MARC VAN DER NET

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARC VAN DER NET
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.867.659

Publication

21/05/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2013, APP 30.09.2013, DPT 16.05.2014 14125-0499-011
13/10/2014
ÿþidod Word 11.1

In de bij lagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gritriè van de akte

' neergele ri/on

" gen op

Ondernemingsnr : 0894.867.659

Benaming

(voluit) MARC VAN DER NET (in vereffening)

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Vossenlaan 1, 110 Sint-Pieters-Woluwe

(volledig adres)

Onderwerp akte: Sluiting vereffening

(Uittreksel uit de notulen van beslissingen van de enige vennoot handelend in de plaats van de algemene vergadering genomen op 25 juli 2014 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap in vereffening)

De enige vennoot verklaart dat de vereffening, «onder de opschortende voorwaarde van homologatie van het verdelingsplan door de Rechtbank van Koophandel» is gesloten en dat de vennootschap met ingang vanaf heden heeft opgehouden te bestaan. De enige vennoot verklaart dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar zullen worden bewaard op het volgend adres: 19 Avenue des Uttins, 1180 Rolle, Zwitserland.

De enige vennoot verleent een bijzondere volmacht aan Isabelle Cailleton, met mogelijkheid van indeplaatssteIIing, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de BTW-administratie, het rechtspersonenregister, de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondememingsloketten.

Marc van der Net

Vereffenaar

e .

02 OKT. 2014

tor griffie van de Nederiandstalige

reetteFe eegrsdel

Brui

II

*14185820*

V beh

aa

Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

05/04/2013
ÿþ mod 11.1



;1,11 jp 1-Li In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc

behc

aar

Bell

Staa

i 11





Ondernemingsnr : 0894.867.659

Benaming (voluit) : MARC VAN DER NET

Griffie 2 6Mie2O

13

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vossenlaan 1

1150 SINT-PIETERS-WOLUWE

Onderwerp akte :ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig februari tweeduizend dertien, door Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd' Georgelaan, 11 en ondememingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot de volgende; registratiemelding draagt :

« Geregistreerd drie bladen drie renvooien op hef Iste Registratiekantoor van BRUSSEL de vierde maart: 2013. Boek 5158 blad 96 vak 15. Ontvangen vijfentwintig euro (25e). De Eerstaanwezend inspecteur ai.,; (getekend) R. EL MACCAL, voor Gafellier M. »

dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARC VAN DER NET", waarvan de zetel gevestigd is te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Vossenlaan 1,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Ontbinding van de Vennootschap en invereffeningstelling, te rekenen vanaf achtentwintig februari tweeduizend dertien.

Aanpassing van artikel 1 van de statuten en vervanging door de volgende tekst:

"De vennootschap, opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is sinds 28 februari 2013 in vereffening. Haar benaming luidt "MARC VAN DER NET, !n vereffening".

2° Kennisname van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding de hiernavolgende zaakvoerder van; rechtswege ontslagnemend is:

- de heer Marcus VAN DER NET, wonende te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Vossenlaan 1.

Aanpassing van het artikel betreffende het bestuur van de vennootschap van de statuten en vervanging door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar."

3° Werd benoemd als vereffenaar

- de heer Marcus VAN DER NET, wonende te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Vossenlaan 1.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen,

4° Machten van de vereffenaar

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek;; van vennootschappen,

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder;; dat hiervoor een voorafgaande beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle;; zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de, Vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de Vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Y

. Voor-138houden aan loet Belgisch Staatsblad

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van : vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend, Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, dient de vereffenaar, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de Vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor te leggen aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de Vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de Vennootschap.

5° Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD Ministerie", vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, die te dien einde woonstkeuze doet te 1860 Meise, Brusselsesteenweg, 70A, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van de statuten, Een beschikking van de rechtbank van koophandel van Brussel ter bevestiging van de benoeming van de heer Marcus Van Der Net als vereffenaar).

Eric SPRUYT Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/02/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2012, APP 17.02.2013, DPT 20.02.2013 13043-0309-010
03/05/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2011, APP 28.02.2012, DPT 27.04.2012 12100-0561-011
13/04/2012
ÿþ Copie à publire aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MOtl 2S

Re

Mc

i~

IR



sRuxELL'ê ' ~'~. ~

~

Greffe

N° d'entreprise : 0894867659

Dénomination

(en entier) : MARC VAN DER NET

Forme juridique : Société Privée à Responsabilité Limitée

Siège : Avenue des Alezans, 1 à 1150 Bruxelles r

Objet de l'acte : NOMINATION

Extrait du procès-verbal de l'assemblée générale extraordinaire du 19 mars 2012

L'assemblée, à l'unanimité, désigne Monsieur Patrick LECOCQ, domicilié Devlemincklaan, 64 à 1930 Zaventem comme administrateur ad hoc pour une durée de 3 mois, soit jusqu'au 19 juin 2012. Son mandat est exercé à titre gratuit.

Monsieur Patrick LECOCQ aura tout pouvoir pour représenter la société lors de la vente de la Maison et ce pendant la durée de son mandat.

Marcus VAN DER NET,

Gérant

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

02/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 27.02.2011, NGL 28.04.2011 11092-0359-011
06/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 21.02.2010, NGL 29.04.2010 10107-0329-011

Coordonnées
MARC VAN DER NET

Adresse
VOSSENLAAN 1 1150 SINT-PIETERS-WOLUWE

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale