M & L BRUSSEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M & L BRUSSEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.757.301

Publication

15/10/2014
ÿþà

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad e

sibliaZdkleonndtvate rzeknenopkopie

na neerlegging ter griffie van de_akte

05 01(

ter griffie van de Nederiandstalige rechtbank van koophandel Brussel

1111Ru41111111111

T. 2014

Voor-

behoi.

den

Ondernemingsnr 0829.757.301

Benaming

(voluit) M & L Brussel

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Maria Hendrikastraat 3, 1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding -vereffening

Uit de buitengewone algemene vergadering, verleden voor meester Jan MEERSMAN, notaris te Sint-

Pieters-Leeuw, op 29 september 2014, blijkt dat:

EERSTE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter ervan de verslagen voor te lezen die werden opgesteld doôr:

i) de zaakvoerder, waarin het voorstel van ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap wordt toegelicht en waarbij een staat van activa en passive van de vennootschap werd gevoegd die werd vastgesteld per 24 september 2014.

ii) de bedrijfsrevisor die werd aangeduid door de zaakvoerder, over de gezegde staat van activa en passive van de vennootschap.

De enige vennoot erkent een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, en verzaakt aan de voorafgaande terbeschikkingstelling voorgeschreven door artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt ais volgt, hierna letterlijk weergegeven:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M & L BRUSSEL niet maatschappelijke zetel te 1050 ELSENE, Maria Hendrikastraat 3, een boekhoudkundige staat afgesloten op 24 september 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 19.859,64 EUR en een netto-actief van 16.008,22 EUR.

De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie; aldus werden voornamelijk substantiële controles van de staat van activa en passiva per 24 september 2014 uitgevoerd.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft onder voorbehoud:

-van eventuele nakomende kosten die op datum van onderhavig verslag niet waren gekend of konden worden ingeschat, zoals de financiële gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale controle van de administratie der directe belastingen en de BTW-administratie,

-dat in het kader van de auditwerkzaamheden geen confirmaties verzonden werden naar klanten, leveranciers, financiële instellingen, raadsheren en andere derde partijen, en

-dat er effectief geen goodwillelement aanwezig is.

De zaakvoerder stelt voor om, overeenkomstig artikel 184, §5 W. Venn., de ontbinding en de sluiting van de vereffening in één akte te laten plaatsvinden.

Op basis van de informatie die ons door de zaakvoerder van M & L BRUSSEL bvba werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald, evenwel onder voorbehoud van hetgeen hiervoor uiteengezet werd.

- Dit-verslag is opgesteld in het kader van artikel -181 W. -Venn. voorafgaandelijk aan de ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M & L BRUSSEL en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgesteld te Antwerpen, 26 september 2014

Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door Maarten Lindemans

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzij van de perso(o)Men) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te

Voor-behou

I

aliënstraat 5 bus 2, 2000 Antwerpen"

E3eide voormelde verslagen blijven aan huidig proces-verbaal gehecht.

Ondergetekende notaris attesteert het bestaan en de externe geldigheid van de akten en formaliteiten die krachtens artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen door de vennootschap dienen te worden vervuld. TWEEDE BESLISSING

De vergadering keurt de staat van activa en passive vastgesteld per 24 september 2014 goed en beslist dat de vennootschap met onmiddellijke ingang wordt ontbonden en in vereffening gesteld.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen.

In dit kader verklaart de vergadering uitdrukkelijk volledig op de hoogte te zijn van de inhoud en gevolgen van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, dal voorziet dat, bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de zaakvoerders van de vennootschap ten overstaan van derden worden beschouwd als vereffenaars, en dat zij bijgevolg de bijhorende verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden zullen dragen.

Ter herinnering, de huidige zaakvoerder van de vennootschap is: de heer LEBEER Matthias, voornoemd.

VIERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de vennootschap luidens voormelde staat van activa en passiva geen enkele schuld heeft en verklaart dat de vennootschap geen eigenaar is van enig onroerend goed, noch titularis is van enig zakelijk recht betreffende een onroerend goed.

Voornoemde vennoot, aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart het resterend actief volledig terug te nemen.

De vergadering beslist dat voor zover er op heden nog onbekende financiële tegoeden aan de vennootschap zouden toekomen, deze bevrijdend gestort kunnen worden op bankrekeningnummer BE48 7370 1177 4227, geopend bij KBC bank, op naam van de heer Lebeer Matthias, voornoemd.

De vennoot verklaart dat voor zover de vennootschap op heden nog onbekende schulden zou hebben, hij zal instaan voor de betaling ervan, ongeacht het bedrag van dergelijke eventuele schulden.

VIJFDE BESLISSING

Na grondig onderzoek van voormelde verslagen en, in voorkomend geval, hun bijlagen, verzekert de vergadering dat alle voorwaarden die door artikel 184, § 5 van het Wetboek van vennootschappen opgelegd zijn om de vereffening dadelijk te kunnen sluiten, vervuld zijn.

Bijgevolg stelt de voorzitter voor de vereffening te sluiten.

De vergadering beslist daarop de vereffening te sluiten en stelt vast dat de besloten vennootschap met bepekte aansprakelijkheid definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering beslist dat alle boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn van ten minste vijf jaar zullen worden bewaard te 2600 Antwerpen, Berchern, Generaal van Merlenstraat 43.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist aan te stellen als bijzondere lashebber, met macht van indeplaatsstelling en de bevoegdheid alleen te handelen, teneinde voor zoveel als nodig aile nodige of nuttige administratieve formaliteiten te vervullen, alle stukken te ondertekenen en al het nodige te doen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij het Rechtspersonenregister, bij het ondernemingsloket, bij de B.T.W.-administratie, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en bij de Nationale Bank van België, ingevolge de beslissingen van huidige buitengewone algemene vergadering:

Bureau Fiduciaire Lerminiaux SA, Rue Edouard Deknoop 41 te 1140 Brussel.

Gelijktijdig neergelegd: afschrift van de notulen en gecordineerde statuten

----- ---------------------------voor eensluidende uitgifte

Op de laatste blz van Luk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzten van derden te

30/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 11.11.2013, NGL 29.01.2014 14016-0229-009
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 24.09.2014, NGL 31.12.2014 14709-0429-009
02/05/2013
ÿþi

1111

Vo behc aan Belç Staal

Mad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(Fei 4u-Jse:

2 APR 2a/3

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0829757301

Benaming

(voluit) : M&L BRUSSEL

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beprekte Aansprakelijkheid Zetel : BARTHELEMYLAAN 4 BUS 3 -1000 BRUSSEL Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPELIJKE ZETEL Uittreksel van de beslissing van 2 april 2013 van de zaakvoerder

De Zaakvoerder, de heer Matthias LEBEER beslist om de maatschapelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Maria Hendrikastraat 3 te 1050 Brussel, en dit, vanaf 1 ste april 2013.

Voor eensluidend afschrift,

de Heer Lebeer Matthias Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.12.2012, NGL 30.01.2013 13020-0139-009

Coordonnées
M & L BRUSSEL

Adresse
MARIA HENDRIKASTRAAT 3 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale