MEDIMOVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDIMOVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.908.003

Publication

20/05/2015
ÿþmad 11,1

1-=:i: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

gelegcirorttvangen op

0 8 MEI 2095

ter gi~jffte effiiederlandstalïge rer:hthanfr vert j-cî~r,.,r a~i ~r,accj

~

p111

Ondernemingsnr ; D e,3 . g 3

Benaming (voluit) : MediMove

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louizalaan 523

1050 Brussel

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

,,

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Van Ermengem, notaris te Meerhout op 6 mei 2015, welke spoedig zal worden neergelegd ter registratie, dat door de heer WULMS Sven, wonende te 2450 Meerhout,

; Olmsebaan 218, de heer WILMS Roger Bernard Eugeen, en mevrouw SMETS Simonne Lutgarde, samenwonende te 2450 Meerhout, Kapellestraat 63, een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid werd opgericht die de volgende kenmerken vertoont;

NAAM. MediMove.

VORM. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. j

ZETEL. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 523.

DUUR. Onbepaalde duur,

il DOEL. De vennootschap heeft tot doel in België en het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van,

derden:

- Klein- en groothandel voor de aan- en verkoop (zijnde importeur en distributeur) van goederen van,

medische en sportieve aard;

Uitbating van fitnessclubs of aanverwante;

Verlenen van algemene dienstverlening en ondersteuning;

- De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen;

ii rekening: het bestuur en normaal beheer van een roerend en onroerend vermogen, de aankoop en; verkoop, de huur en verhuur, inpandgeving, verkaveling, het bouwen of verbouwen en in het algemeen; alles wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, aan het onroerend patrimonium, alsook alle; handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteit in verband staan. Dit behelst tevens;

i; koop, verkoop, beheer, verhuur alsook herstellingen en/of onderhoud van alle onroerende goederen,

1; materieel, outillering en uitrusting.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen; ü mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking, ii ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend:

zijn.

;; De vennootschap mag daarenboven samenwerken met, belangen nemen in, hetzij door deelneming, inbreng, of: elke andere wijze, rechtsreeks of onrechtreeks, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische; samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België:

ii als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn dei ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting,; fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende; activiteiten; ze kan verder alle hulp vérlenen aah ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm l; van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie,

Het doel van de vennootschap dient bovendien in zijn meest ruime betekenis geïnterpreteerd te worden en; bovendien is het bestuur bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend; worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld doór der Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut; van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs

ii KAPITAAL. Het geplaatste kapitaal van _ de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

~% k

mod 11.1

Voor-kohoud2n aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

AANDELEN. Het kapitaal is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

WINSTVERDELING. Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde burgerlijke jaar.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van juni om 20u op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van de bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BESTUUR-CONTROLE. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd; nochtans kan aan de zaakvoerder(s), onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De vennootschap kan verder geldig worden vertegenwoordigd door bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Er wordt geen commissaris benoemd omdat zij er als kleine onderneming niet toe gehouden is.

SLOT-EN OVERGANGSBEPALINGEN

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger: Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder en vast vertegenwoordiger , en dit voor onbepaalde duur: de heer Sven Wilms, voormeld. Aanwezig die het mandaat aanvaardt. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar: Het eerste boekjaar neemt een aanvang op het moment dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal worden afgesloten op 31/12/2015.

Eerste gewone algemene vergadering: De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Volmacht: De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Grant Thornton Accountants en Belastingconsulenten CVBA, kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 8 bus 7-8, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerlegging en/of publicatie die verband houden met beslissingen van de raakvoerders, van de algemene vergadering, of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, en de aanvraag van een B.T.W.-nummer, en de neerlegging van de documenten op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Jan Van Ermengem.

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 22.06.2016 16208-0506-010

Coordonnées
MEDIMOVE

Adresse
LOUIZALAAN 523 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale