MAZARS ADVISORY SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAZARS ADVISORY SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.915.134

Publication

29/01/2014
ÿþ Mal POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- te2:nusep.1

behoud 2 0 J

aan lu Gr~ í:e~.~ 2O14

Belgis

Staatst



Otndernemingsnr Benaming (voluit) : : 0844.915.134

(verkort) Mazars Advisory Services

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel . Marcel Thirylaan 77 -1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

(volledig adres)

Onderwerj(en) akte Ontslag zaakvoerder

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 10/12/2013

De vergadering beslist om de heer David Brems, wonende te 2970 Schilde, De Roskam 16, te ontslaan als zaakvoerder vanaf 09/12/2013.

Over de kwijting zal worden gestemd op de eerstvolgende gewone jaarlijkse algemene vergadering der aandeelhouders,

Tegelijk neergelegd: PV dd 10/12/2013

Cindy Van Humbeeck

Zaakvoerder

Op de laatste blz vat' Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid verfde instrun-tenterende notaris, heul! vari de perso(n)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 26.04.2013, NGL 30.04.2013 13107-0582-013
02/08/2012
ÿþ RA:(1 PDF 11.1

A M'an In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoudc aan he' Belgisc

Staatsbl

1111t1!1111/M111111111111

g-7-a

-!>)

" 24 JUL 2012

Griffie

Ondememingsnr : Benaming (voluit) 0844.915.134

(verkort) Mazars Advisory Services

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Marcel Thirylaan 77 1200 siint-Lamorecnts-worn ci

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Benoeming zaakvoerder

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 23 MEI 2012

De vergadering beslist bij unanimiteit de heer David Brems, wonende te 2970 Schilde, De Roskam 16 te benoemen als zaakvoerder.

Cindy Van Humbeeck

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/04/2012
ÿþVoor behouden aan het Belgisch Staatsbiad

MW Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

O 2 AV R. 2012i

G

...- 1W

}~~~~~

~~

llhII1IllhI1llI1111111h1!IlIIIiifl1011110a"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar :

ös . (2,i S . ~3q

Benaming

(voluit) : MAZARS ADVISORY SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Lambrechts-Woluwe (1200 Brussel), Marcel Thirylaan 77 bus 4. (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte neergelegd voor registratie en opgesteld door Meester Sophie Maquet, geassocieerde Notaris te Brussel, op zevenentwintig maart tweeduizend en twaalf.

Dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in het Nederlands "MAZARS Bedrijfsrevisoren" en in het Frans "MAZARS Réviseurs d'Entreprises" genoemd, met maatschappelijke zetel te Sint-Lambrechts-Woluwe (1200 Brussel), Marcel Thirylaan 77 bus 4, Ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen en het rechtspersonenregister van Brussel onder nummer 0428.837.889, belastingplichtig voor de belasting over de toegevoegde waarde onder nummer BE 428.837.889.

Hier vertegenwoordigd door mevrouw Nathalie Marie Louise VAN BELLINGHEN (...)

Welke verschijnster ondergetekende Notaris het door artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen voorziene document heeft overgemaakt, en hem verzocht heeft de statuten van een handelsvennootschap die zij als volgt opricht authentiek vast te stellen, gepreciseerd zijnde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal verkrijgen op het ogenblik van de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen:

ARTIKEL EEN : BENAMING

De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een besloten aansprakelijkheid. Zij wordt "MAZARS ADVISORY SERVICES" genoemd. ARTIKEL TWEE : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Sint-Lambrechts-Woluwe (1200 Brussel), Marcel Thirylaan 77 bus 4.

De maatschappelijke zetel mag overgebracht worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die alle machten heeft om de statutenwijziging die eruit voortvloeit authentiek te

laten vaststellen, "

De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, administratieve zetels, bijhuizen,

agentschappen, opslagplaatsen en kantoren vestigen in België en in het buitenland.

ARTIKEL DRIE : DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening

of voor rekening van derden of in deelneming met derden:

a) alle activiteiten te verrichten die betrekking hebben op management en technology consulting in de ruimste zin van het woord en meer in het bijzonder in de volgende sectoren: strategie, organi-satie, administratie en herstructurering van zowel privaatrechterlijke als publiekrechterlijke ondernemingen of organismes, financiële strategie, beheer en advies, human resources (daarin begrepen werving en selectie van personeel), logistiek, technologie, verwerken van gegevens, duurzaamheid (met inbegrip van de analyse van de sociale rechten, analyse van de milieutoestand en alle adviezen op het vlak van verslaggeving), omvorming van de processen alsmede alle andere sectoren die een band hebben met deze laatste. Die werkzaamheden bestaan er eveneens de toestand en de werking van de hierboven vermelde ondernemingen en organismen te: ontleden, zowel wat hun kredietwaardigheid betreft, hun rendement en de risico's die zij lopen, ais in verband. met de wetten die op hen van toepassing zijn.

b) Het verstrekken van advies inzake de mogelijkheden voor steunmaatregelen en subsidies aan privé- en overheidsorganisaties, Het uitvoeren van subsidieaudits en optimalisaties bij privé- en over-heideorganisaties.

c) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, com-merciële of administratieve aard; het verlenen van adviezen op het gebied van organisatie, informatisering en opleiding, evenals het verstrekken van adviezen in verband met het beheer en de controle van private en publiekrechtelijke ondernemingen en organisaties; het verlenen van vastgoedadvies aan deze ondernemingen en organisaties, het verstrekken van juridische Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

vennootschap met beperkte:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

expertise en het verlenen van bijstand aan haar diensten in hiervoor vermeld domein; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldpiaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

d) Het volledig begeleiden van subsidiedossiers. Het inhoudelijk en redactioneel opstellen van subsidiedossiers alsook indiening van het dossier. De coördinatie en controle op de uitbetaling van de steun.

e) Het opzetten van consortia inzake technologische ontwikkeling, industriële innovatie, competentiemanagement en onderwijsvernieuwing.

f) De organisatie van seminaries commerciële trainingsessies en andere publicitaire events, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

g) De algemene vertegenwoordiging.

h) Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

i) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm: in dit kader kan zij zien ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

J) Het optreden als tussenpersoon in de handel en als tussenpersoon allerhande of als commissionair.

De vennootschap kan het mandaat van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen en verenigingen.

De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel zelfs onrechtstreeks van aard is de verwezenlijking van het hare te vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs indien dit rechtstreeks of onrechtstreeks geen verband houdt met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle industriële, commerciële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen of bereiken. Zij mag op gelijk welke wijze deelnemen aan om het even welke zaken, ondernemingen of vennootschappen met een identiek, gelijkaardig, gelijklopend of aanverwant doel of dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, en zelfs fusioneren met hen.

k) Alle activiteiten in verband met Bestuur, Risk Management en Interne Controle in de meest ruime zin. ARTIKEL VIER : DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur. (...)

ARTIKEL VIJF : KAPITAAL

Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 1 tot 100, die elk één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. (...)

ARTIKEL ZESTIEN ; BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering en steeds door haar afzetbaar.

De algemene vergadering der vennoten bepaalt het aantal zaakvoerders en, In voorkomend geval, hun statutaire hoedanigheid, stelt de duur van hun mandaat en de uitgebreidheid van hun machten vast, daarin begrepen de delegatiemacht.

Indien er ten minste twee zijn, vormen de zaakvoerders een college; het beraadslaagt geldig wanneer de meerderheid der zaakvoerders aanwezig is; de beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen.

ARTIKEL ACHTTIEN : MACHTEN VAN DE ZAAKVOERING

De zaakvoerder(s) mag.mogen alle handelingen verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de

verwezenlijking van het maat-schappelijk doel van de vennootschap.

Tot hun bevoegdheid behoren alle verrichtingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn

aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder is belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de vertegenwoordiging

van de vennootschap voor wat dit bestuur betreft; hij mag het dagelijks bestuur delegeren.

De zaakvoerder(s) mag.mogen bijzondere machten aan elke mandataris overdragen.

ARTIKEL NEGENTIEN ; VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSHANDELINGEN

De vennootschap wordt in alle akten, daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar

tussenkomt, en in rechte, vertegenwoordigd

- hetzij door een zaakvoerder,

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door de afgevaardigde of afgevaardigden tot dit

bestuur, samen of afzonder-lijk handelend,

Zij is bovendien geldig verbonden door bijzondere lasthebbers, binnen de perken van hun mandaten. (...)

ARTIKEL EENENTWINTIG : AANSPRAKELIJKHEID

De zaakvoerders gaan geen enkele persoonlijke aansprakelijkheid aan betreffende de verbintenissen van

de vennootschap.

Ze zijn aansprakelijk onder de voorwaarden voorzien door artikelen 262, 263, 264 en 265 van het Wetboek

van Vennootschappen.

a4 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge ARTIKEL TWEEËNTWINTIG : VERGOEDINGEN

De algemene vergadering beslist of het mandaat van zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel uitgeoefend

zal worden

Zo het mandaat van zaakvoerder bezoldigd is, bepaalt de algemene vergadering, beslissend bij eenvoudige

meerderheid der stemmen, het bedrag van de vaste en/of evenredige vergoedingen die aan de zaakvoerder(s)

zullen toegekend worden en geboekt zullen worden als algemene kosten, onafgezien van alle eventuele kosten

van vertegenwoordiging, reizen en verplaatsingen. (...)

ARTIKEL VIERENTWINTIG ; BIJEENKOMST

Ieder jaar op de eerste vrijdag van de maand februari wordt er een gewone algemene vergadering der

vennoten gehouden.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende

werkdag.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De bijzondere of buitengewone algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap

het vereist of op aanvraag van vennoten die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in

Brussels Hoofdstedelijk Gewest aangeduid in de oproepingen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in België op de plaats

aangeduid in de oproepingen. (...)

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG : TOELATING - VERTEGENWOORDIGING

De vennoten worden van rechtswege toegelaten tot de algemene vergadering op voorwaarde dat zij

ingeschreven zijn in het Register van vennoten.

Elke vennoot mag zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een mandataris die vennoot moet

zijn. De volmacht moet met een handtekening bekleed zijn (met daarin begrepen een digitale handtekening

zoals voorzien door artikel 1322 tweede lid van het Burgerlijk Wetboek) en moet afgegeven of betekend worden

aan het bureau van de vergadering per brief, faxbericht, e-mail of elk ander middel voorzien door artikel 2281

van het Burgerlijk Wetboek.

De mede-eigenaars, de pandhoudende schuldeisers en pandgevende schuldenaars moeten zich laten

vertegenwoordigen door een en dezelfde persoon.

De zaakvoering mag de formulieren der volmachten vastleggen en eisen dat deze zouden worden

neergelegd op de haar aangeduide plaats ten laatste drie dagen váér de vergadering. (...)

ARTIKEL DERTIG : AANTAL STEMMEN

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL EENENDERTIG : BERAADSLAGINGEN

Behalve in de gevallen bij de wet of de statuten voorzien, wor-den de beslissingen genomen bij eenvoudige

meerderheid der stemmen ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle beslis-singen nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

ARTIKEL TWEEËNDERTIG : NOTULEN

De afschriften of uittreksels in rechte of elders voor te leggen, worden ondertekend door een

zaakvoerder. (...)

ARTIKEL DRIEËNDERTIG : MAATSCHAPPELIJK JAAR

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op een september van elk jaar en eindigt op eenendertig augustus

van het daaropvolgende jaar.

ARTIKEL VIERENDERTIG : MAATSCHAPPELIJKE GESCHRIFTEN

Op deze laatste datum worden de maatschappelijke geschriften afgesloten en stelt de zaakvoering een

inventaris op en maakt, overeenkomstig de wet, de jaarrekening.

ARTIKEL VIJFENDERTIG : VERDELING VAN DE WINST

De jaarlijkse nettowinst wordt overeenkomstig de wettelijke beschikkingen bepaald.

Op deze winst, wordt tenminste vijf procent voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze

voorafneming houdt op verplichtend te zijn zodra de reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

De algemene vergadering mag echter beslissen het geheel of een deel van dit saldo aan te wenden tot

provisiefondsen of tot een buitengewone reserve, tot overdracht naar een volgend boekjaar of voor eventuele

tantièmes aan de zaakvoering.

De betaling der dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen door de zaakvoering aangeduid. De

dividenden en de tantièmes die niet opgevraagd worden binnen de vijf jaar, zijn verjaard.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de vruchtge-bruiker en de naakte-eigendom, verkrijgt de

vruchtgebruiker het kapitaal en de economische vruchten die verbonden zijn aan of voorvloeien uit een aandeel.

(...)

ARTIKEL EENENVEERTIG ; VERDELING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of consignatie van de sommen daartoe

nodig, dient het netto-actief vooreerst tot terugbetaling, in speciën of in effecten, van het afbetaalde en niet

afgeschreven bedrag van de aandelen. Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn, her-stellen

de vereffenaars, vooraleer over te gaan tot de verdeling, het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van de onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen in speciën ten voordele van aandelen die in een grotere mate afbetaald zijn.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld tussen al de aandelen. (...)

B. INBRENG - INSCHRIJVING - VOLSTORTING

Op de honderd (100) aandelen wordt terstond ingeschreven a pari in geld, _tegen de prijs van honderd vijfentachtig euro vijftig cent (E 185,50) door de verschijnster.

De verschijnster verklaart en erkent dat elk aandeel waarop werd ingeschrèvi3 , is Siolgestort ten belope van honderd procent (100%), door een storting in geld die zij verricht heeft op rekeningni,nimer 363-1026760-55 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank 4ING' België", zodat `dei Annootschap vanaf heden, uit dien hoofde, een som van achttienduizend vijfhonderd vijftig " etíro (¬ ,18.550,0.-tot haar beschikking heeft.

Een attest van het bewaarnemende organisme op datum van zesentwintig maart tweeduizend en twaalf blijft bewaard in het dos-sier van ondergetekende notaris.

I. ALGEMENE VERGADERING "tt'

En onmiddellijk, de vennootschap opgericht zijnde, oefent de enige vennoot de aan de algemene vergadering toegekende bevoegdheden uit en verklaart het aantal niet-statutaire zaakvoerders en commissarissen te bepalen en hen te benoemen, evenals de eer-ste gewone algemene vergadering en het eerste maatschappelijk boekjaar vast te stellen.

De enige vennoot beslist :

1. Zaakvoering - vertegenwoordiging - Bezoldiging

Het aantal niet-statutaire zaakvoerders wordt bepaald op één (1) en in deze functie wordt benoemd voor

een onbepaalde duur:

mevrouw Cindy VAN HUMBEECK, wonende te 2440 Geel, Grotweg 9.

Het mandaat van de aldus benoemde zaakvoerder is bezoldigd; de bezoldiging wordt vastgesteld door een

volgende algemene vergadering.

Overeenkomstig artikel 19 van de statuten wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de

zaakvoerder.

2. Commissaris

Er wordt geen commissaris benoemd, de vennootschap voldoend aan de criteria vermeld in artikel 141, 2°

van het Wetboek van Vennootschappen.

3. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal vastgesteld worden op de eerste vrijdag van de maand

februari tweeduizend dertien.

4. Maatschappelijk boekjaar

Het eerste maatschappelijk boekjaar, op heden begonnen, zal eindigen op eenendertig augustus tweeduizend en twaalf. (...)

Il. ZAAKVOERING

1 s Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennoot-schappen verklaart de 'zaakvoerder dat alle door de vennootschap MAZARS Bedrijfsrevisoren gestelde handelingen en verbintenissen sedert een januari tweeduizend en twaalf die werden aangegaan voor rekening van de huidige vennootschap in oprichting worden overgenomen door de thans opgerichte vennootschap.

De zaakvoerder ontslaat de vennootschap MAZARS Bedrijfsrevisoren van elke aansprakelijkheid voor de handelingen gesteld en de verbintenissen aangegaan in de hoedanigheid van promotor van de vennootschap in oprichting.

2. De zaakvoerder verleent alle machten aan mevrouw Nathalie VAN BELLINGHEN, woonstkeuze doende te Sint-Lambrechts-Woluwe (1200 Brussel), Marcel Thirylaan 77 bus 4, met macht van indeplaatsstelling, voor het stellen van alle nodige handelingen en het vervullen van alle nodige formaliteiten met betrekking tot de inschrijving van de hierbij opgerichte vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Rechtspersonenregister van Brussel, en eventueel de B.T.W: administratie en alle andere administraties, In dit verband heeft de lasthebber alle machten alle akten, stukken, formulieren en documenten te ondertekenen. (...)





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend uittreksel

Sophie Maquet - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd ; uitgifte.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/04/2012
ÿþN° d'entreprise : 0'84 .9À S.) a

Dénomination

(en entier) : MAZARS ADVISORY SERVICES

(en abrégé):

Forme juridique : Société Privée à Responsabilité Limitée

Siège : Woluwe-Saint-Lambert (1200 Bruxelles), avenue Marcel Thiry, 77 boîte 4 (adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :CONSTITUTION

Il résulte d'un acte déposé avant enregistrement et dressé devant Maître Sophie Maquet, Notaire associé à Bruxelles en date du vingt-sept mars deux mille douze.

Que la société civile sous la forme de société coopérative à responsabilité limitée dénommée en français « MAZARS Réviseurs d'Entreprises » et en néerlandais « MAZARS Bedrijfsrevisoren », ayant son siège social à Woluwe-Saint-Lambert (1200 Bruxelles), avenue Marcel Thiry, 77 boîte 4. Immatriculée à la Banque Carrefour des Entreprises et au Registre des Personnes Morales de Bruxelles sous le numéro 0428.837.889, assujettie à la Taxe sur la Valeur Ajoutée sous le nu-méro BE 428.837.869.

Ici représentée par Madame Nathalie Marie Louise VAN BELLINGHEN (...)

Laquelle a remis au Notaire soussigné le document prescrit par l'article 215 du Code des Sociétés et requis de constater authenti-quement les statuts d'une société commerciale qu'elle constitue comme sult, étant précisé que ladite société n'aura la personnalité juridique qu'à dater du dépôt du présent acte au greffe du Tribunal de Commerce conformément à l'article 2 du Code des Sociétés :

ARTICLE PREMIER : DENOMINATION

La société a adopté la forme d'une société privée à responsabilité limitée. Elle est dénommée "MAZARS ADVISORY SERVICES".

ARTICLE DEUX : SIEGE SOCIAL

Le siège social est établi à Woluwe-Saint-Lambert (1200 Bruxelles), avenue Marcel Thiry 77 bte 4,

Le siège social peut être transféré en tout autre endroit de la Belgique par simple décision de la gérance qui a tous pouvoirs aux fins de faire constater authentiquement la modification des statuts qui en résulte.

La société peut établir, par simple décision de la gérance, des sièges administratifs, succursales, agences, dépôts et comptoirs en Belgique et à l'étranger.

ARTICLE TROIS : OBJET

La société a pour objet, en Belgique ou à l'étranger, en nom et compte propre, pour compte de tiers ou en participation avec des tiers :

a) Toutes activités en rapport avec le management et la technique de consultance dans son sens ie plus large, et en particulier dans les secteurs suivants : stratégie, organisation, administration et restructuration d'entreprises ou d'organismes publics ou privés, la stratégie financière, la gestion, le conseil, les ressources humaines (en ce compris la sélection et l'engagement du personnel), la logistique, la technologie, le traitement des données, sustainability (en ce compris l'analyse des droits sociaux, analyse de la situation environnement et tous conseils dans le domaine du rapportage), transformation des processus ainsi que tous secteurs apparentés, à l'exception des activités réglementées pour laquelle la loi exige des accès. Ces activités comportent également le développement pour les entreprises de leur situation et de leur fonctionnement, ainsi que de leurs assises financières leurs rendements et leurs risques dans le respect des législations applicables.

b) Toutes activités d'avis et de conseils quant aux possibilités d'obtention de subsides et de financements privés et publics ainsi que l'optimalisation de ces subsides.

c) Tous conseils financiers, techniques, commerciaux ou administratifs ; tous conseils dans le domaine de l'organisation, l'informatique et la formation, ainsi que la gestion et fie contrôle d'entreprises ou d'organismes publics ou privés ; les conseils immobiliers à ces entreprises ou organismes ; les conseils juridiques et l'assistance dans les domaines susnommés ; au sens large, tous conseils administratifs ou financiers en rapport avec la vente, les finances, la production et la gestion en général, à l'exception des conseils en placement.

d) La gestion de dossiers d'obtention de subsides : la rédaction du dossier, son introduction et sa gestion jusqu'au paiement complet des subsides.

Mentionner sur fa dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOS WORD 111



43 Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



1111111111111111111111111

*12072705*

Réser au Mortifie belge

til

0 2 AVR. 2012

13MELLEs

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

e) La mise en place de consortium en matière de développement technologique, d'innovation industrielle, de compétence de management et de recherches et développements.

f) L'organisation de séminaires commerciaux et d'évènements publicitaires, pour compte propre ou pour compte de tiers.

g) La représentation en général.

h) Les prestations de services administratifs et informatiques.

I) La société peut consentir des prêts et ouvertures de crédits aux personnes physiques ou morales, sous quelque forme que ce soit : dans ce cadre elle peut se porter caution ou aval, au sens le plus large, poser tous actes commerciaux ou financiers à l'exception des actes réservés par la loi aux banques, caisses de dépôts, organismes de crédits, caisses d'épargne et sociétés de capitalisation.

j) L'intervention en qualité d'intermédiaire ou de commissionnaire.

La société peut exercer les mandats de gérant, administrateur, liquidateur de société ou association.

La société peut, par voie de souscription, apport, fusion, absorption, coopération, participation, intervention financière, ou toute autre manière, participer à toute société ou association ayant un objet identique ou connexe, ou dont l'objet pourrait faciliter la réalisation de son objet, même indirectement

La société peut acquérir tout bien mobilier ou immobilier même sans relation directe ou indirecte avec son objet social,

La société peut accomplir en Belgique ou à l'étranger toutes opérations industrielles, commerciales, mobilières, immobilières ou financières de nature à favoriser ou étendre directement ou indirectement la réalisation de son objet. Elle peut s'intéresser par toutes voies, dans toutes affaires, entreprises ou sociétés ayant un objet identique, analogue, similaire ou connexe ou qui soient de nature à favoriser le développement de son entreprise et même fusionner avec elles.

k) Toutes activités en rapport avec la Gouvernance, Risk Management et Contrôles Internes au sens large.

ARTICLE QUATRE : DUREE

La société est constituée pour une durée illimitée. (,..)

ARTICLE CINQ : CAPITAL

Le capital est fixé à dix-huit mille cinq cent cinquante euros (¬ 18.550,00).

Il est représenté par cent (100) parts sociales sans désignation de valeur nominale, numérotées de 1 à 100,

représentant chacune un/centième (1/100ième) du capital social. (...)

ARTICLE SEIZE : GERANCE

La société est administrée par un ou plusieurs gérants, associés ou non, nommés par l'assemblée générale

et toujours révo-cabtes par elle.

L'assemblée générale des associés fixe le nombre des gérants et, le cas échéant, leur qualité statutaire,

détermine la durée de leur mandat et l'étendue de leurs pouvoirs, y compris les pouvoirs de dé-légation.

S'ils sont plus de deux, les gérants forment un collège; il délibère valablement lorsque la majorité des

gérants est présente; les décisions sont prises à la majorité des voix. (...)

ARTICLE DIX-HUIT : POUVOIRS DE LA GERANCE

Le ou les gérants peuvent accomplir tous les actes nécessaires ou utiles à l'accomplissement de l'objet

social de la société.

Ils ont dans leur compétence tous les actes qui ne sont pas réservés par la loi ou les statuts à l'assemblée

générales

Chaque gérant est investi de la gestion journalière de la société et de la représentation de la société en ce

qui concerne cette gestion; il peut déléguer la gestion journalière.

Le ou les gérants peuvent conférer tous pouvoirs spéciaux à tout mandataire.

ARTICLE DIX-NEUF : REPRESENTATION - ACTES ET ACTIONS JUDICIAIRES

La société est représentée dans les actes, y compris ceux où interviennent un fonctionnaire public ou un

officier ministériel et en justice :

- soit par un gérant,

- soit dans la limite de la gestion journalière, par le ou les délégués à cette gestion, agissant ensemble ou

séparément.

Elle est en outre valablement engagée par des mandataires spéciaux dans les limites de leurs mandats. (...)

ARTICLE VINGT ET UN : RESPONSABILITE

Les gérants ne contractent aucune responsabilité personnelle relativement aux engagements de la société.

Ils sont responsables dans les conditions prescrites par les articles 262, 263, 264 et 265 du Code des

Sociétés.

ARTICLE VINGT-DEUX : REMUNERATIONS

L'assemblée générale décide si le mandat de gérant est ou non exercé gratuitement.

Si le mandat de gérant est rémunéré, l'assemblée, à la simple majorité des voix, déterminera le montant des

rémunérations fixes et/ou proportionnelles qui seront allouées au(x) gérant(s) et portées en frais généraux

indépendamment de tous frais éventuels de repré-sentation, voyages et déplacements. (...)

ARTICLE VINGT-QUATRE : ASSEMBLEE ORDINAIRE

Il est tenu chaque année le premier vendredi du mois de février une assemblée générale ordinaire des

associés.

Si ce jour est férié, l'assemblée sera remise au prochain jour ouvrable suivant.

ARTICLE VINGT-CINQ : ASSEMBLEE EXTRAORDINAIRE

" L'assemblée se réunit spécialement ou extraordinairement chaque fois que l'intérêt de la société l'exige ou

sur la demande d'associés représentant le cinquième du capital.

Les assemblées générales ordinaires se tiennent au siège social ou à l'endroit de Belgique indiqué dans

convocations.

Les assemblées générales spéciales ou extraordinaires se tiennent en Belgique à l'endroit indiqué dans les

convocations. (.,.)

ARTICLE VINGT-SEPT : ADMISSION - REPRESENTATION

Les associés sont admis de plein droit à l'assemblée générale pourvu qu'ils soient inscrits dans le Registre

des associés.

Tout associé peut se faire représenter aux assemblées par un mandataire. La procuration doit porter une

signature (en ce compris une signature digitale telle que prévue à l'article 1322 alinéa 2 du Code Civil) et doit

être remise ou notifiée au bureau de l'assemblée par lettre, fax, courrier électronique ou tout autre moyen

mentionné à l'article 2281 du Code Civil.

Les copropriétaires, les créanciers et débiteurs gagistes doivent se faire représenter respectivement par une

seule et même personne; en cas d'usufruit, le droit de vote est réservé à l'usufruitier.

La gérance peut arrêter la formule des procurations et exiger que celles-ci soient déposées au lieu indiqué

par elle trois jours au plus tard avant l'assemblée. (...)

ARTICLE TRENTE: NOMBRE DE VOIX

Chaque part sociale donne droit à une voix.

ARTICLE TRENTE ET UN : DELIBERATIONS

Sauf dans les cas prévus par la loi ou les statuts, les décisions sont prises à la simple majorité des voix quel

que soit le nombre de parts représentées.

Les associés peuvent, à l'unanimité, prendre par écrit toutes les décisions qui relèvent du pouvoir de

l'assemblée générale, à l'exception de celles qui doivent être passées par un acte authentique.

ARTICLE TRENTE-DEUX : PROCES-VERBAUX

... Les copies ou extraits à produire en justice ou ailleurs sont signés par un gérant. (...)

ARTICLE TRENTE-TROIS ; ANNEE SOCIALE

L'année sociale commence le premier septembre de chaque année et se clôture le trente et un août de

l'année suivante.

ARTICLE TRENTE-QUATRE : ECRITURES SOCIALES

A cette dernière date, les écritures sociales sont arrêtées et la gérance dresse l'inventaire et établit les

comptes annuels conformément à la loi.

ARTICLE TRENTE-CINQ : DISTRIBUTION

Le bénéfice annuel net de la société est déterminé conformément aux dispositions légales.

Sur ce bénéfice, il est prélevé au moins cinq pour cent pour la formation de la réserve légale. Ce

prélèvement cesse d'être obligatoire lorsque la réserve atteint un dixième du capital.

Le solde se répartit également entre toutes les parts.

Toutefois, l'assemblée générale peut décider d'affecter tout ou partie de ce solde à des fonds de prévision

ou de réserve extraordinaire, à des reports à nouveau ou à des tantièmes éventuels à la gérance.

Le paiement des dividendes se fait aux époques et aux endroits désignés par la gérance. Les dividendes et

tantièmes non réclamés dans les cinq ans de leur exigibilité sont prescrits.

Sauf convention autre entre l'usufruitier et le nu-propriétaire, l'usufruitier perçoit tous les capitaux et produits

financiers attachés ou résultant d'une part sociale. (...)

ARTICLE QUARANTE ET UN : REPARTITION

Après apurement de toutes les dettes, charges et frais de liquidation ou consignation des sommes

nécessaires à cet effet, l'actif net sert d'abord à rembourser en espèces ou en titres, le montant libéré non

amorti des parts sociales.

Si les parts sociales ne sont pas toutes libérées dans une égale proportion, les liquidateurs avant de

procéder aux répartitions réta-blissent l'équilibre entre toutes les parts soit par des appels de fonds

complémentaires à charge des parts insuffisamment libérées, soit par des remboursements préalables en

espèces au profit des parts libérées dans une proportion supérieure.

Le solde est réparti également entre toutes les parts sociales. (...)

APPORT - SOUSCRIPTION - LIBERATION

Les cent (100) parts sociales sont à l'instant souscrites au pair, en espèces, au prix de cent quatre-vingt-

cinq euros cinquante cents (¬ 186,50), par la comparante.

La comparante déclare et reconnaît que chacune des parts sociales souscrites est libérée à concurrence de

cent pour-cent (100%), par un versement en espèces qu'elle a effectué auprès de la banque « ING Belgique »

en un compte numéro 363-1026760-55 ouvert au nom de la société en formation, de sorte que la société a dès

à présent de ce chef à sa disposition une somme de dix-huit mille cinq cent cinquante euros (¬ 18.550).

Une attestation de l'organisme dépositaire en date du vingt-six mars deux mille douze demeure conservée

dans le dossier du Notaire soussigné.

I. ASSEMBLEE GENERALE

E=t à l'instant, la société étant constituée, l'associé unique exerce les pouvoirs dévolus à l'assemblée

générale et déclare complémentairement fixer le nombre de gérants non statutaires et des commissaires,

procéder à leur nomination, ainsi que fixer la première assemblée générale ordinaire et le premier exercice

social.

L'associé unique décide :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Réservé

au

Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Volet B - Suite

1. Gérance : Représentation - rémunération

Le nombre de gérants non statutaires est fixé à un (1) et est appelé à ces fonctions pour une durée illimitée

Madame Cindy VAN HUMBEECK, demeurant à 2440 Geel, Grotweg 9

Le mandat du gérant ainsi nommé sera rémunéré, la rémunération sera fixée lors d'une prochaine

assemblée générale.

La représentation de la société sera exercée conformément à l'article 19 des statuts sous la signature du

gérant.

2. Commissaire

Il n'est pas nommé de commissaire, la société répondant aux critères prévus par l'article 141 2° du Code

des Sociétés.

3. Première assemblée générale ordinaire

La première assemblée générale ordinaire sera fixée au premier vendredi du mois de février deux mille

treize.

4. Exercice social

Le premier exercice social commencé ce jour et se clôturera le trente et un août deux mille douze. (...)

Il. GERANCE

1. Conformément à l'article 60 du Code des Sociétés, le gérant déclare reprendre expressément et intégralement toutes les opérations passées et engagements prises par la société MAZARS Réviseurs d'Entreprises au nom de la société en formation et ce depuis le premier janvier deux mille douze.

Le gérant décharge la société MAZARS Réviseurs d'Entreprises de toute responsabilité pour les opérations passées et engagements prsies en qualité de promoteur de la présente société en formation.

2. Le gérant donne tous pouvoirs à Madame Nathalie VAN BELLINGHEN, élisant domicile à Woluwe-Saint-Lambert (1200 Bruxelles), avenue Marcel Thiry, 77 boîte 4, avec pouvoirs de subdélégation, aux fins d'accomplir toutes démarches auprès de la Banque Carrefour des Entreprises, du Registre des Personnes Morales de Bruxelles, et éventuellement de la TVA et toutes autres Administrations. Le mandataire a le pouvoir de subdéléguer toute personne dans sa mission. (...)

Pour extrait conforme

Sophie Maquet - Notaire associé

Déposés en même temps : expédition, procuration.

26/06/2015
ÿþOndernemingsnr : 0844.915.134

Benaming (voluit) : Mazars Advisory Services

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Marcel Thirylaan 77 bus 4 - 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Benoeming

Tekst

In toepassing van artikel 268§2 van het Wetboek van Vennootschapen en artikel 31 van de statuten wenst de zaakvoerder over te gaan tot de procedure van de schriftelijke besluitvorming van de algemene vergadering 1011212014.

De zaakvoerder stelt de vennoot vervolgens voor de volgende beslissingen te nemen met betrekking tot de benoeming van zaakvoerders:

De zaakvoerder stelt de venoot voor om met ingang van 15/12/2014 Dirk Stragier en Xavier Doyen

te benoemen tot zaakvoerder:

- Stragier Dirk, Kasteelstraat 40 - 1730 Mollem

- Doyen Xavier, Route de Renipont 97 - 1380 Ohain

Deze mandaten zijn onbezoldie ln navolging van artikel 17 van de statuten zullen de zaakvoerders een college vormen en zal de beraadslaging geldig zijn wanneer de meerderheid der zaakvoerders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen.

Tegelijk neergelegd PV 10/12/2014

Cindy VAN HUMBEECK

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod POF

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bE

B St.

1111111111111,1:1111111

9

17 2015

ter grifiïa van à?~<:t~. r;uri:~n~st~tl:ge

rl te el

nfEel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsbkd =2h1Q4/2Q1S_ -Annexes.du Moniteur belge

Coordonnées
MAZARS ADVISORY SERVICES

Adresse
MARCEL THIRYLAAN 77, BUS 4 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale