MALONO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MALONO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.797.888

Publication

08/09/2014
ÿþ L[sfr,,- î ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111111R11.111j1»!11111111

neergetegcliontvangen op

2 8 AlIG. 2014

griffie van de Nedolandstalige

" rechtbank van kcopnandel .Brussel

ter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 -Annexes du Moniteur bel.g.ç

Ondernemingsnr : 0548797.888

Benaming (voluit) : Maton°

.(verkort):

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel De Frélaan 139 23 - 1180 Ukkel

(volledig adtes)

Onderwerp(en) akte Fusievoorstel

Tekst:

Uittreksel uit de notulen het fusievoorstel dd 25/07/2014

tussen de vennootschappen

MALONO

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (bvba)

De Frélaan, 139 be 23

B-1180 UKKEL

RPR 0 548 797 888

overnemende vennootschap

en de vennootschap

Taxibedrijf DJT

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (bvba)

Henri Caronstraat, 17 bus 10

B-1560 HOEILAART

RPR 0 828 071 875

overgenomen vennootschap

1. BESCHRIJVING VAN HET PROJECT "

De bestuursorganen van de bvba MALONO (overnemende vennootschap) en de bvba Taxibedrijf DJT (overgenomen vennootschap) hebben besloten om op hun respectievelijke algemene vergadering een project van fusie door overneming voor te stellen.

Het project is een fusie door overneming in de betekenis van arlikel 671 van het Wetboek van . Vennootschappen, m.a.w. de ontbinding zonder vereffening van de bvba Taxibedrijf DJT en de overdracht van het gehele vermogen aan de bvba MALONO, tegen uitreiking aan de vennoten van de bvba Taxibedrijf DJT van aandelen van de bvba MALONO. Er is geen sprake van een opleg van geld.

Deze overneming zal met terugwerkende kracht gelden vanaf 1 april 2014.

Uiterlijk zes weken vtkir de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, moet het

" onderhavige fusieproject door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, warden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van de plaats van vestiging van hun respectievelijke maatschappelijke zetel en worden gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsbiad.

2. IDENTIFICATIE VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Bvba MALONO (overnemende vennootschap)

Op de laatste fez. van Luik 13 verreelden-: Rte: Nam en libédaidgheid van de instrumenterende notaris, hetZif van de perso(e)nlen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening.

_

r Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het BdeeltStaatsbiad_r_118109/21114_Ann_exe,s_du.Mnniteur_belge

- vervorg .1.10:1 Pt> 11.1

De bvba MALONO, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in de De Frélaan, 139 bus 23 te B-1180 Ukkel, werd opgericht bij akte van Meester Caroline Raveschot, Notaris te Sint-Gillis, op datum van 21 maart 2014, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 25 maart onder het nummer 2014-03-2510302882.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600 EUR, vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarvan 6.200 EUR is gestort.

De 1.000 aandelen zijn als volgt verdeeld:

- De heer Breugelmans Marc, 900 aandelen,

- mejuffrouw Breugelmans Lola, 100 aandelen,

Ofwel samen aile aandelen van de vennootschap.

De zaakvoerder is de heer Marc Breugelmans, woonachtig te B-1180 Ukkel, De Frélaan, 139 bus 23.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register (RPR) onder het nummer BE 0548.797.888,

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2014.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen heeft de vennootschap geen commissaris benoemd.

Volgens de statuten heeft de vennootschap als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden en in samenwerking met derden, alle werken en handelingen die verband houden met

1/ Het vervoer van personen, taxi's, bussen, koerierdiensten, bestellingen, levering van handelswaar over de weg.

Verhuur en lease van auto's met of zonder chauffeur, vrachtwagens, brommers, scooters, moto's en aile andere gemotoriseerde voertuigen.

Verhuur en lease elektrische voertuigen.

De aan- en verkoop, zowel groothandel ais kleinhandel, de import, de export, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de verhuring, de renting en leasing van nieuwe en tweedehandse motorvoertuigen en elektrische voertuigen, waaronder personenwagens, vrachtwagens, bestelwagens, terreinwagens, autobussen, touringcars, minibusjes, motorhomes, aanhangwagens, opleggers, caravans, boten, moto's, bromfietsen en landbouwmachines, alsook van alle onderdelen, toebehoren en schrootmateriaal van motorvoertuigen.

De uitbating van een werkplaats voor alle onderhouds- en herstellingswerkzaamheden van de hierboven genoemde motorvoertuigen en elektrische voertuigen, hierin begrepen de koetswerkerstelling, waaronder de transformatie van koetswerken, de uitlijning en de schildering, alsook aile afbraakwerkzaamheden, dit alles in de ruimste zin van het woord.

De revisie van motoren.

De uitbating van een carwashbedrijf voor personen- en vrachtwagens en alle motorvoertuigen. De handel in de ruimste zin van het woord van alle producten en benodigdheden dienstig voor onderhouds- en herstellingswerken aan motorvoertuigen.

Onderneming voor het depanneren/slepen en staten van motorvoertuigen, evenals de hulpverlening bij pech onderweg.

De aankoop, verkoop, import, export, verkoop op afbetaling, verhuur op korte en lange termijn, alsook alle handelingen, in verband met de verkoop van nieuwe of occasiewagens of alle artikelen daarmee verband houdend.

2/ Het organiseren van evenementen, recepties, traiteur, bereiding en commercialisering van meeneemmaaltijcien;

- de organisatie, het beheer en exploitatie voor eigen rekening of via franchise of via licenties van restaurants, cafetaria's, sandwichbars, sneldienstrestauratie, snacks;

- de verkoop van drank, het creëren van handelsruimten, levering aan huis, deur aan deur verkoop, alsook alle activiteiten van toerisme, hotellerie, vermaak, enz.;

- de aankoop en verkoop, import en export, grcot-en detailhandel van alle producten verbonden met de horeca.

3/ De exploitatie van garages, onderhoudsateliers, herstelling van voertuigen alsook winkels met vervangingstukken en uitbating van een of meerdere carwashs.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsbiad

i. - vervolg klod Ple 11.1

4/ Alle industriële, commerciële, roerende of onroerende, burgerlijke of financiële verrichtingen dewelke rechtsreeks of onrechtstreeks verband houden met de verkoop van onroerende goederen, raadgeving, advies, consultancy, de ontwikkeling en beheer van onroerende activa.

Alle handelingen daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend, zoals verkoop, koop, het bouwen, het renoveren, het ontwikkelen van projecten, binnenhuisinrichting, huren en verhuren, ruilen, verkavelen.

5/ De activiteiten van dienstenchequeondememing, te weten diensthuishoudelijke activiteiten, bereiden van maaltijden, strijkservice, wassen, huishoudelijke boodschappen, helpen van gebruikers, onderhoud van tuinen, service aan de gebruikers thuis of elders, schoonheidsadvies, make-up, manicure, pedicure enz.

Al deze diensten zullen worden uitgevoerd worden binnen het kader van de Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg in verband met dienstcheques.

6/ Het onderzoek, de identificatie, de selectie, de promotie, de distributie, de verspreiding, de

' handel in de ruimste zin van het woord, inclusief het gebruik van elektroniche handel door middel van multimedia, van kunstvoorwerpen, voorwerpen voor verzamelingen en antiquiteiten, hedendaagse of oude kunstwerken of andere roerende objecten.

7/ De import, export, aankoop, groot-en detailhandel, de uitwisseling van kunstwerken, de expertise van kunstvoorwerpen en andere meubelen ongeacht cie stijl of periode.

8/ De organisatie voor eigen rekening of voor derden van tentoonstellingen in België en in het buitenland,

9/ De studie en bescherming van kunstwerken op nationaal en internationaal niveau.

De verdediging van de materiële en morele belangen van kunstenaars.

10/ Het oprichten van één meerdere kinderdagverblijven, de oprichting van dergelijke of

gelijkaardige diensten in de hand werken, de goede organisatie en de samenwerking ervan kunnen bevorderen en in het algemeen alle initiatieven kunnen nemen of steunen die het kind ten goede komen.

De vennootschap kan bovendien, ten einde de verwezenlijking van het sociaal doel te bevorderen, elke activiteit realiseren, elke verrichting van welke aard ook. Die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel en die toelaten het sociaal doel te realiseren, bevorderen of vergemakkelijken.

Over het algemeen mag de vennootschap, onder voorbehoud van wettelijke beperkingen en zonder dat de volgende opsomming beperkend moet worden geinterpreteerd, overal en op de wijze die haar het meest geschikt lijkt alle handelingen van commerciële, financiële, roerende of onroerende aard stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het geheel of enne gedeelte van haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking van dat maatschappelijk doel kunnen bevorderen of ontwikkelen.

Zij kan met name door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële bijdrage of op elke ander manier belangstelling betonen voor elke vennootschap of onderneming in België of in het buitenland die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of verwant doel nastreeft of die in straat is er de uitbreiding en de ontwikkeling van te bevorderen.

Algemeen kan de vennootschap elke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handeling stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar maatschappelijk doel of die van aard zou zijn om de verwezenlijking ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, volledig of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap kan door inbreng, fusie, intekening of op welke andere wijze dans ook participeren in elke zaak, onderneming, vereniging of vennootschap waarvan het maatschappelijke doel identiek, gelijksoortig of aanverwant is aan haar eigen doek of die van aard zijn om de ontwikkeling van de eigen onderneming te bevorderen, om grondstoffen aan te leveren of om de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap kan een mandaat van bestuurder, van zaakvoerder of van vereffenaar aanvaarden en uitoefenen in elke vennootschap, ongeacht het maatschappelijke doel ervan. De vennootschap kan een hypotheek of elke andere reële zekerheid vestigen op de maatschappelijke goederen en kan zich borg stellen.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het maatschappelijke doel te interpreteren.

Concreet gesproken is haar activiteit de exploitatie van taxi's.

Ze zal hierna de "overnemende vennootschap" worden genoemd.

" 2.2. Bvba Taxibedrijf DJT (overgenomen vennootschap)

De bvba Taxibedrijf aff, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te B-1560 Hoeilaart, Henri Caronstraat 17 bus 10, werd opgericht bij akte van Meester Paul Maselis, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 23 juli 2010, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 5 augustus onder het nummer 2010-08-05/0116959.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

Wilaggnhij_heijaelgjsch_Staatshlad..R8/09/21114_-_Annexe£.d.a.Moniteur_belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Nam en handtekening.

Voorbehouden aan het BeIgisch Staatsblad

Bijlagen bil het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge.

iL - vervolg Med MF 11.1

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.550 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, waarvan 6.200 EUR is gestort.

De aandelen zijn als volgt verdeeld:

- De heer DU WEE Jean-Marie, 100 aandelen;

Ofwel elle aandelen van de vennootschap.

De zaakvoerder is momenteel de heer DUWEE Jean Marie

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer BE

0828.071.875.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen heeft de vennootschap geen commissaris benoemd.

Volgens de statuten heeft de vennootschap tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland

- De uitbating van een taxibedrijf, personenvervoer en luchthavenvemer in binnen & buitenland.

- De uitbating van een onderneming voor het verhuren van personenwagens en (lichte)

vrachtwagens,

- De stalling en onderhoud van personenwagens en (lichte) vrachtwagens.

Goederenvervoer over de weg, voor eigen rekening en voor rekening van derden in binnen-en

buitenland, gekend als besteldienst of pakjesdienst.

- Organiseren en coordineren van transportnetwerken en distributie in binnen- en buitenland.

- Opslag en depot van alle soorten goederen.

- De aankoop, verkoop, import van zowel nieuwe als tweedehandse personenwagens en (lichte)

vrachtwagens.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles mag zowel in binnen- als in het buitenland verricht worden voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden ais haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten, kredieten verlenen, hypotheCaire of andere zekerheden verstrekken.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen Kan stellen die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Concreet gesproken gaat het om een taxibedrijf dat dezelfde activiteiten beoefent als de overnemende vennootschap.

Ze zal hierna de "overgenomen vennootschap" worden genoemd.

3, RUILVERHOUDING

Elk aandeel van de overgenomen vennootschap zal worden geruild tegen 20 aandelen van de'

overnemende vennootschap.

Bijgevolg wordt er voorgesteld om 2.000 aandelen van de vennootschap MALONO te creëren. Ze zullen worden toegekend aan de vennoten van de vennootschap Taxibedrijf De.

Op de laatste Pb. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

- vervolg ModPOF 11.1

Deze ruilverhouding werd in overeenkomst tussen de partijen bepaald,

4. MODALITEITEN VOOR DE UITREIKING VAN NIEUWE AANDELEN

De 2.000 nieuwe aandelen van de vennootschap MALONO, die werden gecreëerd in het kader van de ruilverhouding, zullen worden ingeschreven in het aandelenboek van de vennootschap MANOLO.

5. DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP ' BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Er zal worden voorgesteld om het vermogen van de overgenomen vennootschap met terugwerkende kracht op 1 april 2014 over te dragen. De fusie zal echter pas definitief zijn na vervulling van de in fine genoemde opschortende voorwaarden.

Aile leningen en deposito's van de overgenomen vennootschap vanaf 1 april 2014, zullen ten goede komen van de overnemende vennootschap of zullen integraal ten leste zijn van deze laatste, maar mogen niet leiden tot een wijziging van de vergoeding voor de bijdragen.

De ondergetekenden komen bovendien overeen dat de twee vennootschappen, tot de effectieve fusie, met elkaar overleg zullen plegen over hun algemeen beleid, en in het bijzonder dat ze zonder de toestemming van de andere geen verbintenissen aangaan die de consistentie van hun activa of de omvang van hun passive aanzienlijk zouden kunnen doen wijzigen, afgezien van de verbintenissen die voortvloeien uit de normale exploitatie van hun vennootschap,

6. RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE AAN HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd.

7. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die deelnemen aan de onderhavige fusie.

8. FISCALE REGELING

Dit fusieproject valt binnen het regime van fiscale immuniteit overeenkomstig artikel 211 van het Wetboek van inkomstenbelastingen 1992 en, indien nodig, de artikels 117 § 1 van het Wetboek der registratierechten en de artikels 11 en 18 van het Btw-Wetboek.

9. OPSCHORTENDE VOORWAARDEN

Het onderhavige fusieproject, aanvaard door de leden van de bestuursorganen van beide

vennootschappen, is uitdrukkelijk onderworpen aan de volgende opschortende voorwaarden:

1. Goedkeuring door de Bijzondere Algemene Vergadering van de overgenomen vennootschap van het onderhavige fusieproject. Deze vergadering moet bovendien beslissen over het gevolg van de ontbinding van de vennootschap,

2. Goedkeuring door de Bijzondere Algemene Vergadering van de overnemende vennootschap van het onderhavige fusieproject.

De voldoening van de bovenvermelde opschortende voorwaarden kan worden vastgesteld in de notulen van de algemene vergadering die belast is met de goedkeuring van de fusie.

Opgemaakt in UKKEL, op 25 juli 2014

Tegelijk neergelegd Fusievoorstel dd 25/07/2014

Marc Breugelmans

zaakvoerder

r Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

4\.7

Op aa laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/03/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

2) Het organiseren van evenementen, recepties, traiteur, bereiding en commercialisering van meeneemmaaltijden;

- de organisatie, het beheer en exploitatie voor eigen rekening of via franchise of via licenties van restaurants, cafetaria s, sandwichbars, sneldienstrestauratie, snacks;

- de verkoop van drank, het creëren van handelsruimten, levering aan huis, deur aan deur verkoop, alsook alle activiteiten van toerisme, hotellerie, vermaak enz;

- de aankoop en verkoop, import en export, groot- en detailhandel van alle producten verbonden met de horeca.

3) De exploitatie van garages, onderhoudsateliers, herstelling van voertuigen alsook winkels met vervangingstukken en uitbating van een of meerdere carwashs.

4) Alle industriële, commerciële, roerende of onroerende, burgerlijke of financiële verrichtingen dewelke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verkoop van onroerende goederen, raadgeving, advies, consultancy, de ontwikkeling en beheer van onroerende activa.

Alle handelingen daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend, zoals verkoop, koop, het bouwen, het renoveren, het ontwikkelen van projecten, binnenhuisinrichting, huren en verhuren, ruilen, verkavelen.

5) De activiteiten van dienstenchequeonderneming, te weten diensthuishoudelijke activiteiten, bereiden van maaltijden, strijkservice, wassen, huishoudelijke boodschappen, helpen van gebruikers, onderhoud van tuinen, service aan de gebruikers thuis of elders, schoonheidsadvies, make-up, manicure, pedicure enz. Al deze diensten zullen worden uitgevoerd worden binnen het kader van de Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg in verband met dienstcheques.

6) Het onderzoek, de identificatie, de selectie, de promotie, de distributie, de verspreiding, de handel in de ruimste zin van het woord, inclusief het gebruik van elektronische handel door middel van multimedia, van kunstvoorwerpen, voorwerpen voor verzamelingen en antiquiteiten, hedendaagse of oude kunstwerken of andere roerende objecten.

7) De import, export, aankoop, groot-en detailhandel, de uitwisseling van kunstwerken, de expertise van kunstvoorwerpen en andere meubelen ongeacht de stijl of periode.

8) De organisatie voor eigen rekening of voor derden van tentoonstellingen in België en in het buitenland.

9) De studie en bescherming van kunstwerken op nationaal en internationaal niveau. De verdediging van de materiële en morele belangen van kunstenaars.

10) Het oprichten van één of meerdere kinderdagverblijven, de oprichting van dergelijke of gelijkaardige diensten in de hand werken, de goede organisatie en de samenwerking ervan kunnen bevorderen en in het algemeen alle initiatieven kunnen nemen of steunen die het kind ten goede komen.

De vennootschap kan bovendien, ten einde de verwezenlijking van het sociaal doel te bevorderen, elke activiteit realiseren, elke verrichting van welke aard ook. Die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel en die toelaten het sociaal doel te realiseren, bevorderen of vergemakkelijken.

Over het algemeen mag de vennootschap, onder voorbehoud van wettelijke beperkingen en zonder dat de volgende opsomming beperkend moet worden geïnterpreteerd, overal en op de wijze die haar het meest geschikt lijkt alle handelingen van commerciële, financiële, roerende of onroerende aard stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking van dat maatschappelijk doel kunnen bevorderen of ontwikkelen.

Zij kan met name door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële bijdrage of op elke ander manier belangstelling betonen voor elke vennootschap of onderneming in België of in het buitenland die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of verwant doel nastreeft of die in straat is er de uitbreiding en de ontwikkeling van te bevorderen.

Algemeen kan de vennootschap elke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handeling stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar maatschappelijk doel of die van aard zou zijn om de verwezenlijking ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, volledig of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap kan door inbreng, fusie, intekening of op welke andere wijze dan ook participeren in elke zaak, onderneming, vereniging of vennootschap waarvan het maatschappelijke doel identiek, gelijksoortig of aanverwant is aan haar eigen doel of die van aard zijn om de ontwikkeling van de eigen onderneming te bevorderen, om grondstoffen aan te leveren of om de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap kan een mandaat van bestuurder, van zaakvoerder of van vereffenaar aanvaarden en uitoefenen in elke vennootschap, ongeacht het maatschappelijke doel ervan.

De vennootschap kan een hypotheek of elke andere reële zekerheid vestigen op de maatschappelijke goederen en kan zich borg stellen.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het maatschappelijke doel te interpreteren.

4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

5. Het maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op een som van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ), vertegenwoordigd door duizend aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde van het maatschappelijk vermogen.

De comparanten verklaren dat de duizend aandelen nu in geld zijn onderschreven als volgt:

1. de Heer BREUGELMANS Marc: negenhonderd aandelen 900

2. Mejuffrouw BREUGELMANS Lola : honderd aandelen 100

Samen : duizend aandelen of de ganse maatschappelijk kapitaal. 1.000

De comparanten verklaren dat elk onderschreven aandeel gestort is voor een/derde met een storting in contanten uitgevoerd op een speciale rekening met nummer BE76 0688 9932 2995 geopend op naam van

Luik B - Vervolg

de op te richten vennootschap bij BELFIUS Bank NV zodanig dat de vennootschap vanaf heden uit dien hoofde beschikt over een som van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ).

6. De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, die voor beperkte of onbeperkte duur worden benoemd en in het laatste geval de hoedanigheid hebben van statutaire zaakvoerders.

De vergadering die de zaakvoerders aanduidt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en - in geval er meerdere zaakvoerders zijn - hun bevoegdheden. Is er maar één zaakvoerder dan krijg deze alle beheersbevoegdheden.

Indien een rechtspersoon zaakvoerder benoemd is, moet ze onder haar vennoten, zaakvoerders, beheerders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger benoemen die zal belast zijn met de uitvoering van deze opdracht en die ook een plaatsvervangende kan benoemen om iedere verhindering te vermijden. In dat verband, zullen de derden geen rechtvaardiging van de bevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger en van de plaatsvervangende vertegenwoordiger kunnen eisen, anders dan de vervulling van de bekendmaking vereist door de wet van zijn benoeming in hoedanigheid van vertegenwoordiger.

7. Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen kan elke zaakvoerder alle daden stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijke doel van de vennootschap, behalve de handelingen die door de Wet voorbehouden zijn aan de Algemene Vergadering.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechtszaken, als verweerder of eiser.

Elke zaakvoerder kan bijzondere machten verlenen aan elke mandataris.

8. De gewone Algemene Vergadering van vennoten vindt elk jaar plaats op de derde vrijdag van de maand juni, telkens om 11 uur, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats die vermeld staat in de bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de Algemene Vergadering uitgesteld naar de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is.

9. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Op het einde van ieder boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, en stelt de zaakvoerder de inventarissen alsmede de jaarrekening op, overeenkomstig de wet.

10. Het batig overschot van de resultatenrekeningen, na aftrek van de algemene kosten, de maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, zoals vastgesteld volgens de goedgekeurde jaarrekening, vertegenwoordigt de netto winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf percent (5%) ingehouden om een wettelijk reservefonds aan te leggen. Deze inhouding is niet meer verplicht wanneer het fonds in kwestie een tiende van het kapitaal bereikt. Ze wordt opnieuw verplicht als de reserve voor welke reden dan ook werd gebruikt.

Het overblijvende saldo krijgt de bestemming die de Algemene Vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder en mits naleving van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De dividenden worden betaald op de plaats en het tijdstip bepaald door de zaakvoerder.

11. In geval van ontbinding van de vennootschap, op welk ogenblik en voor welke reden dan ook, gebeurt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), onder voorbehoud van de mogelijkheid van de Algemene Vergadering om een of meerdere vereffenaar(s) aan te duiden en zijn / hun bevoegdheden en bezoldigingen te bepalen.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de liquidatie, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-activa verdeeld tussen de vennoten.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volstort, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald.

Het netto activa wordt verdeeld tussen de vennoten in verhouding tot de aandelen waarover zij beschikken waarbij elk aandeel een gelijk recht verleent.

ALGEMENE VERGADERING

De Heer BREUGELMANS Marc wonende te 1180 Ukkel, de Frélaan 139 bus 23 heeft verklaard de functie van niet-statutaire zaakvoerder te waarnemen voor een onbepaalde duur.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

afgeleverd vóór registratie, om alleen te dienen voor de Griffie van de Handelsrechtbank van Brussel, ten

einde publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

(getekend) Notaris Caroline Raveschot

Tegelijk hiermee neergelegd : 1 uitgifte, 1 volmacht, 1 bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

14/11/2014
ÿþRiad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffievan de akte

neergelegd/ontvangen o

P

Voc behot

aan

Belgi Staat

0 Ii NOV, 2014

ter griffie van de Nederlandstalige Piltelcini~; bàu faseffiel"ldei Brn>Ssel

0548.797.888

MALONO

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Ukkel (1180 Brussel), De Frélaan 139 bus 23.

Proces verbaal van fusie door overneming (P.V. van de overnemende vennootschap) BESLISSING VAN FUSIE VAN DE BVBA "TAXIBEDRIJF DJT" DOOR OVERNEMING DOOR DE BVBA MALONO  MACHTEN.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

UITTREKSEL

Uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Caroline RAVESCHOT, notaris te Sint-Gillis-Brussel, op zeventien oktober tweeduizend veertien "Geregistreerd zes bladen, zonder renvooi, op lste registratiekantoor Brussel 2, op 23 oktober 2014, boek 81, blad 68, vak 03. Ontvangen vijftig euro (50,00 ¬ ). Po. De Ontvanger ai. B. Fouquet, Adviseur a.i. (getekend:onleesbaar)",

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MALONO, met maatschappelijke zetel te Ukkel (1180 Brussel), De Frélaan 139 bus 23, ingeschreven in het rechtspersonen register te Brussel met ondernemingsnummer 0548.797.888.

Vennootschap opgericht volgens akte verleden voor notaris Caroline Raveschot te Sint-Gillis-Brussel cp 21 maart 2014, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 maart daarna onder nummer 2014-03-25/0302882.

Waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

De volgende besluiten heeft genomen :

1. Fusievoorstel

1.1. De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het fusievoorstel waarvan sprake op de agenda, aangezien de vennoten erkennen hiervan alsook van de andere door de wet beoogde documenten volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering.

A. Bestuurdersverslagen overeenkomstig artikel 694 W.Venn.

a) Het verslag van de zaakvoerder werd opgesteld op 18 augustus 2014.

Een exemplaar van het verslag van de zaakvoerder zal hieraan gehecht blijven.

B. Controleverslagen overeenkomstig artikel 695 W.Venn.

Het verslag van de externe accountant besluit in volgende termen:

"6. CONCLUSIES

Dankzij de controles die we hebben uitgevoerd op grond van artikel 695 van het Wetboek van

Vennootschappen, conform de normen van het Instituut van Accountants, kunnen we verklaren dat:

-het fusievoorstel dat aan ons werd overgemaakt en waarover onze verschillende controles gaan, aile

wettelijk vereiste informatie bevat,

-de door de bestuursorganen van MANOLO SPRL (lees MALONO SPRL) (overnemende vennootschap) en

TAXIBEDRIJF DJT (overgenomen vennootschap) voorgestelde ruilverhouding, volgens ons eerlijk en redelijk is,

-de voor de waardering gebruikte methoden in dit geval passend zijn,

-er geen bijzondere moeilijkheden waren bij de waardering.

Bijgevolg zullen er, in ruil voor de 100 aandelen die het gehele aandelenkapitaal van de vennootschap

TAXIBEDRIJF DJT vertegenwoordigen, 2.000 aandelen van de vennootschap MANOLO (MALONO) worden

uitgereikt.

De zo uitgedrukte bezoldiging zal zich vertalen in een verhoging van het ingeschreven kapitaal met 18.550

EUR, vertegenwoordigd door een bezoldiging van 2.000 nieuwe aandelen, identiek aan de vorige, om het

kapitaal van 18.600 EUR naar 37.150 EUR te brengen, vertegenwoordigd door 3.000 aandelen zonder

vermelding van nominale waarde.

Wij zijn van mening dat de zo vastgelegde ruilverhouding als eerlijk en redelijk kan worden beschouwd en

dat de gepaste methoden voor de waardering de gebruikte methode rechtvaardigen.

Brussel, 18 augustus 2014.

Auxiliaire Comptable et Fiscale Namuroise

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

ed.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Maatschappelijk middenveld, in de vorm van een bvba

Vertegenwoordigd door

Stéphane LEONARD

Accountant"

Een exemplaar van het verslag van de externe accountant zal hieraan gehecht blijven.

1.2. De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk dat het bestuursorgaan van de vennootschap niet

gehouden is de algemene vergadering op de hoogte te stellen van de mogelijke belangrijke wijzigingen die zich

zouden hebben voorgedaan tussen de datum van het fusievoorstel en de datum van de beslissing van de

algemene vergadering die tot de fusie besluit.

1.3. De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk dat geen tussentijdse cijfers van de betrokken

vennootschappen die niet ouder zijn dan drie maand op de datum van het fusievoorstel dienen te worden

opgesteld.

2. Besluit tot fusie

De vergadering besluit de fusie goed te keuren van de vennootschap TAXIBEDRIJF DJT door middel van

de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) naar de overnemende vennootschap en

dit, overeenkomstig de ln voormeld fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a) de overdracht gebeurt op basis van de op 31 maart 2014 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b) vanuit boekhoudkundig oogpunt, worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 april 2014 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn geschied;

c) de overdracht gebeurt door middel van toekenning van tweeduizend (2.000) nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg.

d) De ruilverhouding van de aandelen wordt als volgt vastgesteld:

elk aandeel van de overgenomen vennootschap TAXIBEDRIJF DJT zal geruild worden tegen 20 aandelen

van de overnemende vennootschap.

Op basis van bovenstaande zullen de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap 2.000 aandelen

verkrijgen in de overnemende vennootschap.

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen

deelnemen in het resultaat vanaf 1 april 2014.

Andere beschikkingen

De vergadering stelt vast:

1. Overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen, de gelijkenis van het maatschappelijk doel van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap.

2. Overeenkomstig artikel 693, 8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de fusievoorstellen, dat geen enkel bijzonder voordeel is toegekend aan de leden van de bestuursorganen van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

3.Overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat de overdracht van het vermogen (rechten en verplichtingen) van de overgenomen vennootschap gebeurt door middel van toekenning aan haar aandeelhouders van tweeduizend (2.000) nieuwe gewone aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg.

De uit te geven nieuwe gewone aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande aandelen onder voorbehoud van wat hierna zal worden gezegd over de deelname in de winsten.

De volgende activa en passiva worden aan de overnemende vennootschap overgedragen op basis van de op 31 maart 2014 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap, welke aan deze akte gehecht zal blijven.

Voormeld patrimonium omvat geen onroerende goederen.

Voormelde overdracht bevat bovendien de eventuele onlichamelijke bestanddelen zoals benaming, recht op huurgelden, commerciële, administratieve organisatie en knowhow, die behoren tot het overgedragen vermogen.

Algemene voorwaarden van de overdracht "

1. De verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van aile lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats worden gesteld in alle haar door de overgenomen vennootschap overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde dag.

2. De verkrijgende vennootschap zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen, en in het algemeen aile lasten, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen betasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

3. De verkrijgende vennootschap zal de haar overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4. De schulden van de overgenomen vennootschap zullen zonder onderbreking overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen vennootschap voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan; zij zal meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen vennootschap ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de merken en de panden op het handelsfonds, of van overschrijving.

5. De verkrijgende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welke verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met haar personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

6. Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende vennootschap worden vervolgd, die hieruit profijt zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

7. De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is;

b) de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

c) de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met fast voor de verkrijgende vennootschappen am ze te bewaren.

4. Vaststelling van de boekhoudkundige toewijzing van de uit de fusie vloeiende overdracht Kapitaalverhoging

Overeenkomstig voornoemd fusievoorstel en ten gevolge van onderhavige overdracht en boekhoudkundige toewijzing, verzoekt de vergadering de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat:

1. zij besluit:

a) het maatschappelijk kapitaal van de tegenwoordige vennootschap met achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00¬ ) te verhogen om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) EUR op zevenendertig duizend honderd vijftig euro (37.150,00¬ );

2. zij besluit tweeduizend (2.000) nieuwe gewone aandelen te creëren, identiek aan de bestaande aandelen, die deel zullen nemen in het resultaat vanaf 1 april 2014, en die zullen worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, zonder opleg.

5. Wijziging van de statuten

Ten gevolge van de genomen beslissingen, besluit de vergadering aan de statuten volgende wijziging aan

te brengen:

Artikel 5 (betreffende het kapitaal): wijziging van de tekst van dit artikel om het in overeenstemming te

brengen met de uit de fusie voortvloeiende kapitaalverhoging en bijgevolg vervanging van de tekst van dit

artikel door de volgende tekst:

"Artikel 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van

zevenendertig duizend honderd vijftig euro (37.150,00¬ ), vertegenwoordigd door drieduizend (3.000)

aandelen, zonder vermelding van nominale waarde van het maatschappelijk vermogen."

6. Vaststelling van de opheffing van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat, ten gevolge van de aanneming van de voorgaande resoluties en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de overgenomen vennootschap in op heden voor ondergetekende notaris verleden notulen de fusie heeft goedgekeurd, de overgenomen vennootschap heeft opgehouden te bestaan met ingang vanaf heden.

7. Ontslagen en benoemingen van zaakvoerder

De vergadering beslist in hoedanigheid van zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur: de heer Jean Marie Duwée, identiteistkaartnummer 591-7037767-34, nationaal nummer 620330-059-73, wonende te Kraainem, Arthur Dezangrélaan 35 bus 6, hier aanwezig en die aanvaardt.

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn en het bedrag van de bezoldiging zal vastgesteld worden bij beslissing van een volgende algemene vergadering.

8. Bevoegdheden

De vergadering machtigt elk van de van de raad deel uitmakende zaalvoerders voor de uitvoering van de

fusie, elk met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen met mogelijkheid van subdelegatie en

meer bepaald met de bevoegdheid om alle formaliteiten van doorhaling en overbrenging te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten en desgevallend om elke toevoeging of rechtzetting aan deze akte van inbreng te doen.

9. Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de bvba KREANOVE met zetel te 1180 Brussel, Kersbeeklaan 308, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Caroline Raveschot

Tegelijk hiermee neergelegd : 1 uitgifte, 1 volmacht, Bijzonder verslag van de zaakvoerder (Taxibedrijf DJT bvba), Bijzonder verslag van de zaakvoerder (Malono bvba), Verslag van de accountant, Actief-passief balans (1/01/2014-31/03/2014), gecoördineerde statuten.

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

16/03/2015
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vak rRegdiontvangen op

04f4lf2015

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van krotandei Brussel

Ondernemingsnr : 0548.797.888

Benaming

(voluit) : MALONO

(verkort)

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : DE FRELAAN 139 BUS 23 1180 UKKEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : overdracht van het hoofdkantoor

Uittreksel uit de Proces verbaal van 16/02/2015

"Tijdens deze buitengewone algemene vergadering werd beschouwd als de wens om het hoofdkantoor van het bedrijf van 01/04/2015 naar het nieuwe adres te weten 523,Louizalaan 1050 Elsene.

Het besluit werd bevestigd door aile houders van onderdelen."

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MALONO

Adresse
DE FRELAAN 139, BUS 23 1180 UKKEL

Code postal : 1180
Localité : UCCLE
Commune : UCCLE
Région : Région de Bruxelles-Capitale