MEDISCH KABINET DOKTER DE DECKER ALBERT - GYNAECOLOGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDISCH KABINET DOKTER DE DECKER ALBERT - GYNAECOLOGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.319.944

Publication

25/09/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.09.2014, NGL 22.09.2014 14592-0566-012
31/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 05.12.2012, NGL 24.12.2012 12677-0513-011
23/02/2012
ÿþ MM Word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

;e

etuese-

fE'I. ion

Griffie

11011111110111111111111

*12043854*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0836.319.944

Benaming

(voluit) : MEDISCHE KABINET DOKTER DE DECKER ALBERT - GYNAECOLOGIE

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : LEON CUISSEZSTRAAT 25 -1050 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging deskundig verslag revisor - verslag bijzondere algemene vergadering -

Overeenkomstig artikel 269 worden bijgevoegd verslag van revisor en bijzondere algemene vergadering aangaande de quasi - inbreng van vermogensbestandelen neerleggend ter griffie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Dr. Albert De Decker

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod 2.1

f -

i.íi

~~~. t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

& V JO 2o1i

BRU ssa

Griffie

111111

" 11096725*

Ondernemingsnr : 33(1.349.9W-4

Benaming

(voluit) : B.V.B.A. MEDISCH KABINET DOKTER DE DEàe ALBERT - GYNAECOLOGIE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakleijkheid

Zetel : 1050 Elsene, Léon Cuissezstraat 25

Onderwerp akte : rechtzetting oprichting

Volgens een akte verleden voor Notaris Olivier de CLIPPELE, geassocieerd notaris, lid van de burgelijke; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Olivier de CLIPPELE - Philippe DEGOMME - Valérie BRUVAUX", te Brussel, op 16/05/2011, blijkt er dat :

De Heer DE DECKER Albert Paula Hugo, geboren te Merksem op zeven mei negentienhonderd vijfenzeventig, ongehuwd, wonende te 9200 Dendermonde, Heirbaan, 56 en verblijvende te 1050 Elsene. Léon: Cuissezstraat 251H.

" Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van de vennoten op de bepalingen van artikel 213 van het Wetboek van vennootschappen die bepalen dat, indien een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid eenhoofdig wordt, moet het gestorte bedrag van het kapitaal binnen één jaar ten minste° twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ) bereiken, tenzij binnen dezelfde termijn een nieuwe vennoot in de' ' vennootschap wordt opgenomen of de vennootschap ontbonden wordt. Gebeurt dit niet, dan wordt de enige

" vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap die ontstaan zijn sinds het eenhoofdig worden van de vennootschap, en wel tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen, tot de ontbinding van de vennootschap wordt bekendgemaakt of tot het kapitaal werkelijk ten: belope van twaalfduizend vierhonderd euro wordt gestort.

Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van de comparanten op de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die bepalen dat een natuurlijke persoon slechts de enige vennoot kan zijn van één enkele: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en dat deze natuurlijke persoon geacht wordt hoofdelijk: borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan; en dit tot de opname van een nieuwe vennoot in de vennootschap of zodra de ontbinding ervan wordt bekendgemaakt.

Welke comparanten aan de ondergetekende notaris het door de wet vereiste financieel plan overhandigen.

Nadat ondergetekende notaris hem heeft voorgelicht over de gevolgen van de bepalingen van de wet op de, vennootschappen met betrekking tot de aansprakelijkheid van de oprichters voor het geval de vennootschap: wordt opgericht met een kennelijk ontoereikend kapitaal, verzoekt de comparant mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die hij: verklaart op te richten als volgt:

STATUTEN

I. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1 Benaming "

De vennootschap wordt opgericht als een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechts-'vorm van" een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

" Haar naam luidt: "B.V.B.A. Medisch kabinet Dokter De Decker Albert - gynaecologie", in het kort "Dokter: Albert DE DECKER" burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte:

aansprakelijkheid. "

ARTIKEL 2 Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1050 Elsene; Léon Cuissezstraat 25.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s).

tedere zetelverplaatsing dient voorafgaandelijk meegedeeld te worden aan de Provinciale Raad van de'

Orde van Geneesheren.

ARTIKEL 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van hun volledige medische activiteit van geneesheer

specialist met de specialisatie in_gynaecol_ogie en verloskunde, .door de, genees-'he-'ren-vennoten in naam en.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hefzij van de perso(oin(en)

bevoegd de rechtspersoon en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur bèlgë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe alle honoraria uit hun medische activiteit in gemeenschap te brengen. De erelonen worden door en voor de vennootschap geïnd en vormen voor de vennootschap een opbrengst op de resultatenrekening.

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheren die tot de vennootschap toegetreden zijn. De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheren-vennoten.

De middelen ter beschikking stellen voor de uitoefening van alle technische prestaties in verband met vermelde discipline.

Het aanleggen van reserves ten einde alle nodige apparatuur en gebouwen, dewelke noodzakelijk zijn om de vermelde discipline uit te voeren, aan te schaffen.

De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde aan de spits van de evolutie te blijven.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten, meer in het bijzonder van het innen van en verdelen van erelonen van de geneesheren-vennoten.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking va, haar doel te bevorderen en mits akkoord van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, om op het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten ais vennoot.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doe! nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

ARTIKEL 4 Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur vanaf heden.

Il. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN - VENNOTEN

ARTIKEL 5

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op TWINTIG DUIZEND EURO (20.000,00 ¬ ), zonder vermelding van nominale waarde, verdeeld in twintig (20) aandelen zonder nominale waarde.

ARTIKEL 6

De aandelen zijn steeds op naam; zij kunnen slechts verworven worden door geneesheren die op de lijst van de Orde van Geneesheren ingeschreven zijn en die hun beroep actief uitoefenen of zullen uitoefenen in de vennootschap.

Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden. Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar of de naakte eigendom door de vruchtgebruiker afgekocht worden.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden waarin worden aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtsver-'krijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

ARTIKEL 6 BIS

De verdeling der aandelen onder de geneesheren-vennoten mag niet beletten dat elke geneesheer-vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

ARTIKEL 7

De aandelen van de enige vennoot mogen op straffe van nietigheid slechts worden overgedragen onder levenden en overgaan wegens overlijden, aan geneesheren die in het kader van de vennootschap hun beroep actief uitoefenen of zullen uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Indien dit bij overgang onder levenden niet het geval is, treedt de vennootschap onmiddellijk in ontbinding.

Elke overdracht moet voorafgaandelijk gemeld worden aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van

Genees-'he-'ren.

Overdrachten van de aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen

enkele manier geschaad worden.

Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen

worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot

toegelaten zijn, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Aandelen mogen wegens overlijden overgaan op andere personen op voorwaarde dat binnen de maand na

het overlijden van de enige vennoot de procedure tot wijziging van de statuten met o.a. de aanpassing van de

naam en het maatschappelijk doel wordt gestart en ten laatste beëindigd binnen de vijf maanden, zodat elke

verwijzing naar een geneeskundige activiteit uit de statuten verdwijnt;

ARTIKEL 8

De overdracht van de aandelen gebeurt tegen nominale waarde verhoogd met het aandeel in de reserves

zoals deze blijken uit de laatste neergelegde jaarrekening.

ARTIKEL 8 BIS

De materiële en immateriële bestanddelen van een geneeskundige praktijk kunnen het voorwerp uitmaken

van een inbreng of quasi-inbreng in een geneesherenvennootschap en van een overdracht aan een

genees-,herenvennootschap.

Zowel inbreng, quasi-inbreng als overdracht moeten door een schrifNte-lijke overeenkomst worden

geregeld. ingeval de schriftelijke overeenkomst enkel een quasi-inbreng regelt, dient deze niet te worden

voorgelegd aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Door deze overeenkomst mag geen afbreuk gedaan worden aan de deonto-'lo-gische verplichtingen van de

betrokken geneesheren.

ARTIKEL 9

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe

van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met

instemming van alle vennoten;

Bovendien moet de overnemer eveneens een geneesheer zijn die in het kader van de vennootschap zijn

beroep actief uitoefent of zal uitoefenen.

iIi AANSPRAKELIJKHEID, SCHORSINGEN

ARTIKEL 10

De geneeskunde wordt uitsluitend door de geneesheren-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening

van de vennootschap, en in geen geval door de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

ARTIKEL 11

Elke geneesheer-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire,

correctionele of administratieve veroorde-ding met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Wordt een vénnoot geschorst dan verliest hij de voordelen van de vennootschap voor de duur van de

schorsing. Noch de vennootschap, noch de vennoot mogen in zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger

aanstellen.

ARTIKEL 11 BIS

Rekening houdend met de professionele autonomie van de geneesheer dienen alle geneesheren vennoten

over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als

leidinggevend beschouwd te worden.

IV. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL 12

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de

geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische

activiteiten binnen de vennootschap.

indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar,

voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de

algemene vergadering, met inacht,ne-ming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij

persoonlijk, hetzij door een lasthebber, die tevens vennoot moet zijn. Iedere vennoot kan slechts één volmacht

uitoefenen.

ARTIKEL 13

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, aile vergoedingen voor het als

bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbeta-lin-'gen van

kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelij-'ke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de

vennootschap.

ARTIKEL 14

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

tedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de ven-nootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

ARTIKEL 15

is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 259 van de vennootschapswet na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

ARTIKEL 16

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

V. CONTROLE

ARTIKEL 17

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoemen: in dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen.

VI. ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 18

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand

december.

indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

ARTIKEL 19

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de

vennoten, tenminste acht dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige

vennoot tevens enig zaakvoerder is.

De oproeping vermeldt de agenda.

ARTIKEL 20

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL 21

Behalve de gevallen voorzien door de wet of huidige statuten, kan de algemene vergadering op geldige

wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen,

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 22

Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt.

ARTIKEL 23

Te allen tijde kan er een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen. Gaat het om een

wijziging van de statuten, dan warden de wettelijke vereisten inzake quorum en meerderheid nageleefd.

ARTIKEL 24

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend.

Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een

register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

VIi. JAARREKENING - WINSTVERDELING - RESERVES

ARTIKEL 25

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afge-'slo- en en maakt (maken) de

zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening wordt binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerder(s) aan de

algemene vergadering voorgelegd.

Tenminste één maand voor de algemene vergadering overhandigt (overhandigen) de zaakvoerder(s) deze

stukken met het jaarverslag aan de commissarissen. De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het

verslag van de commissarissen worden aan de vennoten gezonden, samen met de oproeping voor de

jaarvergadering.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

ARTIKEL 26

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de

zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

ARTIKEL 27

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. tenminste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

ARTIKEL 28

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. VIII. ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL 29

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7.

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De Algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoer-'der(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

ARTIKEL 30

Iedere wijziging zal slechts rechtsgeldig zijn tussen partijen na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De clausules of artikels van onderhavige statuten die in tegenstrijd zouden zijn met de bepalingen van de Code van Geneeskundige Plichtenleer worden geacht niet geschreven te zijn.

De statuten, goedgekeurd door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, zijn de enige rechtsgeldige. ledere wijziging zal slechts rechtsgeldig zijn na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde.

INTEKENING OP DE AANDELEN - VOLSTORTING

- Op de twintig aandelen wordt voor een prijs van duizend euro (1.000,00 ¬ ) per aandeel, als volgt in geld ingeschreven en volgestort ten belope van minimum twee/derde door voornoemde heer De Decker Albert. De comparant verklaart en verzoekt ondergetekende notaris akte op te nemen dat al deze aandelen waarop in geld is ingeschreven door de inschrijvers in geld zijn volgestort ten belope van minimum twee/derde en dat vanaf heden de som van veertien duizend vijfhonderd euro (14.500,00 E) ter vrije beschikking staat van de vennootschap, zoals blijkt uit het bankattest dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd, op een rekening bij KBC bank.

KOSTEN

De comparanten verklaren dat de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bij benadering duizend honderd euro (1.100,00E) bedragen.

SLOTBEPALINGEN

1) Het eerste boekjaar begint op heden en zal eindigen op dertig juni tweeduizend twaalf.

De eerste jaarvergadering zal dus plaatsvinden in tweeduizend twaalf

Het begin der werkzaamheden van de vennootschap vangt aan bij haar inschrijving in het register der

burgerlijke vennootschappen.

2) Tot zaakvoerder wordt benoemd, voor de duur van de medische activiteiten binnen de vennootschap: de heer De Decker Albert, voornoemd.

3) Er wordt geen commissaris benoemd, daar uit de verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor haar eerste boeklaar, aan de criteria bedoeld in de vennootschappenwet voldoet.

BIJZONDER MANDAAT

De zaakvoerder verleent alle machten aan het accountantskantoor HOFMAN Joseph, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9200 Dendermonde, Noordlaan 158, vertegenwoordigd door de heer Hofman Joseph, teneinde alle nodige formaliteiten te verrichten om de inschrijving of de latere wijziging van de inschrijving van de vennootschap op het ondernemingsloket, op de . kruispuntbank van ondernemingen en aan de B.T.W.

Voor gelijkvormige analytische uittreksel kopij, de Notaris Valérie BRUYAUX.

Tezelfdertijd neergelegd :

een expeditie

Opde laatste blz. van Luik L3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vaan de instrumenterende notaris, van de pers' ___ -.

r hetzij o?a;n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behotiden

aan het

Belgisch

Statgblad

27/05/2011
ÿþMeel 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*1107997]*

IWO

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : B.V.B.A, MEDISCH KABINET DOKTER DE DECKER ALBERT -

GYNAECOLOGIE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakleijkheid

Zetel : 1050 Elsene, Léon Cuissezstraat 25

Onderwerp akte : Oprichting

Volgens een akte verleden voor Notaris Olivier de CLIPPELE, geassocieerd notaris, lid van de burgelijke: vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Olivier de CLIPPELE - Philippe DEGOMME - Valérie BRUYAUX", te Brussel, op 16/05/2011, blijkt er dat :

De Meer DE DECKER Albert Paula Hugo, geboren te Merksem op zeven mei negentienhonderd vijfenzeventig, ongehuwd, wonende te 9200 Dendermonde, Heirbaan, 56 en verblijvende te 1050 Elsene, Léon ' Cuissezstraat 251H.

Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van de vennoten op de bepalingen van artikel 213 van het: Wetboek van vennootschappen die bepalen dat, indien een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid eenhoofdig wordt, moet het gestorte bedrag van het kapitaal binnen één jaar ten minste twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ) bereiken, tenzij binnen dezelfde termijn een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of de vennootschap ontbonden wordt. Gebeurt dit niet, dan wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap die ontstaan zijn sinds het eenhoofdig worden van de vennootschap, en wel tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen, tot de ontbinding van de vennootschap wordt bekendgemaakt of tot het kapitaal werkelijk ten. belope van twaalfduizend vierhonderd euro wordt gestort.

Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van de comparanten op de bepalingen van het Wetboek van: vennootschappen die bepalen dat een natuurlijke persoon slechts de enige vennoot kan zijn van één enkele: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en dat deze natuurlijke persoon geacht wordt hoofdelijk: borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de: aandelen wegens overlijden aan hem overgaan; en dit tot de opname van een nieuwe vennoot in de- vennootschap of zodra de ontbinding ervan wordt bekendgemaakt.

Welke comparanten aan de ondergetekende notaris het door de wet vereiste financieel plan overhandigen. "

Nadat ondergetekende notaris hem heeft voorgelicht over de gevolgen van de bepalingen van de wet op de: vennootschappen met betrekking tot de aansprakelijkheid van de oprichters voor het geval de vennootschap wordt opgericht met een kennelijk ontoereikend kapitaal, verzoekt de comparant mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die hij' verklaart op te richten als volgt:

STATUTEN

I. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1 Benaming

De vennootschap wordt opgericht als een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van:

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. "

Haar naam luidt: "B.V.B.A. Medisch kabinet Dokter De Decker Albert - gynaecologie", in het kort "Dokter: Albert DE DECKER" burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid.

ARTIKEL 2 Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1050 Elsene, Léon Cuissezstraat 25.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s).

iedere zetelverplaatsing client voorafgaandelijk meegedeeld te worden aan de Provinciale Raad van de

Orde van Geneesheren.

ARTIKEL 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van hun volledige medische activiteit van geneesheer-:

specialist met de. specialisatie, in_ gynaecologie_en_yerloskunde, sloor _de genees-ihe7ren-yennoten _in ,naam_en;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011- Annexes du Moniteur belge

voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe alle honoraria uit hun medische activiteit in gemeenschap te brengen. De eretonen worden door en voor de vennootschap geïnd en vormen voor de vennootschap een opbrengst op de resultatenrekening.

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheren die tot de vennootschap toegetreden zijn. De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheren-vennoten.

De middelen ter beschikking stellen voor de uitoefening van alle technische prestaties in verband met vermelde discipline.

Het aanleggen van reserves ten einde alle nodige apparatuur en gebouwen, dewelke noodzakelijk zijn om de vermelde discipline uit te voeren, aan te schaffen.

De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde aan de spits van de evolutie te blijven.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten, meer in het bijzonder van het innen van en verdelen van erelonen van de geneesheren-vennoten.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking va, haar doel te bevorderen en mits akkoord van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, om op het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

ARTIKEL 4 Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur vanaf heden.

Il. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN - VENNOTEN

ARTIKEL 5

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op TWINTIG DUIZEND EURO (20.000,00 ¬ ), zonder vermelding van nominale waarde, verdeeld in twintig (20) aandelen zonder nominale waarde.

ARTIKEL 6

De aandelen zijn steeds op naam; zij kunnen slechts verworven worden door geneesheren die op de lijst van de Orde van Geneesheren ingeschreven zijn en die hun beroep actief uitoefenen of zullen uitoefenen in de vennootschap.

Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden. Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar of de naakte eigendom door de vruchtgebruiker afgekocht worden.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden waarin worden aangetekend:

1, nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

ARTIKEL 6 BIS

De verdeling der aandelen onder de geneesheren-vennoten mag niet beletten dat elke geneesheer-vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

ARTIKEL 7

De aandelen van de enige vennoot mogen op straffe van nietigheid slechts worden overgedragen onder levenden en overgaan wegens overlijden, aan geneesheren die in het kader van de vennootschap hun beroep actief uitoefenen of zullen uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Indien dit bij overgang onder levenden niet het geval is, treedt de ven-mootschap onmiddellijk in ontbinding.

Elke overdracht moet voorafgaandelijk gemeld worden aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van

Genees-'he'ren.

Overdrachten van de aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen

enkele manier geschaad worden.

Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen

worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot

toegelaten zijn, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Aandelen mogen wegens overlijden overgaan op andere personen op voorwaarde dat binnen de maand na

het overlijden van de enige vennoot de procedure tot wijziging van de statuten met o.a. de aanpassing van de

naam en het maatschappelijk doel wordt gestart en ten laatste beëindigd binnen de vijf maanden, zodat elke

verwijzing naar een geneeskundige activiteit uit de statuten verdwijnt;

ARTIKEL 8

De overdracht van de aandelen gebeurt tegen nominale waarde verhoogd met het aandeel in de reserves

zoals deze blijken uit de laatste neergelegde jaarrekening.

ARTIKEL 8 BIS

De materiële en immateriële bestanddelen van een geneeskundige praktijk kunnen het voorwerp uitmaken

van een inbreng of quasi-inbreng in een geneesherenvennootschap en van een overdracht aan een

g e nee s' he ren 've n nootschap.

Zowel inbreng, quasi-inbreng als overdracht moeten door een schrif-.te'lijke overeenkomst worden

geregeld. Ingeval de schriftelijke overeenkomst enkel een quasi-inbreng regelt, dient deze niet te worden

voorgelegd aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Door deze overeenkomst mag geen afbreuk gedaan worden aan de deonto-'lo-gische verplichtingen van de

betrokken geneesheren.

ARTIKEL 9

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe

van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met

instemming van alle vennoten;

Bovendien moet de ovememer eveneens een geneesheer zijn die in het kader van de vennootschap zijn

beroep actief uitoefent of zal uitoefenen.

111 AANSPRAKELIJKHEID, SCHORSINGEN

ARTIKEL 10

De geneeskunde wordt uitsluitend door de geneesheren-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening

van de vennootschap, en in geen geval door de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

ARTIKEL 11

Elke geneesheer-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire,

correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Wordt een vennoot geschorst dan verliest hij de voordelen van de vennootschap voor de duur van de

schorsing. Noch de vennootschap, noch de vennoot mogen in zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger

aanstellen.

ARTIKEL 11 BIS

Rekening houdend met de professionele autonomie van de geneesheer dienen alle geneesheren vennoten

over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als

leidinggevend beschouwd te worden.

IV. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL 12

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de

geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische

activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar,

voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de

algemene vergadering, met inacht-'ne-'ming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij

persoonlijk, hetzij door een lasthebber, die tevens vennoot moet zijn. Iedere vennoot kan slechts één volmacht

uitoefenen.

ARTIKEL 13

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als

bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbeta-'lin-gen van

kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de

vennootschap.

ARTIKEL 14

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

ARTIKEL 15

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 259 van de vennootschapswet na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

ARTIKEL 16

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

V. CONTROLE

ARTIKEL 17

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoemen: in dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen.

VI. ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 18

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand

december.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

ARTIKEL 19

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de

vennoten, tenminste acht dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige

vennoot tevens enig zaakvoerder is.

De oproeping vermeldt de agenda.

ARTIKEL 20

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL 21

Behalve de gevallen voorzien door de wet of huidige statuten, kan de algemene vergadering op geldige

wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 22

Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt.

ARTIKEL 23

Te allen tijde kan er een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen. Gaat het om een

wijziging van de statuten, dan worden de wettelijke vereisten inzake quorum en meerderheid nageleefd.

ARTIKEL 24

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend.

Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een

register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

VII. JAARREKENING - WINSTVERDELING - RESERVES

ARTIKEL 25

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afge-'slo-'ten en maakt (maken) de

zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening wordt binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerder(s) aan de

algemene vergadering voorgelegd.

Tenminste één maand voor de algemene vergadering overhandigt (overhandigen) de zaakvoerder(s) deze

stukken met het jaarverslag aan de commissarissen. De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het

verslag van de commissarissen worden aan de vennoten gezonden, samen met de oproeping voor de

jaarvergadering.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

ARTIKEL 26

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de

zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

ARTIKEL 27

05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 05.09.2016, NGL 28.11.2016 16686-0056-012

Coordonnées
MEDISCH KABINET DOKTER DE DECKER ALBERT - GY…

Adresse
LEON CUISSEZSTRAAT 25 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale