België verplaatst worden, bij eenvoudige beslissing van de beherende vennoten. De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoude aan het Beigisci

Staatsbia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

3. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland;

Het opmaken, aan- en verkopen, het commercialiseren, het verhuren van beeld-, licht-, band- en geluidsopnamen en materiaal alsook video en filmafwerking.

De vennootschap heeft eveneens tot doel alle activiteiten welke verband houden met de belichting alsook alle materiaal hieromtrent, hieronder inbegrepen camera en recorders.

Audio en visuele communicatie. Opnamen, afwerking, montage, drukken en installatie met gebruikmaking van huidige en toekomstige technieken op het vlak van film, video, montage en computertechnieken.

Aanmaken van scenario's, producties, reailsaties en distributie van deze audio-visuele producties.

Het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstlge samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en aile andere waarde-elementen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen ultoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

Het optreden als bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde en vereffenaar van ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen, het vertegenwoordigen van derden en het waarnemen en behartigen van derden in de ruimste zin van het woord.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden.

4. Duur

De Vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur vanaf de datum van oprichting

5.Kapitaal en aandelen

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend tweehonderd (¬ 1.200,00-) Euro. Het

is verdeeld in honderd twintig (120,00) gelijke aandelen zonder vermelding van de nominale waarden.

De aandelen zijn steeds op naam en worden genoteerd in een aandelenregister.

6. Bestuur

De vennootschap zal vertegenwoordigd worden door één of meerdere zaakvoerders.

Het overlijden, het ontslag, of de onbekwaamverklaring van de zaakvoerder stelt geen einde aan de

vennootschap.

Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden 'in de bijlagen tot

het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

7.Algemene Vergadering  Wijze van stemmen

De Algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden, op de plaats van de maatschappelijke zetel, en dit op de derde vrijdag van de maand december om 20 uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten, ten minste veertien dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Bij staking van stemmen wordt de beslissing uitgesteld en zal een bijzondere vergadering moeten bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s) volgens dezelfde procedure. Deze bijzondere vergadering moet binnen de maand na de algemene vergadering bijeenkomen.

Op deze vergadering zal de stem van de jongste zaakvoerder van doorslaggevend belang zijn.

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door aile gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan deze aandelen verbonden rechten geschorst.

8.Bijzondere vergadering

Elke vennoot kan, volgens dezelfde procedure ais voor een Algemene Vergadering, een Bijzondere vergadering bijeenroepen. Deze vergadering vindt eveneens plaats op de maatschappelijke zetel. Deze procedure is niet vereist wanneer alle vennoten vrijwillig samen vergaderen.

Dezelfde wijze van stemmen als voor de Algemene Vergadering is dan van toepassing.

9.Verdeling van de winst

De winst van het boekjaar zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

10.Aandelen op naam

De aandelen zijn steeds op naam en mogen enkel eigendom zijn van personen die vertrouwd zijn met de activiteiten van de vennootschap zoals bepaald in het voorgaand artikel 3.

De vennoten verbinden zich ertoe de andere vennoten steeds onmiddellijk in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling die zij zouden oplopen.

11.Overdracht van aandelen

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan mits inachtname van artikel 10 hiervoor en met instemming van aile vennoten,

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde ovememer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen de weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien een vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing,

In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen.

De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde-deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap is gevestigd. Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op. de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden. Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar worden afgekocht of omgekeerd.

12.Uittreding van een vennoot

Opzegging van de vennootschapsovereenkomst door een vennoot is slechts mogelijk onder voorwaarde van het ter kennis brengen van zijn voornemen aan de overige vennoten bij aangetekende brief en mits het respecteren van een opzeggingstermijn van zes maanden.

De uittredende vennoot kan vervangen worden door een nieuwe met inachtname van voormeld artikel 11.

5r~bor- - behouden aan het Belgisch Staatsblad



13.Overgang van aandelen bij overlijden

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten of zaakvoerders nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven.

De aandelen mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming verkregen overeenkomstig artikel 11.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten volgens artikel 10, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 11 van de statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen j vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge 14.Bezoldiging van de zaakvoerders

Het mandaat van de zaakvoerder kan bezoldigd worden. De Algemene Vergadering keurt de toegekende bezoldiging goed.

15.Ontbinding en vereffening

Het overlijden van een vennoot heeft niet de ontbinding van de vennootschap voor gevolg. De overgang van aandelen bij overlijden wordt geregeld bij artikel 13.

Bij de ontbinding zal de zaakvoerder optreden als vereffenaar.

16, Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar.









EERSTE BENOEMING

De voormelde oprichters verklaren volgende zaakvoerders te benoemen voor een onbepaalde duur:

Voormelde heer STOEFS Thomas

Voormelde heer STOEFS Luc

Het mandaat van voormelde zaakvoerders begint vanaf de neerlegging van het het venhootschapsdossier

bij de rechtbank van Koophandel.

Zij verklaren hun mandaat te aanvaarden.

TIJDELIJKE -EN OVERGANGSBEPALINGEN



Het eerste boekjaar loopt vanaf vanaf de neerlegging van het vennootschapsdossier bij de Rechtbank van

Koophandel en zal lopen tot en met 30 juni 2013.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in december 2013.

De oprichters verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en op naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf 1 juni 2012, Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.



Brussel, 27 juni 2012

STOEFS Thomas STOEFS Luc

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de Laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2015
ÿþlii

1.Satl Wei 11.1

In de bijlagen bij i~et Be,[~iscna neerlegging ter griffievan =~~311º%k1~

~ ~ ~ .

.echtbank v~ k~ ~s

~I ~~e1

*15083128*

aatsbiad bekend te maken kopie j" I

cj . " a

Ondernemingsnr : 0847.484.644

Benaming

(voluit) : LUTHS

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Charles Gilisquetlaan 48 bus A02, 1030 Schaarbeek

tvo14edig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding / Sluiting vereffening

Heden 31 mei 2015, om 14 uur wordt de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehou-'den,

op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Bureau

' De leiding en het toezicht van de algemene vergadering berust bij het bureau. Dit bureau is door de

algemene vergadering ais volgt samengesteld;

,de voorzitter: STOEFS Luc

,de secretaris en stemopnemer: STOEFS THOMAS

Samenstelling van de algemene vergadering

De algemene vergadering bestaat uit de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders van wie de

naam, voornaam, woonplaats in de aanwezigheidslijst zijn opgenomen die bij het bureau is neergelegd. Die

aanwezigheidslijst vermeldt ook het aantal aandelen waarover elke aanwezige of vertegenwoordigde

aandeelhouder volgens eigen verklaring beschikt.

Uiteenzetting van de voorzitter

De voorzitter zet uiteen wat volgt:

I. Deze algemene vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over de volgende agenda:

1. Bespreking verslag bestuursorgaan, met staat van activa en passiva d.d, 28/04/2015

2. ontbinding van de vennootschap

3, einde mandaat zaakvoerders  kwijting

4. Sluiting vereffening

5. Bewaring boeken en bescheiden  maatregelen genomen ter consignatie van waarden en gelden die aan. schuldeisers of vennoten toekomen.

II. Aangezien alle 120 aandelen vertegenwoordigd zijn en alle zaakvoerders aanwezig zijn, moeten de; formaliteiten voor bijeenroeping niet worden aangetoond.

III. Alle aanwezige of vertegenwoordigde vennoten hebben zich geschikt naar de voorwaarden om tot de

algemene vergadering toegelaten te worden.

1V, Alle vennoten hebben kennis genomen of kennis kunnen nemen van de stukken overeenkomstig de

bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

V. De vermelde aanwezigheidslijst werd mede- ondertekend door de leden van het bureau die de lijst als

juist erkennen. Deze lijst zal als bijlage aan de huidige notulen worden gehecht, samen met de volmachten van

de vertegenwoordigde personen.

Vaststelling van de geldigheid van de vergadering

Op vraag van de voorzitter stelt de algemene vergadering vast dat ze op een geldige wijze is samengesteld

en gerechtigd is om te beraadslagen en geldig te beslissen over de agenda die ze vervolgens behandelt.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen met meerderheid van stemmen. Elk aandeel.

geeft recht op één stem.

Bespreking van de agendapunten

1. Bespreking verslag bestuursorgaan, met staat van activa en passiva d.d. 28/04/2015

De algemene vergadering, na kennis genomen te hebben van het verslag van het bestuursorgaan waarbij een staat van activa en passiva gevoegd was afgesloten per 28/04/2015 beslist met eenparigheid het voormeld verslag goed te keuren.

2. Ontbinding van de vennootschap

De algemene vergadering beslist met eenparigheid en op vrijwillige basis de vennootschap te ontbinden en

______ ` haar in vereffening te stellen._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

flijlagenïlj het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beslist met eenparigheid en op zicht van de definitieve rekeningen van de vennootschap, afgesloten op 28/04/2015 en gelet op de eenvoudigheid van deze rekeningen, waarbij wordt vastgesteld dat de vennootschap geen enkele schuld meer heeft en er dus geen enkel passief bestaat in hoofde van de vennootschap om geen vereffenaar aan te stellen en aldus toepassing te maken van artikel 184§5 W, , Venn.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf

3, Einde mandaat zaakvoerders  kwijting

' Ingevolge de vervroegde ontbinding en vereffening is er van rechtswege een einde gekomen aan het

mandaat van zaakvoerder van dhr.STOEFS Luc en dhr. STOEFS Thomas. Voor zover als nodig en nuttig beslist de algemene vergadering om de zaakvoerder te ontslaan.

Er wordt kwijting verleend aan de zaakvoerder,

4, Sluiting vereffening

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat op deze wijze de vereffening definitief afgesloten is

en dat ten gevolge van deze definitieve afsluiting van de vereffening de vennootschap definitief heeft

opgehouden te bestaan.

5. Bewaring boeken en bescheiden  maatregelen genomen ter consignatie van waarden en gelden die aan

schuldeisers of vennoten toekomen.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat de boeken en bescheiden gedurende minstens 5

jaar zullen bewaard worden te Frans Thirrystraat 4 bus 13, 1731 tellik.

De algemene vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers en

= vennoten aan hen konden afgegeven worden en dat er bijgevolg geen gelden noch waarden zijn die in

bewaring moeten gegeven worden bij de Deposito  en Consignatiekas,

Slot

Aangezien alle agendapunten afgehandeld zijn, wordt de vergadering geheven.

Aldus opgemaakt op plaats en datum ais gemeld en na goedkeuring door de algemene vergadering,

ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die erom verzocht hebben.

STOEFS Luc

Zaakvoerder

Worden tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- staat van activa en passiva

- verslag van de zaakvoerder

BijTagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

A

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LUTHS

Adresse
CHARLES GILISQUETLAAN 48, BUS A02 1030 BRUSSEL

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale