MAPPAMATHICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAPPAMATHICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.260.635

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 30.06.2014 14228-0592-008
12/10/2012
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rubensstraat 46

1030 Schaarbeek

Onderwerp akte :OPRICHTING  STATUTEN  OVERGANGSBEPALINGEN  BENOEMINGEN :;

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder:; Pr de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE GRAVE, geassocieerde !: notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op achtentwintig september tweeduizend en twaalf en neergelegd ter griffie;?

van rechtbank van Koophandel van Brussel vóór de vervulling van de formaliteit van registratie, dat :

;? I. de heer Bregt CABUS, geboren te Mechelen op 7 mei 1992, wonende te 2811 Mechelen (Hombeek), Kouter 100; en 2. de heer Joren Victor Michaël DE WACHTER, geboren te Roeselare op 15 november 1966, wonende te 1030' Schaarbeek, Rubensstraat 46,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de naam : Mappamathics.

ZETEL. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1030 Schaarbeek, Rubensstraat 46.

;; DOEL. De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van; derden, alle mogelijke handelingen die reehtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de ontwikkeling, marketing, verkoop, ondersteuning en in het algemeen alle andere commerciële activiteiten met betrekking tot software producten en diensten in het algemeen, inclusief maar niet beperkt tot software voor het toepassen en uitvoeren van mathematische principes en algoritmes.

Zij mag alle welkdanige verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op dei; ;i zogenaamde "consultancy" in de ruimste betekenis, omvattend ondermeer, doch zonder dat dit beperkt is tot het uitvoeren, van studies, het verstrekken van adviezen en het verrichten van diensten aangaande om het even welk aspect van het bestuur, het beheer, het beleid of de bedrijfsvoering van een onderneming, bedrijvigheid openbaar bestuur,: beroepsvereniging, organisatie, vereniging of enig onderdeel daarvan, alsook, ten behoeve van zelfstandigen of beoefenaars'; van vrije beroepen.

Zij heeft tevens als doel, voor eigen naam en voor eigen rekening, alle mogelijke handelingen die rechtstreeks of; onrechtstreeks verband houden met:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking; tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden,!= het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en te gelde:' maken van onroerende goederen, alsook het stellen van alle mogelijke handelingen die van aard zijn de opbrengst van de!' ; roerende en onroerende goederen te bevorderen;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking', tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van' aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande' of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van intellectuele eigendomsrechten, alle verrichtingen - zoals,; doch niet beperkt tot de aan-en verkoop, het geven en nemen van licenties -, met betrekking tot intellectuele eigendomsrechten, van welke aard ook ongeacht de vorm of drager, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te,; richten rechtspersonen, natuurlijke personen en ondernemingen; - bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen en in het algemeen alle activiteiten van een holding;

-het waarnemen van alle opdrachten en/of mandaten van bestuur, management, zaakvoering en bijzondere mandaten in andere rechtspersonen;

- het verlenen van administratieve en consultancydiensten.

Zij kan aangaande alle voornoemde activiteiten optreden als consultant en aan prospectie doen.

Zij kan zich borg stellen voor haar zaakvoerder(s) of verbonden ondernemingen.

Zij kan alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'ti

mod 11.1

iz` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffue van de akte

1111111111*iaisessaiuuu

*

(i 3 OCT. ln

¬ ~ .

USSEL

Griffie

4w le

` _--

s _

Ondernemingsnr : 08y9 g GO . e 3 S Benaming (volult) : Mappamathics

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Zij kan met name bij wijze van inbreng, fusie, aankoop, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,

Zij kan het bestuur en de vereffening waarnemen van alle vennootschappen waarmee enige band van deelneming bestaat en mag te hunnen gunste alle mogelijke leningen, borgstellingen en persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken. DUUR. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen werden a pari in speciën onderschreven, als volgt

1. door de heer Cabus, voornoemd, ten belope van tachtig aandelen, hetzij voor twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00);

2. door de heer De Wachter, voornoemd, ten belope van veertig aandelen, hetzij voor zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00);

SAMEN: honderd twintig aandelen, vertegenwoordigend het volledig maatschappelijk kapitaal, hetzij achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

, Elk aandeel is volgestort ten belope van een derde.

Het geheel van de inbrengen in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap Argenta Spaarbank. Een attest opgemaakt door de bank op 21 september 2012, werd overhandigd aan de notaris.

BESTUUR. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Elke vennoot die meer dan 25% van de aandelen bezit, heeft het recht kandidaten voor te stellen voor een mandaat als zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten en handelingen die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen, elk afzonderlijk handelend, de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder, met uitzondering van akten en handelingen waarvan de waarde een bedrag van E 10.000,00 overschrijdt, in welk geval ten minste twee zaakvoerders gezamenlijk dienen te handelen/ondertekenen. De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENI; VERGADERING, De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 19.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de; oproeping.

BOEKJAAR, Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar,

WINSTVERDELING. De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Dc overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 3I december 2013.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in 2014, overeenkomstig de statuten,

SLOTBEPALINGEN.

De oprichters hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee;

b. te benoemen tot deze functie:

. de heer Bregt CABUS, wonende te 2811 Mechelen (Hombeek), Kouter 100; en

de heer Joren Victor Michaël DE WACHTER, wonende te 1030 Schaarbeek, Rubensstraat 46;

c. het mandaat van de zaakvoerders vast te stellen voor onbepaalde duur;

d. het mandaat van de zaakvoerders niet te vergoeden;

e, geen commissaris te benoemen.

2. Volmacht:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fraxinus B.F. BVBA 0477.087.867, gevestigd te 1745 Opwijk,

Droeshoutstraat 88 B1, vertegenwoordigd door de heer Ely Van der Borght of zijn aangestelden, werd aangesteld als

bijzondere Iasthebber, met macht van indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van

, de vennootschap bij het rechtspersonenregister en de Kruispuntbank van Ondernemingen, via een ondememingsloket, en

bij de B.T.W.-administratie en de Sociale Kas.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad GÉLIJKTIJDIGE NEERLEGGING: uitgifte.

' Fr.de GRAVE, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 28.08.2015 15505-0593-008
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 30.06.2016 16241-0308-009

Coordonnées
MAPPAMATHICS

Adresse
RUBENSSTRAAT 46 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale