MATTHEW CRONIN ELECTRICAL LIMITED

Divers


Dénomination : MATTHEW CRONIN ELECTRICAL LIMITED
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 536.500.367

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 28.04.2014 14108-0245-008
17/07/2013
ÿþ Nad Won{ 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*131103 5*

4 BJUIL. 2013

BRUSSEL

Griffie

V beh IVI i

aa Bel Star

IIII

Ondernemingsnr : 0$ bc 597 3

Benaming

(voluit) : MATTHEW CRONIN ELECTRICAL LIMITED

(verkort) :

Rechtsvorm : BUITENLANDSE VENNOOTSCHAP NAAR IERS RECHT Zetel : 14 CARRIGCOURT, CARRIGALINE, CO. CORK, IERLAND

BELGISCH StJKANTOOR: LOUIZALAAN 149 BUS 24 te 1050 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPENING BIJKANTOOR

(uittreksel uit de beslissing van 2 juni 2013)

Er wordt besloten een Belgisch bijkantoor op te richten.

De naam van het Belgische bijkantoor zal MATTHEW CRONIN ELECTRICAL LIMITED luiden.

Het Belgische bijkantoor van de vennootschap zal worden opgericht vanaf 1 juli 2013 voor onbepaalde duur. Het adres van het Belgische bijkantoor zal zich bevinden te: Louizalaan 149 Bus 24, 1050 Brussel, België, Het Belgische bijkantoor zal zich bezighouden met managementdiensten in de bouwsector. De specifieke

activiteiten van voormeld bijkantoor zullen het beheer en de leiding van de in België gevestigde activiteiten

behelzen, voortvloeiend uit dienstverleningscontracten van het bedrijf met Belgische klanten.

De activiteiten van het Belgische bijkantoor zullen in het toepassingsgebied vallen van en worden uitgevoerd overeenkomstig de doeleinden van de vennootschap zoals vermeld in artikel 2 van de oprichtingsakte. Er werd besloten dat MATTHEW CRONIN (Paspoortnummer B639120), geboren op 21 september 1955 in Cork (Ierland) en momenteel verblijvend te B-1050 Brussel (België), Louizalaan 270/2.1 wordt aangeduid als de wettelijke vertegenwoordiger van het bijkantoor van de Vennootschap in België.

Matthew Cronin is verantwoordelijk voor de dagelijkse vertegenwoordiging van het Belgische bijkantoor. Hij is bevoegd om in te staan voor de dagdagelijkse activiteiten van het Belgische bijkantoor, en te dien einde is hij alleen gemachtigd om aile noodzakelijke handelingen dienaangaande te stellen. De Raad keurt tevens alle noodzakelijke en nuttige handelingen goed om het Belgische bijkantoor op te richten, met inbegrip van het huren van kantoorruimte en het afsluiten van contractuele overeenkomsten met Belgische dienstverleners.

De Raad verleent volmacht aan Minerva Advocaten BVBA, vertegenwoordigd door Gregory Goossens, advocaat, met maatschappelijke zetel te Sint Paulusplaats 2, 2000 Antwerpen, België, HR Antwerpen 0834.703,113, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om aile noodzakelijke handelingen te stellen om de beslissingen van de Raad te publiceren in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en om de registratie van de Vennootschap in het Handelsregister te wijzigen, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij een Ondememingsloket naar keuze en bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel en te dien einde al het nodige te doen.

(uittreksel uit de oprichtingsakte van 16 juli 2004)

De naam van de Vennootschap luidt: MATTHEW CRONIN ELECTRICAL LIMITED

2. De Vennootschap heeft tot doel:

(a) Iedere activiteit of activiteiten met betrekking tot elektriciteit, elektronica, bekabeling, constructie, installatie, opstart, Sales en Service Engineers, providers, dealers, contractors, en als contractors, providers, supervisors and consultants in elektriciteit, elektronica, constructie en algemeen,

(b) Aile andere activiteiten die enig voordeel opleveren indien verricht in verband met of bijkomstig aan het doel van de Vennootschap.

(c) Het aankopen, pachten, ruilen, huren of op enige wijze verwerven en in bezit hebben van

.onroerende goederen.of_belangen, in_gronden,_gabauwen,. erfdienstbaarheden,_rechten,_vaorrechten,_concessie, Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

octrooien, octrooirechten, vergunningen, vertrouwelijke processen, machines, installaties, bedrijfsmiddelen, en iedere zakelijke of persoonlijke eigendom op één of andere wijze noodzakelijk of geschikt voor of in verband met de activiteiten van de Vennootschap of ieder filiaal of departement van de Vennootschap.

(d) Het aanvragen, aanschaffen of op enige andere wijze verwerven van octrooien, vergunningen of concessies die de Vennootschap toelaten zaken te doen of die de Vennootschap enig

" vdordeel kunnen opleveren, en daaruit rechten toe te kennen.

(e) Het beleggen in, het bezitten en ontwikkelen van grond en het bouwen, optrekken, vervaardigen, afbreken, uitbreiden, verbouwen en onderhouden van winkels, magazijnen, fabrieken, gebouwen, werken, installaties en machines die nodig of nuttig zijn voor de activiteiten van de Vennootschap en het bijdragen aan of subsidiëren van het bouwen en onderhouden van één van bovenstaande.

(f) Het beleggen en verhandelen van de gelden van de Vennootschap die de Vennootschap niet onmiddellijk nodig heeft, in de aandelen of effecten en op de wijze zoals van tijd tot tijd vastgesteld.

(g) Het aangaan van een associatie of het sluiten van overeenkomsten voor verdeling van de winst, vereniging van belangen, samenwerking, wederzijdse concessies of anderszins, met iedere persoon of vennootschap die activiteiten verricht die vallen binnen het doel van onderhavige Vennootschap.

(h) Het verkopen van of op enige wijze stoppen met de totaliteit of een deel van de activiteiten of eigendom van de Vennootschap.

(i) Het aankopen of op enige wijze verwerven van de totaliteit of een deel van de activiteiten of bezittingen van enige persoon, bedrijf of vennootschap die een activiteit uitoefent of opgericht is om een activiteit uit te oefenen die de Vennootschap gemachtigd is uit te oefenen of die eigendommen bezitten die geschikt zijn voor het doel van de Vennootschap, en deze Vennootschap in cash geld te betalen of aandelen, effecten, obligaties of obligatiekapitaal uit te geven als prijs voor dergelijke aankoop of verwerving en alle verantwoordelijkheden op te nemen en verbintenissen aan te gaan met betrekking tot de eigendommen of activiteiten aldus aangekocht of verworven.

(j) Geld te lenen en voor te schieten of leningen toe te staan aan alle personen, bedrijven of vennootschappen en borg te staan of zekerheid te stellen voor aile personen, bedrijven of vennootschappen.

(k) Geld te lenen en op te nemen op de wijze die de Vennootschap gepast oordeelt en in het bijzonder bij de uitgifte van obligaties en obligatiekapitaal, hypotheken, lasten, eeuwigdurend of anderszins, op de totaliteit of een deel van de bezittingen en onderneming van de Vennootschap (tegenwoordige en toekomstige) en onderneming, met inbegrip van het onopgevraagd kapitaal van de Vennootschap.

(I) Alle verhandelbare of overdraagbare stukken uit te schrijven, op te maken, te aanvaarden, te endosseren, te disconteren, uit te voeren en uit te geven.

(m) Iedere persoon of vennootschap te vergoeden voor diensten geleverd of te leveren bij het plaatsen of bijstaan bij het plaatsen van de aandelen in het kapitaal van de Vennootschap of obligaties, obligatiekapitaal of andere effecten van de Vennootschap of bij of rond de oprichting van de Vennootschap of het voeren van haar activiteiten.

(n) Het toekennen van pensioenuitkeringen, vergoedingen, premies en bonussen aan directeurs, ex-directeurs, werknemers of ex-werknemers van de Vennootschap of voorgangers van de Vennootschap of aan hen die deze personen ten laste hebben en het oprichten en onderhouden of het eens zijn over het onderhouden van trusts, fondsen of programma's (al dan niet bijdragend), met het oog op de toekenning van pensioenen of andere uitkeringen voor bovengenoemde personen of voor hen die gezegde personen ten laste hebben.

(o) Het promoten of bijstaan bij het promoten van iedere vennootschap of vennootschappen voor het verwerven van aile of bepaalde eigendomsrechten en lasten van onderhavige Vennootschap of voor ieder ander doel dat rechtstreeks of onrechtstreeks het belang van deze Vennootschap ten goede komst.

(p) Aan de leden bepaalde van de bezittingen van de Vennootschap in specie toe te kennen of de opbrengst van de verkoop of overdracht van bezittingen van de Vennootschap, doch op dergelijke wijze dat geen verdeling gebeurt die leidt tot een kapitaalvermindering uitgezonderd met de sanctie (indien toepasselijk) momenteel vereist door de wet.

(q) Aan de hand van het kapitaal van de Vennootschap alle kosten en uitgaven te betalen die betrekking hebben op de oprichting en registratie van de Vennootschap en de uitgifte van haar kapitaal en obligaties, met inbegrip van makelaarslonen en -commissies.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

(r) In te staan voor de registratie van de Vennootschap of de erkenning van de Vennootschap in ieder ander land of op iedere plaats in het buitenland,

(s) Ai het bovenstaande uit te voeren eender waar ter wereld, hetzij alleen handelend hetzij handelend samen met anderen en hetzij ais lastgevers, agenten, contractors, trustees hetzij anderszins en hetzij via agenten, subcontractors, trustees of anderszins.

(t) Alles te doen wat voor het bovenstaande of een deel ervan bijkomstig of bevorderlijk is.

Hierbij wordt uitdrukkelijk verklaard dat iedere Sub-Clausule van deze Clausule uitgelegd moet worden onafhankelijk van de andere Sub-Clausules en dat geen van de voorwerpen vermeld in een Sub-Clausule geacht wordt ondergeschikt te zijn aan de voorwerpen vernield in een andere Sub-Clausule.

3. De aansprakelijkheid van de leden is beperkt.

4. Het aandelenkapitaal van de Vennootschap bedraagt E 1,000,000 en is verdeeld in 1,000,000 aandelen met ieder een waarde van E 1 niet mogelijkheid het aandelenkapitaal te verhogen. De aandelen in het oorspronkelijk aandelenkapitaal of in het verhoogd aandelenkapitaal kunnen verdeeld worden in verschillende categorieën en daaraan kunnen voorrechten toegekend worden, uitgestelde rechten of andere bijzondere rechten, voorrechten, voorwaarden of beperkingen

Statuten van Matthew Cronin Electrical Limited

Inleiding

1. De Vennootschap is een besloten vennootschap in de zin van Sectie 33 van de 'Companies Acts 1963' en de bepalingen opgenomen in Deel Il van Tabel A in de Eerste Bijlage bij de 'Companies Acts 1963 tot 1986' (hierna genoemd 'Tabel A'), met uitzondering van de bepalingen 1 en 7, zijn op de Vennootschap van toepassing. De bepalingen van de Europese Gemeenschap van 1994 betreffende de eenpersoonsvennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, zijn van toepassing,

2. De bepalingen 8, 24, 51, 54, 75, 79, 84, 86, 91 en 92-96 met inbegrip van Deel 1 van Tabel A zijn niet van toepassing op de Vennootschap doch de overige bepalingen van Deel 1 van Tabel A zoals hierna gewijzigd, samen met de volgende artikelen, zullen gelden als de voorschriften die op de Vennootschap van toepassing zijn.

RETENTIERECHT

3. Het retentierecht toegekend door Voorschrift Il van Deel 1 van Tabel A zal gelden voor alle aandelen van de Vennootschap, al dan niet volstort, en op alle aandelen ingeschreven op naam van een persoon die schuldplichtig of verantwoordelijk is jegens de Vennootschap, ongeacht of gezegde persoon de enige ingeschreven aandeelhouder is of één van de verschillende gezamenlijke houders. Voorschrift Il van deel 1 van Tabel A zal overeenkomstig aangepast worden.

ALGEMENE VERGADERINGEN

4. De woorden 'enig lid' zullen In de plaats komen van de woorden 'twee leden' in Voorschift 50 van Deel 1 van Tabel A

5. Het woord 'twee' zal in de plaats komen van het woord 'drie' in Voorschrift 59(b) van Deel 1 van Tabel A en in het geval van een vennootschap met slechts één lid zal het woord 'één' in de plaats komen en sectie 134 van de 'Companies Act 1963' zal overeenkomstig gewijzigd worden.

BESTUURDERS

6. Tenzij en tot wanneer anders beslist door de Vennootschap naar aanleiding van een Algemene Vergadering, bedraagt het aantal Bestuurders minimum twee en maximum zeven, De huidige bestuurders zijn : - Denis Cronin, 6 Avenue Lou Hemmer - L-5627 Mondorf Les-Bains

- Matthew Cronin, 14 Carrigcourt, Carrigaline, Co. Cork

7, De eerste Bestuurders van de Vennootschap zullen de personen zijn vermeld in de Verklaring afgegeven overeenkomstig Sectie 3 van de'Campantes (Amendment) Act,1982'.

8. Op voorwaarde dat een Bestuurder verklaart enig belang te hebben bij een contract of transactie, mag een Bestuurder als Bestuurder stemmen met betrekking tot dit contract of deze transactie waarbij hij een belang heeft of met betrekking tot zijn benoeming tot enig ambt of plaats of voordeel of enige zaak die eruit voortvloeit

F Vor behouden aan het Belgisch Staatsblad

en wanneer hij derwijze stemt, zal zijn stem in aanmerking genomen worden. Dit Artikel vervangt voorschrift 7 van Deel Il van Tabel A.

9. Het ambt van Bestuurder is vacant

a) Wanneer een Bestuurder de Vennootschap schriftelijk meedeelt dat hij ontslag neemt als Bestuurder;

b) Wanneer een Bestuurder failliet verklaard wordt of tot een akkoord met zijn schuldeisers komt;

c) Wanneer een Bestuurder ontoerekeningsvatbaar wordt;

d) Wanneer ingevolge een bevel overeenkomstig Sectie 184 van de Act een Bestuurder het verbod wordt opgelegd nog langer de functie van Bestuurder uit te oefenen;

e) Wanneer een Bestuurder uit zijn ambt ontzet wordt ingevolge een beslissing genomen op grond van Sectie 182 van de Act.

10. De Bestuurders van de Vennootschap dienen niet af te treden bij rotatie en de Voorschriften 97 tot en met 100 van Deel 1 van Tabel A zullen overeenkomstig gewijzigd worden.

BEVOEGDHEID TOT HET AANGAAN VAN LENINGEN

11, De Bestuurders kunnen van tijd tot tijd, naar eigen goedvinden, geld of gelden lenen van iedere persoon of personen (met inbegrip van de Bestuurders) in het voordeel van de Vennootschap en er zijn geen beperkingen wat betreft het bedrag dat mag geleend worden.,

BOE=KJAAR

Het boekjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het jaar daaropvolgend

Tegelijk neergelegd: Oprichtingsakte + Beëdigde vertaling, inschrijving Handelsregister + Beëdigde vertaling, Directiebesluit + Beëdigde vertaling.

GOOSSENS GREGORY

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 16.12.2014, NGL 14.09.2015 15588-0223-007

Coordonnées
MATTHEW CRONIN ELECTRICAL LIMITED

Adresse
LOUIZALAAN 149, BUS 24 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale