MAGENTA MEN GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAGENTA MEN GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.103.043

Publication

03/11/2014
ÿþMod POF 19.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0840.103.043

Benaming (voluit) : Magenta Men Group

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Picardstraat 22-32 -1080 Sint-Jans-Molenbeek

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontslag en benoeming - Wijzigen maatschappelijke zetel

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 2310112014

De vergadering beslist de verplaatsing van de maatschappelijke zetel per 23/01/2014 naar Zwarthoekstraat 113A te 2550 Kontich.

De vergadering aanvaardt het ontslag als zaakvoerders per 23/01/2014 van Dhr. AKIF Youssef, 1800 Vilvoorde - Laskouterstraat 38, en Dhr. SEGERS Steve, 3200 Aarschot - Bitterveldstraat 1. Hun wordt kwijting verleend voor het gevoerde beleid.

De vergadering beslist de benoeming als zaakvoerder per 23/01/2014 van Mvr. EEVERS Nele, 3520 Zonhoven - Blookstraat 12.

Tegelijk neergelegd PV dd 23/01/2014

EEVERS Nele

Zaakvoerder

1 J14,111(1tWIl

ni

u

V

neefgfeut.i]Orttvarigetl L7

2 3 CO'. 2014

ter griffie van de rdieéi-landSt; "- .?

chtba9-k " ~, ;3, tuL.~

r

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 28.08.2013 13496-0482-008
20/10/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIII II AI IIIIII81111111

" 11158466"

0 ~ ~~ 1~~

~

~~L ~

~~r~

Griffie

e(0 -//o 013

Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit): MAGENTA MEN GROUP

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Picardstraat 22-32 te 1080 Sint-Jans-Molenbeek

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst :

Uittreksel uit een akte verleden door Meester JEAN-LUC PEÊRS, notaris te Vilvoorde, op vijf oktober tweeduizend en elf.

Oprichters: 1) De Heer AKIF Youssef, geboren te Hasselt op éénendertig december negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 70.12.31097.42, wonende te 1600 Vilvoorde, Laskouterstraat, 38.

2) De Heer SEGERS Steve, geboren te Ninove op één april negentienhonderd éénentachtig, nationaal nummer 61.04.01095.52, wonende te 3200 Aarschot, Bitterveldstraat, 1.

Vorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: "MAGENTA MEN GROUP", afgekort "MMG".

Maatschappelijke zetel Picardstraat 22-32 te 1080 Sint-Jans-

Molenbeek

Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

Het beleggen, intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut.

Het samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties en mandaten, het verlenen van advies, management, consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand van andere diensten, inclusief het optreden als commercieel tussenpersoon, aan verbonden vennootschappen of derden. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen van vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld in de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut en het toezicht op de] beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

1

Voor- Luik 8 -vervolg

behouden Het verwerven, verhuren en verbouwen van onroerende goederen, !behorende of verworven door de vennootschap, met uitzondering van die !handelingen onderworpen aan een bijzondere reglementering.

aan aan het De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriele,

" --Pigisaº%- Staatsblad financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks dof onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard (zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te

vergemakkelijken.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze leen participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen 'als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard azijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door

deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen,

ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België !als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of Idie van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Voor zover de activiteiten van de vennootschap zoals hoger !weergegeven aan het voorafgaandelijk bekomen van een administratieve !toelating, licentie, erkenning, enige gerechtelijke of administratieve

maatregel zouden onderworpen zijn zullen deze slechts uitgeoefend worden Ivoor zover hieraan wordt voldaan. Voor zolang hieraan niet wordt voldaan !zal de vennootschap kunnen beroep doen op derden die welk de vereiste !toelating, licentie, enzovoorts, bekwamen.

Duur: Onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de !rechtspersoonlijkheid

Maatschappelijk kapitaal Het geplaatst kapitaal bedraagt

(ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR).

Het is gesplitst in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van !nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100-ste) van het kapitaal !vertegenwoordigen.

De honderd (100) aandelen die gans het kapitaal vertegenwoordigen !werden allen in geld en tegen pari volledig ingeschreven en bij de toprichting op vijf oktober tweeduizend en elf volgestort ten belope van !één/derde (1/3-de), hetzij in totaal ten belope van zesduizend tweehonderd lEuro (6.200 EUR).

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer] bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

i Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of !dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering (bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden ten in rechte als eiser of als verweerder.

Algemene vergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand mei om veertien uur (14.00 uur) op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht Ivan bijeenroeping, en voor de eerste maal in tweeduizend dertien.

Boekjaar: Van eerste januari tot éénendertig december van elk jaar.

!Evenwel zal het eerste maatschappelijk boekjaar lopen tot éénendertig



~---------------~

Luik B - vervolg

december tweeduizend en twaalf. Buitengewone algemene vergadering.

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastgesteld, komt bijeen de eerste buitengewone algemene vergadering die volgende ?besluiten neemt :

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastgesteld, komt bijeen de eerste buitengewone algemene vergadering die volgende besluiten neemt.

1) De algemene vergadering beslist :

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee (2).

b. te benoemen tot deze functie : de heer AKIF Youssef, voornoemd sub 1), en de heer SEGERS Steve, voornoemd sub 2), die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

2) De vergadering besluit dat het eerste boekjaar zal lopen tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

3) De vergadering besluit dat de eerste jaarvergadering zal plaatsgrijpen in het jaar tweeduizend dertien.

4) De vergadering beslist bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen over te nemen die in naam van ide vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de hiervoor genoemde oprichters en dit sedert één maart tweeduizend en elf.

5) De vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan de zaakvoerders van de vennootschap alsook aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B-DOCS, met als ondernemingsnummer 0876.368.373, met vennootschapszetel gevestigd te 1000 Brussel, Willem De Zwijgerstraat, 27, elk kunnende afzonderlijk handelen, met macht tot indeplaatstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket en/of B.T.W.- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Jean-Luc PEÊRS, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd: uitgifte van de akte;

Voor-

bei;ouden

aan het

Staatsbiad

Coordonnées
MAGENTA MEN GROUP

Adresse
PICARDSTRAAT 22-32 1080 BRUSSEL

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale